A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Kép
6-6 tösző van mind a két oldalon. A bal oldalaik nagyon aprócskák még, a jobb oldaliak szépek.
Hétfőn megyek majd megint. Addig hízlalom őket főleg a baloldalra koncentrálva Kép Az endometrium viszont csak 4 mm Kép

Wish

wish

Wish Kép

Mindent bele, had hízzanak azok a tüszőcskék. Összesen 12, az már több, mint elég.
Igyál sok vizet, ebben a melegben ez úgysem eshet nehezedre!
Mondtak már valamit, hogy mikor lesz a leszívás?

Szorítok neked, hogy minden a legnagyobb rendben menjen! Izgi lesz a jövőhét!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép

I wish it succeeded... Kép

Nagyon izgulok meg drukkolok nektek! Egy biztosan célba ér!!!
Vendég

LAnyok ! olyan jo a kis csapatunk !
szoval : A Noeminak szerintem is tok igaza van ! en is hasonlokat szoktam mondani,,en is sokaig nyomtam a + gondolkodast, aztan most nem megy Kép de majd visszaterek. Igerem. !!! +++++

Kiseger/Mohacska - koszi, igen kb Kép ezt kerdeztem. Sot en meg egy hamarabbi allapotra kerdeznek, de csak azoktol, akik mar TERHESEK ! Amikor akcioztak/lombik/inszem...akkor ereztek-e , hogy teherbe fognak esni, vagy sem? Azaz:

1., hittek benne es sikerult
2. hittek benne, de megsem sikerult
3, nem hittek benne, de megis sikerult
4.,nem hittek bennes es nem is sikerult

ez az en kerdesem Kép. de a terhesek ugylatszik most nem olvasnak, bar remelem most mar ertheto vagyok....
Ha a pocakosok olvassak, legyenek szivesek csak egy szamot irni, nekem az is eleg Kép

Szilva, nagyon klassz, hogy a jobb oldalon vannak a tuszoid !!! noveszd oket, bar mar most is jo mertuek - nagyon gyorsan nonek ugyanis !

Wish - neked is jo novesztest !! es mindket oldalon ! +++es ilyen sok ! a vegen 4 es ikreid lesznek !
koszi a tablat

nekem iszonyu hanyingerem van ma, sajnos valoszinuleg vmi rossz kajatol..
saci

Saci Kép

Jobbulást a gyomorrontásból! Pont péntekre ettél össze valamit!?
Hát tényleg nagy mákom van a jobb oldali tüszőkkel. A doki tegnap először csak azt merte megkérdezni, hogy melyik oldal van elzáródva. Aztán mikor válaszoltam, csak akkor árulta el, hogy miért kérdezte.

Lányok

Jó hétvégét mindenkinek, élvezzétek a jó időt!
Remélem csak kedden tudok majd legközelebb jönni.
Ez azt jelentené, hogy hétfőn inszem! Hurrá!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép gyönyörű lesz a hétfői nap! Drukkolunk a kiskatonáknak, hogy megtalálják a petécskéket!!! Hajrá! most sikerülnie kell! Én hiszek bennük! KépKépKépKépKépKép

Saci Kép szerintem is jó a kis csapatunk.
Egy kis hiba csúszott a számokba ... Kép aki terhes, annak a 2. és 4. kérdés indifferens. KépKépKép
Vendég

Noémi átszólt, hogy kukkantsunk be Kép

Ezt az oldalt tudtam csak elolvasni, mert a fiúk már másznak, így egész nap hajkurászom őket.

Telejesen egyetértek Noémivel, és Saci a kérdésedre is válaszolok Kép

Kis történet: ikrekkel riogatják az embert, hogy nem biztos, hogy megmarad mind a kettő, mert felszívódhat, mert ez meg az történhet. 1 pillanatig meg nem fordult bennem, hogy a mi babáinkkal bármi baj történhet. DE!!! Volt egy nagyon rossz koraszüléses történet, ami akkor történt, mikor én terhes voltam. A koraszüléstől annyira megijedtem, annyira rettegtem, hogy a 24-28. hétig gyógyszert kellett szednem, mert annyira erős keményedéseim voltak.
Én egészen biztos vagyok abban, hogy mindez pszichésen történt.

Saci Kép a lombik alatt én hittem és biztos voltam benne, hogy sikerülni fog. Másként nem lehet.
A terhességet és a "más állapotot" én egyáltalán nem éreztem, nem éreztem, hogy bármi is más lenne, mindaddig, míg meg nem mozdultak. Akkortól már egy egészen más kapcsolat alakul ki a baba és a mama között.

