Turelmetlen Dorka, mel ment
Pipocs, neked egy receptet kuldenek, de nemtom a cimed! Es szerintem Recca is szekenulokisdedszorongato volt, bar ot mar ismerheti Juc az elozo talirol.
Oxi, ez a lany nagyon ugyes mar! Majd augusztus vegen jol megnezhetjuk, ugye?
Bogarka, dejohogyirtal! Egyelore csak pihenj sokat, majd kesobb tudositasz Doni es Emma babakrol
Lanyok, nem talalom a neten ezt a baby branchet, meg elefantenre is kerestem, de egyelore csak aprohirdetesek kozott talaltam rajuk. Nem tudok sehol utananezni ezeknek a labbeliknek, csak a bo'tban? Ja Juc, es Zs.val azt a hipertitkosat leveleztuk le, hogy mi a nyuszi keresztneve, mert o nem emlekezett ra, pedig mar talalkoztak

dehat hiaba titkoltam egy evig, mert Ruz ma elkopte... es ne aggodj, nem fogom toled Zs.t elcsabitani, mert peldaul Kisunnel levelezek, aztan megse velem setazik, hanem a Beetrixszel meg a Manokaval

biztos, mert idegesito meg kiborito vagyok

meg egyebkent is messze lakik...
Ja, Zs, mindenkinek mielobbi jobbulast nalatok!
Recca, mi osszevissza setazunk, ohne napirend vagy ilyesmi, ugyhogy amikor erre jarsz, akkor pont akkor fogunk, amikor ti is

ja, de most nyaron 11-15 kozott nem dugjuk ki a burankat a napra, szal elotte vagy utana, de 8 elott meg nem bootolunk be, illetve 19re meg hazamegyunk, mert aztan mar furdes, es akkor meg ott vannak az etetesek is, hu, na mostmar megint idegesito vagyok, mi? de mielott kiborulnal, sztem tokjol megoldjuk majd, ne aggodj, csak elotte nap szolj es akkor rakeszulunk
Talisok, ma 11tol 3ig aludt napkozben a csajom, ugy kiutottetek tegnap