A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose, hat bocsesz, nem akartalak osszezavarni. de ha mar igy sikerult...Kép
egyebkent setazunk mi mindenfele. idonkent (ugy hetente 1x) obudan is, mert mint mar emlitettemKép anyam ott lakik. szoval osszefuthatunk egeszen veletlenulKépKép
kutyak: 3 db turmix, 2 kisebb + 1 nagyobb, kulonbozo szinu, koru, nemu, vermersekletu, stb. stb.

Gigi, nem hiszem, h messzebb laktok ruzeknal... Kép v Kép?

Johanna, az ilyen piciknek meg nem egyertelmuek az olyan, szamunkra egyszerunek tuno dolgok, mint pl. h ott van a cici 1 centire. de nem azert, mert baj lenne a szemevel! ne aggodj. egyre ugyesebb leszKép

Lindi, kuldd el, legyszi, nekem is azt a prospektust! koszi.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Lindi!

Én is kérek prospektust, köszi! Kép

Elküldtem a képek elérhetőségét, remélem megkapjátok, aki kimaradt valamiért, de szeretné megnézni az szóljon, köszi.

ruz
ruzicsky

Recca, Gigi! Küldöm a mailt.

Én is szeretnék kapni születésértesítőt Doni babáról. Bogárka vagy valaki küldje el:
ildi142@freemail.hu

KépKép
KépKép
lindicita

Moose, ruz, tok sok kepet csinaltatokKép de jo!!!

Coolio
recca

ja és akik hamarabb elmentek, bocs, hogy nem kaptatok sütit, én akartam, csak időbe telt, amíg kitaláltam, hogy mibe lehetne csomagolni, jó béna vagyok. Kép

ruz
ruzicsky

Ja Rheya, azt akartam mondani, hogy 1. Votiv szult nala feleve, de mostanaban sokat log a topicbol, ot kene megkerdezned 2. erdemes, es mindegyikrol csak jokat hallani, szal barkit 3. nem fizetos, de anya tervez, gyerek vegez, szal nem biztos, hogy bemehetsz majd (mert csak abszolut komplikaciomenteseknek lehet es pl. edaval mar nem), meg nem biztos, hogy be akarsz, majd meglatod 4. na ezt nemtom, nem biztos, hogy mindegyik ert hozza, Nyulas Jolan peldaul biztos szuperul, tobbiekre nem emlekszem.

Andi, szerintem szegeny Jucus tud majd errol informalni.

Ruz, a Kaiser'sben most 1390ert kapsz egy nagy csomag (162 db) huggies popsitorlokendot ket feher muanyag dobozzal, egyik doboz a szokasos nagy, masik viszont olyan vekony, ha mesz valahova, es ezzel meg is oldodna a kiscsomag beszerzesi problemad, mert a nagybol csak atpakolsz nehany kendot ebbe a kicsi dobozba. De asszem pampersnek is van ilyen vekony doboza, csak az zold.

Rec, fussunk ossze veletlenul Kép Majd szolj, mikor jarsz erre legkozelebb! Kutyakat is hozod? Nem biztos, hogy lanyos a Benke, csak nekem hasonlit a Lenke, Blanka stb lanynevekre, Kokuszdioek Benjaminja Beni volt, ha jol emlekszem, ezert lettem kicsit osszezavarva Kép de egyaltalan nem akarok beleszovegelni, mar meg is szoktam es tokjo Kép

Ja ruz, szuperek a kepek! A Benke seroja is tokjo, meg ahogy a nyul letamadja a tobbi gyerkocot, hat az szornyu, de amikor Lizivel haverkodik, az aranyos Kép Ja es pogacsas eset az ugy volt, hogy Manoka kinalta meg, de tole nem vette el, csak mikor en adtam, akkor kostolta meg, milyen jo kutya ez a nyuszi, csak a gazditol fogad el taplalekot Kép
moosejaw

Megegyszer elnezest kerek minden babatol, akihez a nyul hozzert, probalt vagy csak akart, elvette a popsitorlokendojet, cumisuveget, hasznalt pelusat stb. Megigerem, hogy legkozelebb mar ugyesebbek leszunk es kevesbe veszelyesek es majd csak a hasonlo korosztallyal fogunk baratkozni.

