A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!

Elnézést, hogy csak így hívatlan vendégként nézek át hozzátok, de gondoltam, hátha a mi sztorink is erőt ad valakinek. Én is jó hosszú ideig voltam látogatója ennek a topiknak. Jelenleg közel 33 hetes babások vagyunk, de mi is végigéltünk 5 inszemet, majd hosszas kálváriák után a 3. lombikunk hozta meg az évek óta várt sikert. Ami miatt érdekes az esetünk: nekünk 4 totális sikertelen inszem után az 5-nél terhesség alakult ki, ami igaz-nagyon rövid ideig tartott, de mégis elindult. (bár az inszemmel kapcsolatos nézeteim teljesen megegyeznek a Catével). Majd jött két sikertelen lombik,közben stimu leállítás rosszul tolerált injekcióra, majd a legvégén a siker. Nagyon szégyellem, de be kell valljam Nektek, én már nem igazán hittem a sikerben. Szerettem volna, de a végén már nem igazán ment. Persze a beültetés után egy kis remény mindig volt, de a lelkem mélyén már eléggé kétségbe voltam esve. Szóval ha valaki úgy érzi, nem elég pozitív, ne essen kétségbe, én élő példa vagyok arra, hogy a gyerkőcök sokszor tojnak rá, hiszel e bennük, vagy nem. ha a feltételek adottnak, a baba úgyis jön.

Ja, és ami még érdekes: amikor terhes lettem, nekem abszolút mensi szerű hasfájásom volt, vagyis az első terhességi jelem ez volt.Ami meg is maradt elég sokáig, miközben a baba teljesen rendben fejlődött, szóval ez normális!!!

Bea

Bea
regibeus

Jovi - kosz a tortenetet es !!!! tenyleg !!! gratulalok ! Kép

R.beus - haaat ez sem semmi ! akkor most hogy legyunk okosak? Kép de a lenyeg, hogy neked sikerult ! amit a hasfajasrol irtal , az is erdekes - itt a lanyok sokszor ereznek hasonlot, de akkor ezek szerint lehet meg olyankor is remenykedni !

Noemi - nagyon jo ez az idezet !! ki is irom majd az asztalomhoz, hogy erre emlekezzek !!!! kosziiiiiii!! Kép

Wish - akkor hat pentek lesz A NAP ! ma mar dolgozol? tegnap tudtal pihenni??

Szilva - +++++++itt a drukk mara ! majd irj, hogy hogy ment az inszem.

Betti - udv nalunk ! es nem jo a hozzaallas ...Kép ha olvasod feljebb az esetek 90 % ban csak ugy jott ossze, hogy nagyon nagyon biztak es tudtak, hogy sikerulni fog !! Amig probalkozol, addig is olvasgasd Noemi elso idezetet !!
saci

<font color="aa00aa">LányokKép
Igazatok van. Nem is ugrálhatok. Csak nem esett jól. Lehet, hogy most érzékenyebb vagyok.
Amúgy jól vagyunk. Ma hívtam a védőnőmet. Hamar megyek hozzá a kis könyvemért.
Érdekes: egyáltalán nem vagyok rosszul, egyszer sem hánytam. Nagyon ritkán émelygek, de az máskor is előfordultKép Nagyon örülök ennek, mert láttam, hogy szenvedett a sógornőm mind a két gyerekkel. Természetesen egy szavam sem volna, ha mégis hányós volnék.

AlinaKép
Én a 2006. téli babák topikban vagyok. Majd átlátogatok Hozzád isKép Csak gyere!!!

Mindig olvasok BenneteketKép Nagyon jó Veletek lenni! Mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++

Puszi
Olik
10+2</font>
Vendég

Saci Kép
Még a dokim ugyan nem mondta, de 99%, hogy pénteken lesz. Tegnap nem sokat pihiztem, ma meg dolgozok, bár alig birok ülni, úgy szúrkál a petefészkem, nődögélnek szépen a tüszők Kép
Majd írok, csak esténként mot hét körül beájulok az ágyba és alszom reggelig.

Wish

wish

Wish Képnagyon-nagyon-nagyon-nagyon szorítok neked péntekre!!!!

