A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

itt vagyok ujra. gyermek alszik, es a kutyak sem akarjak mar betorni az ajtot az ehsegtol megvadulvaKép szoval mar csak en vagyok ehes meg almos...Kép
ruzeknal tenyleg jo volt, es az utazas sem volt annyira veszes. (de szerintetek a metropotlo buszokat miert csak metropotlasra hasznaljak?) a pici babak nagggyon aranyosak, meg persze Bendi es Nyuszi (akinek amugy nagyon szep neve van!Kép) is - csak ok mashogy.

Bogarka Petrajanak boldog szulinapot innen is! milyen lehet kisocsit kapni szulinapira?!Kép

Eszti: udvKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Kép en is szeretnek kiskrapekot latni!!!Kép

Coolio
recca

Hé MooseAnyu!
Mi a Nyuszi valódi neve??? Kép csak én nem tudom????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Recca!
Átküldtem freemail-es cimedre...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!

Külön mélcímről ment a két sorozat, mégsem küldtek értesítőt, csak az egyikről!Kép Lehet, hogy pechünk volt! Mindegy! Azok is tök jók lettek!

Szia Eszti!

Én is kíváncsi vagyok a szüléstörténetedre meg a babóra, ha esetleg tudsz képet feltenni!Kép

Lindi!

Azt nem tudod, hogy be lehet-e úgy adatni az új vakcinákat, hogy mondjuk csak a harmadikat belőle? Mert nekünk még az 5 hós lenne hátra, és az előzményeket figyelembe véve mi is az újat adatnánk be! Már csak azért is megéri, ha nem kell két combiba szúrni szegénynek!

Örülök, hogy jól sikerült a tali!
Sütievés miatt irigykedem!Kép
Kíváncsi vagyok mennyit nőtt Benjamin haja! Már az előző talin is nem semmi hajacskája volt!
Recca! Benjaminnak egyáltalán nem hullott ki ezek szerint?

Ildi
ildi76

Ildi!

Én meg még egyáltalán nem kaptam értesítőt de azért majd beküldöm Zapát a Sugárba az Elektropontba.MOst erröl beszéltünk vagy Rossmannról?

Jucus
20170114224602

én mindkettőtől megkaptam az értesitőt, viszont nincs időm bemenniKép Kép...a rossmannnál és az elektropontnál is több cimet adtam meg, uarról a gépről, és mindegyikről kaptam értesitőt...
sőt, a photohall is küldött vmit, mert az előzőnél a Levi nevére nem jöttek meg a képek, és akkor irtak, hogy ebben a hónapban még elő tudunk hivatni 30 képet...asszem ideje lenne feltölteni...csak az a baj, h nem tudom, mi az, amiből már rendeltem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, koszi! istenno vagyKép
kiskrapek tenyleg nagyon helyes!!!

Coolio
recca

Ildi, valoban nem hullik/hullott. csak novoget...Kép

Coolio
recca

Benke hajába én is szerelmes voltam...és vagyok is...Kép
Bezzeg az én hajam még 30 évesen is hullik!! Kép Múltkor mutattam Levinek, hogy honnan hullott ki, erre mondja, hogy ne izgulj, már nő az új haj! erre én felvilágositottam, hogy az még az ELÕZÕ hajhullásom utáni bébihaj...Kép pedig olyan szépre meliroztattam...háát, igy nem sok fog látszani belőle...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bibi én is kaptam Doni értesítöt!Kép

Jucus, elküldöm akkor majd MMS-ben, kérhetek egy telszámot? Tudom, telhetetlen vagyok, mit csináljak? Kép

Mikor lesz a következö tali?
zanza

Hi csajok!

Hazaérkeztünk Ruz taliról, meg a 6 hetes kontroll is megvolt....volt ma már egy nagyszabású pocakbuli is...szóval mozgalmas a nap Kép
Visszaolvasok, meg letöltöm a taliképeket a gépről és holnap estig felrakom valahová.

Nem bírom megállni, hogy ezeket Nektek meg ne mutassam:
KépKépKépKép
Futás előtt, közben és utána Kép
ada007

Huhh, bocs, ez nem így nézett ki, amikor elküldtem Kép
De azért imádnivalóak az én szerelmeim, mi? Kép
No, söprök visszaolvasni.
ada007

Ada!

Gyönyörüek mind a ketten!

Zanza!

Méltem!

Zsanci!