Ja, Donirol en is kaptam am ertesitot, nagggyon helyes Kép
moosejaw

Lindi, elkuldtem.

Coolio
recca

Moos!
Tessék új szemüveget venni....de azér mentségedre legyen szólva, a 766-os versenyző kicsit csapzottam a szuperszónikus 10 km után, mint a többi apa.

Pipocs: köszönöm a homeos bogyeszok infót

Mindenki: köszönjük a gratulákat, szerintem is tündériek

Tegnap nagy pocakbuli után 10-től 7-ig aludtunk Kép
Valamit valamiért alapon műxik HannaBaba.

Ja, és Moos: megtennéd, hogy még 1× elküldöd a belépőnevet, meg a jelszót a levlistára, kérlek szépen.

Lyukasagyú Ada, akinek késik a pizzája Kép
ada007

Gigi, Jucus, azokat az elefantos vagy richer cipoket hol lehet kapni? mostmar muszaj vennem! (kezenfogva mar lepeget a csajom)
moosejaw

Recca! Köszi.

Zsanci! Neked is. Te bujkálsz?

KépKép
KépKép
lindicita

OK, atkuldtem. Egyebkent sztem pont a 766os a leghelyesebb, ha valasztani kene a harom kozul Kép Ja, es te is tedd fel a fotokat valahova (lehet az enyeim melle is, szolj, segitek), vagy legalabb a nyul+szulei cimut kuldd at melben legyszilegyszi! Kép

Zs, irjal nekem, dejo!

(Azert csacsogtam ma ennyit, mert tegnap ugy kiutottuk a csajom, hogy most 11 ota alszik. De mostmar, hogy elertem a buvos vagy ordogi vagy mesebeli 777. hozzaszolast, megyek es vegre alakitok valamit a csatateren, ahol lakunk Kép ertsd hazimunka, mielott meg felebred a muszeresznom)
moosejaw

Eszti!

Szerintem Domi (nekem lehet Bendi?)csak esimán cicifüggö!Ne sírj,18 évesen máár nem a te ciciden akar csimpaszkodni!Ez tuti!Nálunk is ez volt a helyzet és szerintem itt nagyon sokan tudnának erröl regélni.KOMOLYAN nincs semmi gond a deddel,bár ez neked nagyon fárasztó tudom!Kép
Mi jól vagyunk,köszi a kérdést!

Lindi!

Panna mostanában alszik egész éjjjel de az sem lenne gond ha egyszer még felébredne mert nem igazán veszem észre annyira kómában szoktam lenniKépJa és tényleg akkor is ZApa Svájcba készült de még sem!

Moose!
Igen,mert az vagy!És miket irogattok Ti itt Zs-vel titkosan?Ez nem szép dolog!

Cipöt a cipöboltból,kedveském!
BABY BRANCH cipöboltban kaphatsz pl.Én mindig a NETEN vettem egy lánytól aki hozott be olcsóbbanKép

Andi!

Én jártam diabetológiára,konkrétan mi érdekel?Ha gondolod írj egy privit a profilomban lévö emilcímre és válaszolok a kérdéseidre.Egyébként nagyon rendben vannak a diabetológus dokinénikKép

Eszti!

Tehetek fel ide az átküldött képekböl egyet Domiról?

Pusza:Jucus
20170114224602

Moose!

jelszót kérek én is,mert sikerült 2.x is elkevernem.

ButaJucus
20170114224602

moose,

mint már juc is írta a branch-ba,én a camponába szoktam de a westendbeis van baby branch,csak az tőlünk messzebb van!

lindi,
köszi de még nem kaptam megKépesteleg türelmetlen vagyokKép???????????????
Vendég

Jucus!

Nem tudod véletlenül mikor vannak ott a terhes cukorrendelésen? Vagy valaki? Magas lett a cukrom. Kép Kép
De nem tudok, és találok telcsiszámot, ahol megkérdezhetném..
mkatus

Sziasztok!!

Köszönöm mindenkinek a kedvességet.

Ruz.

Aranyos vagy köszönömKép nem igazán az a baj hogy mennyiségre sokat eszik, hanem hogy 1 óránként képes lenne 60-70 mlt enni egy 2 hetes kismanó. Bár most megnyugtatott a védőnő, hogy ha akarja hát adjak neki annyit. Igaz már 300at gyarapodott mióta hazahoztamKép szóval sok jó érv szól mellette csak azt hittem ez a 3-4 óránkénti evés a normális.