A spontán próbálkozásaink alatt (1.5 év) mivel tisztában voltam vele, hogy a párom eredményeivel nincs esélyünk a spontán babára, így nem is lett.... lehet, hogy amiatt meg meg nem fordult a fejemben, hogy összejöhet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SaciKép, NoémiKép és Csajok!Kép
Én mint volt terhes leírom, hogy 6 sikertelen inszemem volt, amiben az elsőnél hittem, és nem sikerült. Onanntól kezdve meg egyáltalán nem hittem benne, és nem is sikerült. Röpke kövéleménykutatást csináltam az orvosom rendelőjében, és inszemmel ott senkinek nem sikerült, a spontán próbálkozások, gyógyszerrel stimulálva hoztak sikert leginkább.Kép Talán ezért sem hittem az inszemekben, de kb. úgy mentem oda mint a közértbe, és csak az lebegett a szemem előtt, hogy gyorsan zavarjuk le, mert a végén ott a lombik, és majd az segít. A lombikban 100%-ig hittem, és elsőre sikerült is. Viszont amikor 2* is negatívat teszteltem a lombik után, és elkezdtem vérezgetni, akkor egy világ omlott össze bennem. Azt hittem, hogy vége a világnak, tehát jobban a padlóra kerültem, mintha nem hittem volna benne. Mert azért hiába nem hittem az inszemekben, minden sikertelen kísérlet után 1-2 napot mélabús voltam.(mert azért ott motoszkál az emberben, hogy hátha mégis sikerülKép)

Ja és a meddőség oka ismeretlen volt, a mai napig nem lehet tudni.

Szóval lányok ebből nagy konklúzió nem vonható le, mert ha hisz az ember benne ha nem, nem igazán számít.KépKép Mindenkinek eljön az ideje vagy inszemmel, vagy lombikkal, vagy spontán.

Pusza és sok sikert!
A két haramia Anyukája Cat

Kép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok LányokKép
Beleolvasgattam az utóbbi napok hozzászólásaiba és előjöttek belőlem is a régi érzések, remények, csalódások és örömteli időszakok isKépFogalmam sincs mit tudtok Rólam/Rólunk, röviden leirtam a történetünket a Siker Story-k topikba isKép Én a lombik érzéseimre tisztán emlékszem... Minden negativ előjel mellett is folyamatosan úgy éreztem, hogy nem lehet semmi baj és biztos, hogy sikerült a dolog pedig annyi minden szólt ellene és mégis összejött. Én is úgy gondolom, hogy a gondolkodásmód rengeteget lendithet a dolgon persze az én optimizmusom kevés volt önmagában hisz akkor már korábban is teherbe estem volna. Tul.képpen mindenkinek szüksége van "valamire" vagy "valakire" amiben, akiben hinni tud. Én a lombikom elött néhány héttel egy Pránanadihoz jutottam el és most is azt gondolom, úgy érzem hihetetlen mértékben segitette az egész folyamatot az, hogy szembenéztem az előző életeimmel és el tudtam fogadtatni magammal, hogy nem mindig voltam "jó" ember és korábbi életemből rengeteg negativumot hordozok. Amikor átestem a karmaoldáson - a beültetést megelőző napon - akkor nyugodtam meg igazánKép Nos mindezt nem azért irtam le, hogy bárkit is erre biztassak pusztán annyi a fontos belőle, hogy keresnünk kell valamit amibe feltétel nélkül tudunk hinni és azoknál akiknél fizikális problémák is a teherbeesés útjába állnak igyekezniük kell a jó dolgokra koncentrálni. Nekem féloldali lezáródott petevezetőm van, a másikat laparral feszegették fel de nem tarott sokáig, PCO-s petefészkeim vannak és Endometriosisem amik együtt sajnos meglehetetlenitették a spontán gyermekáldást de amikor belevágtunk a lombikba én mérhetetlen nyugalmat éreztem mert az lebegett a szemem elött, hogy most már sinen vagyunkKép

