A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Tontica Kép
nehéz lehet a családod nélkül. Nyáron meg tudjátok látogatni őket? Kábel nélküli netről szerintem Maccs írt. Emlékszem még a szopis gondjaidra, persze. Nagyon szívfacsaró volt olvasni, annyira neki voltál keseredve. Olyan jó olvasni, hogy ez már rég a múlté és nagy-nagy örömben telnek napjaitok Kép
Allergia Kép Írd majd mi újság!

Viola Kép
Köszi az infót a szocpollal kapcsolatban.
Hol lesz a társasház?
Bankok Kép Kép Az jutott eszembe, hogy ha jól tudom akkor a MAFIT Rt. nem kér jövedelem igazolást. www.mafit.hu Alvással ugyanaz a helyzet nálunk, mint nálatok. Engem is zavar, hogy nem tudok tervezni, főleg most, hogy nagyon sokfelé kell ügyintézni. Én van úgy, hogy napközben egyszerre egy óránál többet nem hagyom aludni Kép, mert mennünk kell valahova. Ez az egy óra nagyjából elég a köv. alvásig.

Timi Kép
Vérvétel Kép Érdekes tényleg, hogy ha lefogják őket azt mennyire utálják. Szerintem Andris az öltözésben is azt utálja, hogy amíg a kezét bedugjuk a ruciba, addig ugye nem úgy kalimpál ahogy akar.

Magi Kép
Pont ma gondoltam, hogy mi lehet veletek. El is határoztam, hogy ha nem jelentkezel ma sem, akkor aztán írok most már egy emilt. Jó hír, hogy gyógyul a nagypapi Kép Tényleg, a peluszacsik odaértek?

Kormi Kép
Nahát Ti is milyen bevállalósok vagytok baba ügyben Kép Hajrá-hajrá Kép

Talira még nem tudom, hogy tudunk -e menni. Ez főleg az én épp aktuális elmeállapotomon múlik.

Csirkesz, villamosok nem tudom, hogy járnak.

Jó éjt:
Cedit

Reditke Kép
Szopi Kép És ha adsz neki cici után karrágcsa helyett cumit? Persze csak ha nem vagy cumi ellenes. Fürdés Kép Nekem is csak azok jutottak eszembe amit már mások leírtak. Andris csak az öltözést bömböli végig.
cedit

Hányan vagyunk, akik jönnek holnap a talira? Én már úgy beleéltem magam. Mi kocsival megyünk Kőbányáról. Ha valakit valahol fel tudok venni, nyugodtan szóljon. A Hősök tere felé szoktam menni, és a Nyugati melletti postánál szoktam rákanyarodni a körútra. Utcaneveket nem tudok, pedig, már lassan hat éve lakom Pesten, de még mindig hülye vagyok megjegyezni őket Kép.
Még nemtom, hol parkolunk, van valakinek egy jó tippje?

Akkor holnap.

Vigyünk valamit enni/inni, vagy mindenki magáról gondoskodik Kép?

Andi
Vendég

Egy gyors bejelentkezés,de csak rosszat tudok irni Kép Kép Kép Kép Kép
Bandó magára rántott egy tányér levest,tegnap engedtek ki a korházból Kép Kép Kép A kis hősöm nagyon jól viseli ugyanugy használja a kezét mászik pakol rendezkedik mosolyog virgonckodik,ez legalább egy kicsit felderit.Amugy világvége hangulatom van állandóan bőgök igaz ma már kicsit jobb.Kész vagyok idegileg teljesen.Igaz csak első foku égés vagyis a leggyengébb.Talira nem hiszem hogy megyünk,a füben kuszás nem tenne jót a kötésének de az ölembe nem maradna el,mert mikor hazajöttünk a korházbol egyböl bejárta a lakást olyan boldog volt hogy mozoghat végre
Ne haragudjatok de most nem válaszolok senkinek

Kép
Kép
nikk0830

Nikk ez borzalmas, nagyon sajnalom, szegeny picurka!!!
De ne aggodj hamar helyrejon es nem fog meglatszani meg a helye sem, engem is leforrazott a tesom amikor kislany voltam a kezemen de nem latszik abszolut semmi.
Ne hibaztasd magad sajnos elofordul az ilyen eleg egy pillanat!

Ani

KépKép
KépKép
tontica

Nikk, hát, ez tényleg nem jó hír. Meddig voltatok kórházban, és melyikben? Együtt lehettetek éjjel, nappal is? Az viszont klassz, hogy Bandó teljesen jól van, és hogy nem viseli meg a dolog.

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Sajnos mi sem tudunk menni a talira, Bernát beteg lett.Kép Nektek nagyon jó szórakozást kívánok!Kép Várjuk a képeket!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Nikk
Szegény BandóKép Elhiszem, hogy kivagy idegilegKép Szerencse, hogy csak elsőfokú és ilyen jól van a kicsi. Én is úgy tudom, hogy ilyen pici korban még hamar rendbe jönnek és nem maradandó.
Gyors gyógyulástKép Kötözésre kell járni?