Johanna Köszönöm a bíztatástKép

Moose Igérem hogy többet fogok írni és a lehető legtöbb élményről beszámolokKép

Gigi neked is köszönöm!!

Igen szerencsére szép élményeim vannak a szülésről és én is meglepődtem, mert rosszabbra számítottam. De a jó csapat akik "rajtunk" dolgoztak kitettek magukért!

Szóval kezdek megnyugodni, mert ti is nyugtattok, és a védőnő is azt mondta nincs okom aggódni, nagyon jó szopó a kis Domi!
Állítólag más csecsemők ennyi idősen 1 óra alatt szopiznak 60ml. Bezzeg az én éhenkórászom 10 perc alatt.

Pussszz mindenkinek és köszönöm a sok kedves szót!!!
eszti25

Szia Jucus!

Köszike a bíztatástKép

Igen hívhatod Bendinek. Nekem is furi a Domi mert 9 hónapig Bendi volt. Rakhatsz fel képeket, mert sajna nekem azt írta ki, hogy 600x600 megapixelnél nagyobb és nem tudom mi a baja ezzelKép

Igen sajna kissé fáradt vagyok de már kezdem megszokniKép de nem zavar mert annyi szép élményem van már hogy ez mindent feledtet.

Puszi nektek
eszti25

Tegnap délután nagyon gondoltam rátok, örülök, hogy jól sikerül a tali Ruznál és ilyen szép idő volt! Kép

Bogárkától én is kaptam értesítőt, de nem nyíltak meg a képek, pont a lényeg, pedig már úgy szeretném látni Donit...

Ma mentünk bébi-útlevelet csináltatni. Mivel a mi kerületünkben nagy tömeg volt, átmentünk a XI. ker.-be, és ott hipp-hopp megcsinálták. Szóval jó a XI. kerületieknek, mert szerintem szuper az ottani okmányiroda.

Rheya,
A Szt Imrés szülésznőkről én is csak jót hallottam, szerintem akkor jó választani, ha megnyugtat, hogy valaki olyan lesz melletted, akit már ismersz. Egyébként mindegy, mert csak jókat mesél mindenki a saját szülésznőjéről. (Nekem Kondor Kata volt.)

Sziasztok,
Blaye
blaye

Sziasztok Csajok!
Akinek tudtam a mélcímét küldtem Doniról fotókat, és ígérem igyekszem majd ide is feltenni, már csináltam albumot is, csak mindig azt írja, ki, hogy hiba, ide meg nem tudom beszúrni, mert túl nagy... na mindegy, még játszadozom egy darabig ... Kép

Petrának utólag is és a nevében is köszönjük a gratulációkat, bár nem volt tegnap nagy buli (majd a hétvégén), de azt hiszem ez volt a legnagyobb ajándék neki, hogy hazajöttünk. Kép
Egyébként nagyon édes az Öcskössel, nagyon érdeklődő, gondoskodó, szóval eddig egy szavam se lehet.
Szopizni nem akart, a lecsöpögő tejet pohárból megkóstolta, de nem volt tőle oda, úgyhogy ezzel le is zártuk a témát ... pedig mennyit mondogatta a terhesség alatt, hogy szopizni fog ... azt hiszem ő végérvényeses most választódott el...

Első éjszaka nem volt túl fényes, Petra 9 kor, ahogy szokott elaludt, Doni fél 10-kor felébredt, és egészen 1-ig nem volt hajlandó máshol lenni csak cicin. 1-kor a mi ágyunkban aludtunk el végre... aztán fél 6-hor Petra ébredt, én hülye meg nem akartam otthagyni Donit a nagyágy közepén (Papi már a szgép előtt dolgozott Kép), vittem magammal a kiságyba... na ettől Petra se aludt vissza (máskor azért vissza szokott), meg Doni is ébredt 10 perc múlva. Aztán szopi után még 7-ig visszaszenderedtünk. De most már lassan 2 órája mindkettő alszik, nekem is sikerült egy órácskát Kép
Na megyek, úgy hallom a fiatalúr ébredezik...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mkatus!

Csak kedden délelött van terhes cukorrendelésKép

Eszti!