Addig is mig Ti is mind a babáitokat hordhatjátok a szivetek alatt ill.karotokban tarthatjátok végre azt ivánom próbáljátok meglátni a szépet és a jót eddigi életetekben és a mindennapjaitokbanKép Pl. ha a munkából hazaértek a Párotok szeretettel vár Titeket ill.van kit hazavárnotok, nem vagytok magányosak, nem fekszetek-keltek egyedül, van kivel a Karácsony meghittségét megosztanotok, van aki szeretettel gondol rátok és Ti is szeretettel gondoltok RáKépKép Az én legnagyobb "ajándékom" a sikertelen évek során az itt összekovácsolódott ÕSZINTE, SEGITÕKÉSZ, EMBERSÉGES, MEGÉRTÕ CSAPAT akikben mindig, minden körülmények között bizhattam, számithattam és számithatok most isKépKépKép Időbe tellett természetesen mire felismertem ezt de BOLDOG voltam és vagyok most is, hogy összehozott a sors ennyi JÓ emberrelKépKépKépAz életem átértékelődött, az értékrendem máshová helyeződött a megpróbáltatásoktól és azt mondhatom GAZDAGABB lettemKépKépKép

Mindenkinek mielöbbi babásodást és Boldogságot kivánokKépKép

Puszi:Doris
doris

Orsi Kép
Cat Kép ( tunderiek a fiaid !! )
Doris Kép

haaat ! nagyon koszonom ! azt hiszem egyertalmu a "diagnozis". Koszonom, hogy megosztottatok velem az erzeseket !!
Fantasztikus !
ja,,es mar a hasam sem faj Kép

Szoval lanyok, nem megy maskepp - IGENIS , nagyon !!!! kell bizni es hinni, hogy sikerul.

Szilva Kép - drukk hetfore ! kedden szamolj be majd.

jo hetveget mindenkinek :saci
saci

Saci Kép
Örülök, hogy elmúlt a rosszulléted Kép

Cat Kép
Nagyon édesek a fiúk Kép Sokat bírkóznak? Kép

Cat Kép Orsi Kép
Ez disznóság én is 100%-ig hittem benne, hogy sikerülni fog és aztán mégsem Kép
Bár őszintén megvallva a 12 napon egyszer csak megéreztem, hogy nem jött össze. Ne kérdezzétek hogyan de éppen telepítgettem Apu laptopját és egyszer csak belémütött az érzés, hogy most van vége. Ezért is csináltam a 13 napon egy tesztet ami tök negatív volt. Utánna sem adtam fel (még valahogy egy halvány csíkot is produkáltam Kép), de az már nem a töretlen hit volt, hanem csak könyörgés, hogy hátha-mégis..., ott van CatKép esete is és más hihetetlen történetek. De nem.
Illetve egy valami még volt, ami utólag visszagondolva lejebb nyomja a 100%-ot. Ez pedig az, hogy időnként beférközött a gondolataimba az, hogy "majd a következő lombiknál", pedig tudatosan biztos voltam benne, hogy nem lesz következő.
Most viszont tudom, hogy lesz harmadik, sőt lehet, hogy negyedik is, de csak azért mert kellenek a tesók Kép
Úgyhogy remélem, hogy most felkészültebb vagyok a tudatalattimban is Kép

wish

Sziasztok!
Ez nagyon JÓ. Van egy jópofi viccem, a napokban hallottam. Egy barátunk mesélte el és még aznap olyan szituáció volt hogy kórusban mondtuk a poént!
Nyuszika elmegy az erdőbe. Ahogy megy mendegél talál 1 méter előnyt! Hú nagyon megörül neki.
"Na majd ha a rókakoma megkerget akkor lesz 1 méter előnyöm és nem ér utol". -mondta Felveszi és megy tovább. Ahogy ment az erdőbe talált 2 méter előnyt! Ennek is nagyon örül.
"Na majd ha a rókakoma megkerget akkor lesz 3 méter előnyöm és biztos nem ér utol". -mondta Felveszi és megy tovább. Megy megy nyuszika az erdőben. Ahogy megy talál 3 méter előnyt! Ennek is nagyon örül.
"Na majd ha a rókakoma megkerget akkor lesz 6 méter előnyöm és tuti nem ér utol". -mondta Felveszi és megy tovább. Nyuszika hazaért a nagy sétából, lerakja az előnyöket és egyesével beviszi a házba. Először az 1 méterest majd a 2 méterest viszi be a házikóba. végül a 3-assal probálkozik de nem sikerül neki. Forgatja minden irányba de nem sikerül neki bevinni a házba. -aztán ráeszmél:
" Amindenit behozhatatlan előnyre tettem szert"!

Tündi!
Köszi a tanácsot! Ma megint leesett 2/10 fokot így ma 18 cn 36,5. Szerintem a mai napot nem szerencsés kihagyni.