Dino
Nektek is jobbulástKép Mi baja van Bernátnak?

na puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

SziasztokKép

Lányok!Kép
Most csak gyorsan annyit, hogy: Csináljatok sok-sok fotót a taliról, léci-léci!KépKépKép

Áron-AndiKép
És Te mit keresel a 2005/2006. télis topikban???KépKépKépKépKépKépKépKép

Jó szórakozást Nektek!Kép
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Nikk
Jaj, jaj, küldöm a gyógyító tündért Bandónak!

Dino
Bernáthoz is repülni fog!
kyrandia

Nikk! Eb csont összeforrKép Ilyen kicsi korban nyoma sem marad a sérüléseknek. Áron is lerántott a hétvégén egy tányért teli salival. Nagyon oda kell figyelnem, másodperc alatt rámol.

Vasani! Megláttam a nevét a topic főcíménél, mint utolsó hozzászólóKép Semmi egyébKép.

Csirkesz! Ha jön a kistesó, akkor a tejcsi elapad, elapasztod? Mint mondanak a nagyokosok?

A mai talira nem jön valaki a MOM érintésével?

Andrea

KépKép
Áron

AndiKép
Nem apad, és nem is apasztom. Azért nekem az idegen, hogy két gyereket szoptassak egyszerre, így azért Boti egy éves kora körül abbahagyjuk a szopit, így marad 4 hónap cici-pihiKép Most is már csak reggel szopzik kétszer, meg este lefekvés előtt. Így a következő 3 hónapban kiváltunk majd havonta egy-egy szopit.

Bandó, BernátKép
Boti üzeni, hogy gyógyuljatok gyorsan, legközelebbi talin vár titeketKépKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Nikk,
sok-sok gyógypuszit küldünk nektek, fel a fejjel, jó, hogy már a gyógyulás útjára léptetek!!! Kár, hogy nem jöttök a talira! Kép

Dinó,
jobbulást nektek is! Donát még jár oviba?

Trompipi-Andi,
vigyázz, mert a városban horror autóval közlekedni is meg parkolni is. Lehet, hogy én a helyedben eljönnék inkább metróval Kőbányáról a Nyugatiig és onnét elsétálnánk a szigetre vagy villivel 2 megálló.

Cedit,
ha tudsz gyere, majd felvidítunk!

Most hirtelen ennyit, megyek ebédet gyártani.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Trompipi Kép
parkolni szerintem a hídfőnél tudsz csak valahol. Mindenhol fizetős a környék. Én nem mindig fizetek, csak figyelni kell, hogy kerékbilincses -e a hely. Az utcanevekkel én is bajban vagyok, pedig 36 éve élek Bp.-en Kép. Na most kiderült, milyen marha vén tyúk vagyok Kép

Nikk Kép
Ó Te szegény, nagyon nehéz lehet. Szerencsére nem lett nagy baja Bandónak! Gyors és teljes gyógyulást Bandónak is, a lelkednek is!!!

Dínó Kép
Bernátnak is gyors-gyors gyógyulást Kép. Mi baja lett?

Adrienn Kép
Írom ám majd a válasz emilt, csak ma valahogy alig győzöm az iramot Andris mellett Kép! Csúcs az a delfines háttér Kép. A kedvenc állatom!

Vera Kép
Aranyos, hogy aggódsz értünk, de látod, nem tűnünk ám el csak úgy teljesen Kép!

Cedit
cedit

Képzeljétek, a munkahelyem február közepe óta nem utalja nekem a gyed-et. Itt állok egy fillér nélkül, a számlahegyek csak nőnek. A gyed igénylést kerek két hónapja beadtam, de két ügyintéző között félúton elkeveredett az eredeti példány. ők persze rohadtul nem értesítettek, hogy gáz van, enélkül nem tudnak utalni, csak ülnek a seggükön (már elnézést). Miuán már egy hónapja bent voltak a papírok, és meégsem kaptam lóvét, újra én kerestem meg őket, újfent beküldtem a papírokat, mindegyik visszajelzett, hogy most már minden oké. ENNEK ELLENÉRE A MAI NAPIG NEM VOLTAK KÉPESEK EGY HARMADIK SZEMÉLY ÁLTAL MÁR SZÁMFEJTETT GYEDEMET ÁTUTALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lassan kikapcsolják a villanyt! Na jó, ez nem igaz - remélem, de most már naponta telefonálok, és csak hitegetnek-hitegetnek. Bezzeg ha én tartoznék nekik!
Na de elkapott a harci láz, ha holnap reggel sem lesz pénz a számlámon, fogom magam, bemegyek, és addig nem jövök haza, amíg kp-ban oda nem adják az egészet visszamenőleg. Én sem a napfényből élek, kaja-pia kell a szervezetemnek, nem a fotoszintézis!

