A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

LauKép:
Kép

Kép
Kép
timóca

Cedit, igen, TELJESEN NYUGODT VAGYOK!
Hihetetlen, hogy Dávid mindent produkált egy hét alatt: felül, mászik, kapaszkodva feltérdel és feláll (most már széknél, fióknál is).

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

Timóca: köszönöm szépen!Kép

LivKép hu, teljesen elkerülte a figyelmemet, hogy Dávid már miket csinálKép Ez nagyon jó hír, egy-két hét, és majd már menni is akar, figyeld megKép
És tényleg olyan érdekes, hogy mindent egyszerre tanulnak meg! Balázs is egy hét alatt tanult meg felállni, felülni, mászni.Kép

DinoKép Sajnos, azóta nem sikerült elérni a főorvost, hogy mi a véleménye a leletről, tartok tőle, hogy pénteken már nem is nagyon van bent. Mikor hívtam, sosem volt a helyén, most már nem is próbálom.

CeditKép Nekünk is van 7gabonás pelyhünk, Balázs is nagyon szereti. Tápszerrel vagy anyatejjel is meg lehet csinálni, vízzel elég íztelen.
TÁpláló és sok vasat is tartalmaz - többek közöttKép
Banánból és nagyfiamnak sem engedek csak napi max. 1-et, szerintem nem kell több, főleg egy kisbabának. Allergizálhat, de úgy hallottam, hogy csak 7-8 hónapos kor előtt.

KyrandiaKép egy másik topikban láttam, hogy ismered Halász Orsit. Én is jól ismerem, az unokaöcsém barátnőjeKép Bocs az offértKép

Lau
lau

Dino,
Szerintem nyugodtan elviheted rá, nagyon aranyos film, isteni a zenéje, jók a karakterek. Nagyon sok kisgyerek volt, voltak hatalmas nevetések, tők jó volt!!! Alig várom, hogy Pipike is jöhessen moziba (hol van az még!).
Puszi,
Andi
Vendég

Legszívesebben én is vinném Livikét, de nem hiszem, hogy kibírná azt a másfél órát nyugton Kép.

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Csak beköszönök gyorsan. A tali nagyon jó volt, remélem Márkom lassan felhagy a mimóza viselkedésével és megy vagánykodni a többi fiúval, most csak csöndes megfigyelő volt. Kép

Bocsánat, hogy a hozzászólásokra most nem reagálok, de ezerrel pakolunk, ma éjszaka indulunk nyaralni Horvátországba 2 hétre, így egy ideig nem leszek. Remélem, hogy a kismanó jól fogja bírni az utazást.

Vigyázzatok magatokra addig ti is, puszilunk mindenkit:

Macsek és Márk

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

Csak egy mondatra jöttem:
ma éjfélig a Rossmann weboldalán http://www.rossmann.hu 20 képet ingyen lehet előhivatni online megrendeléssel (ahányszor regisztrálsz, annyiszor 20-at) Múltkor a Photohall akciójánál nagyon döglődött a szerver, így akkor nekem nem sikerült (de voltak olyan rendesek, hogy küldtek ingyen kupont), de most úgy tűnik, a Rossmannak megy a dolog.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

SziasztokKépKép

LauKép
Nagyon boldog névnapot!!KépKép
Kullancs+kutyaKépKép
HasszopizásKépKépKép Eszti is olyan hangulatban van néha, hogy ahol ér, ott cuppog rajtamKépKép
Balázs édes lehet, ahogy totyorászikKép
FotókKép

NoémiKép
Szegény pici lánykádKép Remélem gyorsan kibújnak mostmár azok a fogacskák. Esztinek is négy gumó van felül, de azok ott vannak már egy hónapja, úgy isten igazából még nem indultak el.
Államvizsga: drukk-drukk!!!KépKépKép

CeditKép
TappancsolásKép Ráadásul rohanvástKépKép
Én is biztos meghatódtam volnaKép Mint ahogy meg is szoktam, minden kis mutatványnál, de mondjuk néha olyan hangulatom van, hogy még egy kis kedves mosolynál is majd elsírom magam (Apával együttKép) De tényleg, olyan kedvesek tudnak lenni ezek a manók...Kép

TimócaKép
IratokKépKép
Tapsival mi is így vagyunk, az nagyon tetszik Esztinek, ha én csinálom, de azt nem engedi, hogy az ő kezével tapsoljunkKép Egyelőre megfigyel...KépKép
TejbegrízKép
Fotó: Igazi nő!!!KépKépKép

DinoKép
Gratula a fogacskához!Kép

MacsekKép
Jó utat és jó pihizést Nektek!KépKép

KormiKép
Kösz az infót!Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Macsek, hátha itt vagy még... A barátnőmmel nézegettük a képeket a taliról, és megállapítottuk, hogy mindkettőnknek nagyon ismerős vagy. De honnan??? Hova jártál gimibe? Nem Debrecenbe véletlenül? Most ezen tanakodunk, és nem tudunk rájönni... Én nem voltam neked ismerős?
Remélem, ezt olvasod még, és nem kell 2 hétig ezen agyalnom Kép.

Puszi mindenkinek, jó pihenést,
Andi
Vendég

AndiKép
Köszi a választ.

LauKép
Mi is kívánunk boldog névnapot!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Remélem ez a hozzászólásom nem száll el a nagy semmibe mint a múltkor.Kép Utána meg a babanet lett olyan lassú mint a csiga. Na ilyen az én formám. Ezt a levelet mindenesetre jól elmentem még mielőtt elküldeném...

Először is köszönöm a biztatásokat alvásügyben. Jövő héten visszük a prüntyit, remélem kiderítik mi a baja van, miért nem alszik, miért ébred fel sírva 3x vagy 4x.

Találkozó: Jól sikerültek nagyon a képek, minden baba nagyon szép és ügyes. Hihetetlen hogy pár hónap és ünnepelhetjük az első szülinapot. Mi sajnos nem tudtunk menni, mert Balázs elkapta apától a náthát és szuttyogott az orra. Nyavalyát pedig nem ragasztottunk volna senkire sem. El vittük orvoshoz is, aki egy olyan köptetőt írt fel, amit csak 2 éves kor után lehet adni. Én hülye kiváltottam, sőt majdnem be is adtam, de beugrott hogy gyorsan megnézem a használati útmutatóját. Tök mérges voltam a dokkerre, neki kéne tudni hogy mit lehet adni és mit nem.

