Karmen: Okés, nem számonkérni akartam

csak furcsa volt, hogy ennyit kell várni, de így már világos
Hajni: Milyen koncerten voltál? Tanulsz ezerrel? Luci nagyinéknál? HOgy viseli?
Gabici: Elhiszem, hogy jól éreztétek magatokat

JÓ hely lehet az a Hévíz. Én még ott sose voltam! Majd egyszer...
Dancsi: Hogy vagy? Sokat hánysz?

Nekem az volt a legrosszabb, hogy pont akkor voltam hányós terhes (22. hétig

), amikor Bogit szoktattam a bilire, vécére, és ugye ott ültem mellette amíg kakált, és hát azok a szagok....húúúú nagyon sokat hánytam

A pelus egyszerübb (nekem az volt), mert csak levettem róla gyorsan elökaptam egy illatos törlökendöt, és nem volt kakiszag, de vécén vagy a bilin...mivel vagy 20 percet trónolt....Csomószor a bugyiba kakált, azt kimosni...

Ebböl a szempontból nagyon rossz volt ez a 3 év korkülönbség. Én azt gondolom, hogy nagyon jó lesz nektek ez a nagyjából 1,5 év. Ha tudtam volna én is így csináltam volna. Vagy kevesebbet vártam volna, vagy többet, mint 3 év! Hogyha az a volna ott nem volna...

És próbálj meg minél többet pihenni, amennyiben Jozsó enged! Mikortól viszitek bölcsibe? Sokat gondolkoztam, hogy mit csinálnék a helyedben, és arra jutottam, hogy egyetértek veled. Sztem is jó ötlet a bölcsi, mert:
1. amúgy is nagyon társaságszeretö a Jozsó és igényli is a gyerektársaságot.
2. addig amíg bölcsizik, te tudsz pihenni, nehogy baja legyen tesónak, vagy neked!
3. ha hazajön ebéd után a böliböl, úgy ki lesz purcanva, fáradva,hogy délután tuti az alvás (nálunk így volt, amikor a jáccó bölcsibe jártunk Bogival) nem fog nyavalyogni....
4. a beszédének, viselkedésének jót fog tenni a bölcsi
Én nem vagyok bölcsiellenes,söt, de ettöl függetlenül nem adtam be Bogit, de csak azért nem, mert sokat voltunk mamáéknál és nem akartam, hogy sokat hiányozzon. Meg ez a bölcsi ami itt közel van hozzánk nagyon szar!
Egyébként az elején biztosan sokat lesz beteg, de minden betegséggel erösödik az immunredszere.... (a föorvosnö mondta a múlt héten a fertözö kórházban, úgyhogy totál megnyugodtam

) Úgyhogy egyszóval, én is így csinálnám a baba érdekébe, föleg hogy ott van hozzátok egy köpésre a bölcsi, a párod el tudja reggel vinni,Jozsó jó reagált rá, nem volt gond (reméljük nem is lesz)...stbstb Ne csinálj ebböl lelkiismereti kérdést kérlek! Tudom, hogy szar érzés lehet otthagyni, de a baba érdekében muszáj! Szerény vélemény volt.
Közérdekü: Június 17.-én a Rossmannban 20 kép kidolgozás ingyenes!!!!!!!!!!!!
Üdv!
Enikö