Most roppant mérges vagyok!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép, elhiszem, hogy ideges vagy. Hogy lehetnek ilyen bénák??? Nekem is a cég utalja, és szerencsére soha semmi gond nem volt. Ne is legyen, mert így is az anyagi csőd szélén állunk (ezért is megyek vissza dolgozni ősszel).

Macsek, én is gondoltam arra, hogy BKV-val menjünk, de valahogy nem visz rá a lélek. Úgy vagyok vele, hogy ha már fizetem havonta az irdatlan autókölcsön-törlesztést, akkor használjam is ki. Úgy döntöttem, a West End parkolójában fogok parkolni, onnan meg sétálunk. Így is pénzbe kerül, de ott legalább biztos, hogy találok helyet.

Nem írta senki, hogy kell-e vinni valamit a talira. Igaz, már sütni nem is lenne idő. Majd nyalunk egy fagyit, ha megéhezünk, nem? Kép

Én még senkivel nem találkoztam közületek, így nagyon izgulok! A képek alapján biztos felismerlek Benneteket, legalábbis remélem Kép.

Andi
Vendég

Sziasztok,

Elkészültek a muffinok. sajna csak egy tepsire volt időmKép majd legfeljebb felezzük őketKép

DinoKép Mi baja Bernátnak? Kornél nagyon készült pedig a visszavágóraKép

CeditKép UtcanevekKép DettoKép

Trompipi AndiKép Nyugi, ha más nem, majd mi megismerünkKép RemélemKép

NikkKép Jézusom! Még szerencse, hogy nem lett komoly baja. Én mostanában nem melegítek szinte semmit meg. Jó az szopbahőmérségleten is ebben a melegben.

Kaja recept( Kornél kedvence:

1 banán+ gyümi ami van( ha nincs, akkor üveges bébidesszert) natúr joghurt, anyatej( tápszer) összeturmixolva+7 gabonással dúsítva. Ez a reggeli, az uzsi, és néha a vacsi is.

Ja, jó hírek. Ma csak 5-kor kelt fel, és 7 órakor ébredtKép HawaiKépKépKép

MagiKép Pedig úgy szurkoltunk, hogy sikerüljön anyaralás. Fogacskákhoz és a járdigához gratulaKép

KormiKép KistesóKépCsuklóKép

KyrKép De jóKépKép Mi is igyekszünkKép

ReditkeKép nálunk is van fürdés-hiszti. Ha anagyinál vagyunk, ha itthon. Szerintem tuti függ a fáradtságtól, de azt hiszem lassan a kis akaratos törpék gondolataitól is. Kornél van hogy egyik pillanatban ordít, aztán megkapja a mosdókesztyűjét és a következő pillanatban vigyorog. Afetu( a fene tudja)

CsirkeszKép ROHADÉKOK. Tudhatnák, hogy a kismamaáknak úgysincs soha pénze.( Ha van, akkor elkölti a babáraKép

Üdv;
Vera

hvera

Sziasztok!

Most is csak bekukk, és nem tudom most megállni, hogy ne írjak gyorsan 1-2 észrevételt. De bocs, akinek nem reagálok!

Liv!
Gratula a mászáshoz!Kép

REditke!
Nem tudom nálatok mi a helyet, de nálunk kb 2-3 hónapig volt, hogy utált fürdeni, mi is kipróbáltunk mindent (apával, velem a kádban), és a végén magától megoldódott. Annyit próbáltam tenni érte, hogy beszéltem hozzá nyugtatgattam, ez így kb 3-4 nap után normalizálódott, persze nem biztos hogy ettől.

Tali: Mi sajna nem megyünk, mert körülményesen tudnák eljutni a Margitszigetre, ebben a melegben, és BKV és az útfelújítások miatt nem merek neki vágni. Kép

Nikk: Szegény picurka!Kép

Csirkesz!
Remélem hamarosan utalnak! Kép
Kösz a múltkori főzi receptedet, nagyon bejött Vikinek, csak úgy habzsolta. Kép

Mennem kell, mert már nem bír nélkülem játszani. Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Áron elaludt Kép ebéd közben, talinak nálunk így annyi Kép

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Gondolom már mindenki -aki tudott- elindult a nagy találkára, gondolunk Rátok sokat! Bernát csupa takony, hőemelkedése van, extra nyűgös, + még úgy tűnik a foga is jön.

Jó újra látni, hogy nekilendült ez a topik, végre van mit olvasni! Kép

NikkKép
Bandusnak gyors gyógyulást kívánunk!!!

CsirkeszKép
ne hagyd magad, csak harciasan, néha nem értenek másból, mintha ők nem pénzből élnének!

