A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikö! meglátod, azzal a kb. 5cm hajjal elég kopasz lesz. Tul ritkaKép

Ildi! én az Ét-Trenddel hozattam, sok gond volt velük, nem ajánlom.
Most érte megyek, bár el is hoznák ha adnék csere éthordot, de Orsival ez a de. séta.

Virág! szerintem nekünk volt 1 hónap mire áttört. A rágófog meg 2 hónap. Aztán még nö egy ideig

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Van valakinek Simba villogos gumilabdája? Szombaton vettem, de csak tegnap használta Orsi, jo is volt, amig én nem vágtam az utcán a földhöz jo erösen hogy a kezembe visszapattanjon. Most nem tudom ez volt a baj, v. az elem ilyen keveset bir benne? Mert ha igen akkor nem költök másikra, de én én rontottam el, akkor vennék másikat. De 1 napig villogjon csak szerintem azért tul kevés lenne.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Virág: Sajna nem tudom,hogy meddig tarthat mindenesetre jobbulást! Adtál neki masszírozós rágókát, amit elötte a hütöbe kell tenni? Sztem az segítene, vagy kenni ezekkel a fogzásra való kenöcsökkel. Azok is megnyugtatják a kis ínyét Kép Nagyon rossz ez a fogzásKép Eröt hozzá++++++++++++++++++++++

Karmen: Labda ügyben passz! Amúgy mikor mentek a fodrászhoz? Majd tegyél fel képet Orsi új frizurájáról!

Nekem meg van egy eladó Medela kézi mellszívóm, ha valakit érdekel..... 2000ft.-

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kármen!

Most döntöttem el,hogy egy héten 3-szor veszek ebédet.Kicsit változatosabb lesz.Eddig sajnáltam rá a pénzt.A Noémi mellett mindig csak gyors kajákat csináltam,így most csak 4-szer kell főznöm.Van itt a közelben egy kis étterem,ott 450Ft a menü.Te mennyiért veszed?

Enikő!

A Viola egy nyugodt baba.Annyira édesen feküdt a babakocsiban is,és közben nézelődött,nevetgélt.A Noémi soha nem volt ilyen.De minden gyerek más.

Virág!

Elég hosszú idő telt el,mire áttört a foga.

Ildi
tfildiko

Szóval, egy darabig még kínlódhatunk...
Enikö:Kenegetem neki géllel, de az csak fél óráig hat, és naponta 2-3-szor lehet használni. Vettem neki hütös rágókát, hát persze, hogy nem hajlandó a szájába venni. Valami furcsa oknál fogva a távirányítókra bukik, azokat eszeveszett élvezettel rágja. Kép
kissvirag

TFIldi: Hát az tény, hogy Viola egy nagyon nyugis baba. Nekem is nagyon furcsa, mert Bogi pörgött/pörög ezerrelKép Bogit is állandóan szórakoztatni kellett, de tanultam a himbámból (hogy szórakoztattam) és most elejétöl fogva nem tettem/teszem Violával. Nem lenne rá energiám.Az elsö gyerekkel még ugye csakcsak, de a másodiknál már tapasztaltabb az ember és elfoglaltabb....KépKép Sztem a szülö teszi olyanná a gyereket, hogy ha elejétöl fogva kézbe van...stb akkor igényli....
Bocs, kicsit zagyván írtam, de nagyon fáj a fejemKép...

Virág: Hát igen, ez igaz, hogy naponta csak max 2-3x szabad használni, ezt el is felejtettemKép Hát akkor nem tudok Neked tanácsot adni, esetleg ha az ujjadra húzott textilpelenkával, masszíroznád, mert állítólag az viszket nekik nagyonKép vagy nem tudom. Mindenesetre drukk, hogy hamar áttörjön az a fogacska!!!++++++++++++++++++++++ Hány hónapos most Dorka?
Enikö

ceniko
Szeged

Enikö: Köszi,ez a masszírozás nem is rossz ötlet! Dorka most múlt 5 hónapos.
kissvirag

Sziasztok!

Enikő, nagyon jó a Bogi duma, nagyon jót nevettem:-) Viola tényleg nyugis baba, de nem értek veled egyet abban, hogy el lehet őket rontani pici korban. Pipi sem tudta lekötni magát nagyon sokáig, nagy ívben tojt a csörgőkre ( egy ideig brutál ideges volt tőlük), zenélő bizgentyűkre, meg mindenre, csak velem akart lenni, az egy méteres körzetemben:-)Szerintem ez is gyerekfüggő, mint minden.