Szilva Kép küldöm a giga-mega-drukkokat neked!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKépKépKépKép

Orsi Kép köszönöm szépen amit írtál.

Jovika Kép gratulálok a pocaklakódhoz!!! Ez igazán szép történet. Még emlékszem a lenti topikból mikor titkoltad a többiek elől a régi nick neved Kép Szép babavárást nektek! Kép

Olik Kép szuper, hogy nem vagy rosszul. Azt mondják az is természetes. Kép szép pocakosodást. Amúgy látni már valamit?? UH képed esetleg van?

Puszi
Noémi
Vendég

Wish - a level megvar ! fo, hogy alszol sokat !!! a szurkalas jot jelent ! dolgoznak a dolgok !! Kép Kép

Olik - jo, hogy beneztel ! Kép HEeellloo
saci

Lányok, köszönömKép

Noémi: az nem is én voltam!!!Kép Krissi (most már Shaloya) titkolózott hosszú időn keresztülKép

Saci: az én példám is azt bizonyítja, hogy nem 100%, hogy a feltétlen bizakodás-reménykedés pozitívan hat. Én januárban visszaálltam a veszélyes (értsd RTGsugaras) műtőbe, sokat ügyeltem, sőt még bagóztam is! Olyan szinten nem gondoltam arra, hogy spontán babás lehetek, hogy még azt sem tudtam pontosan, mikor kéne menstruálnomKép Én agyilag arra voltam beállva, hogy jön egy nyár, az utolsó a kamaszaimmal (valszeg jövőre nem velünk akarnak majd nyaralni) és szeptember-októberben, ha anyagilag is úgy állunk, lombik. Aztán mégsemKép

puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

<font color="aa00aa">NoémiKép
Igen is látszik már a kicsi poci. A férjem minden nap beszél a picurhoz, meg puszilja a hasamatKép Olyan édi!!!
A kép még nincs, de hamar lesz, amikor 12 hetes UH-ra megyek.
Képzeljétek: holnap után jön Anyukám( aki nem tudja - mi 1/2 évente szoktunk találkozni). Majd ő is ott lesz az UH-n! Már alig várja. Télen meg jön a szülésemre és itt marad több hétig.

SaciKép
Köszi, hogy annyira örülsz nekemKép

Mindenkinek hajrá+++++++++++++++++++++++++++++
Puszi
Olik
10+3</font>
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tegnap meg volt az inszem.
Kétségeim vannak, a dokival megtárgyaltuk, lehet, hogy lekéstünk róla.
Szerintetek ha vasárnap, és hétfőn éreztem a szúrást a petefészkemben, akkor mikor repedhettek meg a tüszőim?
Szombaton 19 és 21 mm-ek voltak.
Mondta a doki, hogy felhívhattam volna, és akkor lehet, hogy hétfőn megcsinálták volna az inszemet.
Eléggé el voltam tegnap kenődve.
Tényleg, az lehet az inszemtől, hogy ma reggel kicsit barnáztam?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Szilva
Ne kenődj el az inszem miatt. Drukkolok neked (és persze a többieknek is), hogy sikerüljön, és sikeres legyen ez a hónap.
A szurkálás szerintem a tüszőrepedésre utal. Amennyire értek hozzá. Mikor kaptál tüszőrepesztőt? (mert inszemhez szoktak adni, ha jól tudom)

Bahika
bahika

Bahika

Hát ez az, a tüszőrepit csak vasárnap este kaptam. Szerintem magától repedt meg!

Kép
Kép
szilva069

Szilva, a Babaprojectes topikban pont tegnap írta le Nárcisz a fogamzás menetét. Idemásolom:

"A tüszőrepi kb úgy 1-2 percig tart, mert a petesejtet a tüszőben folyadék öleli körül, így a túlnypmás miatt a foly kiáramlás sodorja magával. Mikűzben a tuba/petevezető sallangjai befelé terelik. Innen kb 1-2 nap mire a méhűrbe ér. Szerintem innen már tudod. A petesejt 12-24 órát élhet, eddig a tubában van, aztán ha már meghalt, akkor a méhűrbe kerül.
A spermiumok csak 48-72 óráig termékenyítőképesek csak. Sajna csak így. Ezt írja a TK. A tüszőrepitől 24 óráig nem vagy elkésve. "

Szilva Kép miért ne sikerülhetne???