Reditke Kép Meg tudlak érteni hogy teljesen kivagy a 10 hónapja tartó folyamatos éjszakázás miatt. Nálunk az első pár hónap mondhatni idilli volt. Este fél 10-től reggel 6-ig durmolt, egy nyikkanás nélkül. Karácsony óta vannak problémáink. Akkor utaztunk el először nagyszülőkhöz. Ott kezdődött igazán ez a cirkusz, utána meg itthon folytatódott.

Csikresz Kép
Gratulálok a kistesóhoz Kép

Kormi Kép
Neked is lehet lassan gratulálni? Kép

Liv Kép
Na ugye mondtam hogy 1-2 héten fel fog állni Dávid! Nagyon ügyes a nagyfiú!!! A Dévényezést pedig el lehet felejteni!

Vera Kép
Nem költöztünk el és egy dbig nem is fogunk - sajnos. Mi is küzdünk a szomszédokkal, de nem annyira durva a helyzet mint Violáéknál. Fapapucsuk nincsen, remélem nem is lesz Kép. Az a helyzet hogy lent voltam Anyáéknál Pakson, aztán Anya volt itt. Na meg mindig van vmi intézni való. Kép Egy játszótéri találkozót megpróbálhatunk összehozni. Bár az a helyzet hogy Balázs többnyire 10 körül tízóraizik és utána pedig szunyál. Muszáj lerakni aludni, mert nagyon obégat.
Nézve a képeket úgy látom hogy szőkül Kornél buksija.Kép Vagy vaksi vagyok? Amikor találkoztunk akkor még nagyon sötét volt a haja.

Lau Kép
Csatlakozom én is a többiekhez! Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából.
Kutyaharapás Kép gyógyulgat már?

Dino Kép
Remélem már meggyógyult Bernát baba. Bocs de megint zargatnálak kérdésemmel: Te még fejed az anyatejet? Hányszor fejsz? Mikor tervezed abbahagyni? Én már csak 3x, és már lassan agyamra megy az egész, mert a jobb mellem állandóan becsomósodik. Így mindig be kell iktatni egy-két plussz fejést.

Lányok! Akit esetleg érdekel avnetes zacsi: akartam venni steril anyatejgyűjtő zacsit, de sehol sem kaptam. Kiderült hogy az avent abbahagyja a gyártását, helyette via poharak vannak. Szerintem ez sokkal drágább megoldás. A lényeg: az avent boltjában (zugló) van még vmennyi anyatejes zacsi (40 db-os). Én ma vettem is 2 dobozzal. Szeretnék tartalékolni anyatejet Balázsnak. Kép

Cedit Kép
Én is megvettem az Anya taníts engem c. könyvet. Bevallom őszintén én nem csinálom pontról pontra az ott leírtakat. Időnként előveszem hogy mit ír, hogy mit és hogyan foglalkozzunk vele, aztán ami tetszik belőle csinálgatom. Nálunk is van olyan amiben nem értünk el eredményt. Pl. nyelvöltögetés. Esze ágában sincs utánozni. Csak vigyorog nagy bölcsen. Szóval - eredménytől függetlenül is - csinálom, majd csak egyszer megtáltosodik és kinyújtja a nylevét Balázs.

Vasani Kép
Tapsolás: Balázs sem engedi hogy tapsoljunk a kezével. Kép Inkább belecsap a tenyerünkbe Kép

Trompipi Kép
Gratulálunk a szép bizonyítványhoz. Kép

Megyek felébredt a nagyfiú Kép

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Cedit!
Igen használom a könyvet. Nem veszem annyira szigorúan a dolgokat.
Gondolom, akkor ért el megfelelő eredményt, ha valamit felismer, megcsinál, pl pápát int stb.
Ezek nem izgatnak, majd fejlődik ahogy akar. Nem akarom erőltetni, de nagyon jó tipp, hogy hogyan tudom segíteni a fejlődést, minden téren.

Tali: Nagyon jók a képek. Kár, hogy nem tudtunk menni.

Lau!
Jobbulást Ákinak, és remélem legközelebb jobban vigyázz ugrálásnál.

Vasani! Remélem Eszti jobban van már.

Megyek, mert felébredt a lánykám.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Hírek Maccsékról: Lilinek csütörtökön kibújt mindkét felső foga, és megtette az első lépéseit! Kép

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

LivKép
Lilinek gratulálok az első lépésekhez.
Dávidnak is az új tudományokhoz.

PleditKép
Nem zaklatsz egyáltalán a kérdéseiddel. Igen még fejek napi 4x, és kb. Bernát 1 éves koráig szeretnék még anyatejet adni neki, de ha nem sikerülne addig, már akkor sem leszek elkeseredve. Már nekem is elég macerás a dolog, de ez van ha másképp nem megy. Balázs babának is jobbulást! Írjál mindenképpen mit mondtak az alvásáról!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Először küldök két képet Mírámról,mert ezt csak Apa segítségével sikerült feltennem(nem vagyok valami számítógép virtuózKép)aztán olvasok csak vissza...

Viola

KépKép
h_viola

SziasztokKép!

Meglátszik,hogy hétvége van és mindenki a kis családjával van elfoglalva,hamar sikerült visszaolvasnom.

LauKép

Utólag is nagyon boldog névnapot,bocsi de ritkábban jutok gép elé.Édes Balázs a képeken,a medence mellett meg látom ott a szék az úszómester részéreKép!

DinóKép

Memóriáról ne is beszéljünk,én már a terhességem óta "szenilis" vagyokKépKépKép!Amúgy augusztus vége körül készül el az új lakás,de a jelenlegit júli végén(kb 5 hét)múlva át kell adnunk.Addig anyóséknál leszünk,legalább jól el lesz kényeztetve a kisasszonyKép.

TimócaKép

Bájos ez a kép Livikéről,igazi kis hölgy.

BeatrixKép

Szóval még egy "vén tyúk"KépKépKép.Legszívessebben én is falura költöznénk,de pont a munkahely ill. bejárás miatt vetettük el az ötletet.Drukkolok a férjednek,mihamarább sikerüljön elhelyezkednie.Majd lepontosítjuk hol laktokKép.