Akkor az enyémet azért nem küldik mert mindent neked küldtek elKép

Pusza:Jucus
20170114224602

RuzCsilla!!!!!!

Köszönjük szépen a vendéglátást, kiszokni maradjon a Tiétek ajándékba, ha Bendire nem jó, akkor légyen majd kistesóé Kép
A Moos összefoglalása nagyonis helytálló volt, annyit azonban kihagyott, hogy Nyuszit mostanában jódlizni is tanítja, és valljuk meg őszintén; tehetséges a kiscsaj.

Manóka: még 1× köszönjük a fuvart Kép kocsibeli sírdogálás itthon óriáspocakbulivá fajult Kép de túléltük Kép

BOGÁRKAAAAAAAAA!!!!!!
Boldog szülinapot Petrának és Neked meg jó családozást OTTHON Kép Huhh, még emlékszem milyen jó volt hazajönni a kh-ból

Zsanci: király anya vagy, én is ilyen akarok majd lenni.....Hohes c dedre borítása csillagos ötös Kép

Jucus: megfejtettelek....nemis azé' nem olvasod el a szüléssztorikat, mert irigy vagy, hanem azé', mert jól megkönnyeznéd és ezzel meglepnéd magad, nem igaz?????
Ja, és már csak 2 nap és jön a Zapátok haza Svájcból és bizti hoz rengeteg Lind csokit !!!!!

Neet: huhhhhhh

No, menek, mert leragad a szemem.
Csóka
ada007

Ada!

Köszi a megfejtésemet,én sem akartam mostanáig bevallani magamnaj,de ez van!

És félek is a LIND csokiktól mert hullahoppozást hanyagolom sajnos.

Képzeljétek apósomnak éjszaka egy ideiglenes peacemakert operáltak be majd pénteken kap rendeset.Állítólag fél órán múlt az élete.Ennyit a tüdögyulladás gyanurólKép
kövérJuc
20170114224602

KövérJuc helyett nyugodtan hülyeJucot írhattál volna, te dilinyós!!!!
Nem vagy kövér!!!!!!!!!!!!
Após Kép, pontosabban Kép mert orvosolni tudták és még sokáig veletek lehet, nem iga?
ada007

Ada!

Köszi a kedvesKép szavakat!
És Papa reméljük felépül!

Köszi:hülyeJuc
20170114224602

Kép koszonjuk, koszonjuk.
de azert tisztaban vagyok am azzal, h nem sok erdemem van benne, mert az en hajamat inkabb hagyjuk...Kép

Coolio
recca

Ada, jok ezek a kepek!

Juc, te tenyleg nem vagy kover!!!
meg hulye sem. na. Kép

Coolio
recca

Köszi,köszi,köszi!Kép

Juc
20170114224602

sziasztok!
ugye me én vagyok az első??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

IGEEEEN!
Tehát,akkor most reagálok:
Jucus!
Igen, a képeiteket mi kaptuk meg!!!Kép
És ejnye-ejnye, mi ez a negativ énkép???? Kép
Ada!
Képek -és a rajta lévők- tök jók!!! Kép

Szegény én-apám beteg, elkapott vmi nyavalyát...Kép B is beteg, kötőhártya gyuszi, meg torok gyuszi...Kép kapott anti biót, csak nem tom minek, apának mondtam is, hogy ki se váltsa...

Éljen-éljen! Mégsem vesz a rendőrség elektromos sokkolókat!!!!!!!!!!!!! Visszapofázhatok nekik...ismét!!!Már kezdtem féli...de a gumibotot csak nem vetik be ellenem...ugye??????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hellóztok csajok,
örülök, hogy tali nagyon jól sikerült Kép

Ada,
szépek mind a ketten Kép bár párod (még) jobban fut Kép de legalább bírni fogjátok a gyerekutáni hosszútávfutást is Kép

Recca,
Dóci hajánál is vártuk, hogy hulljon, aztán helyette elkezdett nőni Kép

Bogárka,
szuper, hogy Petra szülinapjára hazaértetek!!! Kép Doni volt az ajándék? Kép

Petra,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Kép

Eszti,
üdv köztünk Kép mesélj magatokról!!!!

vera
kisün

Mi is felébredtünk már,mert becsöngettek hozzánk.

Juc
20170114224602

Zsanci!

Te honnan veszed ezeket a "fontos"információkat?Kép
20170114224602

Jó reggelt!