VeraKép
sajnálom, hogy Kornél ma bírkózótárs nélkül marad, majd leközelebb bepótolják a fiúk.Kép Addig meg edzünk szorgalmasan.Kép

MacsekKép
Donát még 1,vagy 2 hétig jár az oviba, azután 2 hónapig szünet. Nem tudom hogyan fogjuk lefárasztani ezalatt az idő alatt, így is nagyon kezd kinyílni a csipája, de valahogy biztosan megoldjuk.

ViolaKép
gratulálok a lakáseladáshoz, addig meg kitartás, hogy el tudjátok viselni ezeket a szörnyű szomszédokat!

Mennem kell, nagyon szörtyög Bernát, este még benézek hátha lesznek élménybeszámolók.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!
Mi voltunk a talinKép
Rajtunk kivul mindenki vitt sutit, igy jol bezabaltunk es eljottunkKép)))
Miki elvezte. Nem akartam elore irni, hogy megyunk, mert nagyon gorcsolt a hasam, de nem bantam meg, hogy vegulis elvittem.
Tobbiek, megaztatok????

csengo+Miki
Vendég

Sziasztok!
Mi voltunk a talinKép
Rajtunk kivul mindenki vitt sutit, igy jol bezabaltunk es eljottunkKép)))
Miki elvezte. Nem akartam elore irni, hogy megyunk, mert nagyon gorcsolt a hasam, de nem bantam meg, hogy vegulis elvittem.
Tobbiek, megaztatok????

csengo+Miki
Vendég

Dávid épp most állt fel a medencében. KépKépKépKép Máshol még nem sikerül neki, itt ezen a puhán jobban meg tud támaszkodni, miután feltérdel.

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Liv, ugyes a kis David!

Elfelejtettem irni, hogy bocsi akinek a jatekait megragta Miki, de semmi baja nincs, ugyhogy remelem nem gond.

Beatrix
Vendég

HellóKép
Megjöttünk mi is a taliról, de eddig tettünk-vettünk, pancsoltunk, és gyorsan az esti szopi előtt csináltam egy albumot 2004 őszi kisbabák címmel : https://www.babanet.hu/album/main.php?=1&album=5971

Van még egy-két kép, amit nem raktam fel, mert a rdsz szerint túl nagyok. Ha elkülditek nekem a képeket, szívesen felrakom ugyanebbe az albumba, így együtt lehet az összes kép.

Na startolok cicibubushoz, csók mindenkinekKép

Csirkesz
(Csengő, egyáltalán nem áztunk meg, pár csepp esőt kaptunk mindössze, pedig Maccsal és Kormival maradtunk még egy jó ideig)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Képek:KépKépKép

Kép

Kép
liv

Bocs, hogy így sikerült feltenni.

Dávid gyümölcsevés közben; élvezi a hintázást (amúgy tényleg élvezi); a számítógépért mászni is hajlandó (de most már egyre több mindenért).

Napá

Kép

Kép
liv

Bocs, hogy így sikerült feltenni.

Dávid gyümölcsevés közben; élvezi a hintázást (amúgy tényleg élvezi); a számítógépért mászni is hajlandó (de most már egyre több mindenért).

Napá

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Csirkesz,
Neked is elküldöm a képeket, de azért ide is felrakom őket.

Kormi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kormi

kormi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kormi

kormi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kormi

kormi

csirkesz, én is küldöm a képeket neked az albumhoz. most csak ennyi.

Edit
Kép

Kép
reditke

Az én képeim nem sikerültekKép. Nem tudom, mi van a géppel.
Vendég

Sziasztok!

Néztem a fotókat, és örülök, hogy nem mentünk. KépAnnyi jó kispasi volt ott, hogy Livike még szerelembe esett volna valamelyikükkel Kép.

Bocsi, de mennem kell.

Timi

Kép
Kép
timóca

SziasztokKép!

Végignéztem a képeket,szuper lehetett ez a tali.Fejlődőképes vagyok,anyukák közül mindenkit felismertemKépKépKép.Lányok aug.23-29 között nyaralunk majd Leányfalun,jó lenne ha akkora is időzítenétek egy találkozót,végre nem csak képeken látnálak bennetek.Babócák gyönyörűek,gusztusosak ezekben a napozókbanKép.

NikkKép

Remélem már sokkal jobban van Bandusod,sokat gondolok Rátok!!!

LivKép

Szuperek a képek,különösen az alvósKép.Medencénk van de helyhiány miatt a kertbe került,itt a lakótelepen ez nem kivitelezhető.

DinóKép

Bernátnak gyógypuszik,nyügli nálunk is van ezerrelKép.Egyre akaratosabb Míra kisasszony,ha valami nem tetszik annak rögtön hangot ad,decibelekben nincs hiány.Legalább tőlünk is hallanak valamit szomszédok(nem is mondom,hogy mátol iskola szünet "fapapucsék" 3 gyermeke itthon,éppen ágyaznak ma kb ötödször,Míra persze pont alszikKépKépKép)DE MOST MÁR FÉLLÁBON IS KIHÚZOM EZT A PÁR HETET!!!!!