AnitaKép

Holnap megyek tovább intézni a hitelt,mert mindent újra kell kérnem(munkáltatói,jegyzöi igazolás stb)majd jövök a részletekkel.Ami biztos:25.000Ft induláskor,5 év a minimum futamidő,1% kezelési költség(előre egyszeri)+tulajdoni lapot 2-szer kikérni+jegyzői díj.Induláskor tehát kb 70-80ezer forintot kell fizetni,de ez más banknál is így vanKép.Gyönyörű Eszti remélem nem hányt többször,talán emlékszel Mírának is volt ilyen(banántól)de nem ismétlődött.Egyébként azóta egyszer próbáltam neki ismét a banánt,de a szagától is öklendezett,ezért marad az alma és a barack.

VeraKép

Sokszor eszembe jutsz(nem Kornél banán evésére gondolokKép)hanem mert Míra is alvás elött,helyett álldogál a kiságyban,ezerszer fektetem le ezeregyszer is feláll és nem fárad elKép.Nálatok magától megoldódott ez,és hogyan tanult meg Kornél leülni?!

Indulunk vasárnapi ebédre(ez ám luxus,itt gépelhettem főzés helyettKép)szép hétvégét!!!

Viola
h_viola

Sziasztok Kép,
Nálatok miket mondogat a kis manó? Pipike szavajárása:
- Hejte-hejte, di-di-dájdáj.
vagy
- Egün, dididddá.
vagy egyszerűen csak
- Dájdájdájdáj.
(Vagy a fentiek kombinálása. Néha: ajajaja.
Édes!!!
Most csak ennyi...Kép.
További jó hétvégét!
Andi
Vendég

Andi, Dávid szopi közben mondja, hogy aja-aja-aja, amúgy pedig tetete, dedede, mamama, bababa, papapa, és az új: dre-dre, gyönyörűen kiejtve az "r" betűt.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Csatlakozom a felületesekhez és név szerinti hozzászólások nélkül pár szót magunkról írok! Kép

Az elmúlt 2 héten nagyon nehéz volt lilivel, állandó hiszti volt, de végre csütörtökön áttörte a felsö fogínyt a bal felsö egyeske. Kép Még aznap este megjelent az jobb felsö egyeske csücsije is (pedig már azt hittem, hogy másfél hónap várakozás után sosem nönek ki! Kép ) Szombatra a jobb is teljesen kijött, azóta újra jól alszik. /Liv, nálunk másfél hónapig kelt gyakran most már tudom hogy a foga miatt!! / Csütörtökön délután léányzó ment 2-3 lépést önállóan apától hozzám és vissza, ezt a tudományát azóta is gyakorolgatja! Kép Kép Kép

A költözés nagy élmény volt Lilivel, lelkesen segített a pakolásban, sajnos felnött szemmel ez inkáb rumlizásnak tünt! Kép Jól érezzük magunkat Bián, Voltunk Livékkel sétizni, van pici kert ahol napozni tudunk, és az alsó szomszédunk /4 lakásos társasházacskában lakunk/ 1 hónappal fiatalabb babával van otthon GYED-en.. Kép

Csak Ti hiányoztok nagyon, nekem nagyon sokat jelent, hogy valakivel / vagy kosztolányisan (?? amikor elkezdtem irni még biztos voltam a szerzöben, de elbizonytalanodtam! Kép)senkivel hát mindenkivel/ megoszthatom a történéseinket, választ kapok a kérdéseimre, segítséget és támogatást "azokon a bizonyos nehéz napokon".. Kép Szóval szerintem nem felületes a topik, csak olyan jó sokan vagyunk, hogy nem mindig tudunk mindenre reagálni. Régen én igyekeztem mindenkinek írni, de most már sajnos ezt nem tudom megtenni.. Kép Majd ha megint lesz saját net! Kép

Képeket a taliról sajnos nem hoztam, majkd
eljuttatom Liven keresztül, ha nem bánja! Kép

Nikk! Bandusnak jobbulást! Majd hívlak!

Most mennem kell, ideje haza indulni, de még mindenképp el akartam olvasni Benneteket! Kép
Puszi Mindenkinek!

Macs
maccs

Sziasztok.
Tali jó volt, örülök hogy mentünk, csak tényleg bazi messze parkoltunk, így visszafelé 1 órát sétáltunk az autóig, miközben Bálint minden járda szélen lévő oszlopot ölelgetni akart. Erről majd dobok egy képet.

Lau Kép Boldog névnap!

PleditKép Én azt vettem észre, hogy ha éjjel többször megszoptatom B-t, akkor másnap nagyon felcsomósodik a mellem és kb 3 nap kell neki, hogy kövesse az újabb igényeket. Tehát, ha unod már a fejést lehet hogy meg kellene próbálni nem lefejni, ha csomós csak kinyomkodni belőle, ami nagyon folyik és hidd el követni fogja. Mert ha fejed, akkor újra jön neki az inger és újra és újra termeli a tejcsit.
Alváslabor nagyon érdekel, minden részletében majd légyszi.

Viola Kép Míra továbbra is gyönyörű Kép

Trompi Andi Kép
Nálunk most a nem-nem-nem a menő és a tetetetebrüüh-dájdájhhhe és az ordítok egyet sikítással egybekötve. Én utánzom, újra ordít és amikor kettőt kiáltok, azzal nem tud mit kezdeni és akkor hangosan kacag. nagyon szórakoztató Kép

Maccs Kép Gratula a fogakhoz és a totyogáshoz.

Bálint is tegnap lépett kettőt, aztán seggre esett és hangosan kacagott magán. A támaszkodás nélkül felállunk dolgot gyakorolja most, nem mindig 100%-os sikerrel. Ez főleg úgy néz ki, hogy a mászást nem térden, hanem talpon műveli és abból löki fel magát.
Mivel földszintes házban lakunk, így lépcsőnk nincs, csak 2 db a teraszhoz. Persze ma sikerült kora reggel úgy lefordulnia, hogy dagadt és piros az orra Kép Kép. Nagyon kemény kis csákó, mert csak elégedetlenül hümmögött kettőt, aztán újra próbálkozott a felállással.