Karmen, igen ott voltunk és én is felismertelek benneteket, de nyúl módjára nem mertem odamenni:-))) Orsi lányod csodaszép, remélem tudod:-), majdnem bezabáltam, ahogy ott táncolt a zenére:-)A párom is számtechos.

Bea, nagyon szépen fejlődik Gréti. A férjed tuti azért tudja milyen autónk van, mert egyszer a "mi helyünkre" parkolt:-)Én sem emlékszek rád, csak a férjedre, lehet többet találkoztunk.

Ildi, nagyon aranyos vagy , köszönöm a köszöntést és nem haragszom, hogy később tetted:-)Klotyóra én is mindig kisérettel megyek:-)

Virág, húúúh fogak. Pipi sem szerette a hűtős rágót, ha belegondolok, akkor mindent utált.....Kitartást.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Enikő!

Köszi a hiányolástKép
Totál véletlenül szúrtam ki azt a mondatodat, amiben kérdezed, hogy hol vagyuk néhányan.

Az van, hogy sajna olvasni sincs szinte időm, csak úgy néha bele-bele nézek. Ugyanis kislányom totál hisztibékává vált, most döntöttem úgy, hogy vmilyen úton-módon változtatni kell. Rossz napjain, illetve rossz pillanataiban csak úgy van csöndben, ha sétálgatunk vele a fenekét cipelve. Ellenkező esetben úgy ordít, hogy teljesen leizzad, meg rá kell szólni, hogy azért levegőt is vegyen, ha ilyenkor felveszem megszűnik a gond. Így hát semmire sincs időm, de mostmár véget kell ennek vetni, mert lesz ő még nehezebb is (most ~4200g) és akkor megszakadok, nameg jó lenne a főzést is most már művelni. Szóval elvagyunk!

Remélem amúgy mindenkivel oké mindenKép

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Egyébként tud Õ vigyorogni isKép

A profilomban egy vigyoritök kép, aki akarja kukkantsa megKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Én is vagyok ám veletek, csak mostanában leginkább olvasó üzemmódban. Általában ellógok pár napra, azután meg visszaolvasok. Most is ez történt, férjemmel elmentünk Hévízre egy hosszú hétvégére. Most hagytuk először Edit 2 napra a mamára. Semmi gond nem volt vele, imádják egymást.

Enikő, jó a lányok frizurája, nekem is bejön a rövid.

Ildi, kajaügyileg nekem is az Ét-rend hozta jó ideig, nekem nagyon ízlik a főztjük. Bár volt pár alkalom, mikor sokat késtek.

Mukika, édes a vigyorgós mackó.

Bea, pisi ügyben ilyenkor nálunk a márkaváltás, vagy a méretváltás segített. Nálunk a libero jön be régóta, meg éjjelre a Huggies. Tényleg bosszantó a dolog, én is kakadtam rajta anno.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Tfildi,
mi hozatjuk a kaját. Ízek Vára Bt., 5féléből lehet választani (3+vega+kínai ) 430 pénzért, ételhordóval.

Muki,
mi is hordozgattuk Csillámat 2 hónapig, aztán elmúlt, maikor elkezdett érdeklődni a környezete iránt is.

ja, az én párom is informatikus... :-)

Seri
seri

Sziasztok

Jégvirág, megkönnyeztem a szülésztorid én is. A köldökcsonk nálunk nagyon ragaszkodó volt, 3 hét után esett le.

Dancsi, remélem nem lesz semmi gond, elmúlik a vérzés és Jozsó is jól viseli majd a bölcsit.

Nyúlanyó, utólag boldog névnapot. Kép Örülök, hogy múltkor találkoztunk, a héten is készülünk oda játszani majd. Ma is mentünk volna, csak jött a védőnő, majdnem elfelejtettem.

Virág, remélem gyorsan kibújnak a fogacskák.

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Sétáltunk egy nagyot (Gabici, hívtalak, nem vetted fel), Gréti végig aludt.
A köldökcsonk nagy része ugyan leesett, de még egy kis darab maradt, ami nem a leesés szélén áll úgy érzem Kép
Kaja témához nem értek, én is főzök (még). De esetleg Hóbiárt? Nekem ez ugrott be legelőször.
Mi néha szoktunk ott enni, és szerintem fincsi.
És olcsó. Menü nem tudom mi pénz Kép

Seri: Tiéd hol dolgozik?