CeditKép

Örülök,hogy még egy "véntyúk" van a csapatban(Én.35)Kép.Megoldódni látszik a hitel dolog,az FHB nem kér jövedelem igazolást,szombaton megyek intézni,majd beszámolok....

Bocsi,csak felkeltették megint a picurt,de legalább ebben a szuper időben sokat tudok vele szabadban lenni,persze a háztartási munkák így mindig halasztvaKép.

Szépnapot MINDENKINEK!

Viola
h_viola

Mi ezen a héten a 2.cuminkat hagyjuk el... Egyszer majd azon veszem észre magam,hogy a gyereket is elhagyom, üresen tolom haza a babakocsit.

Akivel tegnap beszéltem a nagyobbik lányomról, Nikiről, annak mondom büszkén, hogy végül megkapta a négyest magatartásra!!! Hármasra készültünk, így kellemes meglepetés volt.
A többi ötös, csak a készségtárgyak lettek négyesek. Nagyon örültem, összekapta magát év végére.

Andi
Vendég

Sziasztok!
Viola! Ha nem jon ossze a tali, amikor Leanyfalun vagytok, akkor hozzank mindenkeppen nezzetek be!
Mi ket falunyira lakunk!!
(barcsak addigra talalna munkat a ferjem es akkor elmondhatnam, hogy otthon vagyok egesz nap egyedulKép )
Ventyukokrol annyit, hogy nalam a Beatrix mellett az a szam a szuletesievemKép

Mindenkinek szep napot!

Beatrix
aki azon lusta disznok koze tartozik, aki nem reagal nev szerint azokra amiket beirtak, csak olvas es ami az eszebe jut beirogatja....
Vendég

Sziasztok,

TimócaKép Csak ne örülj túl korán.Egyszer majdcsak látjuk a lányodatKép Mégiscsak jobb már ilyenkor feltérképezni a lehetséges vőlegényjelölteket.

DinoKép GyógyulástKép

CeditKép Mi történt veletek? Azt hittem jöttök.....

AndiKép Áron mire legközelebb talizunk már mindent megtanulKép

Lányok, akik voltatok, és akik nemKép Nagyon jó volt a tali. Kornél bealudt ahogy hazaértünk. Mellesleg én is. Nem Csengö, mi nem áztunk el. Kicsit csöpögött, de nem volt vészes. Utólag is nagyon nagyon köszönjük Trompipi Andinak a fuvart hazafeleKépKép KépekKép

LivKép Dávid a kis számítógépbubusKép

CSirkeszKép Tök jó volt végre élőben látniKép Köszi az albumotKép Ugye a kis pocaklakó képeit velünk is megosztod majdKép

Üdv;
Vera

hvera

Sziasztok,

TrompipiKépDe örülök! Na ugye, hogy nincs nagyobb baj. Most a szünetben biztos több időtök lesz egymásra NikivelKép

Vera

hvera

Vera,
Hát igen, remélem én is. Múlt héten kettesben megnéztük moziban a Madagaszkárt, nagyon jó volt, mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyesmit (mostanában divat lehurrogni az amerikai filmeket, az animációsokat is, de én megyek az árral szemben és akkor is szeretem őket!!!).
Andi
Vendég

SziasztokKép

Áron-AndiKép
Eszti most 7 és fél hónapos. Csak most kezdte el gyakorolni a négykézlábazást, de ez nem azt jelenti, hogy már azon áll és közlekedik, csak időnként négykézlábra hoppan, majd kicsit kutyázik, meg csodálkozik magán(Kép), aztán leputtyan a hasáraKép
Az a nagykönyvek szerint biztos úgy van, hogy 7 hónaposan már ezt meg azt csinálnia "kéne", de Áron az Áron, nem igaz?...Kép
Szóval átaludtátok a talit???Kép

KormiKép
CsuklódKép
Kíváncsi vagyok, nálatok mikor küldi az első üzenetét a kistesó, mondjuk egy pozitív teszt formájában...KépKép Sok szerencsétKép

MagiKép
NyaralásKép
Viszont az jó hír, hogy nagypapi jobban vanKép
Gratula a lurkónak a fogacskához és a sétához isKép

CsirkeszKép
Üdv itthonKép
Milyen volt a nagyszülőknél? Boti gondolom tejben-vajban fürdött..KépKép
Amúgy hogy érzed magad?
GyedKépKépKép

NikkKép
Jaj, szörnyű volt olvasni, amit írtálKépKép
Az szuper, hogy Bandó ilyen stramm és jól átvészelte az eseményeketKép Gyors gyógyulást kívánok Neki és Neked is!Kép

VeraKép
Gratula az átaludt éjszakáhozKépKép
Az elmúlt éjjel is így sikerült?

