nehéz lehet a családod nélkül. Nyáron meg tudjátok látogatni őket? Kábel nélküli netről szerintem Maccs írt. Emlékszem még a szopis gondjaidra, persze. Nagyon szívfacsaró volt olvasni, annyira neki voltál keseredve. Olyan jó olvasni, hogy ez már rég a múlté és nagy-nagy örömben telnek napjaitok
Allergia
Írd majd mi újság! Viola
Köszi az infót a szocpollal kapcsolatban.
Hol lesz a társasház?
Bankok
Az jutott eszembe, hogy ha jól tudom akkor a MAFIT Rt. nem kér jövedelem igazolást. www.mafit.hu Alvással ugyanaz a helyzet nálunk, mint nálatok. Engem is zavar, hogy nem tudok tervezni, főleg most, hogy nagyon sokfelé kell ügyintézni. Én van úgy, hogy napközben egyszerre egy óránál többet nem hagyom aludni
, mert mennünk kell valahova. Ez az egy óra nagyjából elég a köv. alvásig. Timi
Vérvétel
Érdekes tényleg, hogy ha lefogják őket azt mennyire utálják. Szerintem Andris az öltözésben is azt utálja, hogy amíg a kezét bedugjuk a ruciba, addig ugye nem úgy kalimpál ahogy akar. Magi
Pont ma gondoltam, hogy mi lehet veletek. El is határoztam, hogy ha nem jelentkezel ma sem, akkor aztán írok most már egy emilt. Jó hír, hogy gyógyul a nagypapi
Tényleg, a peluszacsik odaértek? Kormi
Nahát Ti is milyen bevállalósok vagytok baba ügyben
Hajrá-hajrá
Talira még nem tudom, hogy tudunk -e menni. Ez főleg az én épp aktuális elmeállapotomon múlik.
Csirkesz, villamosok nem tudom, hogy járnak.
Jó éjt:
Cedit
Reditke
Szopi
És ha adsz neki cici után karrágcsa helyett cumit? Persze csak ha nem vagy cumi ellenes. Fürdés
Nekem is csak azok jutottak eszembe amit már mások leírtak. Andris csak az öltözést bömböli végig.