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő,
képzeld, úgy tűnik nem használ a fényterápia (beleesek a 20%ba) az allergiámnak. Kép Ma beszéltem a dokival, és azt mondta, még 1 hetet várunk és el kell kezdenem szedni az antihisztamint, mert az aszthmám miatt baj lehet. Hogy ne várjuk meg a fulladást. Rgyre vacakabbul vagyok. Te hogyan állsz vele?
Vendég

Enikö! 14-én viszem. Akkora van idöpont.

Anita! Én meg Pipit ismertem meg, de azt hittem te szöke vagy azért nem kérdeztem meg. Multkor Gabicit hittem látom, akkor oda is mentem valakihez, de nem Edi baba volt az. Ezek szerint mégis Pipi volt, a szemei meg a fürjei csodaszépek voltak! De kár hogy nem szoltál ránk ha tudtadKép

Fogzásra én homeot adtam Orsinak. Chamomilla Vulgaris 15 CH

Ildi! 420 ft, de igazábol 2 adagot ad érte. Ét-trend nem az izek a gond, hanem többször mást hozott, egyszer meg nem is hozta, amikor szoltam, akkor igérték utánanéznek, vártam majd késöbb már nem is vették fel a telefont. Még annyi tisztesség se volt bennünk hogy szoljanak nem lesz aznap ebéd. Ja és utolag hetekig ki akarták fizettetni amit nem is hoztak ki, akkor lett elegem végleg.

Andi! Irtó édes ez a mosoly!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Barátnöm árulja ezt, ha valakit érdekel!
Amerikában lett véve, alig használták, mert közben hazaköltöztek..... 84 cm hosszú 47 cm széles. 65 cm magas. Nagyon kicsire összecsukható. Oldalt szúnyoghálós + a tetején is szúnyogháló van, amit egy cipzárral be lehet húzni! Teljesen rovarmentessé lehet tenni a belsö teret! HIBÁTLAN! Nagyon praktikus, a kertben vagy a teraszon is nyugodtan lehet altatni benne a babát, nem kell félni nyáron a rovaroktól! Pelenkatartó van hozzá, amit alulra lehet felkapcsolni! a belsö szivacsa vízhatlan, saját anyagából van hozzá egy takaró és egy 100% pamut gumis lepedö! Infók mélbeKép
Kép

Bocs az offért, de hátha valakit érdekel innen!

ceniko
Szeged

<font color="0000ff">Sziasztok!
Szia Enikő!Oké,majd kereslek és sétálunk egyet,de el is jöhetnétek egy dzsúzra!!!Szerda reggel vizsgázok,anya viszi szurira Szimit,most kb.5 kiló,leállt a növésben szerintem,de lehet,hogy most csak nyúlt,de én úgy érzem,hogy mostmár hozzá kellene tápláni,úgyhogy majd megbeszéljük a drnővel,hogy a tej mellé mit kapjon.
Amúgy jól vagyunk,jó idők voltak,mentünk sokat babaúszni.Élvezi Szimi,csapkod meg rugdossa a vizet.Kedden este megasztár koncertre megyünk,kíváncsi vagyok milyen lesz.Anya itt alszik.
Sok puszit küldök,majd írok szerdán a vizsga után!!!</font>
ildi10

Ildi10: okés, várom! Az az 5 kiló nagyon szupi! Ne aggódj, egyszer híznak, máskor nyúlnak. Majd megnézem (én már viszonylag rég láttamKép) és megmondom nyúlt-e! Bogival nem merek elmenni hozzátok, lebontja a házat KépKép Inkább sétáljunk vagy játszózzunk egyet, jó???? Nagy kalappal a vizsgádhoz!++++++++++++++++

Karmen: Az még odébb lesz! Elég felkapott fodrász lehet, ha ennyi idöt kell várni.....Kép

Dancsi: Köszi én jól vagyok, nekem semmi bajom! Neled jobbulást++++++++++++++++ sajnálom, hogy nem hatott a fényterápiaKép Akkor marad a gyógyszer?? Nagyon sajnálom Kép

Gabici: Milyen volt Hévízen? Mi is terveztünk elmenni valahova, de a párom közölte, hogy január végig, dologzni fognak, úgyhogy tuti nem kap egymás után annyi szabadnapot, hogy el tudjunk menni. Most is 3 hétig egyfolytába dolgozott! Na majd áttesszük jövö év elejére a "nyaralást" Kép Úgy is utálom a melegetKép Meg Viola legalább kicsit összeszedi magát addigra, avagy megnöl kicsitKép

Mukika: Nem irigyellekKép Nekem tuti nem lenne energiám egész nap tartogatni cipelni magammal a kicsit! Már 7 kiló körül van, iszonyat nehéz ám hosszú távon tartogatni!