Olik Kép az már mindjárt ittvan! De jó nektek!!! KépKépKép
Vendég

Szilva Kép
A szúrkálás azt is jelentheti, hogy méretesek már a tüszők. Nekem is szúrkálnak már egy hete, de nem repedtek meg. A barnázás egyébként elő szokott fordulni tüszőrepikor is. Nagyon drukkolok, annak, hogy még időben volt az inszem Kép

Nálunk pénteken lesz a leszívás. Ma 18-19 mm-esek voltak a tüszőim.

wish

Wish Kép ez nagyon jó hír!!! Még mindig 6 darab van ilyen szép méretű??

Szilva Kép lehet az inszemtől is a barnázás.
Vendég

Noémi Kép
Kilenc van Kép

wish

Wish

Nagyon szurkolok neked! Péntekre már szép nagyok lesznek a tüszők. Ezek szerint a múlt hét óta még 3 tüszőcske felzárózott a növekedésben? Ez nagyon jó hír.
Nekem nem szúrkált, hanem 2 napig egyfolytában szúrást és nyomást éreztem az oldalamban. Akkor ez nem a peteérés volt?
Bocs, már unalmas lehetek ezzel a témával, de még soha nem figyeltem a testemet ebből a szempontból, úgyhogy nem is tudom mi volt ez.
Lehet, hogy ez az őrület első jele nálam?

A Dilis

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép reméljük folytatódik ez az őrület (szúrkálás) nálad KépKépKépKép

Wish Kép nem tudtam. MEGA_GIGA_MEGA_DRUKKOK!!!!!!
Vendég

Egy butus kérdés jutott eszembe. Kép
Olyat szeretnék kérdezni, hogy a Billings módszerben említett hüvelyváladék a peteérés után hogyan változott azoknál a kismamáknál, akik nem kaptak progipótlást - tehát valószínüleg spontán estek teherbe a ciklus második felében. Van egyáltalán valami eltérés a normálishoz képest?
Vendég

Csajok! Bocsi a zavarásért! De nem tudja valaki hogyha a doki Clostyt ír fel, annak a szedését nem kell UH-on nyomon követni? Ja és nem kell tűszőrepi?

KépKép
nicika

Nici - allitolag kellene, de nem mindegyik csinalja

Wish - 9 db !!!! URISTEN !!! nagyon jo !!! akkor vigyazz rajuk !!!

Szilva - a Noemi mar kiirt mindent Neked, szoval van remeny, tuti ! es neha jo egy kicsit orultnek lenni. tul jozanul nem erdemes elni...

De meleg van!!jajaj : saci
saci

Nicika Kép
Én úgy mondanám, hogy szinte senki nem csinálja az UH-t, pedig kellene. A tüszőrepesztő nem kötelező.

Szilva Kép
Az én stimum az ugye más, de nekem folyamatosan szúrkál, nyom, feszít. Kivéve ha sokáig fekszem nyugton. Tegnap még voltam dolgozni, de a nyolc óra ülés után olyan érzés volt mintha forró kövek lennének a pocimban.

Saci Kép
Vigyázok rájuk, nem is megyek dolgozni már a hétenKép

Wish

wish

Akkor nem lesz baja barátnőmnek? Az egész úgy néz ki hogy kimaradt egy mensije! A doki azt mondta hogy azért mert nem volt peteérése. Most szednie kell azt a mensi csináló gyógyszert, aztán a mensi első napjától a clostyt. UH nem lesz, csak annyit mondott neki a doki hogy a 15. naptól akciózzanak! Aztán amikor meg kéne jönni teszteljen! Ha negatív, akkor megint be kell szedni a mensi csinálót! Három hónapot "kapott" hogy teherbeesnek, aztán ha nem akkor a doki kitalál valami! Mit szólsz ehhez Wish?

KépKép
nicika

Sziasztok!Multkor beszélgetünk a Jonás modszerröl,hát kiváncsiságbol kitöltöttem,és most jun 29-re irta (de mensizek bár nem anyira)a höm 36.5,ez hogy lehetséges?Hát nem tudom,valakinek bejött vkinek nem! Kép
Bár szerintem ugy se igaz,
Sziasztok!
Vendég

Nicika

Bocs, hogy "beleugatok", de szerintem a barátnődék inkább a 12. naptól akciózzanak a 16-ig. Mondjuk az "akciós napok" függnek attól is, hogy hány napos a ciklus. Ha 28 napos, akkor szerintem már előbb bele kell adni mindent!