Akkor majd lekicsínyítem a képet és feldobom.Ide nem enged nagyot feltenniKép
20170114224602

Eszti!
semmi baj, ha sokat eszik. Nálam a nagy 110 evett a kórházban. A másiknak nem mérték, hogy mennyit eszik a Hban, viszont 100g-mal több volt a súlya amikor eljöttünk, mint amivel született. Tehát ő is 100 körül ehetett.
Lindi!
Vagyok ,csak ált. read-only, mert minden olyan szar...mindneki beteg, csak én nem...én csak az őrület határán, szokás szerint...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose!

Megnéz képek.Kérdés:kettö ismeretlen nöihölgyet látok.Narancssárga felsöben ill.széken ülve,dedet szorongatva.Ki a megfejtés?Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Néha olvasgatlak benneteket, és reménykedem hogy egyszer én is közétek tartozom majd, de egyenlőre még mindig nem akar jönni a babó!

De amiért az irashoz folyamodtam az az, hogy tegnap láttam egy tündéri 6 hetes babát a nőgyógyásznál, akinek az anyukája 6 hetes kontrollra jött, és ezek után ugyanazt a babát és anyukáját véltem felfedezni itt a képek között Kép Mostmár én is elmondhatom, hogy legalabb valakit láttam közületek élőben is Kép

Egész véletlenül egyébként nem kaphatnék én is hozzáférést a képeitekhez? Olyan kiváncsi lennék rátok, mert ugyan a háttérből, de én is végigdrukkoltam már sokatok szülését. Még valahol Neeték utolsó 10 heténél kapcsolódtam be (vagy lehet hogy még régebben?), aztán azóta is benézek hozzátok Kép

Kép
szdorka

Blaye!
XI. kerületi okmányiroda rulez!!! tényleg szuper gyorsak és kedvesek, stb...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
megfejtés: Kriszta
Dorka!
szia!!!
Jelszót Moose tud küldeni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi Jucus! Ari vagy hogy felteszedKép

Zsanci. Köszönöm a megnyugtatást, és bíztatástKép
Grat a babához hogy ilyen jó evőkéje van/volt neki isKép
eszti25

Eszti Domi Bendije:
Kép
20170114224602

E-mail cimet persze nem irtam: sz_dorina @ freestart.hu

Köszi,

Dorka

Kép
szdorka

Eszti!

Bocs, hogy nem fejtettem ki bővebben, de az én fiam is sokszor úgy evett, hogy 100 gramm után egy óra múlva evett 90-et Kép Meg teljesen össze-vissza eszik még most is, de már nem mérem, csak naponta egyszer, hogy mekkora a súlya. Úgyhogy most már nem tudom mekkora mennyiségeket eszik. Úgy látszik a Bendik már csak ilyen nagy evők. Ugyanis az én fiam is Bendegúz és neki is ez a második neve, mert ő Gellért Bendegúz de a Bendegúzt használjuk. Kép Egyébként csak ha ébren van, akkor eszik gyakran, éjjel kezdetben mindig 3 óránként ébredt, most már van néha, hogy 6 óra is eltelik. Kép 3 hónapos.

Szia Bogárka!

Köszönöm az értesítőt! Kép Nagyon szép Doni baba, nem csoda, hogy Petra is imádja. Kép

ruz
ruzicsky

Zsancingerova!

No de ketten vannak.Narancsban Kriszta de ki ül a széken?

És este mi lesz amikor karbantartanak?Megyünk a másikra?
Juc
20170114224602

Ruz!

Még jó,hogy amikor alszik akkor nem eszikKép
20170114224602

Jucus!

jól van na, úgy értettem, hogy napközben gyakran eszik, de éjjel nem kel fel óránként, úgyhogy nem röhögni rajtam Kép

ruz
ruzicsky

Á dehogy röhögökKép Ilyennek ismersz?
20170114224602

igen Jucus, ilyennek ismerlek, ilyen röhögősnek Kép Kép Kép
ruzicsky

Lindi, koszi.

Moose, okKép. egyebkent mikor szoktatok setalni? kutyusokat olyan messze nem szok vinni. ok kenytelenek beerni az itteni erdovel...Kép

Coolio
recca

Sziasztok!