Nyúlanyó: Így van, minden gyerek más, egyikhez sincs tuti receptKép Én csak a saját 2 gyerekem tapasztaltakat írtam le, nem biztos (söt!!!), hogy más is ezt tapasztaljaKépKép Ez van!

Jóéjt!
Enikö

ceniko
Szeged

Köszönöm az infót kajaügyben.Ma bemegy a férjem ebbe a közeli étterembe,és megkérdezi a menüt.Nem tudom,hogy negyed 3h-kor még adnak -e ebédet.(Én nem tudok elmenni érte,mert lépcsőkön kell lemenni,a babakocsit nem hagyom az utcán.)A férjem menne érte.Ha nem válik be,akkor megpróbálom az Ét-rendet vagy az Ízek Vára Bt-t.Milyen időpontban hozzák az ebédet?(A telefonszámokat írja meg legyen szíves valaki!!!Köszi.)

Ildi10!

Nem júliusban lesz a Megasztár koncert?Akkor rosszul olvastam.De elmennék!Hol lesz a buli?

Dancsi!

Sajnálom,hogy nem használt a terápia.Jobbulást!

Ildi
tfildiko

Hát ez érdekes, mert a Délmagyar honlpaján azt írja, hogy sörfesztivál Június 8-12-ig. De a programoknál már ma estére (ma 7.-ke van ) írja a Megasztár koncertet! Most akkor mi van? Én is mennék a Megasztárra!
Enikö

ceniko
Szeged

Idekopizom:
http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=70&cid=98213
Jövő hét második felében, június 8. és 12. között tizenharmadik alkalommal rendezik meg a sörfesztivált a szegedi Etelka soron. A 93-féle sörön kívül a sztárvendégek műsorai közül válogathatnak az érdeklődők.

http://www.delmagyar.hu/index.php?id=235&action=keres
2005. június 07. (kedd)
Rendezvények
Helyszín: Etelka sori sportpálya
Időpont: -
Info: XII. Szegedi Sörfesztivál
18.00: DJ Deny-L és az X-Treme Hip-hop Dance School
19.00: Játékok és versenyek DJ Deny-L-lel
20.00: Megasztár-koncert
21.00: DJ Deny-L és az X-Treme Hip-hop Dance School

ceniko
Szeged

Enikö! a fodrász 2 nap de. és 2 nap du. dolgozik. De. nincs kira hagyni Orsit (nekem is vágnak, festenek) a csüt. nekem nem jó du. igy a péntek maradt, de akkor meg nagyon zsufis mindig a fodrász. EZért kell ennyit várni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Bocsi, most egy ideig ritkán jövök. Majd meséljetek, hogy milyen volt a koncert.

Ildi, továbbra is visszadobja a levelet a szerver. Esetleg csinálj magadnak egy internetes e-mail cimet (freemail, mailbox, citromail, stb.)

Ildi10, te miből vizsgázol? nagy kalappal!

Karmen, köszi a választ! Kicsit megnyugtatott:-)
H
babamama

Norcee!

Feltettem az e-mail címem a profilomba.

Gira
Vendég

Sziasztok!

Köszi a kérdést, nagyon jól éreztük magunkat Hévízen. A tó nem gyerekeknek való, viszont egy napot Kehidán töltöttünk (12 km Hévíztől). Na ez egy nagyon család és gyerekcentrikus fürdő, gyerekek télen is imádnák, mert hatalmas csúszdás élményfürdő van bent is. Nekünk is nagyon bejött, a belépő árát kivéve.

Bea, ma láttam sajna csak, hogy kerestél. Dolgoztam estefelé, és Zoli volt lent Edivel akkor, mikor hívtál, és nem hallottam a csörgést. Sorry. A héten estefelé minden nap elfoglalt vagyok, de délelőtt ráérünk.

Ezt a megasztárt én is szívesen megnézném, de sajna az már fürcsiidő nálunk...