Hahó kételkedők!
Véleményem szerint tessék hinni abban, hogy a következő hónap szerencsés lesz. Engem is ez hajt előre. Ez majdnem olyan mint a fájdalomcsillapító ha hiszek benne,h meggyógyit akkor jó. Jó tudom én is úgy képzeltem el , hogy 3 hónap gyógyszermentes idő után egyből jön a baba.

Kép
lara26

Wish!
Az előző levelem első részét neked címeztem, csak elmaradt véletlenül a megszólítás.

Kép
lara26

Cat!Kép Nagyon aranyossak a fiaid!!!!Puszika....
Mindenkinek jo hétvégét,és termékeny napokat!!!Kép

Sziasztok!!!!!!!
Vendég

LAra Kép nagyon jo !

Wish - edi vagy ! semmi bajom mar ! viszont apuval fasirtban vagyunk, szoval nem akciozunk ! Kép Kép

sac
saci

Saci Kép
Pedig egy kis sex jó alkalom a békülésre Kép

wish

wish - ja Kép
saci

Saci Kép
Én az első inszemnél úgy gondoltam, hogy nem sikerül és nem is sikerült, aztán mondtam magamnak, hogy ilyen hozzáállással bizony nem is fog sikerülni.
A második inszemem után hittem, beszéltem is a babához, hogy kapaszkodjon, legyen nagyon ügyes. Soha nem hőmérőztem, de ott a végefelé elkezdtem és a hőm maradt fennt. Kép Sikerült. Amikor megtudtam bevonultam az irodába és sírtam. A boldogság könnyei voltak ezek, este a párommal is együtt sírtunk. Kép
Én hiszek benne és bízom a babóban hogy minden rendben lesz és nagyon várom már őt. Kép

Tényleg még nem is meséltem voltam genetikusnál és azt mondta nem örökölheti a babóm a családban előforduló betegségeket. Nagyon örültem neki. Azért 4D-re megyek 11.-én, hogy meggyőződjek minden rendben van e nála.

Ági
13+3

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok

Bocs, hogy csak most irok, de eddig a kórházban voltam és most is csak 2 napra jöttem ki, utána mehetek vissza. Köszi mindenkinek a biztatást amit kaptam. Hát az a helyzet, hogy nem hogy elment volna a baba, néhány nappal később kiderült, hogy nem egy van, hanem három. Három baba van, hát egy picit több, mint amire gondoltam. Sajnos nem tarthatom meg mind a hármat már a magam és az ő érdekükben sem. Sok mindenen kell még túl lenni, és higgyétek el egyáltalán nem könnyü. Kb. folyamatosan olyan vagyok, mint egy elhasznált felmosórongy. Persze nagyon örülök is, csak nagyon nehez is.
berci

Berci Kép ez szenzációs!!!

Mielőtt bármit is írnék, kérlek látogass el a babanet albumában a Vörös-hármas című albumba. Nettkének (ő az ikres topikba szokott írni) inszeminációval lett 3-as ikre, és végül úgy döntöttek, hogy megtartják őket. Még akkor is, ha talán egyikük-másikuk nem biztos, hogy teljesen egészséges lesz. Végül mindhárman azok lettek, április 25-én születtek császárral. Vissza tudod olvasni az Ikres topikban. Ne döntsetek elhamarkodottan!!!

Gratulálok mégegyszer!!!

Orsi Kép Cat Kép Doris Kép nagyon köszönöm, hogy átjöttetek válaszolni. Megerősítettétek azt a hitet, amit tavaly kezdtem itt felszedni tőletek, ebből a csapatból, amiról Doris is beszélt. Pedig csak társalgunk, én csak képről "ismerlek" titeket.
Remélem hamarosan mi is odaát leszünk. Kép Kép

Puszika
Noémi
Vendég

Csajok Kép
ne essetek nekem, nem riogatásképp, hanem tapasztalatből írom, amit írok.
Az, hogy Nettke babái egészségesek hatalmas szerencse, és minden egészséges hármas terhesség az. Én úgy, hogy végigcsináltam egy ikerterhességet, ami tényleg problémamentes volt, azt mondom, hogy nem szabad bevállalni a 3 babát. Mindenkinek joga szíve szerint dönteni, de felelősségteljesen szerintem 2 baba vállalható csak.
Sajnos nagyon rossz példák is vannak hármas, vagy akár sima kettes ikerterhességnél is.
Azt pedig senki sem tudja előre garantálni, hogy nem lesznek koraszülöttek a babák, hogy nem lesz maradandó károsodásuk, ami sok korababának sajnos megvan. A mi fiaink a 36. hét legelejelén születtek meg, és így is van problémájuk, bár teljesen egészségesek... minél korábban születik egy baba annál több probléma merüllhet fel.