DinoKép
Bernátnak megy a sok gyógypuszi!KépKép

LivKép
Dávidnak gratula a felálláshozKép Na, most kössön bele a gyógytornász...Kép
Képek nagyon édesekKép

ViolaKép
Az FHB-s téma engem is érdekelne, majd írj léci róla, ha tudsz valami konkrétat. Sok sikert (és türelmet) az újabb ügyintézéshez!Kép

CsajokKép
Köszi a fotókat, nagyon klasszak, jó lehetett a taliKépKép
A babák pedig gyönyörűek és ennivalóak a kis hurkáikkalKépKép

Eszti hétfőn este a szokásos fürcsi-szopi után elaludt a cicin (mint rendesen), majd amikor felemeltem, hogy bevigyem a szobájába, kipattantak a szemei, büfizett egy nagyot, majd sugárban kihányta az összes tejcsitKépKép Jól megijedtünk Apával, Eszti meg csak vigyorgott, teljesen felébredtKépKép Ezután még kakilt is egy nagyot és teljesen jól érezte magátKép Mondanom sem kell, hogy még plussz egy óra kellett az elaltatásáhozKépKép (na jó, lehet, hogy annyi nemKép) Mi lehetett ez?? Még sose hányt, és szerencsére azóta sem.

Amúgy meg egyre többet dumál, olyan édes...Kép

A fent említett négykézlábazást sikerült lekapnomKép
Kép

És mostanában egyre tovább ülve marad (csak ha leteszem, magától még nem tud felülni)Kép
Kép

Ja, még valamit akartam írni. Ezen gondolkodom, mióta Cedit írt...: Én megfigyeltem, hogy amióta jó idő van (mondjuk május óta), kevesebbet írunk ide, mert többet tudunk kimozdulni, hétvégén meg végképp pangás szokott lenni, mert akkor az egész család együtt van és nem a gép előtt ülünk (csak néhaKép). Szóval szerintem érthető, ha kicsit kevesebbet jövünk, vagy napokig nem jövünk, aztán meg elég nehéz felzárkózni. Ezért ne nehezteljünk egymásraKép Ha nehézségeink vannak és kérdéseket teszünk fel itt, arra valaki mindig válaszol. Ha meg valaminek nagyon örülünk, akkor más is velünk örülKép Nincs a topikkal semmi bajKép Senki ne érezze magát feleslegesnek!!Kép
Szerintetek is így van, nem?
(bocs, nem okoskodásnak szántam...)

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok lányok!!Kép

Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk menni a talira, de hétfő óta nem volt gépünk, és vidékre is mentünk, így még csak írni sem tudtam, hogy mi a helyzet. Azért Csirkesszel és Maccsal beszéltem, nekik azért mondtam, hogy mivan. Annyira jól sikerültek a képek, mindenki nagyon jól néz ki rajta és a babák is szépek!!Kép

Balázs állandóan csak menni akarKép Odamászik hozzánk, felkapaszkodik, nyújtja a két kis kezét és lépegetni kell vele körbe a lakásbanKép TüneményesKép
Mostanában állandóan történik velünk valami. Tegnap Ákosnak a hátából szedtem ki egy kullancsot, megkapta a kezét a szomszéd kutyája - hozzá kell tennem, nagyfiam volt a hunyó, mert szóltam neki, ne ugráljon az ágyon fel-le, mert véletlenül rálép a kutyára, de hát beszélhetek én neki...kint voltunk a kertben Balázzsal, egyszercsak a férjem kiabál, hogy hallja, hogy az Ákos a szomszédban ordít...rohanok át a másik telekre mint az őrült, akkor derült ki, hogy mi történt. Szerencsére semmi komoly, lefertőtlenítettük, még az a szerencse, hogy januárban kapta épp a 6 éves oltást, amiben van tetanusz is, úgyhogy védett. Persze, megkérdeztem, rendesen van oltva a kutya és a szomszéd nénivel is jóban vagyunkKép

Szopizni már Balázs is kevesebbet szokott, általában reggel, délután és este, de ma pl. felvettem és - mivel ültem, rácuppant a hasamra és elkezdte szopizniKépKép