Gabici
gabici

Gabici! Nóriék nincsenek gépközelben? mert irtam neki és nem irt

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Okés, nem számonkérni akartamKép csak furcsa volt, hogy ennyit kell várni, de így már világosKép

Hajni: Milyen koncerten voltál? Tanulsz ezerrel? Luci nagyinéknál? HOgy viseli?

Gabici: Elhiszem, hogy jól éreztétek magatokatKép JÓ hely lehet az a Hévíz. Én még ott sose voltam! Majd egyszer...Kép

Dancsi: Hogy vagy? Sokat hánysz?Kép Nekem az volt a legrosszabb, hogy pont akkor voltam hányós terhes (22. hétigKép), amikor Bogit szoktattam a bilire, vécére, és ugye ott ültem mellette amíg kakált, és hát azok a szagok....húúúú nagyon sokat hánytam KépKép A pelus egyszerübb (nekem az volt), mert csak levettem róla gyorsan elökaptam egy illatos törlökendöt, és nem volt kakiszag, de vécén vagy a bilin...mivel vagy 20 percet trónolt....Csomószor a bugyiba kakált, azt kimosni...KépKép Ebböl a szempontból nagyon rossz volt ez a 3 év korkülönbség. Én azt gondolom, hogy nagyon jó lesz nektek ez a nagyjából 1,5 év. Ha tudtam volna én is így csináltam volna. Vagy kevesebbet vártam volna, vagy többet, mint 3 év! Hogyha az a volna ott nem volna...KépKép
És próbálj meg minél többet pihenni, amennyiben Jozsó enged! Mikortól viszitek bölcsibe? Sokat gondolkoztam, hogy mit csinálnék a helyedben, és arra jutottam, hogy egyetértek veled. Sztem is jó ötlet a bölcsi, mert:
1. amúgy is nagyon társaságszeretö a Jozsó és igényli is a gyerektársaságot.
2. addig amíg bölcsizik, te tudsz pihenni, nehogy baja legyen tesónak, vagy neked!
3. ha hazajön ebéd után a böliböl, úgy ki lesz purcanva, fáradva,hogy délután tuti az alvás (nálunk így volt, amikor a jáccó bölcsibe jártunk Bogival) nem fog nyavalyogni....
4. a beszédének, viselkedésének jót fog tenni a bölcsi
Én nem vagyok bölcsiellenes,söt, de ettöl függetlenül nem adtam be Bogit, de csak azért nem, mert sokat voltunk mamáéknál és nem akartam, hogy sokat hiányozzon. Meg ez a bölcsi ami itt közel van hozzánk nagyon szar!
Egyébként az elején biztosan sokat lesz beteg, de minden betegséggel erösödik az immunredszere.... (a föorvosnö mondta a múlt héten a fertözö kórházban, úgyhogy totál megnyugodtamKép) Úgyhogy egyszóval, én is így csinálnám a baba érdekébe, föleg hogy ott van hozzátok egy köpésre a bölcsi, a párod el tudja reggel vinni,Jozsó jó reagált rá, nem volt gond (reméljük nem is lesz)...stbstb Ne csinálj ebböl lelkiismereti kérdést kérlek! Tudom, hogy szar érzés lehet otthagyni, de a baba érdekében muszáj! Szerény vélemény volt.Kép

Közérdekü: Június 17.-én a Rossmannban 20 kép kidolgozás ingyenes!!!!!!!!!!!!

Üdv!
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő: Nem ma van eredmény Viola állapotáról?
Rosszul emlékszem?

Hajni: Jó tanulást! Szorítok majd, csak írd meg mikor lesz a nagy nap!

Gabici: Délelőtt mi lustálkodunk, pihenjük ki az éjszaka fáradalmait Kép
Hévízen én még a szüleimmel voltam jó pár évvel ezelőtt, és nekem akkor velük nem tetszett, unalmas volt, és én csak a sok idős embert láttam. Mai ésszel más lenne az tuti.

Mindenkit irígyelek aki Megasztár koncertre megy ma!!!!!!!!!!!!!!

Csúnya, irígy Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

RÉva! nem irtad jártok-e még a Kapcába baba-mama klubba és egyszer mehetnék-e veletek.

Enikö! szerintem csini a lányok haja! De Viola életben sokkal kerekebb mint képen.Kép szép kislány ö is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja és ha már felmerült, évek óta van weboldala a sörfeszt.-nek
http://www.sorfesztival.szeged.hu/

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő,
általában reggel rókázom, amikor megérzem a tápszer szagát. Ma az is elég volt, hogy Jozsó büfizett egyet. Kép De nem vészes.

