Bogárkának és Doninak nagy gratula! Remélem, őt is olyan gyorsan kiengedik, mint Fic-et!
Ruz,
ne haragudj, mi tényleg nem tudunk Hozzád utazni hétfőn, főleg ilyen hőségben. Nem akarom a babucit felforralni az autóban, és tényleg messze lakunk. Nagypapám, aki már dédi, ott lakik az Örshöz közel, de szegényt őt sem tudjuk most látogatni.

És ne mondd, hogy ronda vagy a képeken, mert szülés után mindenki SZÉP, az, hogy kicsit kócos vagy, csak természetessé teszi...
Eről jut eszembe egy kérdés: a babaautósülésbe V. mindig beleizzad, akkor is, ha csak egész vékony rucit adok rá. De amikor kiveszem és csupa víz, könnyen megfázhat. Ezt Ti hogy oldjátok meg?
Zsanci,
a cikk szerintem sem igaz így, viszont biztosan vannak olyan emberek, akikre valamilyen hatással volt a születésük, csak szerintem ez így túl általános. De én úgy tudom, hogy nem maga a azületés, hanem az a fontos, életünk első 3 évében mik történnek, szeretet-teljes környezetben növünk-e fel stb.
Lindi,
a tisztított vizet tényleg nem kell felforralni? A bacikat is kiszűri a berendezés?
Mindenkinek élménydús, vidám hétvégét!
Blaye