Jövő héten megint nem leszek pár napig, mert jön a jó idő megint, és a fiúkkal kimegyünk a telekre.
Na, ezt viszont el kell mesélnem!:
Ákossal ma voltam kontrolon az allergia-vizsgálat miatt. Általában 11-től 3-ig rendel a doktornő, de odamentünk fél 11-re, már a 19-es sorszámot kaptukKép....aztán fél 12-kor még sehol sem volt a dokinéni, és nekem nem volt időm ott ülni 3-ig, miközben tudtam, hogy Balázs meg itthon vár. Ráadásul "időpontot" is elfelejtettünk kérni, mivel csak úgy lehet menni, bár így is úgy is órákat kell várni. Nem igen akartam egy tüdőröntgen miatt ott ülni, így megkérdeztem a nővértől, hogy megcsinálnák-e. Persze, nem volt gond, mondták, hogy akkor majd utána hívjam fel a doktornőt, hogy mi az eredmény, javasolja-e Ákos felvételét, asztma-gyanúval. A tüdőröntgenen kérdezték tőlem, hogy nem tudom-e véletlenül, elmentek már a fejesek?? Kérdeztem, hogy kik vannak itt. Azért nem volt lent a doktornő, mert az eü. minszter és a miniszterelnök volt ott a klinikán, és mindenki fent volt. Mikor mentünk el, akkor mentek el ők is, egy hatalmas fekete BMW volt a bejáratnál sötét üvegekkel, körbevéve a klinika rendőrökkelKép Nagy élmény voltKép
Holnap hívom majd a doktornőt, mi a véleménye. Kértem megint "időpontot" július 7-reKép

Na, most rátokzúdítottam mindentKép

Lau
lau

AndiKép ettől félek én is, hogy Ákos magatartásával lesznek majd gondokKép Majd szeptembertől kiderül.

LivKép Dávid nagyon ari, ahogy segít anyájának netezniKép
Remélhetőleg, mire megint mentek rendesen a nyári szünet után, Dávid is feláll majd.

Múlt héten lent voltunk a darts európa-bajnokságon Sopronban, ott készült a kép:
Kép

Házi medencénk a telkenKép
Kép

Balázsbaba kompozik:
Kép

Puszi
Lau
lau

SziasztokKép

Tüneményesek a babák és a mamák a találkozós képekenKép Egyre szebbek és nagyobbak a babókKép
Sajnos nem tudtunk menni, Heléna szenved a foga miatt egyszerre 3 jön neki de lehet hogy 4 Kép
Láza is van, sajnos csak nurofennel viseli csak el az éjszakát, homeó nem segített.

Minden betegeskedő babónak jobbulást (kezecske gyógyuljon hamar)
többieknek jó egészséget.

Július 4-én államvizsgázom, addig nem leszek csak olvasó módban.

Noémi
fantikbaba

Mi ez a pangás itt lányok? Összevesztetek a talin, vagy kidumáltátok magatokat a következőig Kép?

Vera Kép
Köszi a receptet, jól hangzik, fogom használni Kép Viszont lenne egy kérdésem: mi az a 7 gabonás? Felmerült bennem az a kérdés is, hogy 2-3 banánt megehet egy gyerkőc egy nap? Valakitől egyszer hallottam, hogy csak x db-ot szabad adni naponta. Az a baj, hogy az x-re nem emlékszem.
Nem ígértem, hogy megyünk, mert többnyire elég rossz a hangulatom, úgyhogy vacilláltam, aztán Andris bealudt az ebédbe és nem volt szívem felébreszteni. De megvagyunk, köszi! Andris ma azzal fogadott (apjával már "hajnaloztak" a szőnyegen mire én felkecmeregtem), hogy 8-10 tappancsolásnyit négykézlábazott rohanvást felém mikor meglátott Kép. Annyira meghatódtam. És megállapítottam, hogy egyik napról a másikra megtanulta ezt a mozgásformát.

Betegeskedő kismanók hogyan vannak? Dino? Nikk?

Liv Kép
Nagyszerű! Éljen az állni tudó Dávid Kép Te meg most már remélem, hogy végérvényesen megnyugodtál a babád fejlődésével kapcsolatban.

Anita Kép
Aranyos, hogy ennyit gondolkodsz Kép Nem tudok mit írni rá. Részemről lezártam magamban a problémázást. Mi több, a boncolgatást is.
Készülhetsz! Ha már ilyeneket művel Esztid, akkor valamelyik reggel Te is azt veszed észre, hogy mászik a drága. Te, ahogy a kis mancsát odacsapja a földhöz Kép Majd meglátod Te is Kép

Moszi Kép
Úgy emlékszem Te használod szintén az "Anya, taníts engemet". Te hogyan értelmezed azt, hogy gyakorolni kell azt, amiben nem ért el megfelelő eredményt. Mi a megfelelő eredmény? Honnan lehet eztetet tudhatni?

Sziasztok:
Cedit
cedit

Ez lemaradt:

Macsek Kép
Nagyon jól esett, hogy bíztattál, hogy menjek a talira. Már ettől is kicsit javult a hangulatom.
cedit

Sziasztok,

CeditKépSok alvásra irigy irigyKép MászásKépKépKépKép Vigyázz, mert innen nincs megállásKép A 7 gabonás pelyhet a Milupa gyártja, de én eddig még csak a Tesco-ban láttam. Nagy előnye, hogy nem tartalmaz tejet, csak 7 féle gabonapelyhet. Én mindent ezzel sűrítek már jó ideje. A banánnal kapcsolatban nem tudok mit mondani. Kornél majd minden reggel és este ezt eszi, és semmi cslánkiütés. A banán allergizálhat, de én semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Nálunk a de. pangás oka, hogy ilyenkor sétálunk meg játszóterezünkKép

A Margit- szigeti tali pedig olyan jó volt, hogy én azóta is pihenem ki. SajnaKép Kornél már kipihente.