Saci

Azért bizakodom ám!

Wish

Örülök annak amit írtál, remélem tényleg csak a növekedésüket éreztem!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Keditke - a jonas csak teljesen egeszseges paroknal mukodik..es siman lehet, hogy az a menstruacio alattra esik. Sokan estek mar akkor teherbe ...
saci

Nicika Kép
Furán fog hangzani amit mondok, de amennyire tudom, a legtöbb nőgyógyász ezt csinálja, noha nem ezt kéne. A closty mellett illene tüszőrepiig UH-al követni a ciklust. Nagy baja valószínűleg nem lesz tőle a barátnődnek, de ha ilyen problémái vannak, akkor én a helyében meddőségi szakorvoshoz fordulnék.

Egész pontosan ezt írja a tájékoztatója:

A kezelés megkezdése előtt ajánlatos májfunkciós próbát végezni. A terápiát mindig gondos nőgyógyászati vizsgálat előzze meg. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amelyekben a vizelet összgonadotropin-értéke a normális szint alsó határa alatt van vagy normális értékü, az ovarium normális tapintatú, a pajzsmirigy és a mellékvese működése pedig rendezett. Peteérés elégtelensége esetén a terméketlenség egyéb lehetséges okát ki kell zárni, vagy a gyógyszer használata előtt kezelni kell. Az esetben, ha az ovarium megnagyobbodása és cisztás átalakulása a kezeléskor megállapítható, addig adagolni nem szabad, amíg az ovarium normális nagyságú nem lesz. Ezután a kúra adagját vagy időtartamát csökkenteni kell. Az ovarium rendszeres vizsgálata a kezelés ideje alatt is szükséges. Clostilbegyt hatására az ovuláció sokszor nehezen időzíthető, és ezt követően gyakori a sárgatest-elégtelenség, ezért a fogamzás után ajánlatos profilaktikus progeszteronkezelést kezdeni. A gyógyszer csak állandó nőgyógyászati ellenőrzés mellett szedhetö! Alkalmazása látászavart okozhat (jármüvezetés, baleseti veszéllyel járó munka!)
Adagját és a kezelés időtartamát előre megszabni nem lehet, mert az a betegtípustól, ill. az ovarium érzékenységétől (reakcióképességétől) függ. Ha a beteg ciklusosan vérzik, a kezelést a ciklus 5. napján célszerű elkezdeni. I. kúrában: 50 mg/nap adagban 5 napig, közben klinikai és laboratóriumi vizsgálatokkal figyelve az ovariális választ. Az ovuláció általában a ciklus 11. és 15. napja között következik be. Az esetben, ha a fenti kezelés hatására nincs ovuláció, akkor a II. kúrában a következő ciklus 5 napjától 5 napon át napi 100 mg-ot kell adagolni. Ha ekkor sincs ovuláció, akkor ugyanezt a kúrát (100 mg/nap) még egyszer meg lehet ismételni. Sikertelenség esetén 3 hónapos szünet után még egy 3 hónapos kúra ajánlható. További kezelésnek azonban nincs értelme. Az egy ciklusban adott gyógyszermennyiség a 750 mg-ot lehetőleg ne haladja meg. Posztkontraceptív amenorreában 50 mg/nap az adagolás, 5 napi kezelés általában már az első kúra során eredményes. Oligospermia esetében 50 mg naponta, 6 hétig.

wish

Szilva
Nekem is volt olyan hónapom, hogy a clostytól már a 12-13. napon szurt a baloldali petefészkem, és nem volt még tüszőrepim (a doki UH-val figyelemmel kísérte). Ekkor kaptam a tüszőrepesztőt. Kérdeztem a dokitól, hogy akkor miért éreztem a szúrást (nem szurkálás kis szünetekkel), azt mondta hogy nagyok a tüszőim.