Jucus! Zapa miért van mindig Svájcban?

Zsanci! Azt nem írtad, hogy Borisz hogy reagált a hohes c-re.

Te honnan rendelsz fincsi kaját?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Tali szupi volt.

Ruz!
Nagyon köszönjük a lehetőséget, igazán szuper vendéglátók vagytok.
A kertetek tökéletes, olyannyira, hogy csak lestem Marci mennyire nyugis volt, és milyen jól elnézelődött.Persze mikor hazaértünk elkezdte a kis műsorát, pedig reménykedtem, hogy ez után a klassz délután utánKép tündér csipike lesz.Az is volt, de már csak nyafival együtt.
Még a végén ma is ott kötünk ki nálatok.Kép
Bocsi, hogy a sütidet nem kostoltam meg, de nem mertem a szopi miatt. Pedig őrült jól nézett ki.

Nagyon jó volt látni titeket élőben. Bár fényképről már ismerősek voltatok, ez így sokkal klasszabb.
Babák tünemények.Recca, én még csak most láttam először Benke haját, de én is dobtam tőle egy hátast.
Nyuszi jódlija meg egy különszám.Kép
Nagyon jó volt látni a nagyobbakat, így már körvonalazódik, hogy mikre lehet számítani.

Ada!

Dioscore 9Ch óránként 5 golyó
Lycopodium 9ch napi 1x5 golyó
Ha elmúlik a hasfájós időszak, onnantól ugyanúgy bármit lehet majd enni mint előtte?
Családkád nagyon tüneményes, jók a képek.

Kép
Kép
pipocska

Ildi!
Csütörtökön megyünk a dokihoz, majd megkérdezem. Egyébként szerintem lehet, csak az 5 hós oltáshoz használni, de a doki majd megmondja.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!
NÉhány napja olvasgatlak titeket, én ma töltöm be a 14. hetet és szintén a Szt. Imrében fogok szülni. Lenne hozzátok néhány kérdésem, ha tudtok válaszolni megköszönöm.

1) Faludi drhoz járok és nála fogok szülni karácsonykor. Ha jár hozzá valaki, vagy szültetek nála érdekelne minden vélemény.

2) Érdemes-e szülésznőt fogadni, vagy ez csak egy mostanság divatos dolog? Ha igen kit ajánlanátok.

3) Alternatív szobát tervezünk apával. Kell-e érte fizetni külön?

4) Szülésznő ért-e rendesen a gátvédelemhez. (első szülő leszek és 33 éves)

A válaszokat köszi, ocisoknak türelmet, babásoknak sok boldogságot kívánok, Rheya

Kép
Kép
rheya

Lindi!

Ezt pont Te kérdezed aki állandóan külföldre jár Zapával?KépDe komolyan,minden évebn 1x van kint nekik össznépi tréning.Olasz cég és vagy 140 leányvállalat van a világban és most jól összejönnek.Azt hiszik,hogy ez jó.Pedig nem is,ezt én mondom LÓpici Gáspár,az utca hírmondójaKép

Pipocs!
Sajnos mi lemaradtunk egymásról most,de következö talin majd bepótoljuk,OK?!
Juc
20170114224602

Jucus! De a múltkor is Svájcban volt, amikor a babatali volt. Azt hittem ez valami rendszeres.
Panna átalussza már az éjszakát, vagy az a múltkori csak beetetés volt?
Nálunk volt 1,5 hét beetetős időszak, a végén, volt, hogy 7-kor kelt, errefel ma 3-kor is éhes volt.

Rheya!
1. Faludyt nem ismerem.
2. Szerintem érdemes szülésznőt fogadni, ő van veled, a doki csak a végén.
3. Alternatív szobáért nem kell fizetni, és csak a szülés pillanatában derül ki, hogy szabad -e. (én spec. nemis vágytam rá)
4. Az én szülésznőm (Kecskeméti Vera) profi a gátvédelemben. Én 29 évesen szültem először gátvédelemmel, és még csak egy hajszálnyi repedésem se lett.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Ildi!

