: 
2005.06.17 13:34
hu, teljesen elkerülte a figyelmemet, hogy Dávid már miket csinál
Ez nagyon jó hír, egy-két hét, és majd már menni is akar, figyeld meg
Sajnos, azóta nem sikerült elérni a főorvost, hogy mi a véleménye a leletről, tartok tőle, hogy pénteken már nem is nagyon van bent. Mikor hívtam, sosem volt a helyén, most már nem is próbálom.
Nekünk is van 7gabonás pelyhünk, Balázs is nagyon szereti. Tápszerrel vagy anyatejjel is meg lehet csinálni, vízzel elég íztelen.
egy másik topikban láttam, hogy ismered Halász Orsit. Én is jól ismerem, az unokaöcsém barátnője
Bocs az offért
2005.06.17 15:39
2005.06.17 16:54
2005.06.17 17:00

Eszti is olyan hangulatban van néha, hogy ahol ér, ott cuppog rajtam
Remélem gyorsan kibújnak mostmár azok a fogacskák. Esztinek is négy gumó van felül, de azok ott vannak már egy hónapja, úgy isten igazából még nem indultak el. 

Ráadásul rohanvást
Mint ahogy meg is szoktam, minden kis mutatványnál, de mondjuk néha olyan hangulatom van, hogy még egy kis kedves mosolynál is majd elsírom magam (Apával együtt
) De tényleg, olyan kedvesek tudnak lenni ezek a manók...

Egyelőre megfigyel...

2005.06.17 20:01
. 2005.06.18 11:11
Utána meg a babanet lett olyan lassú mint a csiga. Na ilyen az én formám. Ezt a levelet mindenesetre jól elmentem még mielőtt elküldeném...
Meg tudlak érteni hogy teljesen kivagy a 10 hónapja tartó folyamatos éjszakázás miatt. Nálunk az első pár hónap mondhatni idilli volt. Este fél 10-től reggel 6-ig durmolt, egy nyikkanás nélkül. Karácsony óta vannak problémáink. Akkor utaztunk el először nagyszülőkhöz. Ott kezdődött igazán ez a cirkusz, utána meg itthon folytatódott.
. Az a helyzet hogy lent voltam Anyáéknál Pakson, aztán Anya volt itt. Na meg mindig van vmi intézni való.
Egy játszótéri találkozót megpróbálhatunk összehozni. Bár az a helyzet hogy Balázs többnyire 10 körül tízóraizik és utána pedig szunyál. Muszáj lerakni aludni, mert nagyon obégat.
Vagy vaksi vagyok? Amikor találkoztunk akkor még nagyon sötét volt a haja.
gyógyulgat már?
Inkább belecsap a tenyerünkbe
2005.06.18 14:32
2005.06.18 21:48
2005.06.19 11:31
!
!

!Amúgy augusztus vége körül készül el az új lakás,de a jelenlegit júli végén(kb 5 hét)múlva át kell adnunk.Addig anyóséknál leszünk,legalább jól el lesz kényeztetve a kisasszony
.

.Legszívessebben én is falura költöznénk,de pont a munkahely ill. bejárás miatt vetettük el az ötletet.Drukkolok a férjednek,mihamarább sikerüljön elhelyezkednie.Majd lepontosítjuk hol laktok
.
.Gyönyörű Eszti remélem nem hányt többször,talán emlékszel Mírának is volt ilyen(banántól)de nem ismétlődött.Egyébként azóta egyszer próbáltam neki ismét a banánt,de a szagától is öklendezett,ezért marad az alma és a barack.
)hanem mert Míra is alvás elött,helyett álldogál a kiságyban,ezerszer fektetem le ezeregyszer is feláll és nem fárad el
.Nálatok magától megoldódott ez,és hogyan tanult meg Kornél leülni?!
)szép hétvégét!!! 2005.06.19 20:46
Még aznap este megjelent az jobb felsö egyeske csücsije is (pedig már azt hittem, hogy másfél hónap várakozás után sosem nönek ki!
) Szombatra a jobb is teljesen kijött, azóta újra jól alszik. /Liv, nálunk másfél hónapig kelt gyakran most már tudom hogy a foga miatt!! / Csütörtökön délután léányzó ment 2-3 lépést önállóan apától hozzám és vissza, ezt a tudományát azóta is gyakorolgatja!
Jól érezzük magunkat Bián, Voltunk Livékkel sétizni, van pici kert ahol napozni tudunk, és az alsó szomszédunk /4 lakásos társasházacskában lakunk/ 1 hónappal fiatalabb babával van otthon GYED-en..
)senkivel hát mindenkivel/ megoszthatom a történéseinket, választ kapok a kérdéseimre, segítséget és támogatást "azokon a bizonyos nehéz napokon"..
Szóval szerintem nem felületes a topik, csak olyan jó sokan vagyunk, hogy nem mindig tudunk mindenre reagálni. Régen én igyekeztem mindenkinek írni, de most már sajnos ezt nem tudom megtenni..
Majd ha megint lesz saját net!
2005.06.20 09:04
Boldog névnap!
Én azt vettem észre, hogy ha éjjel többször megszoptatom B-t, akkor másnap nagyon felcsomósodik a mellem és kb 3 nap kell neki, hogy kövesse az újabb igényeket. Tehát, ha unod már a fejést lehet hogy meg kellene próbálni nem lefejni, ha csomós csak kinyomkodni belőle, ami nagyon folyik és hidd el követni fogja. Mert ha fejed, akkor újra jön neki az inger és újra és újra termeli a tejcsit.
Míra továbbra is gyönyörű
Gratula a fogakhoz és a totyogáshoz.
. Nagyon kemény kis csákó, mert csak elégedetlenül hümmögött kettőt, aztán újra próbálkozott a felállással. 2005.06.20 11:49