Megasztár koncertre én is úgy elmennék!!!!!!!!!!! Biztos szuper lesz.

Ma van a 2. házassági évfordulónk, amikor mondtam a féjemnek, azt mondta, nem baj, te is elfelejtetted. És valóban, ma reggel jutott eszembe, amikor Jozsóval a szemdokinál voltam, és kérdezte a nő, hogy hanyadika van. Kép

AMúgy kapott szemcsit, kancsal + távollátó. Kép A kancsalság még ok, de a távollátást azt nem tudom kitől örökölhette.
Vendég

Egy gyors kérdés: Többen írtátok, hogy használtok Chamomillát. Mennyi vízben kell feloldani a golyócskákat, és az oldatból mennyit kell adni?
kissvirag

Virág,
én egyesével adtam Jozsónak és elolvadt a szájában. A könyv azt írta, ha így nem megy, akkor éppenhogycsak egy kortynyi vízben oldd fel.
Vendég

Köszi Dancsi! Te milyen potenciájú szert adtál? Dorka nagyon agresszív lett, gyakorlatilag sikítozik, ha le akarom tenni, dobálja magát, tépi a fülét. Úgy hallottam, hogy ilyenkor 15-össel lehet próbálkozni.
kissvirag

Bea: Igen tegnapra igérték, de már pénteken felhívtam a fertözö kórházat és elmentem érte. Továbbra is minden negítav szerencsére, csak azt a lejazlott herpeszvírusfertözést (csókvírusnak is mondják, mert levegöben terjed, sehogy sem lehet kivédeni) mutatták ki! Kezelést nem igényel. A doki szerint ez lehetett a gubanc. Jövö héten hétfön kell mennünk ismét vérvételre, és ha csökken az érték (csökkenni fog, úgy érzem), akkor okés minden, ha nöl akkor továbbküldenek, belgyógyászatra! De már nem aggódom, tök nyugodt vagyok, úgy érzem okés lesz a csöppemKép
Ti jól vagytok? Hogy boldogulsz a pelenkázással? Mármint kifolyik még a pisi vagy váltottatok márkát?

Dancsi: Hü az "jó" én minden napszakban képes voltam hányni, tök mindegy reggel volt-e vagy délután vagy éjjel Kép Nem tudtam villamosra szállni, mert nyár volt, sok büdi ember...és hánynom kellett Kép

Viola még mindig alszik! Biztos az idö miatt! Bogi is nemrég ébredt! Most kakaózikKép Nemtom, hogy lesz ha szeptembertöl oviba megyünk, hogy a fenébe fogom összekészíteni öket, hogy 8ra odaérjünk. Sajnálom reggel felébreszteni öket!

Tegnap délután itt volt a játszótéren a Rókusi képviselö, le akarják bontani a játszóteret ahova járunk, mert nem EU szabvány, és a másik háztömmbnél lévöt akarják megcsinálni. Gyorsan lebeszéltük, ugyanis a másik háztömbbnél ott a kocsma 10 méterre a játszótérhez! és olyan késdobálós..., rettenetes emberek járnak oda...Kép Nehogymár oda hordjam a kölköket jáccani Kép Szóval rábeszéltük, hogy hozzanak még kukát, még egy padot, újítsák fel ezt a játszót...stb És mással kapcsolatban is lehetett véleményt nyilvánítani, szóltam a buszokon, villamosok uralkodó áldatlan babakocsis állapotokkal kapcsolatban, (hogy pl a 90-esre csak hátul lehet babakocsival felszállni, de csak elöl van lyukasztó, a régi villamosokon alig van valahány, ahol le van szerelve a korlát középen....stbstb) Tökre örült, hogy ilyesmiket is jeleztünk felé, mert ö nem is gondolt ezekre a problémákra! (nyilván nem gondol, akinek már nagyobbak gyerekei, bár ö is villamossal jár, már sokszor láttam) Mondtam, hogy már írtam mélt az szktnak de válaszra sem méltattak.... Azt mondta majd beléjük zörget..Kép

A Megasztárron nem voltunk, már nagyon fáradt voltam. Volt valaki??????