Köszi hogy érdekel a történet Kép)
Elmesélem. és utána megy kép is

Sajnos császárral szültünk, mert volt egy faros manó a hasamban. 2005. 06. 15.-én(szerda) hajnali 4.02kor látta meg a napvilágot, 3870g, és 58 cm vel. Dominik Bendegúz lett a neve.
A szülés spontán beindult Hála az ÉgnekKép amúgy 19.ére voltunk kiírva. Kedden este még voltunk UHn,NSTn meg vizsgálaton.Megbeszéltük a szülésznőmmel meg a nőgyógyimmal, hogy 20án befekszem, és 21én szülünk. Hát nem igy lett.Hazamentem, de minekKépHajnali 1kor elkezdődtek a 10percesek, mire a korházba értünk kb.1/2 2re már 5percesek voltak, és elment a vizem is. 4kor már megvolt. Amúgy nagyon kedvesek voltak és hihetetlen élmény volt még igy művi úton isKép)

Amikor kiemelték és felsírt, és amikort odarakták a fejemhez.... még most is könnyezek olyan szép élmény volt.
eszti25

Szia Jucus!

Mi ujsi? Jól vagytok? Olvasgatom miket irsz, és nem tudom miért irtad hogy kövér vagy?! Egyáltalán nem vagy az és igaza volt Adának!

Most várom a védőnőt, mert még mindig vannak sajnos szopi gondjaink. Mert szerintem nem normális hogy 60-70et megeszik és 1óra múlva megint éhes. Kivagyok ettől! Remélem nem lesz gond mert sajna sokat sírok emiatt. Tibi sem érti hogy lehet hogy ennyit akar enni. Kép(

Ildi.

Ha tudsz irj nekem egy email címet mert vmiért nem tudom feltenni a képeket, de ha szeretnéd szívesen elküldök 1párat.

Puszika Eszti
eszti25

Sziasztok,

Lindi: nem semmi ára van az oltásnak? ez a kötelező oltás? mi van aki nem tudja kifizetni? én ezt nem értem. Na jó nem háborgok tovább, mert semmi értelme. Figyi, Te a tisztitott vizet forralod?

Eszti: el ne keseredj, hogy császárral szültél, igy is nagyon üdgyes vagy és lényeg, hogy szép élmény volt és van egy tökéletes kicsi manókád.

Talisok: tök jó lehetett.. már várom a következőt... ugye Bogárkánal lsz a következő majd augusztusban.

Pipocs voltál talin, de kár, hogy mi még nem mehettünk, legalább mi is taliztunk vóna.

Ildi: én több emilcimről nyomtatm fel jó sok rendelést... nagy a család és első szülés, úghyoy szegények dolgozhatták ki a fényképeinket. Most csütörtökön valami a Photo hallnal lesz valami örült csütörtök néven.. de többet nem tudok róla.

Ada: édeseek a képek. Látszik, hogy imádják egymást apa és gyermek.

Gyermekem hót lusta, csak addig hajlandó szopizni egyik cickóból, amig tutira jön a tej, a végét amiért meg kell küzdeni, no azt már nem. Nektek is volt olyan, hogy ott van a cicitől egy centire és mégis körbenéz, mert nem találja. Aggódom, hogy valami látás problémája van. :-))

Megyek szoptatni... Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna! Én nem forralom a tisztított vizet, minek? Már nincs mit kipusztítani belőle. Tegnap már ivott is belőle Gréti. Igaz, csodálkozott, hogy mi ez, de 20 milit megivott. Errefel tegnap a dokinál is rákérdeztem, hogy kell -e ilyen melegben adni a babának, ő meg azt mondja, hogy ha csak szopik nem kell. Most akkor kinek higgyek?

Ez a drága oltás nem a kötelező, hanem valami gyengédebb változat, ettől nem lesz lázas, nem lesz púp a lábán, és ami a lényeh, nincs benne higany. Van róla prospektus, ha kéred el tudom küldeni.

KépKép
KépKép
lindicita

hali,

de jó tali,csajok most már nálam is csinálhatnánk egyet hogy én is ott legyek már egyenKépcsak szerintem ide senki se jönne el,mert a világ végén lakomKép

juc,
de csak azért csinálok mert ilyen jó fej vagyokKép
azt nem ígérem hogy mikorra lesz kész de igyekszem!még van egy hímzésem,azt befejezem és utána nekiállok!óradíjjban dolgozom.....Kép
szerintem te elég lökött vagy,de nem baj,így szeretünkKépmajd benyújtom a számlát az anyagdíjjról,kb olyan 2000 ft körülbe volt az enyém!szerintem nem sok!ha lesz időm lefényképezem a magasságmérőt és felrakom,arra is veszek fel rendeléstKép

pipocs,
írtam mail,köszi a csomitKép

eszti,
üdv köztünk és nagyon jó hogy a császár ellenére ennyire szép élmény volt a szülés,le a kalappal elötted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cupp
gigi
Vendég