csomagtartóban alvás
buliért irigy.
gratula az első lépésekhez
és a fogacskákhoz is
2005.06.20 11:52
Egyszer majd csak sikerül összehozni a talit. Alváslabor?Kornél tényleg kiszőkült teljesen
Kornélba meg csak gyümölcsöt lehetne tölteni. A hétvégén az apróra vágott barackot is befalta pedig először csak kostizni adtuk neki. Mi egyébként 4 üvegnyi bébikajánál tartunk. Időnként örülnék, ha a mi kajcsinkat enné. már.Vashiány
Tapsolás nálunk sem megy, bár az én tenyerembe már belecsap. Várjuk, hogy élőben is lássuk Livikét
A leülést magától tanulta meg. Lerakta az egyik kezét a földre, amíg a másikkal kapaszkodott és letottyant a fenekére. Az esték nálunk terror-mutterosak. Mese és puszi után kijövünk a szobájából. Akkor tombol picit. Ha nagyon, akkor újra és újra megitatjuk( fekve cumisüvegből) . A többit ráhagyjuk. Általában negyed-fél óra alatt elalszik.Míra csodaszép
Hasszopizás van nálunk is
Máskor is megyünk
2005.06.20 13:53

Én meg be nem tudnám tuszkolni Eszti nyelvét a szájába

Micsoda szemek!
Ha még van valami fontos részlet, esetleg írj, köszönöm!

Legyenek csupa-csupa szép napjaitok az új lakásban!

Már nagyon várom
2005.06.20 14:10
2005.06.20 14:41
2005.06.20 14:53
Most nagyon aggódom, mi lesz a gyerekekkel, míg nem vagyok itthon, fogalmam sincs, hogy mennyi időt kell bent tölteni, lehet, hogy fel is kell nyitni majd, megnézni, mi a helyzet, mennyire komoly. 2005.06.20 15:43
2005.06.20 16:19
2005.06.20 20:23
Ja amúgy ugyanolyan babakocsitok van nektek is mint nekünk
Jó IKEÁ-zást kívánok holnapra.
Nálunk eddig még csak az alsó kettő van meg. Már alig várom hogy meglegyen az első 6 foga, utána pedig lesz egy kis szünet fogügyileg. Remélem talán ez nyugalmasabb éjszakákat fog nálunk eredményezni. 2005.06.20 23:39
, bár csak pár utcányira lakunk egymástól, jó, hogy újra itt is itt vagy.
, csomagtartóban alvás
, remélem, minden rendben lesz.
5 hét múlva kell telefonálnom, hogy miket csinál Dávid, és attól függően lesz vagy nem lesz egy kezelés, aztán majd a nyár végén kell újra mennünk, hogy megnézze Dávidot. 2005.06.21 08:02

Sajnos hozzánk is elért az idióta szomszpéd átok. Szegény férjem, aki az egész hétvégét végig dolgozta tegnap sem tudott aludni egy jót, mivel a felső lakó éjfélkor!!!!!! ordíttatta a magnóját. Már fél9-kor is szóltunk, hogy talán nem az egész lépcsőház kíváncsi a zenéjükre. Ennek ellenére. Szerintem kiszúrásból. Bár nem tudom milyen ididóta szórakozik kisgyerekesekkel. Bocs Viola,sajnos már mi is tudjuk. Ráadásul ezek az agynélküli kretének a b***ás aláfestésére hallgatnak technó zenét. Szerintem ennyi elég magyarázatként a jellemükre. Kornéltt 3 alkalommal altattam vissza, mert sírva ébredt. Nem értem miért nehéz betartani bizonyos emberrnek nem nevezhető lényeknek szabályokat.
Ha lehiggadtam majd írok. Egyelőre hulla vagyok a gondolkodáshoz. 2005.06.21 10:48
.
.Tegnap a banki ügyeim intézésekor megjegyezte a nő,hogy milyen jó szinem van,hol nyaraltam?Mondtam,hogy állandóan sétálok a gyerekkel ezért a napbarnítottság,Ti meg tudjátok,hogy miért nem itthon vagyok
.Mi már nem is köszöntünk ennek a sok kreténnek...
)
.Megint mosolyogtam Eszti babán,szerintem a topik egyik legvidámabb csajszikája