Nemsemmi mennyiséget csacsogtatok össze Kép Győzzön az ember visszaolvasni és még reagálni is 2 szopi között Kép

Szopcsi: Nálunk is ment a majdnem állandó szopás egy ideig, de én szívtelen anya vagyok és úgy döntöttem összefüggés van a hasfájása és az állandó kaja között, így beálltunk a 2,5-3 óra szünetre. Azóta nem is fáj annyit a pocija Kép Persze ez lehet egyéni is. Nekem mindenesetre jobb, és Viki is megszokta Kép Éjjel 4-6 óránként kel, úgy hogy max egyszer kelek hozzá. Jah, 2,5 hetes Kép Remélem csak job lesz Kép
Itatás: Nekem azt mondták, hogy babafüggő, ha kér, adjak neki inni szopcsi mellett is, ebben a melegben főleg. Néha megpróbálom, ha nem kér, nem issza. Van, hogy issza. Õ tudja jobban Kép

A képeket meg megnézem este, amikor Apa van szolgálatban, mindenesetre irigykedtem nagyon Kép

KépKép
oxigen
Györköny

OXI!

Nagy pusza Nektek!

Jucus
20170114224602

Moos!
Majd este, vagy holnap tudok csak ügyködni képügyben.

Bogárka!
Üdv itthon Kép
ada007

Szia Oxi!!!!!!!!!!!!

Szdorka!
Ha U.M-hoz jársz, akkor azok MI VOLTUNK!!!!!!!!!!!!!!!
Légy üdvözölve és csatlakozz!
ada007

Szia Ada! Már rájöttem a képek, és a korábbi hozzászólások alapján, hogy te voltál! Furi, mert eszembe sem jutott hogy esetleg valaki innen a csapatból volt, főleg nem, hogy te voltál! Valahogy másnak képzeltelek Kép De hát ugye a legtöbbször ez igy van...

Csatlakozni már csatlakoztam párszor, de sosem birom követni ezt a nagy pörgést, igy inkább csak néha bekukkantok, megnézem ki hol tart éppen, meglesem a képeket, elolvasom a szüléstörténeteket, és irigykedem egy kicsit, aztán inkább visszamegyek a nekem aktuális topikokba Kép

Remélem azért hamarosan csatlakozhatom, tegnap is azért voltam a dokinál, hogy végre kezdjünk el valami vizsgálatokat, hogy miért is nem jön a babó.

Jelszót csak Moose tud küldeni?

Dorka

Kép
szdorka

Dorka!
emil cim? ahova a jelszót lehet küldeni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc!

A széken ülős, kisded szorongatós én vagyok, éás Marci.Kép
Szia.Kép

Kép
Kép
pipocska

Oxi!

Nálunk is ez volt az oka az elején a pocakfájásnak.
Félóránként enni kért, én meg adtam, mert igény szerint szoptattam.
Aztán mi is áttértünk a 3 órás szopira.

Kép
Kép
pipocska

Pipocs!

De jó,akkor már ismerlek!

Juc
20170114224602

Turelmetlen Dorka, mel ment Kép

Pipocs, neked egy receptet kuldenek, de nemtom a cimed! Es szerintem Recca is szekenulokisdedszorongato volt, bar ot mar ismerheti Juc az elozo talirol.

Oxi, ez a lany nagyon ugyes mar! Majd augusztus vegen jol megnezhetjuk, ugye?

Bogarka, dejohogyirtal! Egyelore csak pihenj sokat, majd kesobb tudositasz Doni es Emma babakrol Kép

Lanyok, nem talalom a neten ezt a baby branchet, meg elefantenre is kerestem, de egyelore csak aprohirdetesek kozott talaltam rajuk. Nem tudok sehol utananezni ezeknek a labbeliknek, csak a bo'tban? Ja Juc, es Zs.val azt a hipertitkosat leveleztuk le, hogy mi a nyuszi keresztneve, mert o nem emlekezett ra, pedig mar talalkoztak Kép dehat hiaba titkoltam egy evig, mert Ruz ma elkopte... es ne aggodj, nem fogom toled Zs.t elcsabitani, mert peldaul Kisunnel levelezek, aztan megse velem setazik, hanem a Beetrixszel meg a Manokaval Kép biztos, mert idegesito meg kiborito vagyok Kép meg egyebkent is messze lakik...