(és akkor még nem beszélek a babák megszületése utáni helyzetről. 2 babával sincs már ideje az embernek babázni, igazán odafigyelni a gyerekre... háromnál ez halmozottan jelentkezik)

Berci Kép
gratulálok a babákhoz!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Berci Kép gratulalok ! ez nem semmi ! - en, nem is tudtam, hogy 3 as ikreknel felmerulhet ilyen veszely. A doki mit mond? te mit erzel? a fentiek alapjan,ehhez (is), csak pozitivan lehet hozzaallni..

Agi Kép koszi a valaszt ! pedig a 2 inszemnel eskuszom, hogy en is ezt tettem. Kép Kép

jo hetfozest mndenkinek : Saci
saci

Berci Kép

Óriási gratula! Ez már több, mint szerencse!
Drukkolok, hogy a továbbiakban minden rendeben menjen! Légyszi majd gyere be hozzánk néha, hogy tudjuk mi van veletek!

Saci Kép

A hétfővel ez a vicc nagyon durva! Főleg ilyen gyönyörű időben. Nekem nagyon nehezemre esik a dógozás!

Csak holnap lesz az inszem, úgyhogy a durkkokat megtartom magamnak holnapig!!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Berci, ez szuper! Ha úgy döntesz, hogy 2 baba maradjon csak meg, akkor mi lesz? Ki kell venni egyet...? Nem semmi... Én valószínűleg megtartanám őket, de persze benne kell lenni a helyzetben ahhoz, hogy helyes döntást hozzon a ember.
...nem mentek el még 1 nagy szakemberhez,kikérni a véleményét...? Talán segít, ha mást is hallotok.

Noémi, tökéletesen igazad van a pozitív hozzáállást illetően. Azon gondolkoztam, hogy a megérzések, érzések is a hozzáállást tükrözik, vagy inkább csak az a legbelső hang súgja meg nekünk, mi várható? Hiszen vannak megérzések is!

Nekem pl. hiába mondták, hogy nem sikerülhet természetes úton, én biztos voltam benne, hogy ez nem igaz, és ha sikerül teherbe esnem, akkor az az ágyban fog történni, minden orvosi vélemény ellenére. Így is lett. Nem tudtak lelombozni a rossz eredményeinkkel.
Nem, én nem hiszem, hogy a hozzáállásommal van baj, én azt hiszem, vannak dolgok, amit megérez az ember előre. Sokan még a baba nemét is érzik.
kisegér

Szilva

Sok drukkot kuldok neked holnapra hogy most sikeresen végzodjenek a dolgok.

Berci
Gratulálok. Nagyon jo hogy sikerul. Szerintem is kérjétek ki még egy szakember véleményét mielott dontenétek. Sok sikert.
mili

Orsi Kép igazad van. Ebbe bele sem gondoltam. Olyan jó volt látni Nettke sikerét, mi ráadásul Nettkével kolléganők is voltunk.
Az ember talán néha túl bizakodó, akár a tények ellenére is. Ha időd engedi a két fiúcska mellett, írj ide néha, hogy kapjuk egy kis töltést. KépKépKépKép

Szilva Kép tartogatom én is holnapra NEKED a szimpatikus MEGADRUKKOKAT!!! KépKépKépKép

Puszi
Noémi
Vendég

<font color="aa00aa">AlinaKép
Köszi, hogy megvédted, mert tuti, hogy a Babszi megjegyzése rám utalt. Ehhez a dologhoz csak egyet szeretnék hozzáfűzni: amikor rátaláltam erre a topikra - mi éppen babaprojekt előtt álltunk. Rengeteg kérdésem volt, sok ismerősöm már régóta próbálkozik a babával, de nem jön nekik össze. Bennem is felmerült anno a kérdés, hogy nálam mi van? Vajon mi is így járunk? Mert minél jobban szeretnél valamit - annál nehezebben jutsz el odáig. Nekünk másodjára jött összeKép Ezért Hálás vagyok az Égnek. Viszont a táblába már régebben kerültem be. Mindenki olyan aranyos volt - hogy szurkoltatok nekünkKépMost miért kell tenni ilyen megjegyzéseket? Tudom jól, hogy nem mindenki "tiszta szívből" örül annak, hogy másnak összejött. Azt hiszem Noémi(bár nem vagyok benne biztos) írta azt, hogy a kolléganője hogy reagált arra, hogy Õ terhes lett. Szerintem ennek csak is örülni lehet!!! Nem szabad " irigykedni" vagy " haragudni" valakire, mert annak hamarabb sikerült. Igazándiból csak akkor lesz teljes az élet, ha már a kezünkbe tartjuk a BabánkatKép

Te hogy vagy? Vigyázz nagyon magatokra!!!