Csajok
Egy időre még olvasó üzemmódban sem leszek jelen (igaz eddig is keveset irogattam), ugyanis szombaton megyünk a férjemmel nyaralni. Egy hét semmit tevés, pihenés a Balcsi parton. Felkészülök a szeptemberi inszemre.
Addig is mindenkinek megy a drukk.
Wish, Szilva nektek pedig megadrukkok mennek.

Bahika
bahika

Wish, örülök a 9 tüszőnek!!! Mekkorák? Biztos jut majd fagyibabára is! Nagyon drukkolok nektek!
Egyébként nagyon tetszik, hogy az írásaid alapján ennyire higgadtan, mosolyogva csinálod a dolgot. Csak így tovább, ne izgulj feleslegesen.

Szilva, nem tudom, inszem előtt lehetséges-e uh-zni, de annak lenne igazán értelme, mert akkor tudnátok, mi történt ott belül. Amúgy simán lehet, hogy minden szurkálás ellenére jókor volt az inszem, mert ahogy a többiek is írták, a szurkálást nem csak a repedés okozhatja.

Noémi, te most edzed a lelked? Direkt olyanokat olvasol, meg pszicho-dokizol? Ez nagyon klassz, tanul tőled az ember, és neked is tele lesz a fejed sok jó gondolattal! Vallásos embernek ilyenkor a vallás és a Biblia segít, de a könyvek is adhatnak közel ugyanannyi életbölcsességet. Sok lelki erő szükséges a baba-projekthez, különben elveszti az ember a józan eszét.

Belém most a pszicho töltögeti az erőt, tegnap voltam nála, és végre megint optimistán látom a világot.

Lányok, mi az a Billings-módszer?

Saci, mondtam már, hogy régen ugyanúgy hívtak, mint téged? És 75.05.01. a szülinapom.
kisegér

Wish, nektek van esélyetek sponán babára is? Mert akkor lassacskán akciózhatnátok is... ki tudja... szokták javasolni a szexet lombik előtt, vagy szigorú önmegtartóztatást ajánlanak a pasiknak? Kép
kisegér

Kiesgér Kép
Nem sok esélyünk van spontán babára (a dokim szerint max 1%), mert Apának kevés a spermaszáma és annak is scak 10-205-a mozog. Azt meg nem is tudjuk, hogy az én petevezetőim átjárhatók-e, mivel Apa miatt mindeképp lombik kell, nekem kimaradt ez a vizsgálat.
Ezen kívül a szexeléstől simán megrepedhetnek a tüszőim és akkor a doki tuti kinyírna Kép Szóval most nem szabad. Lombik után meg pláne tiltja a dokim.
Arra kiváncsi vagyok lesz-e fagyibaba, mert a múltkor is 11-et szívtak le és csak három termékenyült meg. Remélem most jobbak lesznek az arányok.

Bahika Kép
Jó pihenést Kép

wish

Kisegér Kép írtam neked az inszemes topikba KépKépKép

Én is pszichodokihoz járok. A vetélés után nekem sokat segített a www.angyalokszulei.hu oldal, és miután feldolgoztam a dolgot, és a pszichodoki is irányítottan foglalkozik velem, rá kell jöjjek, hogy a programjaim van némi hiba. De nem kilátástalan a helyzet KépKépKép NAgyon-nagyon szorítok neked!!!
Vendég

Bahika Kép jó pihenést és kikapcsolódást!!!
Vendég

Kép
Kép

wish

Wish! Köszönöm a tájékoztatást! Hasznos dolgokat írtál!
Ja és áttehetsz a babás táblába! 1. baba, 6+2 Köszi!

KépKép
nicika

Nicika Kép
Mikor mész ultrahagra?

wish

Szia Wish!

Sok sikert a szép tüszőkhöz!
Látom a táblában hiányos vagyok: 17.cn-on vagyok
volt 1 inszemem és majdnem volt 1 lombikom és lesz remélhetőleg egy teljes lombikom aug-ban.

Mindenkinek minden jót!
Vendég

Wish Kép
drukkolok!