Ja, Zs, mindenkinek mielobbi jobbulast nalatok!

Recca, mi osszevissza setazunk, ohne napirend vagy ilyesmi, ugyhogy amikor erre jarsz, akkor pont akkor fogunk, amikor ti is Kép ja, de most nyaron 11-15 kozott nem dugjuk ki a burankat a napra, szal elotte vagy utana, de 8 elott meg nem bootolunk be, illetve 19re meg hazamegyunk, mert aztan mar furdes, es akkor meg ott vannak az etetesek is, hu, na mostmar megint idegesito vagyok, mi? de mielott kiborulnal, sztem tokjol megoldjuk majd, ne aggodj, csak elotte nap szolj es akkor rakeszulunk Kép

Talisok, ma 11tol 3ig aludt napkozben a csajom, ugy kiutottetek tegnap Kép
moosejaw

Zsebi merre log mar? Lehet, hogy o is a szulinapra keszul, mint Gigi, egy honapig? Ha en nem keszitek mindenfele hiperszupert a nyuszinak, csak vasarolok, es nem is nagyon sokat, akkor bunrosszanya vagyok? De allatkertbe en is el akarom majd vinni. Mondjuk egy gyerekszobat akartam nemi atrendezessel megoldani, de nem biztos, hogy le tudom gyozni apat, akinek mas az elkepzelese, meg asszem meg nem tudnek nyugodtan aludni olyan messze tole, es ne rohogjetek!
moosejaw

Jucus!

Köszike hogy feldobtad Bendike képétKépnagyon ari egy csaj vagyKép Tibinek is mindig mondom, hogy hihetetlen mekkora szíved van, és milyen ari vagyKépremélem a picurkáid is olyanok lesznek mint a mami.

Pussszzz

Ruz!

Köszönöm, hogy leírtad a szopit, mert nálunk ugyan ez van de így már kezdek megnyugodni, hogy nem csak az én Bendegúz fiam ilyenKép
Amúgy mi 9 hónapig Bendiztük, most Dominik, de nehezen áll rá a számra, nekem meg apának bizti Bendi maradKép
Szoktuk még Dombinak is hívni. Bár nekem csak nyüzsi mazsi lett, mert fojton nyüzsög és olyan kis mazsola.

Szóval a szopi tanácsokat köszönöm mégegyszer!! Remélem nekem is beáll előbb utóbb. kb mennyi idősen tartja meg 100% ig a fejét, úgy hogy nem inog már?
eszti25

lindi,

köszi a leírást,megkaptamKépfigyu az mmr-re nincs valami gyengített?vagy nem az a gáz hanem a 3 éves?
most kicsit össze vagyok zavarvaKép

moose,
www.richter.at, de ez a német honlapjuk,magyart sajna nem tudok.szerintem az elefantent már ne nagyon keresd boltokban,mert végérvényesen megszűnt,már csak azok vannak amiket még nem sikerült eladniuzk,újak mér rég nincsenek!állítólag!
és én baromi figyelmetlenül olvashatok,mert bár mindig minden hozzászólást elolvasok,esküszöm nem emlékszem hogy zsanci elköpte nyúl igazi nevét!de én is akarom tudni,múúúúúúúsz,szánj megKép

bogárka,
jók az első tapasztalatok,mesélj mégKépminden napKép
képzeljétek apa most kitalálta hogy lehet hogy nem várunk még 2 évet,lehet hogy már jövöre nekivágunk csak most be vagyok parázva hogy hogy fog kinézni egy egész napom 2 kicsivel....és még nem döntöttem el hogy kötélnek állok éééééééééé.
szerintetek?azt tartsátok szem elött hogy vagyok annyira önző hogy közel úgy szeretném élvezni a következő terhességemet is mint az elsőt!és én a nem felé hajlokKép

gigi
Vendég

Gigi!
Nem én köptem el MooseNyuszi nevét, hanem Ruz (vagy Rooze? Kép)
Egyébként per pillanat én is a nem-re szavaznék...pedig nálunk én voltam az IGEN!!! Kép
Moose!
Mél iródik, és köszi, ránkfér a jobbulás-kivánás...Ma extra szar este lett...Kép nem te vagy a pocsék anya, hanem én, és erről nem nyitok vitát...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?