6-6 tösző van mind a két oldalon. A bal oldalaik nagyon aprócskák még, a jobb oldaliak szépek.
Hétfőn megyek majd megint. Addig hízlalom őket főleg a baloldalra koncentrálva
Az endometrium viszont csak 4 mm
Wish
2005.06.24 11:53
Az endometrium viszont csak 4 mm
2005.06.24 12:47
de majd visszaterek. Igerem. !!! +++++
ezt kerdeztem. Sot en meg egy hamarabbi allapotra kerdeznek, de csak azoktol, akik mar TERHESEK ! Amikor akcioztak/lombik/inszem...akkor ereztek-e , hogy teherbe fognak esni, vagy sem? Azaz:
. de a terhesek ugylatszik most nem olvasnak, bar remelem most mar ertheto vagyok....
2005.06.24 13:00
2005.06.24 14:28
a lombik alatt én hittem és biztos voltam benne, hogy sikerülni fog. Másként nem lehet. 

2005.06.24 14:33
, Noémi
és Csajok!
Talán ezért sem hittem az inszemekben, de kb. úgy mentem oda mint a közértbe, és csak az lebegett a szemem előtt, hogy gyorsan zavarjuk le, mert a végén ott a lombik, és majd az segít. A lombikban 100%-ig hittem, és elsőre sikerült is. Viszont amikor 2* is negatívat teszteltem a lombik után, és elkezdtem vérezgetni, akkor egy világ omlott össze bennem. Azt hittem, hogy vége a világnak, tehát jobban a padlóra kerültem, mintha nem hittem volna benne. Mert azért hiába nem hittem az inszemekben, minden sikertelen kísérlet után 1-2 napot mélabús voltam.(mert azért ott motoszkál az emberben, hogy hátha mégis sikerül
) 
Mindenkinek eljön az ideje vagy inszemmel, vagy lombikkal, vagy spontán. 
2005.06.24 14:35
Fogalmam sincs mit tudtok Rólam/Rólunk, röviden leirtam a történetünket a Siker Story-k topikba is
Én a lombik érzéseimre tisztán emlékszem... Minden negativ előjel mellett is folyamatosan úgy éreztem, hogy nem lehet semmi baj és biztos, hogy sikerült a dolog pedig annyi minden szólt ellene és mégis összejött. Én is úgy gondolom, hogy a gondolkodásmód rengeteget lendithet a dolgon persze az én optimizmusom kevés volt önmagában hisz akkor már korábban is teherbe estem volna. Tul.képpen mindenkinek szüksége van "valamire" vagy "valakire" amiben, akiben hinni tud. Én a lombikom elött néhány héttel egy Pránanadihoz jutottam el és most is azt gondolom, úgy érzem hihetetlen mértékben segitette az egész folyamatot az, hogy szembenéztem az előző életeimmel és el tudtam fogadtatni magammal, hogy nem mindig voltam "jó" ember és korábbi életemből rengeteg negativumot hordozok. Amikor átestem a karmaoldáson - a beültetést megelőző napon - akkor nyugodtam meg igazán
Nos mindezt nem azért irtam le, hogy bárkit is erre biztassak pusztán annyi a fontos belőle, hogy keresnünk kell valamit amibe feltétel nélkül tudunk hinni és azoknál akiknél fizikális problémák is a teherbeesés útjába állnak igyekezniük kell a jó dolgokra koncentrálni. Nekem féloldali lezáródott petevezetőm van, a másikat laparral feszegették fel de nem tarott sokáig, PCO-s petefészkeim vannak és Endometriosisem amik együtt sajnos meglehetetlenitették a spontán gyermekáldást de amikor belevágtunk a lombikba én mérhetetlen nyugalmat éreztem mert az lebegett a szemem elött, hogy most már sinen vagyunk
Pl. ha a munkából hazaértek a Párotok szeretettel vár Titeket ill.van kit hazavárnotok, nem vagytok magányosak, nem fekszetek-keltek egyedül, van kivel a Karácsony meghittségét megosztanotok, van aki szeretettel gondol rátok és Ti is szeretettel gondoltok Rá
Az én legnagyobb "ajándékom" a sikertelen évek során az itt összekovácsolódott ÕSZINTE, SEGITÕKÉSZ, EMBERSÉGES, MEGÉRTÕ CSAPAT akikben mindig, minden körülmények között bizhattam, számithattam és számithatok most is

Időbe tellett természetesen mire felismertem ezt de BOLDOG voltam és vagyok most is, hogy összehozott a sors ennyi JÓ emberrel

Az életem átértékelődött, az értékrendem máshová helyeződött a megpróbáltatásoktól és azt mondhatom GAZDAGABB lettem

2005.06.24 15:58
( tunderiek a fiaid !! )
- drukk hetfore ! kedden szamolj be majd. 2005.06.24 17:42
Sokat bírkóznak?
Orsi
), de az már nem a töretlen hit volt, hanem csak könyörgés, hogy hátha-mégis..., ott van Cat
esete is és más hihetetlen történetek. De nem.