Szép napot Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Virág! irtam én 15-t adtam Orsinak. Nagyon kevés vizben oldottam fel (1 éves kora óta meg a szájába teszem). Kézzel ne fogd meg a golyokat, és fémmel sem. Lehetöleg kaja után egy negyed órával kapja és fél óráig utána semmit ne egyen, igyon. Én igy tudom

Enikö! Örülök nem találtam semmi komolyat!! Én régóta levelezek a Volánnal, SZKT-val. Válasz a Volán szálljak fel elöl és lyukasszak, majd babakocsival menjek hátra. Vagy hagyjam lent a kocsit és lyukasszak, és szálljak fel a 2. ajtónál. Villamos. Igérték kiveszik a korlátokat ha felujitják, felférünk babakocsival. EZ a 4-esen nem történt még meg. Több mint 1 éve igérik.
ne mailt irj nekik, hanem a vendégkönyvbe, a forumra, az nyilvános, arra válaszolnak is

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!

Örülök,hogy nem találtak semmi komoly bajt a Violánál.

Dancsi!

Boldog házassági évfordulót nektek!
Majd tegyél fel a szemüveges Jozsókáról képet.Biztos,hogy jól áll neki.
Én összesen csak 2-szer hánytam a terhesség alatt,de hányingerem azért volt kb. a 12.hétig.

Már tegnap többször írtam,és ma is,de nem vitte el ez a szemét.Remélem,hogy a szakember ma rendesen megcsinálja a gépet.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Karmen, írtammailt, de utána ki is derült az időpont, június 23. csütörtök.
Kicsit sem vagyok ideges:-))))

Enikő, nagyon örülök, hogy rendeződik ez a vérkép dolog. Szerintem nem kötelező a gyerekeket reggel 8-ra vinni oviba.
Luci mostanság fél 7-kor kel, nem tudom, hogy mi van vele, de még ennél is korábban kell majd kelnie, ha megy a nagyanyóhoz, amikor dolgozom. Az meg már csak hab a tortán, ha végiggondolom, hogy jutok innen át újszegedre. Fel sem lehet férni a trolira.
Én is írtam már a közlekedés miatt, de válaszra sem méltattak. Ma meg azt vettem észre, hogy az önjáró trolira elöl felszereltek egy korlátot, csak befelé lehet menni, lefelé nem. Akkor magyarázzák már el, hogy miért mondják, hogy a mozgásukban valamiért korlátozott emberek elöl szálljanak fel!!!!

Ildi, miért nem megy még mindig a leveleződ? Csináltál internetes címet magadnak?

Na megyek, vár a tankönyv.
H
babamama

Sziasztok!
minden elismerésem a tanulóknak! nekem tutkóra nem lenne hozzá energiám..

Bea,
a Démásznál dolgozik, a tiedé? Én is nagyon megnéztem volna a Megasztár koncertet.. :-)

Tfildi,
mi újság kajaügyben? Az Ízek Vára Bt. a Középfasoron székel, telefonszámuk 62/555-365.

Seri
seri

Hajni!

Most csináltam egy új címet,remélem,hogy ideérnek a leveleid.
tfildiko@citromail.hu
De este már a régi is jó lesz.(Bízom benne!!!)

Seri!

Pénteken megyünk befizetni a kaját.Itt a sarkon van az Alfa Hotel,kipróbáljuk a menüjüket.(Így a férjemnek csak be kell ugrania érte,amikor jön haza a munkából.)A jövő héttől vesszük a kajcsit.(Már azt hittem,hogy ma azt esszük,de sajna,nem.)
Felírtam a telefonszámot,köszönöm.

Ildi
tfildiko

Virág,
én is a 15-öst adtam, az első nap óránként 5 golyó, majd amikor kezdett lehiggadni, csak este 5-kor, meg fürdetés közben kapta. De ha jól van, hagyd abba, mert állítólag árthatsz vele.

Asszem most megint ráférne, veszek is ma, mert elfogyott.
Vendég

Sziasztok!