Megvolt az első hármasban szabad ég alatt alvós hétvégénk.
Voltunk egy 3 napos kerti buliban Pápától nem messze.
Apa és én sátorban, baba első éjjel a szabad ég alatt utazóágyban, második éjjel mivel hideg volt a kocsi csomagtartójában egy neki berendezett lakosztályban aludt.
Attól függetlenül, hogy hangosan üvöltött a zene és a kevésbé szomjas bulitársak hangosan üvöltöztek, Bálint tök jól aludt. mindkét éjjel csak 1x kelt fel. Napközben meg imádnivaló, kedves, jókedvű kismanó volt. Szóval tök jó, hogy ilyen is bevállalható már egy tíz hónapossal.
Én a 2 éjszaka alatt 3,5 órát aludtam, első este reggel 6-től fél 8-ig, másnap hajnal 4-től 6-ig.
Elég fáradt vagyok, de végre buliztunk egy olyan isteneset és kitáncoltam magam rendesen.
Most csak ennyi.
Puszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

És az oszlop ölelgetés tali után...

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Hali

csak beköszönök én is, mert holnap utazunk egy hétre nyaralni a Balatonra, hétvégén meg nagyszülőknél voltunk. sajna a fiúk taknyosak.
taliért irigy, klasszak a képek, remélem a következőre eljutunk mi is.

Reditke
oszlopölelgetésKépKép csomagtartóban alvásKép buliért irigy.

Macs
Sok örömet az új lakáshozKép gratula az első lépésekhezKép és a fogacskákhoz isKép

Csirkesz
Hogy vagy? pocaklakóval mizujs? köszi a receptet, képzeld már egy használatra hatásos volt, bekentem Gergő fejét, este megmostam a haját és nagyon sokat javult a koszmó.

Vera
banánról én is úgy tudom, hogy csak mértékkel szabad enni, mert sok benne a kálium asszem.

Mi a takonykórtól eltekintve megvagyunk, Kisgének továbbra sincs egy foga sem, kúszik ezerrel, próbál mászni is. szépen ül, felállni még nem próbált. sajna a takonykór óta éjjel rosszul alszunk.
na pá megyek pakolni, egy hét múlva jövök
addig minden jótKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

PleditKép Egyszer majd csak sikerül összehozni a talit. Alváslabor?Kornél tényleg kiszőkült teljesenKép

TimócaKép Kornélba meg csak gyümölcsöt lehetne tölteni. A hétvégén az apróra vágott barackot is befalta pedig először csak kostizni adtuk neki. Mi egyébként 4 üvegnyi bébikajánál tartunk. Időnként örülnék, ha a mi kajcsinkat enné. már.VashiányKépTapsolás nálunk sem megy, bár az én tenyerembe már belecsap. Várjuk, hogy élőben is lássuk LivikétKép

ViolaKépA leülést magától tanulta meg. Lerakta az egyik kezét a földre, amíg a másikkal kapaszkodott és letottyant a fenekére. Az esték nálunk terror-mutterosak. Mese és puszi után kijövünk a szobájából. Akkor tombol picit. Ha nagyon, akkor újra és újra megitatjuk( fekve cumisüvegből) . A többit ráhagyjuk. Általában negyed-fél óra alatt elalszik.Míra csodaszépKép

VasaniKép Hasszopizás van nálunk isKép

Trompipi:9 Kis dumazsák Pipike. És micsoda szókincsKép

Hétvégén, Kornél születése óta először, mi is voltunk moziban és megnéztük apájával a Madagaszkárt. Frenetikus, bár szerintem ez is oylan , mint a Shrek, mert csak felnőttként érthetőek bizonyos poénok.Kornél végigaludta a filmet a nagyiékkalKép Máskor is megyünkKépKép

Üdv;
Vera

hvera

Sziasztok LányokKép

PleditKép
Drukk az alváslaborhoz!
Nyelvnyújtogató gyakorlatKépKép Én meg be nem tudnám tuszkolni Eszti nyelvét a szájábaKépKép
Remélem Balázsod már jól vanKép

ViolaKép
Mírababa egyre szebbKépKépKép Micsoda szemek!Kép
Emlékszem a banánpróbátokra... Szóval, azóta sem ízlik a lánykának?
Nagyon köszi az infókat a kölcsönnel kapcsolatban!Kép Ha még van valami fontos részlet, esetleg írj, köszönöm!KépKép

MaccsKép
Gratula a fogacskákhoz és a lépegetéshez a pici lánynak!KépKép
KöltözésKép Legyenek csupa-csupa szép napjaitok az új lakásban!KépKép

ReditkeKép
Bálintnak gratula a "járás"-hozKépKép
Dagadt nóziKép
BulizásKépKépKép
Oszlopölelgetős fotó szupiKépKép

JutiKép
Jó nyaralást Nektek!Kép
Fiúknak gyors gyógyulást!Kép
Mit kentél Gergőd fejére? Esztinek is van még mindig koszmója...
Én is kérdeztem Csirkeszt, hogy hogy van, de még nem válaszoltKép

CsirkeszKép
Hogy vagy?Kép

VeraKép
MozizásKép
4 üveg kaja??? Ajajaj...Kép

Eszti azóta szerencsére nem produkált újabb hányást, így valószínűleg csak kicsúszott a kajcsi a múltkorKép
Haladtunk a hozzátápival, már a sütőtöknél tartunk, nagyon ízlik nekiKépKép
Holnap kell mennem rákszűrésre a nőgyógyihoz, de ha már Pesten vagyunk elmegyünk egy kicsit IKEA-zni isKép Már nagyon váromKép

Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!
Egy gyors OFF kérdés:
Hol lehet utánanézni, hogy a fogamzás előtt 10 nappal kapott kullancs-elleni védőoltás milyen hatással lehet a magzatra?
Egy kedves ismerősöm járt így, ma megy genetikai tanácsadásra, de már előre nem igazán bízik benne. (Õt idézem: ˝ha azt mondja, 23,8% a kockázata, hogy beteg a baba, az sok vagy kevés? Ha bejön, rengeteg, ha elvetetem és ott a kérdés, hogy mi van, ha egészséges volt, akkor kevés˝)
Köszi lányok!
kyrandia

Szia KyrKép

Ezt találtam a neten.Mennnyi idős terhes most a barátnőd? Az én dokim amikor ilyenekről kérdeztem ( cica miatt toxoplazmózis veszélye állt fen) azt mondta, ha a baba nem egészséges, akkor valószínűleg az első hetekben kilökődik.

Az oltás beadása az autoimmun- betegségek lefolyását ronthatja, ezét autoimmun-betegségben szenvedőkben valamint kismamáknak és szoptató anyáknak az oltás csak a haszon/kockázat mérlegelésével adható. Mellékhatásként lázat, rossz közérzetet, helyi reakciókat, levertséget, rossz közérzetet, izomfájdalmat, hányingert, hányást írtak le.