2005.06.24 18:16
2005.06.25 15:20

2005.06.26 09:59
Sikerült. Amikor megtudtam bevonultam az irodába és sírtam. A boldogság könnyei voltak ezek, este a párommal is együtt sírtunk.
2005.06.26 12:31
2005.06.26 19:13
ez szenzációs!!!
Cat
Doris
nagyon köszönöm, hogy átjöttetek válaszolni. Megerősítettétek azt a hitet, amit tavaly kezdtem itt felszedni tőletek, ebből a csapatból, amiról Doris is beszélt. Pedig csak társalgunk, én csak képről "ismerlek" titeket.
2005.06.26 22:42

2005.06.27 06:57
gratulalok ! ez nem semmi ! - en, nem is tudtam, hogy 3 as ikreknel felmerulhet ilyen veszely. A doki mit mond? te mit erzel? a fentiek alapjan,ehhez (is), csak pozitivan lehet hozzaallni..
koszi a valaszt ! pedig a 2 inszemnel eskuszom, hogy en is ezt tettem.
2005.06.27 07:47
2005.06.27 07:53
2005.06.27 08:45
igazad van. Ebbe bele sem gondoltam. Olyan jó volt látni Nettke sikerét, mi ráadásul Nettkével kolléganők is voltunk. 

tartogatom én is holnapra NEKED a szimpatikus MEGADRUKKOKAT!!! 

2005.06.27 09:17
Ezért Hálás vagyok az Égnek. Viszont a táblába már régebben kerültem be. Mindenki olyan aranyos volt - hogy szurkoltatok nekünk
Most miért kell tenni ilyen megjegyzéseket? Tudom jól, hogy nem mindenki "tiszta szívből" örül annak, hogy másnak összejött. Azt hiszem Noémi(bár nem vagyok benne biztos) írta azt, hogy a kolléganője hogy reagált arra, hogy Õ terhes lett. Szerintem ennek csak is örülni lehet!!! Nem szabad " irigykedni" vagy " haragudni" valakire, mert annak hamarabb sikerült. Igazándiból csak akkor lesz teljes az élet, ha már a kezünkbe tartjuk a Babánkat
2005.06.27 09:54
2005.06.27 10:28
hogy ezen nem kene folkapnod a vizet . Barki cserelne veled, szoval fol a fejjel ! 2005.06.27 11:20
Azért nőnek ilyan szépen a tüszőim
2005.06.27 11:45
Hál istennek! 2005.06.27 12:57
picit csalodott vagyok azt hittem nekem majd a 6-hónap után sikerülni fog.Azota halasztom a dolgokat, hogy elmenjek a nödokihoz ,de most végre rászántam magam és megteszem,mert valami gond lehet velem ,hogy edig semmi
.Lehet a vérvétel után tisztában láttok majd.Remélem a köv.hónap termékeny lesz
2005.06.27 13:16
nekem most szeptemberben lesz 6 éve, hogy nem szedem a fogigátlót, 3 évig megszakítottunk, majdnem 3 éve pedig próbálkozunk. Nem mondom, hogy ez jó ómen, de ne keseredj el. Össze fog jönni. Nektek is, és nekünk is. Nagyon szorítok az inszemekhez. Úgy látszik nekünk az bevált, legközelebb biztosan meg is marad.
A pozitív energáiákat meg gyűjtsd csak. Én is szeptemberig várok, akkor majd együtt szurkolunk, jó???
igaza van Sacinak, és Babszi vicce csak azért sikerült ilyen rosszul, mert itt mindenki ki van hegyezve a babakérdésre. Sajna mindnyájan szeretnénk most a te helyedben lenni és pocakosodni. Pláne két hónap próbálkozás után. Szerencsére sosem fogod megtudni milyen hosszú-hosszú hónapokat, esetleg éveket várni a gyermekáldásra. Persze ez nem is baj, sőt, így kellene lennie mindenkinél. A sors miránk nagyobb megpróbáltatást rótt...
számokat nem írsz a neved alá? Olyan szívesen nézegetném...
hihetetlen hogy' szalad az idő. Nagyon örülök, hogy jól vagytok!!! Gyere gyakrabban, ha tudsz...2005.06.27 13:22
fogjuk a kezed, mi már átestünk ezen. Bár ez nem enyhíti az aggódásod, de talán több erőt ad majd az útra, mint egyedül.
a dokik kézrátétellel és szemmel is tudnak megoldást 

2005.06.27 14:24
!! 2005.06.27 14:28
nagyon-nagyon drukkolok neked!!! Bíztatóak a tüszőcskéid!!!
Sacinak igaza van. Inkább arra gondolj sokat, hogy sikerül. És ne az ellenkezőjére. Olvasok most egy könyvet, Zongora a tengerparton címmel. Ezt találtam benne tegnap este, beírom nektek. 2005.06.27 14:32
2005.06.27 16:01

2005.06.27 18:26

2005.06.27 19:14

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|