LauKép Hiányoltalak is téged! Remélem azóta már a telken lubickolnak a fiúk a medencébenKépKépekKép

VasaniKép Sugárban hányás nálunk is volt egyszer. Figyelni kell a babát. Ha se láz, se rosszullét, akkor ez csak "véletlen" baleset volt. ÉÉdes a képeken Eszti. Sajna nem minden éájszaka olyan felhőtlen, főleg, mert mostanában korán bealszunk 7 óra előtt akár, így a fürcsi tolódik, és akkor már nincs vacsi csak szopi, ami után megéhezikKép

NoémiKép Államviszgához megy a drukk! Miből lesz?

Hívásom vanKép

Üdv;
Vera

hvera

Sziasztok!

Trompipi-AndiKép: örülj, hogy csak a cumit hagytátok el Kép. Ugyanis kedden Livike a pénztárcámat hagyta el Kép. (pénz nem volt benne, de az összes iratom + Livike iratai benne voltak)

VeraKép: remélem, legközelebb már mi is megyünk Kép, akkor a fiúk is gyönyörködhetnek élőben Livikében Kép.

AnitaKép: nem kell megijedni Eszti esti-hányásától. Egyszer Livike is eljátszotta ugyanezt, igaz már régebben. De nem is volt semmi baja utána sem, csak egyszeri eset volt. Szóval biztos nem lesz semmi gond Kép, nyugodj meg.
Topic-témában egyetértek Kép.
Ügyes Eszti négykézlábas-ülős képeken Kép.

LauKép: Kutyaharapás Kép.

NoémiKép: államvizsgádhoz kéz- és lábtörést Kép. Meg egy kalappal Kép. Helénának gyors fogkíbújást Kép.

CeditKép: én is használgatom azt a könyvet Kép. (bár csak most vettem) Szerintem ha valamelyik gyakorlatot nem tudjátok megcsinálni, akkor azt lehet gyakorolni. (én pl. nem tudok Livivel tapsolni, hiába mutatom neki, ha megfogom az ő kezét, nem engedi, hogy tapsoljak vele Kép. Így ezt majd csak később tudjuk gyakorolni, ha engedi végre. Előbb-utóbb eltanulja tőlem Kép)

Livike amúgy jól van. Vérvétel: picit vashiányos, így kap vasat. Amúgy kis huncut. Állna egyfolytában, kapaszkodik mindenbe, abba is, ami nem bírja el Kép. (remélem, nem lesz ettől o-lába) Kezd rákapni, hogy az én kajámat elegye előlem Kép, amit meg ő kap, nem eszi. Kivéve: vettünk neki Hippes tejbegrízt, azt úgy falta, hogy ilyet még nem láttam Kép. Még tele volt a szája, már nyitotta ki, és követelte a következőt Kép. Két nap alatt megevett 1 üveggel (ez nálunk rekord Kép) A húsos kajákat is eszi, de a gyümölcsöket nem nagyon Kép. Pedig jó lenne, ha fogyasztana vitamint is.

Na megyek, pont felébredt, ott áll a kiságyban és néz kifelé Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

ja, és egy képKép:

Kép

Kép
Kép
timóca

Nagyon jók a talis képek, mostmár mégjobban sajnálom, hogy nem tudtunk menni.

CeditKép
Gratulálunk a mászáshoz, innentől kezdve nincs menekvés, ezentúl Andris mindenhova kísérgetni fog. Annyira aranyosak, mikor meglátnak és örülnek nekünk. Bernát már jobban van, nincsen hőemelkedése, de még folyik az orra. Közben kijött az 5. fogacska és a 6. is nagyon készül, biztos ez is közrejátszott a betegségben. Milyen ez a könyv, mire tanítja a babákat?

LauKép
Milyen lett a röntgen? Van már valami eredmény róla?

NoémiKép
jó tanulást, drukkolok a sikeres vizsgához!

AnitaKép
gratula a négykézlábazáshoz. Eszti lehet túlette magát azért sikerült hánynia, ha csak 1x fordul elő és nem ismétlődik akkor szerintem felesleges vele foglalkozni. Bernát is csinált ilyet mikor túl sokat kajcsizott.

ViolaKép
lehet, hogy írtad, de a memóriámmal gondok vannak, szóval mikor költöztök?

Trompipi-AndiKép
Nikinek gartulálok a szép eredményekhez. Mi is szeretnénk Donáttal megnézni a Madagaszkárt, ő 4 és fél éves, szerinted el lehet vinni Õt rá?

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?