Majd még nézem, hátha találok valamit. Ez alapján úgy néz ki, hogy csak a szokásos védőoltás kockázat van.
Üdv;
Vera

hvera

Sziasztok Lányok!!

Nagyon izgulok most, mert most derült ki, hogy egy nagy petefészekciszta alakult ki, szerdán mennem is kell be reggel a kórházba, vérvétel, nagyrutin, lehet, hogy bent is tartanakKép Most nagyon aggódom, mi lesz a gyerekekkel, míg nem vagyok itthon, fogalmam sincs, hogy mennyi időt kell bent tölteni, lehet, hogy fel is kell nyitni majd, megnézni, mi a helyzet, mennyire komoly.

Kérlek, szorítsatok nekem, eléggé magam alatt vagyok most.

Puszi
Lau
lau

Szia LauKép
Jézusom, hogy derült ki? Milyen tüneteid voltak? Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen!

Vera

hvera

Vera Kép
Köszi! 5 hetes, mellékhtása nem volt az oltásnak. Most halálra izgulja magát szegény, mert eddig az anyósa csesztette (tegye ki a kutyáját, magas a testtömegindexe, nem fogja bírni a terhességet, alcsony a vérnyomása és egyéb okoságok), erre most ez derült ki. Jelzem, az oltást is az anyós adta be. (Tudta, hogy babát akarnak...)
kyrandia

Kyr Kép
Oltásügyileg nem tudok mit mondani Kép
Amúgy meg baromi "jó fej" anyósa van szegény barátnédnak.

Lau Kép
Drukkolok neked hogy ne kelljen műteni. Gyógyszeresen nem lehet ezt a cisztát kikezeleni?
Hogyan derült ki ez a ciszta? Görcsölt, fájt a hasad?

Reditke Kép
Köszi a tanácsot fejésügyileg. Megpróbálom legközelebb ha megint becsomósodik csak masszírozni és nem kifejni. Eddig abban a hitben voltam, ha a csomót nem fejem ki akkor jó kis mellgyuszi lesz a vége.
Bálint nagyon édes a képen Kép Ja amúgy ugyanolyan babakocsitok van nektek is mint nekünk Kép

Anita Kép
Eszti továbbra is nagyon szép és huncut csajszi Kép Jó IKEÁ-zást kívánok holnapra.

Maccs Kép
Felső fogacskákhoz, lépegetéshez gratulálok. Kép Nálunk eddig még csak az alsó kettő van meg. Már alig várom hogy meglegyen az első 6 foga, utána pedig lesz egy kis szünet fogügyileg. Remélem talán ez nyugalmasabb éjszakákat fog nálunk eredményezni.

Alvásügyi fejleményekről pedig beszámolok, holnap du 13.00 órára megyünk.

Üdv mindenkinek

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Maccs Kép, bár csak pár utcányira lakunk egymástól, jó, hogy újra itt is itt vagy. Kép
Ilyenkor hétvégéken csaknem visszaolvasod az egész hetet? Csak mert akkor vigyázok, miket írkálok rólatok. Kép
A képeket adhatod, természetesen felteszem.
Ja, és jó olvasni, hogy jól érzitek Bián magatokat. Jó, hogy itt vagytok. Kép

Reditke Kép, csomagtartóban alvás Kép

Lau Kép, remélem, minden rendben lesz.

Nálunk jó hírek: Dáviddal minden rendben, így a gyógytornász most elengedett minket. Kép 5 hét múlva kell telefonálnom, hogy miket csinál Dávid, és attól függően lesz vagy nem lesz egy kezelés, aztán majd a nyár végén kell újra mennünk, hogy megnézze Dávidot.

Megyek, késő van.

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

Előre is bocs, de most panaszkodni fogokKépKép Sajnos hozzánk is elért az idióta szomszpéd átok. Szegény férjem, aki az egész hétvégét végig dolgozta tegnap sem tudott aludni egy jót, mivel a felső lakó éjfélkor!!!!!! ordíttatta a magnóját. Már fél9-kor is szóltunk, hogy talán nem az egész lépcsőház kíváncsi a zenéjükre. Ennek ellenére. Szerintem kiszúrásból. Bár nem tudom milyen ididóta szórakozik kisgyerekesekkel. Bocs Viola,sajnos már mi is tudjuk. Ráadásul ezek az agynélküli kretének a b***ás aláfestésére hallgatnak technó zenét. Szerintem ennyi elég magyarázatként a jellemükre. Kornéltt 3 alkalommal altattam vissza, mert sírva ébredt. Nem értem miért nehéz betartani bizonyos emberrnek nem nevezhető lényeknek szabályokat.

HuhhhKép Ha lehiggadtam majd írok. Egyelőre hulla vagyok a gondolkodáshoz.

Vera

hvera

SziasztokKép

LauKép

Szorítok,nem jó hírek ezek,de remélem nem lesz nagyobb baj.Rokonságomban van egy lány akinek már többször szívattak le cisztát,náluk a teherbeesést gátolja ez a probléma a mai napigKép.

VeraKép

Olyan rossz ezt olvasni,talán azért nem fajul addig a dolog mint nálunkKép.Tegnap a banki ügyeim intézésekor megjegyezte a nő,hogy milyen jó szinem van,hol nyaraltam?Mondtam,hogy állandóan sétálok a gyerekkel ezért a napbarnítottság,Ti meg tudjátok,hogy miért nem itthon vagyokKép.Mi már nem is köszöntünk ennek a sok kreténnek...

EditKép

Nagyon kiváncsi vagyok mit mondanak ma Nektek.Viszonylag jól alvó Mírám úgy sírt tegnap éjjel,hogy mellém vettem,mert Apa mostanság 5-kor indul dolgozni,így valamit még tudott pihenni.(felső szomszéd hajnali 4.30-kor már takarított ezért lassan ébresztőóra sem kellKép)

AnitaKép

Jó shoppingolást mára,én is fűzöm a párom,ha lesz egy pici ideje vigyen ki Auszriába vásárolgatni.Sokkal olcsóbbak a gyerek rucik és óriási a választék.Ikea,Mőbelix,Kika és a többi áruház meg főleg érdekel most költözés elöttKép.Megint mosolyogtam Eszti babán,szerintem a topik egyik legvidámabb csajszikájaKépKépKép

NikkKép

Gondolok ám Rád és Bandusra minden napKépKépKép

Lányok,pláne több gyermekes,tapasztalt anyukák.Tanácsot kérnék esernyőbabakocsi ügyben.A mostani nagykerekű "túra"babakocsit nem akarjuk nyaraláskor cipelni,ezért valami picire csukható,de mégis masszív fajtát szeretnék vásárolni.Tippek,esetleg fotók is...Előre is köszönöm.