érdekes ez a szex dolog. Nálunk előtt ugye 3-5 nap önmegtartóztatás kellett, de ET után 2. naptól már meg volt engedve Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Orvosa válogatja, de tudod Dévai nem az a megengedős fajta Kép. Mindenestre a múltkor egy hétig úgy féjt a hasam, hogy levegőt venni nem volt kedvem, nemhogy szexelni, úgyhogy ez eldöntötte a kérdést, hogy szótfogadunk-e vagy sem.Kép
Egyébként a kísérleek szerint a szex jót tesz a beágyazódásnak. És az idő is jobban telik Kép

wish

Bahika Kép
Megnyugtató amit írtál a szúrásról, úgyhogy kicsit pozitívabban látom a világot!
Nektek szép időt és kellemes nyaralást kívánok!

Kisegér
Szombaton UH-ott a doki, aztán mivel én azt mondtam, hogy nem érzem meg a peteérést, nem is feszegette tovább a kérdést, így maradtunk a keddi inszemben. Természetesen kedden a beavatkozás előtt megnézte a petikéket, és akkor már +voltak repedve. Ezért mondta, hogy akkor reménykedjünk, hogy időben vagyunk.

Képzeljétek, tegnap este halva találtuk a cicánkat! Szegényke akkor már 3. napja, hogy eltűnt. Azt hittem, csak csajozik... +

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Kiseger - ja, en is Saci Kép -es miert lettel kiseger? de vegul is jo nev !!

Szilva - azota mi van?

Wish - akkor jo pihit, kosz a tablat - mindig ilyenkor veszem eszre, hogy rohan az ido..lassan meg kene jonnie. De mi lenne, ha pl nem jonne meg?? csak most az egyszer !! Kép
jo amit a clostyrol irtal,,ki is masoltam, hogy mondhassam a dokimnak !

Bahika- jo nyaralast !!
saci

Szilva Kép nagyon sajnálom a cicádat. De talán egy pár nap múlva kiderül, hogy az ég áldása is lehetett. Gondolj csak bele, ha kismama vagy már most... Kép TORCH vérvételen voltál már amúgy? Annak tudod az eredményét? A toxoplazma miatt kérdezem.

Lányok Kép tud valaki segíteni? Felváltva szúrkál a hasam jobb és baloldalt. Ez normális mensi előtt? Már nem emlékszem... Kép Ma 23. cn.

Puszi
Noémi
Vendég

NoémiKép

A terhességnél normálisKép !!!!!
Vendég

Saci

Az inszem óta is néha érzem még azt a szúrást a jobb oldalamon, csak sokkal kevésbé. Különben semmi különös.
Saci, én engedélyezem, hogy ebben a hónapban, sőt a további 8 alkalommal se jöjjön meg!

Noémi
Csináltak nekem is, és a férjemnek is Torch vizsgálatot, de nem nem kérdeztem meg az eredményt. Tudod, hogy mennek a dolgok a BMC-ben, feleslegesen nem akarom húzni az időt. Gondoltam, majd ha aktuális lesz megkérdem. Ráadásul most meg már a cicus sincs meg.
Ez a szurkálás borzasztó dolog. Nekem soha nem szokott mensi előtt, csak a derekam akar leszakadni. De neked még korai lenne nem?

Szörnyű ez a munkaundor, pedig holnap fizetést ígértem a dolgozóknak. Na megyek, belehúzok! Azért még jövök!!!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

NoémiKép

köszi hogy ide invitáltál, szégyellem is magam, hogy nem írtam eddig és nagyon édesek vagytok, hogy benne vagyok a táblitokban még mindigKép

Remélem minnél többen leszünk a babások között fent!!!

Kívánom, hogy hamar teljesüljön álmotok és Ti is átéljétek ezt a szép 9 hónapotKép

Még most a 7.hónapban szép, de lehet hogy a többi már nehezebb leszKép
Úgy hogy gyorsan lekopogtamKép kopp kopp kopp

Ha gondoljátok nézzétek meg a fotóalbumomat(Mea albuma) látni hogy növekszika pocimKép

Mindenkinek sok sikert a babaprojecthez!!!

Puszi

Mea(29+4)
Kép

Mea
mea

Alina Kép az angyalka szóljon belőled! Kép Köszönöm. Hogy vagy? Számok? KépKépKép

Szilva Kép Majd alkalomadtán kérdezd meg Kép Úgy várom már, hogy mi lesz a vérvételeden. Tényleg, most vérvételre mész, vagy vizeletet kell vinned? Mikor? Nagyon szorítok! K-hoz jársz?