BerciKép
Ez igen!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi
Olik
10+1</font>
Vendég

Sziasztok!

Noémi most olvastam vissza a pénteki írásodat. Teljesen igazad van rossza a hozzáállásom, csak tudod 6 év védekezés nélkül? De az inszemben nagyon bízom - ami szeptemberben kezdődik - és addig meg kipihenem magam és pozitív energiákkal töltöm fel magam.

Berci
Gratulálok, én mindig is ikerterhességről álmodtam. A családomban soha nem volt ilyen, tehát természetes uton nem igen sikerülne, de talán az első inszemre összejön.

Bahika
bahika

Olik - szerintem mindenki orul Neked es a Babszi irasa csak vicc volt, hogy nekunk "meg nem terheseknek" es legyen minek orulnunk. Szerintem Te vagy olyan jo pozicioban Kép hogy ezen nem kene folkapnod a vizet . Barki cserelne veled, szoval fol a fejjel !

Szilva - akkor drukk holnapra ++++++++

Wish - hogy vagy? stimu kezdodik?
saci

Berci Kép
Gratulálok! Ez aztán a sikeres inszem Kép
De azért nagyon nem vagy könnyű helyzetben.

Orsi Kép
Gondolkodtam azon, amit írtál (persze a lombik miatt nem most elöször). Azt hiszem igazad van, azaz a józan eszem csak helyeselni tud, de szívem szerint nem tudom hogy lennék képes azt mondani ha három is megtapad, hogy egyet szúrjanak el. Nagyon nehéz döntések ezek.

Ági Kép
Tök jó, hogy genetikus ilyen jó híreket mondott. Gondolom most azért megnyugodtál Kép

Saci Kép
Már megy a stimu Kép Azért nőnek ilyan szépen a tüszőim Kép

Ma voltam UH-on és van kilenc nagy 13 mm fölötti tüszőm és még 5 kisebb, amik már nem biztos hogy megnőnek kellően nagyra. A méhnyálkahártya meg 10 mm. Majd holnapután kell mennem megint.
Addig ma pihizek, holnap meg dolgozom még egy kicsit.

Wish

wish

Wish - jol hangzik a 9 db !!
akkor mar csak az a dolgod amit az Agi mondott: beszelgetni kell veluk, es remelni, bizni...Nem marad mas valasztasunk !!! Kép
Jo pihenest !
saci

Szia OlikKép

De jó hogy jelentkezel!
Én jól vagyok köszi, már voltam vérvételen, dokihoz jövőhéten megyek. Nagyon izgulok.
Ja, és jönnek a rosszullétek ezerrelKépHál istennek!
Ti is vigyázzatok magatokra, és jelentkezhetnél többször!! Van egy topik 2006 tavaszi babásoknak, abba is fogok irogatni, ha jövőhéten minden oké lesz, ha van kedved gyere majd oda!

puszi A.
Vendég

WishKép

Nagyon szép eredmények! Gratulálok és hajrá!!Kép

Alina
Vendég

Nagyon gratullálok a babásoknak Kép
Sajna nekem ez a hónap nem jött össze , lement a höm 36.5 re és megjött :-( ,hétfön megyek nödokihoz, hogy mi lehet az oka amiért nekem nem akar összejönni(pedig már 11 hónapja nem szedem a f.gátlot,és 1 hónapja hömérözök)Arra is gondoltam hogy abbahagyom a hömérözést,de aztán inkáb még se ,minden reggel rászánok 10 percet,aztán majd kiderül.Kép picit csalodott vagyok azt hittem nekem majd a 6-hónap után sikerülni fog.Azota halasztom a dolgokat, hogy elmenjek a nödokihoz ,de most végre rászántam magam és megteszem,mert valami gond lehet velem ,hogy edig semmiKép.Lehet a vérvétel után tisztában láttok majd.Remélem a köv.hónap termékeny leszKép
Sziasztok!!
Vendég

Bahika Kép nekem most szeptemberben lesz 6 éve, hogy nem szedem a fogigátlót, 3 évig megszakítottunk, majdnem 3 éve pedig próbálkozunk. Nem mondom, hogy ez jó ómen, de ne keseredj el. Össze fog jönni. Nektek is, és nekünk is. Nagyon szorítok az inszemekhez. Úgy látszik nekünk az bevált, legközelebb biztosan meg is marad. Kép A pozitív energáiákat meg gyűjtsd csak. Én is szeptemberig várok, akkor majd együtt szurkolunk, jó???