Szép napot MINDENKINEK!

Viola
h_viola

Most csak gyorsan bekukk mi van Veletek.

Lau Kép
nekem is volt ilyenem és magától elmúlt. Általában nem olyan veszélyesek, mint amennyire frászt kap tőlük az ember lánya! Drukk-drukk!

Lányok, köszi a válaszokat az "Anya taníts engem"-mel kapcsolatban. Akkor most már nem aggódok, hogy dedem nem nyújtja ki a nyelvét és nem tapsol (MÉG). Kép
Valaki kérdezte, hogy miről szól ez a könyv. A születéstől az iskola kezdésig gyűjtött össze mindenféle "gyakorlatokat", melyek segítik a gyerkőcök fejlődését. Ezek közül persze sok eszébe jut az ember lányának magától is (pl. nevezzük meg az arc részeit, énekeljünk és kezével üssük a ritmust...) és van ami nem (nekem pl. takarjon le tárgyakat, kérje, hogy vegye le a kendőt...).

Andrisom néhány napja úgy döntött, hogy neki 4-kor van reggel Kép Kép. Aztán persze 6-kor bealszik, de én már persze úgy felébredek, hogy nem feltétlenül tudok visszaaludni. Mi a fenét csináljak vele? Ez így nekem nagyon nem ok, és nem akarom rászoktatni erre. Segítség!!!

Amúgy megtanult valamibe kapaszkodva felállni. Ez a valami persze többnyire én vagyok Kép

Cedit
cedit

Sziasztok!

Lau! Megy a drukk, hogy magától elmúljon!Kép

Cedit! Viki sem tud tapsolni és nem utánoz. De majd megtanulja. Kép

Viola! Nézd meg az Elefáni bababolt honlapját. Mi ott vettünk egy klassz kis Bebe go-t 7500-ért. (2004-es modellt, ami csak színben különbözik a 2005-től)

Liv! Gyógytornász hírek. Kép

Hvera! Szomszéd. Kép

Lányok!
Lenne egy nagy kérdésem. Viki néha nagypon furcsán viselkedik. Pl. ha nagyon akar valamit, az egész teste szinte görcsbe rándul 1-2 másodpercre. Van valaki aki tudja, hogy mi ez? Mert egyre gyakrabban tapasztalom.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!
Cedit!
Nalunk is ez volt, amikor felkelt a nap o rogton nekiallt kukorekolni. Akkor atvittuk a masik szobaba es relativ sotetsege burkoltuk, ket nap utan visszaaludt. Viszont, ma hajnalban nem! Lehet a telihold, na meg ugye most ejjel volt a napfordulo....Szoval probalj meg nagyon sotetet csinalni. Persze nalunk ilyenkor ugyis egy szopi van, nem tudom nalatok mi a helyzet.

Lau! A ciszta nagyon sok embernek kialakul es ugy tudom, csak neha szorul muteti beavatkozasra. Drukkolok, hogy te ne ess ezek koze. (nalunk a rokonsagban mindenki meguszta)

Az 5 hetes kismamanak uzenem, hogy 6 hetes korig nincs kemiai kapcsolat az anya es a magzat kozot. En anno gyogyszert szedtem meg 5 hetesen is, amire azt mondtak, hogy nagyon veszelyes, de megnyugtattak, hogy csak a 6. het utan.... Anyosnak is tudnia keneKép

Szomszed dolog....szerencsere csaladihazban lakunk, de az utcaban lako romak neha akkora bulit csapnak, hogy olyan minhta a kisagyba uvoltene a magno.

Liv, szuper hirek!!

Nalunk most meg mindig apa munkat keres, anya ideges, kisMiki rendetlenkedik korszak van. Szegeny allandoan beveri a fejet, pedig egy percre sem hagyjuk egyedul. Amiota ernek a kerti zoldsegek, csak sajat bio termeket eszik! Azota ha veletlenul uvegesre kerul a sor, ket kanal utan koszoni nem keriKép Ja a masik, amirol Csirkesz is meselt a talin, ha telezabalta magat es az asztalnal ulunk ujra ker es masok elott tok ciki tud lenni, hogy szegeny gyerek milyen ehes...
Ti adtok a fagyibol egy ket nyalast?? Egyre tobb tiltott dolgot kap szegenykem, mert olyan eroszakos. Arrol nem is meselve, hogy most vettem eszre , hogy a D vitamin helyett napok ota dentinoxot cseppentek a kajajaba. Mit csinaljak, ha teljesen hasonloak....

Udv mindenkinek:
csengo
Vendég

Megegy valami...
Amikor kibontom a pelusat rogton megmarkolja a cerkajat es huzogatja. Ez azert zavar, mert egy neha kakis, ketto neha kenocsos...Ne hagyjam???
van ilyen mas fiugyermeknel is?
csengo
Vendég

Köszi mindenkinek, aki oltás-ügyben utánanézett! Kép

Lau Kép
Nekem petefészek-cisztám volt kétszer, az első nagy volt, azt leszívták. 1 napot voltam bennt, utána csak pihenni kellet. Megy a drukk!

Vera Kép
A szomszédok viszont nagy Kép!!!

Csengo Kép
A D-vitamin cserére figyelj nagyon, én még olyanabbat csináltam... Kép
kyrandia

Sziasztok!

Köszi, hogy drukkoltok, kicsit azért tartok ettől az egésztől, de holnap minden kiderül. Megyek vérvételre, aztán ultrahang, az orvosom is megvizsgál. Biztos, hogy műtét lesz, mert elég nagy, de a rossz az egészben az, hogy nem tudom szoptatni BalázstKép Lehet, hogy az idegességtől, vagy a szervezet változásaitól, de alig jön már. Ha csak pár napról van szó, akkor utána megpróbálkozom még vele, majd kiderül.

Puszi mindenkinek
Lau
lau

Csengo Kép!