Mea Kép örülök, hogy idelátogattál. Nagyon szép két hónapot kívánok még neked! Kép Remélem a kívánságod hamar valóra válik itt a topikban. Ránk fér a bíztatás KépKépKépKépKépKépKép Várjuk majd a többi képet is! Gyönyörű kismama vagy!

Saci Kép én is küldök feléd egy zebracsordát, hogy legalább 9 hónapig elkerüljön téged a mensi! Most már itt az ideje, vártál eleget, ugye?

Puszi
Noémi
Vendég

Szilva
Nagyon szorítok hogy most sikeruljon.Szilva nagyon sajnálom a cicust.

Mea
Nagyon jo neked hogy már ott tartasz, remélem mi is kovetunk téged hamarosan.

Szombaton kell menem leszívásra. Három tuszom nodogél, de a ciszta akadályozza a leszívást és így csak 1 lesz leszíva. Remélem minden jol fog menni.

Pár napja olvastam, hogy a legújabb kutatások szerint, nem ajánják az onmegtartoztatást azoknál a férfiaknál akinek gyenge a spermajképje.-mert állítolag így a legmozgékonyabbak. Viszont a dokik 5 napot is mondanak.
mili

Mili Kép
Szombatra visszaküldöm a drukkokat!
A cisztáról viszont lemaradtam. Írtál róla egyáltalán a topicba? Így duplán fogok neked szurkolni, hogy az az egy ügyes legyen!

Mea
Gratulálok, még korábban olvastalak a lejjebb topicban, és meg is néztelek magamnak.
Nagyon szép kismama vagy, és nagyon aranyosak vagytok együtt a férjeddel.
Képzeld, nekünk is staffi-nk van.
A ti kutyitok emberszerető, barátságos?
Azt olvastam egyszer, hogy még a kórházból érdemes olyan rongyot, pelenkát küldeni haza a kutyusnak, amin a mama és a baba "szaga" van.
Mi biztos megfogadjuk majd ezt a tanácsot!
Problémamentes további 2 hónapot nektek!

Noémi
Nem a "K", hanem egy fiatal és új doki: Szűcs-nek hívják. Szerintem te talán nem is ismered. Márciusban kezdtünk el a BMC-be járni, és valamikor akkoriban került oda. Különben nagyon kedves és rendes, és remélem szakmailag is jó.
Most is csak a vizelettel kéne mennem majd jó soká. Mondjuk nem is zavarna, ha akkor már a birtokában lennék egy + tesztnek. (Olyat még soha nem láttam, pedig szép lehet!)

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép remélem addigra már a birtokában leszel!!! Kép

Mili Kép én is nagyon drukkolok szombatra! Kitartást az egynek, hogy 9 hónapig a pocakodban legyen. KépKépKép
Vendég

Szilva
Koszi a drukkot. Nem tudom hogy írtam e a cisztát, ezen a héten vette észre a doki és elotte két nappal egy másik doki/aki helyettesítette/ azt mondta hogy tiszták a petefészkeim. Képzelheted azt a sokkot, de azután megnyugodtam és úgy gondolom hogy el fog múlni magátol /a doki lapart akart/-de nem megyek még bele-csak utolso lehetoségnek tartom.

Noémi
Koszonom a biztatást és én is úgy szeretném ahogy azt te leírtad, és persze neked is ilyesmit kívánok és persze azt,hogy ne keljen rá ilyen soká várni a vetelés után mint nekem.
mili

Sziasztok Kép

Szilva Kép
Szegény cica Kép, sajnálom. Remélem legalább jóistenke kárpótol érte egy babával.

Mili Kép
Ez a ciszta nem hangzik jól. De drukkolok annak az egynek akkor.

Saci Kép
Drukkolok én is hogy 9 hónapig elkerüljön a mensi. Az lenne ám csak a vidám dolog.

Nekem holnap szipkázzák le a petesejteket. Este voltunk az ügyeleten beadatni a tüszőrepesztőt, hát komolyan mondom olyan ügyesen adta be a néni, hogy semmit nem éreztem belőle. Meg is kérdeztem, hogy biztos bement-e Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?