Olik Kép igaza van Sacinak, és Babszi vicce csak azért sikerült ilyen rosszul, mert itt mindenki ki van hegyezve a babakérdésre. Sajna mindnyájan szeretnénk most a te helyedben lenni és pocakosodni. Pláne két hónap próbálkozás után. Szerencsére sosem fogod megtudni milyen hosszú-hosszú hónapokat, esetleg éveket várni a gyermekáldásra. Persze ez nem is baj, sőt, így kellene lennie mindenkinél. A sors miránk nagyobb megpróbáltatást rótt... Kép
Várjuk majd a fotókat és a híreket rólatok! Kép

Alina Kép számokat nem írsz a neved alá? Olyan szívesen nézegetném...

Ági Kép hihetetlen hogy' szalad az idő. Nagyon örülök, hogy jól vagytok!!! Gyere gyakrabban, ha tudsz...
Vendég

Keditke Kép fogjuk a kezed, mi már átestünk ezen. Bár ez nem enyhíti az aggódásod, de talán több erőt ad majd az útra, mint egyedül.
Azért elmesélek neked egy rövid történetet:
Egy volt kolléganőm sok-sok hónap próbálkozás után ment el oda, ahová mi is járunk meddőségi központba. Majd' egy hónapot vártak a konzultációs időpontra, előtte a nőgyógyásza kezelte, vizsgálta sokáig. A konzultációs időpont után - ahogy kell - várta a mensit, hogy akkor kezdjék a vizsgálatokat. A mensi elmaradt és helyébe egy kisfiút kapott 9 hónap múlva. Tanulság: Kép a dokik kézrátétellel és szemmel is tudnak megoldást KépKépKépKép
Vendég

Wish

Nagyon jol nonek a tuszocskéid. Mikor fogják oket leszívni? Drukkolok ezerrel
mili

Noémi22!Köszi a biztatást,nagyon rám férKép
El vagyok keseredve a dolgok miat ,de nagyonKép
Azért is olvasgatok a topicba(és néha irok is be),mert sajna nem csak én vagyok ilyen helyzetbe.
puszika!!!
Vendég

NoémiKép

Én is alíg várom hogy számokat írjak, de majd jövőhéttől fogok csak. Dokihoz szerdán megyek, és utánaKép !
Vendég

Keditke - nagyon sajnalom, hogy megjott. De a "kozvelemeny kutatas " alapjan, csak a + hozzaallassal sikerulhet a teherbeeses. Szoval ez a Hazi Feladat !! Kép

pusz Saci
saci

saci!Köszike,csak tudod ilyenkor nagyon szomoru vagyok (amig mensizek).Utánna már jobb lesz és reménykedem ,hogy a höm is fennt maradjon ,és hogy pocoklakom legyen.Pozitivan állok a dolgokhoz.Na de ez van sajna Kép !!
A nödokim talán többet tud segiteni a bajomon!Na meg az mér van, hogy az elsö nap barnás ,utánna rendes vérzés jön(ez nincs a hormonokkal összefügésbe)?Van még valaki akinek van(volt) ilyen,mert eddig nálam minden normális volt!
Vendég

Wish Kép nagyon-nagyon drukkolok neked!!! Bíztatóak a tüszőcskéid!!!

Keditke Kép Sacinak igaza van. Inkább arra gondolj sokat, hogy sikerül. És ne az ellenkezőjére. Olvasok most egy könyvet, Zongora a tengerparton címmel. Ezt találtam benne tegnap este, beírom nektek.