Most csak gyorsan, mert helyzet van - Balázs nem tud elaudni áll a kiságyban és ordít Kép

Cerka: de, de nálunk is ez a helyzet kb. 1 hónapja állandóan a cerkáját markolássza és vigyorog nagyokat miközben pelusozom. Ilyenkor mindig próbálok vmi érdekeset adni a kezébe, néha bejön ez az elterelő hadművelet Kép

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Lau Kép
Megy a drukk. Remélem jó hírekkel jössz.

Csengő Kép Cerkafogdosás. Nálunk már jó ideje megy. Minket (apa és én) nem zavar, inkább örülünk hogy működik a cucc Kép

Fagyiból nem kap, de tölcsérből igen.

Pledit Kép Mersélj mi volt az alvás laborban, felvet a kiváncsiság.

Moszi Kép
Viki testfeszítés. Bár első babás anyuka vagyok, de nálunk ez is tart egy ideje. Az akaratát fejezi ki így, és ha akarod nevezhetjük már egyfajta hisztikezdeménynek is. Bár hivatalosan az csak 1 éves kortól van.

Vera Kép Szomszéd Kép Kép

Kérdés: megbízható gyerekfogorvost, lehetőleg olyat aki privát rendel, légyszi adjatok. Köszi

És itt egy kép a hétfői lépcsőről lezuhanásos orrsebről Kép Kép Most már tényleg igazi rosszcsont kinézete van.

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Redtike!
Köszi! Ebben reménykedtem, hogy nem valami rossz dolog, mert a férjem nagyon attól tart.

Lányok lenne még egy jó kérdésem. Nagymamám -azaz a dédink - nem sokára 80 éves. És keresztelőkor szeretnénk felköszönteni, de egyelőre semmi ötletem nincs mit vegyek neki, valami kisebb tárgyra gondoltam. Ma akarok még szét nézni hátha lesz ötlet, de gondoltam nektek jobb ötletek lesz.
Előre is köszi.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Moszi Kép

Nem akarsz valami olyan tárgyat készíteni neki, ami a dédunokával kapcsolatos?
Pl. Van olyan képkeret,m amibe a a baba kézmintáját lehet rakni.

Vagy egy kis bögre Viki képével.
Vagy valami ilyesmi.
Annak biztos örülne, nem?

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!
Kösz a tippet!
Nagyimnak 3 dédunokája van, mind az anyukám családjából, és csak mi leszünk ott a keresztelőn (a fiát és családját nem hívtuk, mert nem akarunk akkora felhajtást, és anyagiakban sem tudnánk most megengedni az ebédet ennyi főre), mert a nővéremék a keresztszülők. Én először egy 3 részes képkeretre gondoltam, amibe a 3 dédunoka képét tennénk bele.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

CsengőKép: én is szoktam adni Livinek tiltott dolgokat, pl. fagyit, kakaót.. De muszáj, mert nagyon erőszakos, olyan hisztit csap, ha nem adok neki. Így jóformán most már mindent kóstolgat, amit mi eszünk Kép. Eddig még semmi baja tőle Kép.
D-vitamin-Detinox csere Kép. Legalább nem fájt a foga Kép.

LauKép: megy a drukk, hogy ne legyen semmi komoly.

Mi jól vagyunk. Livike szedi a vasat meg a folsavat.
Most mennem kell, felébredt.

Timi

Kép
Kép
timóca

Csengő Kép
Köszi az alvásos tippet Kép. Úgy döntöttem tegnap, hogy délután már nem teszem le aludni, valamint felszereltem még egy sötétítő függönyt nála. Nem tudom, hogy ezeknek tudható -e be, de este 8-tól egy nyikkanás sem volt 1/2 7-ig Kép. Pedig az elmúlt hetekben éjjelente is többször felsírt.

Én nem adok tiltott dolgokat a gyereknek. Nézi, nézi persze, de nem adok.

Fütyijét Andris is fogdossa, de szerencsére többnyire csak fürdés közben. Szerintem nyugodtan markolászhatja, mondjuk pelusozás közben ha kakis, akkor az gáz. Én kicsi fiam pl. utálja ha pelenkázás van, úgyhogy egyből kap valami figyelemelterelőt a kezébe.

Lau Kép Mi újság?

Nikk Kép Hogy van a baba és a Te lelked?

Maccs Kép Milyen az új kégli? Berendezkedtetek már?

Többiek Kép? Nagyon el vagytok sokan tűnve Kép!

Cedit
cedit

Sziasztok! Kép

Na akkor a beszámoló az alvásrendelésről:
Egy nagyon kedves doktornéni fogadott bennünket, dr. Gál Zsuzsannának hívják. Először is ki kellett tölteni egy kérdőívet, hogy mit, mikor, mióta eszik a baba, kap-e tehéntej tartalmú kaját (ez nyugtalan alvást eredményezhet), hogyan, mi módon (ringatással, cicin,üveg tejjel, stb.), alszik el. Azt is kérdezték, hogy külön szobában van-e a gyerek vagy a szülőkkel együtt. Volt még kérdés arról is, hogy este mikor alszik el, reggel meddig alszik, napközben mennyit alszik, és pontosan mi a problémánk.
Na ezt a kitöltött kérdőívet megnézte a doktornéni, aztán részleteztük jobban a problémánkat is: nevezetesen elalvás után kb. 3 órával ébred a gyerek sírva, utána már 3 óránként kel, vagy kb. 1 órával ébred elalvás után, és aztán jön a 2-3 óránkénti sírás-rívás. Azt is mondtuk, hogy olyan is van, hogy ébren van Balázs, de olyan is előfordul, mintha nem lenne teljesen magánál.
Doktornéni elmondta, hogy kb. 5x van éjszaka olyan állapot az alvásban, amikor éber lesz a baba, Balázs nem tud magától visszaaludni, csak segítséggel (ilyenkor jön "az 1. számú Rabszolga = Anya vagy a 2. számú Rabszolga = Apa" és sétálgat, ringatja a csemetét).
Azt javasolta a doktornéni, hogy égjen a szobában egy kis lámpa, mert a gyerekeket megnyugtatja, hogy a megszokott környezetet találja maga körül, továbbá azt is mondta, hogy semmi esetre se vegyük fel éjjel Balázst, ne járkáljunk vele, és ne is etessük meg, bármennyire is sír. A lényeg az kb. 5 percenként menjünk be hozzá és mindig ugyanazt a szöveget mondjuk neki, pl. itt van Anya, minden rendben van, aludjál szépen Balázs. Abban maradtunk, hogy - bár nagyon kegyetlennek tűnik a módszer - próbát teszünk, mert ez így nem mehet tovább. Tegnap éjjel, sőt már lefekvéskor is kénytelenek voltunk alkamazni. Kép Este 40 perc után aludt el szegénykém. Éjjel pedig 12-től fél 2-ig ment a műsor. De aztán elaludt és húzta a lóbőrt reggel negyed 9-ig. Nagyon-nagyon sajnáltuk szegényt, de már más megoldást mi sem láttunk. (Több mint fél éve tart ez az állapot
Nekem az volt az aggályom, hogy nem okoz-e lelki sérülést a gyereknek ha hagyjuk - ugyan felügyelettel - sírni. Doktornéni megnyugtatott hogy ilyentől nem kell tartani.
Abban maradtunk, hogy jövő héten beszélünk a doktornénivel, hogy milyen eredményt értünk el ezzel a módszerrel.