2005.06.21 12:18
. Aztán persze 6-kor bealszik, de én már persze úgy felébredek, hogy nem feltétlenül tudok visszaaludni. Mi a fenét csináljak vele? Ez így nekem nagyon nem ok, és nem akarom rászoktatni erre. Segítség!!!
2005.06.21 13:38
2005.06.21 16:22
Ja a masik, amirol Csirkesz is meselt a talin, ha telezabalta magat es az asztalnal ulunk ujra ker es masok elott tok ciki tud lenni, hogy szegeny gyerek milyen ehes... 2005.06.21 19:41
!!!

2005.06.21 19:59
Lehet, hogy az idegességtől, vagy a szervezet változásaitól, de alig jön már. Ha csak pár napról van szó, akkor utána megpróbálkozom még vele, majd kiderül. 2005.06.21 20:03
!
2005.06.22 09:10
Cerkafogdosás. Nálunk már jó ideje megy. Minket (apa és én) nem zavar, inkább örülünk hogy működik a cucc
Mersélj mi volt az alvás laborban, felvet a kiváncsiság.
Szomszéd
Most már tényleg igazi rosszcsont kinézete van. 
2005.06.22 09:46
2005.06.22 10:28
2005.06.22 12:02
: én is szoktam adni Livinek tiltott dolgokat, pl. fagyit, kakaót.. De muszáj, mert nagyon erőszakos, olyan hisztit csap, ha nem adok neki. Így jóformán most már mindent kóstolgat, amit mi eszünk
. Eddig még semmi baja tőle
.
. Legalább nem fájt a foga
.
: megy a drukk, hogy ne legyen semmi komoly. 2005.06.22 12:21
. Úgy döntöttem tegnap, hogy délután már nem teszem le aludni, valamint felszereltem még egy sötétítő függönyt nála. Nem tudom, hogy ezeknek tudható -e be, de este 8-tól egy nyikkanás sem volt 1/2 7-ig
. Pedig az elmúlt hetekben éjjelente is többször felsírt.
Mi újság?
Hogy van a baba és a Te lelked?
Milyen az új kégli? Berendezkedtetek már?
? Nagyon el vagytok sokan tűnve
! 2005.06.22 13:46
Este 40 perc után aludt el szegénykém. Éjjel pedig 12-től fél 2-ig ment a műsor. De aztán elaludt és húzta a lóbőrt reggel negyed 9-ig. Nagyon-nagyon sajnáltuk szegényt, de már más megoldást mi sem láttunk. (Több mint fél éve tart ez az állapot 2005.06.22 15:40
és akkor nem csak a forgással kell megküzdenem.
Buli
Irigy irigy Oszlopölelegetés
Rosszfiús Bálint
Vagány csávós nagyon
Járás
Fogascska
Nálunk még mindig a 2. fogacskát várom. Még mindig nem tört át.
Gratula az éjszakához
Remélem minden rendben lesz ma is.
Nálunk a dédi naptárat kapott az egész család fényképeivel és bejelölték rajta az ünnepeket.
Jaj, de ismerős ez a testfeszítés. Jól mondja Redit, nálunk is ez a kezdődő hiszti jele. Nagyon tud dühöngeni már. Ha időben elterelem, akkor nem csapkod. Ha nem vagyok gyors, akkor áll a bál
.
Semmi eltűnés, csak szieszta, ha hagyy(na) Kornél. Ma fél órát tudtam én is aludni
Kornél most épp a tárgyxak összeütését gyakorolja zajosan. Két csörgőt csapkod egymáshoz. Ha a tapsolás nem is megy nweki, ez igen
Sajna a hajnalokon nálunk csak a terror segített. Ha éjszaka van, akkor nincs ágyból kivétel. Én mondjuk 2* szopiztatok éjjel, de aztán nyomás az ágy. Így fél 7-7ig kihúzza.
Hát nem semmi volt BKV-zni a túristákkal teli járatokon. Lekopogom, de mindig volt segítségem. Nagyot sétáltunk a bástyán, aztán Kornél bealudt egy kölcsönkapott utazóágyban. Már ő is álldogál egyedül ügyesen, de járni csak akkor, ha fogom a kezét.
Viszont ma csak akkor hallgatott el a TESCO-ban, amikor kapott egy répát. Azzal aztán hazáig elvolt( 15 perc busszal). 2005.06.22 17:28
Balázs sem tapsol, de már elég ügyesen ad puszit
2005.06.22 17:58
ezek nem túl jó hírek.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|