Kepek a szokasos helyen: http://godzzo.load.hu/babanet/

Zs, megfejtest elkuldtem. Dehat mar talalkoztatok, akkor nem mutatkozott be? Kép

Recca, koszonjuk a bokot es ne haragudj, hogy annyira nem ismertelek meg titeket, de a multkor en nem tudtam menni es a piszok tobbiek nem feliratoztak a kepeket Kép es tegnap nem a nicked mondtad, ugyhogy teljesen zavarba jottem. Meg a Benke olyan lanyos nevnek hangzik nekem, eszembe sem jut a Benjamin, szoval hirtelen sekepsehang, de mostmar barhol barmikor felismerlek titeket, merre setaztok? Kép ja, es milyen kutyak?

Nyulat megmerettem ma, 9500 gr es 73 cm. Azt hittem, mar magasabb. Es en tarzanuvoltesnek nevezem, nem jodlinak, es nem en tanitottam! Es tegnap hiaba faradt ki delutan, mert otthon meg orakig ugralt ezerrel, es csak 11kor aludt be, pedig mostanaban mar 8kor szokott. Hat en teljesen kivoltam... Majd a legkozelebbi elott rakeszulok, alszom napkozben is, hogy birjam ezt a tulporgest.

Ruz, a tortaformaert jelentkeznek. Es nahat milyen ravasz vagy, hogy egy csomo sutit csomagolsz, ezt meg jol kifelejted! Kép Egyebkent apa szerint a citromos-ananaszos mestermunka volt, es azert a kerek csokis micsodaert is rajongott. Ja, ezert jo sokaig maradni, mert bar mar hisztizik a gyerek, de egy csomo sutit kapnak az utolsok Kép
moosejaw

Moose!
Köszi a megfejtést!!!! Kép Majd irok vissza, mert érdekel még vmi!!! nem az, hogy MIÉRT? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

lindi,
én kérnék prosit,postán vagy mailbe?mindegy gigi83kukacgalambpontnet és ott megbeszéljük!
igaz hogy mi már túl vagyunk a dpt-n,de érdekel,meg majd a következőnek!
köszi
gigi
Vendég

ada,
neked akartam még mondani hogy jók a képek meg nekünk is ilyen békánk van csak pasiba és a lámpán lóg a nappalibaKép
Vendég

Eszti udvozlet nalunk. Koszonjuk a beszamolot, de ha mar nagyobb lesz a lurkod, akkor ennel sokkal tobbet kell am irnod, mert ez itten egy kimondottan szof.s. banda Kép

Juc, en mar multkor is mondtam, hogy nem vagy kover, de ugy latszik az en velemenyem mar nem szamit. Biztos, mert idegesito es kiborito vagyok, ugye? Miert nem kuldtok inkabb a mokusok ele? Ja, egy csomo mokusunk van am itthon, ket apro pluss (az ikeaban 99ftert vesztegettek, ugyhogy egesz hordat is vehetnek es akkor barmikor elejuk vetodhetek Kép ), meg mesekonyvekben is van nehany meg talan textileken, szal akad egypar. Es piros vivijo is van az egyik lapozoban, komolyan. Korabban bosszankodtam is, hogy micsoda baromsag, piros vizilo, kek medve meg zold nyul, meg ilyenek, de mostmar tudom ertekelni Kép Kép

Ada, en nem ertem. A 766-os versenyzo nem is hasonlit a masik ket apara. Most melyik az igazi? Vagy mostmar tenyleg jo lenne nekem egy uj szemuveg, mi?
moosejaw

Sziasztok!

RuzKép
Koszonjuk szepen a talit,nagyon jol ereztuk mi is magunkatKépKépKépKépOrulok,hogy megismertelek benneteket!!KépKép

AdaKép
Gyonyoruek vagytokKép

Megprobalok par kepet csatolni,nem sokat csinaltam,mert meg tanulnom kell,hogyan csinaljunk szep kepeketKépKép

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Lindi, en is kerek propektust! Mi is ott tartunk, mint Gigi, hogy legkozelebb a 15hos szuri jon, aztan meg 3eves, de eddig nem is tudtam, hogy ilyen is van!