Röviden ennyi a lényeg, de majd még jelentkezem.

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok,

A számítógép kitörölte az előző hosszú hozzászólásomat. Szóval igyekszem rekonstruálni a dolgokat.

Cerkarángatás nálunk nincs, de nem is engedem Kornélt a monitor elé, még a végén rájön,hogy lehetKép és akkor nem csak a forgással kell megküzdenem.

ReditkeKép BuliKépIrigy irigy OszlopölelegetésKép Rosszfiús BálintKép Vagány csávós nagyonKép

MaccsKép JárásKép FogascskaKépNálunk még mindig a 2. fogacskát várom. Még mindig nem tört át.

PeditKép Gratula az éjszakáhozKép Remélem minden rendben lesz ma is.

TimócaKép Nálunk a dédi naptárat kapott az egész család fényképeivel és bejelölték rajta az ünnepeket.

MosziKép Jaj, de ismerős ez a testfeszítés. Jól mondja Redit, nálunk is ez a kezdődő hiszti jele. Nagyon tud dühöngeni már. Ha időben elterelem, akkor nem csapkod. Ha nem vagyok gyors, akkor áll a bálKép.
CeditKép Semmi eltűnés, csak szieszta, ha hagyy(na) Kornél. Ma fél órát tudtam én is aludniKép Kornél most épp a tárgyxak összeütését gyakorolja zajosan. Két csörgőt csapkod egymáshoz. Ha a tapsolás nem is megy nweki, ez igenKépKépSajna a hajnalokon nálunk csak a terror segített. Ha éjszaka van, akkor nincs ágyból kivétel. Én mondjuk 2* szopiztatok éjjel, de aztán nyomás az ágy. Így fél 7-7ig kihúzza.

Tegnap fent jártunk avárban Kornél dédszüleinélKép Hát nem semmi volt BKV-zni a túristákkal teli járatokon. Lekopogom, de mindig volt segítségem. Nagyot sétáltunk a bástyán, aztán Kornél bealudt egy kölcsönkapott utazóágyban. Már ő is álldogál egyedül ügyesen, de járni csak akkor, ha fogom a kezét.

Hétvégén lesz az öcsém esküvője Zalacsében. Szorítsatok, hogy ne legyen túl meleg. Nem lesz könnnyű menet.

Ja, tiltott dolgokat náluk nem nagyon kap, tölcsért semKép Viszont ma csak akkor hallgatott el a TESCO-ban, amikor kapott egy répát. Azzal aztán hazáig elvolt( 15 perc busszal).

Üdv;
Vera

hvera

Sziasztok!

Megjöttünk, vasárnap kell befeküdnöm, hétfőn lesz a műtét. Nem tudják laporoszkópiás műtéttel megcsinálni, sajnos, vágni kell. Az majd csak közben derül ki, hogy mennyire komoly vagy nem az elváltozás, hát, csak reménykedni tudok, hogy nem az. Orvosom is bízik benne, hogy nem komoly a dolog.
Sajnos, nem tudok mellette fejni, elég nagy műtét lesz, így írt fel a doki gyógyszert, el kell apasztani a tejet Kivagyok most kicsit, mert nagyon szeretek és tudok is még szoptatni, de most nem javasolják. Utána is nagyon sok pihenésre lesz szükségem. Férjem úgy dolgozik, hogy nagyon sokat van itthon napközben, főleg délután megy dolgozni, de azt sem minden nap, ahogy a beosztás kívánja.
Ha hazajövök, és délután megy majd dolgozni, akkor szükség lesz majd segítségre, de még nem tudjuk, hogyan...Ákost biztos elküldjük táborba, így napközben neki meglesz az elfoglaltsága meg a mozgása is, de valószínű, nem emelhetek majd egyáltalán, így Balázs mellé kell majd valaki...
Kb. 1 hétre kell számítani a bentlétet illetően, remélem, a család is jól viseli majd.
Mindkét fiú nagyon anyás, Ákos mindig is az volt, Bazsika meg még pici nagyon.

Edit: remélem, most már rendesen fog aludni Balázsotok éjszaka, eddig ezek biztató hírekKép

Vera: nem tudtam, hogy a tölcsér tiltott dolog, Bazsi szokott kapni néha, szereti rágcsálniKép

Moszi: ez a testfeszítés nem ismerős, de ahány baba, annyiféleKép Balázs sem tapsol, de már elég ügyesen ad puszitKép

Lau
lau

Jaj, Lau Kép ezek nem túl jó hírek.
Azért tényleg próbálj megnyugodni és most tényleg neked kell meggyógyulni. Gondolom milyen nehéz lehet és nem is tudok okosat írni, de sok erőt és kitartást kívánok és remélem sikerül jó és megbízható segítséget találnotok a fiúk mellé.

Pledit Kép
Akkor terror-mutter akció indul Kép Kép
Csak pár részlet kérdés.
1. Arról volt szó, hogy apa-anya váltva menjen be öt percenként vagy azt nem tartották fontosnak?
2. Ha feláll a gyerek, vissza kell-e fektetni (meg kell-e próbálni) vagy hagyni kell, majd csak elvágódik az álmosságtól előbb-utóbb?
3.Énekelni és simogatni sem szabad ilyenkor? csak hagyni az ágyban, mondani pár dumát és otthagyni?
Egyelőre ennyi.
Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?