Dancsi: Boldog házassági évfordulót Kép

Enikő: Örülök a jó híreknek, pusszantás a lányoknak!
Mi jól vagyunk, Gréti végre elaludt. Volt egy kis nyűgösködés reggel fél 7 óta. Fél 12-ig óránként evett, ha nem volt cici a szájában, akkor nem érezte jól magát. Ennek eredménye, hogy fél 12-ig 420 grammot szopizott. És még most jön a nap másik fele. Zabagép! Kép
Pisi ügyben nincs javulás. Kép Próbáltam különböző márkát, méretekkel is kisérleteztem, de ha olyanja van, akkor a hátánál kifolyik a pisi, bármit csinálok, bármennyire is próbálom feszesre zárni. Kép Nem tudom. Biztos én csinálok valamit rosszul, és csak remélni tudom, hogy előbb utóbb rájövök, hogy mit.
Tegnap végre leesett a maradék köldökcsonkrésze is. Most picit véres a helye Kép Nagyon várom, hogy ez a köldök-dolog rendeződjön már Kép
Ja, amúgy a védőnőnek is mondtam a pisikifolyást, és ő is azt mondta, hogy valószínűleg rosszul adom rá. Aztán végignézte, hogy csinálom. Nem talált benne kifogásolni valót. Később ő cserélte kis a pelenkát, mert Gréti termelt bele szép nagy adagot rövid időn belül. És a védőnő által ráadott pelenkából is kifolyt a pisi. Úgyhogy nekem itt megállt a tudomány.

Seri: Enyém alvállalkozóként (van egy Bt-jük pár haverral) az önkormányzat informatika osztályán.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi: Köszi, már elkezdtem adni, mert örjöng.

Bea: Nyugi, a lányom 5 hónapos, de még nem volt nap, hogy ne lett volna balesetes a pelusa. Az összes márkát végigzongoráztuk, jelenleg Huggiest használunk,ebböl kevesebb jön ki. Nála az a gond, hogy vastag a combja, de darázsderekú + nagyon magas (70 cm). Szóval, ha a derekára igazítom jól, akkor a combjánál folyik ki, ha a combjánál jó,akkor a derekánál távozik minden. Ez van Kép
kissvirag

Sziasztok!

Dancsi, boldog házassági évfordulót! Jozsóról én is szeretnék látni szemüveges képet, tuti nagyon vagesz lesz benne:-) Sajnálom, hogy az allergiád nem rendeződött:-(

Enikő, örülök, hogy Rónucival minden rendben van:-) A fránya vírus nem kímélte szegényt, de mostmár biztos kitakarodott belőle végleg:-)

Karmen, már én is sajnálom, hogy nem mentünk oda, hehe én mint szőke, ezen jót nevettem:-)Legközelebb ha találkozunk tuti letámadlak benneteket:-)

Bea, pelenkából ha nagy mennyiséget pisil, a pelus nem bírja gyorsan beszippantani és szerintem azért folyik ki. A Zabagéped meg tuti sokat pisil, ahogy olvastam szép mennyiséget betejcsizik:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Virág: Engem is az bosszant, hogy a combját látom szorítja, a hátánál meg kifolyik Kép
Lehet hasonló testfelépítésűek a lányaink Kép
Mi próbáltuk a Huggiest, Liberot, Pampers-öt. De lehet benevezek pár darab no name pelusra (állítólag pelenkadiszkontban lehet kapni darabszámra is pelenkákat-Rókusi krt-on van ilyen pl., majd megnézem), hátha valamelyik bejön.
Ja, nem csak 1-es, 2-es pelust is próbáltam...abból is kifolyik.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi! Nagyon boldog évfordulot! Ezek szerint nem vagy szigoru fekvésen (mert irtad te vitted Jozsót a dokihoz!) Nem is vettem észre, hogy kancsal, de biztos jol fog neki állni a szemüveg. Szuper az uj kép a profilodban! Majd irok emailt!!

Anita! én is buta vagyok, miért hittem biztosra hogy szöke vagy!!

Bea! Irtam mi is igy jártunk másfajta pelus kell most neki.

Jaj fél óra mulva itt a vevö+ügyvéd eladjuk a lakást. Ugy izgulok, de nagyon kell nekik remélem tényleg jönnek

Hajni! Legalább a nyár gondtalan lesz már!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen:Akkor építkeztek ti is nem sokára!

Bea: nálunk sem vált be a Pamapers 2-es. Flóval a Huggies vált be, Bátorral Liberót használtam.

Gabi
inecsg

Nekem is a Huggiesra kellett váltanom, majd az ára miatt késöbb Lidl pelust vettem. Most éjjel abban alszik, mert az a legjobb sosem folyt még ki a pisi.

Gabi! még az idén jó lenne alapozni, meg a falakat felhuzniKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

na megkaptuk a foglalótKép Júl. 15-ig kell kiköltözni. Remélem ott is lesz mihamarabb net ahova megyünk

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?