"Nem azt kapjuk az élettől, amit megérdemlünk, hanem azt, amit elvárunk."

a másik, ami nagyon tetszett még:

"Tisztázza magában, hogy a megálmodott értékes élethez csak a 'Kihívások' és 'Akadályok' feliratú táblákkal szegélyezett úton juthat el - a valóban értékes életet élőknek is vannak problémái, viszont nem bánkódnak az elszalasztott lehetőségek miatt."
Vendég

Keditke Kép nekem világ életemben olyan volt a mensim, mint neked. Mióta elment a babánk, azótak kezdődik csak rögtön vérzéssel. Talán a progeszteron lehet az oka a barnázásnak. A többiek jobban értenek hozzá... Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Teljesen újként szeretnék egy kis lelket önteni belétek. 1 hónap múlva leszek 32 és abszolút friss (első hónapos) próbálkozó! Nagyon sokszor megfordult a fejemben, hogy mi van, ha sokáig nem jön össze. Lehet, hogy későn kezdtem már? A párommal megbeszéltük, hogy mindent elkövetünk, hogy babánk legyen. Drukkolok nektek nagyon!

Van egy ismerősön, 35 éves a lány és az első babája inszem.-es volt. Évekig próbálkoztak a férjével. 2004 februárjában szülte a babát és már egy ideje útban van a második - spontán - baba!! Nem is tervezték, csak jött!

Üdv. Mindenkinek és kitartás

Betti
betti73

Noémi! Ez nagyon szép!!!
Tudod csak elég régota (reménykedem),hogy nem jön meg a "havi"....aztán mégis...
Vendég

Betti Kép reméljük hamar lejjebb csúszol egy topikkal!!! KépKépKépKépKép
Vendég

Mili Kép
Ha midnen jól megy, akkor pénteken lesz a leszívás.

Betti Kép
Isten hozott, de ne maradj sokáig Kép

wish

Wish Kép
nagyon drukkolok Nektek is!!! Nagyon szépek ezek a tüszők!

Noémi Kép
igen az ember az ilyen esetek láttán tud lelkes lenni, tud bízni és hinni, hogy 3 babával sem lehet semmi gond. Persze van rá példa, hogy nincs is, és a babák akár a 36. hétig is kihúzzák a pocakban, de sajna sokszor már a 30. hét előtt megszületnek.
Amikor nálunk felmerült a téma, mert nekem elég magas volt a HCG szintem, akkor mi már eldöntöttük, hogy 3 babát nem vállalunk be, mert kockáztatjuk a babák egészségét, egyszerűen nem tehetjük ezt a saját gyerekeinkkel.

De mindettől függetlenül!!!! Ha bárki a 3 baba mellett dönt, akkor hiper-szuper drukkokat küldök Nekik, hogy a 32. hétig pocakban kihúzzák!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Saci, kicsit megkésve ugyan, de én is idebiggyesztem röviden a saját sztorimat:
Van két nagy lányom az előző házasságomból. Õk sem jöttek túl könnyen (mindkettő 9 hónap próbálkozás után sikerült) pedig akkor 20-22 éves voltam. Válás után sok évvel, 30 évesen megismertem a férjem és pár hónap múlva el is kezdtük a "babagyártást".
Lényeg, hogy 3 inszem és két lombik lett a vége. Miután a 2. lombik sem sikerült, besokalltam, azt mondtam, most hosszú időre elég. 4 hónap múlva spontán várandós lettem.Kép
A meddőség oka állítólag az volt, hogy a férjem ellenanyagot termelt a saját matyikái ellen és ezért azoknak csak 5%-a élt másfél óra múlva. Ennek ellenére mégis csoda történt velünk!Kép

Reagálások a babásodásra: Nem olvastam végig az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat, csak a saját gondolataimat írom le ezzel kapcsolatban. Anno, amikor a topikból valakinek sikerült, nagyon örültem. Nem mondom, hogy nem voltak olyan időszakok, amikor nem fájt, hogy nekem nem jött össze, de nem "mondtam ki", vagyis nem írtam le. Még akkor sem (volt rá példa!), amikor beírt egy lány, hogy hú, ők most kezdtek el próbálkozni és hű, meg hogy izgul, majd 3 nap múlva pozitívat tesztelt. Biztos vagyok benne, hogy szinte mindannyiunknak szarul esett, de gratuláltunk neki, megjegyzések nélkül.
Aztán, amikor nekem "véletlenül" összejött a baba, egy másik fórumon többen írták, hogy eszi őket a penész...ami nekem baromi rosszul esett, de ezzel együtt megértettem őket.
Mindannyiunknak a pozitív megerősítésre van szüksége a topiktársaktól, hiszen ezért (is) járunk ide, nem?Kép

Mielőbbi babásodást kívánok, puszi:
Jovi
15+3

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Kép
Kép

wish

Vissza: Fogamzás