Kriszta, olyan fura, mintha valami zold szurot tettel volna a lencse ele... Benke frizujarol nekem is van nehany jo kepem Kép
moosejaw

Itt a tobbi

Kép
Kép
Kép

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Tudtok esetleg valamit a Szent Imre diabetológiai rendeléséről? Szénhidrátanyagcsere-zavarom van (már nem terhesen 7,9-et mértek cukros lötyi megívása után), és oda szeretnék járni terhes cukorbeteg-rendelésre. A lényeg, hogy jó legyen a doki, és ne ott kelljen majd szülnöm, szerintetek ez megoldható? A II-es nőin szeretnék szülni, a nőgyógyászom nekem nagyon bevált.
Köszi előre is!
andi70

Jucus!

Én is remélem, hogy a következőn találkozunk.Kép

Johanna!

Rád is gondoltam a tali alatt.
Ne izgulj, nincs gond a Fannival.
Eleinte Marcival úgy ment a szopi, hogy , hogy csak üvöltött, majd amikor betömtem a száját cicivel, akkor csönd lett. Aztán kezdte megszokni a rendet, és azt, hogy vannak bizonyos előkészületek.
Ettől függetlenül, ha nagyon éhes már, akkor ide-oda rázza a kis fejét, mintha azt sem tudná hol keresse a cicit, de szerintem ez csak a türelmetlenség.
Általában már elég jól megy a dolog.
Ha felébred, és elkezd sírni, akkor megkapja az Infacolt, utána tudja, hogy egy kicsit várni kell./Onnan gondolom, hogy tudja, mert már egyre ritkábban üvölti végig azt a kis időt, amíg a szopipárnát az ölembe teszem, és a bimbóvédőt bevizezem, és felteszem. De ehez kellett 7 hét/
Ha ezekkel végzek, akkor ráteszem a párnára, és olyan kis édes, mert már nyitja a száját.
De van, hogy az ellenkező irányba fordítja a fejét. Pedig ott van tőle 5 centire a cici.
Én csak nevetek rajta, hogy milyen kis lüke-tóbiás.Kép
Szerintem ne izgulj.Kép

Gigi!

Este visszamailek, de most megyünk dokibácsihoz méreckedni.

Kép
Kép
pipocska

Helló!

Juhééjjj én is kaptam értesítőt Doni babától! Kép aki nagyon gyönyörűséges baba! Kép Petrának pedig Boldog Szülinapot! Kép

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat nálunk! Kép Tényleg nagyon finomak voltak a sütik, örülök, hogy az enyém is ízlett. Kép

Moose!

Nagyon jók lettek a képek! Van egy amin Bendi épp a pihenőszékében van és Lotti meg épp szét akarja szedni én meg a háttérben valami extra brutál fejet vágok. Kép Szerintem arra gondoltam, hogy mi vár majd rám, amikor Bendi is annyi idős lesz és majd mindent szét akar szedni meg talán pont akkor beszéltünk arról, hogy Lotti darabokat szokott kiharapni az ágytámlából. Kép

Az én képeim is elérhetőek már. Aki szeretné megnézni szóljon és mailen küldöm a linket. Akinek megvan az e-mailje, annak átküldöm mindjárt, ha befejeztem az írást. Kép

Eszti

Üdv közöttünk. Az én kisfiam is nagyon sokat eszik, mondjuk meg is látszik rajta. Kép de miért baj, hogy sokat eszik, nincs elég tej? mert Bendi is sokat eszik és igaz, hogy kicsit duci, de szerintem ez nem baj.

ruz
ruzicsky

sziasztok,
koszonjuk ujfent az elismero szavakatKépKép
es ha mar ennyire temaKép Benke (te Moose, ez igy tenyleg nagyon lanyos?? bar ugyis szoktak lanynak nezni...) haja, akkor egy kerdes: a feje tetejen (mashol nem) baromi szaraz a fejbore (olyan pikkelyes-szeru), szerintetek lehet ezen segiteni valahogy???

Coolio
recca

Johanna

Eleinte Bendi is nehezen találta meg a cicit, néha úgy manővereztem be a szájába, mert a fejével ide-oda kapkodott és nem találta. Kép De most már úgy rácuppan egy pillanat alatt és úgy szipkázza, mintha éheztetném. Kép

ruz
ruzicsky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?