Nálunk itt Érden fel sem vették az oviba Nagygét, mivel itthon vagyok Kisgével. Ezért fog apájával bejárni a melóhely meletti oviba, ahol nagyon kedvesen fogadtak minket, pedig Kisgé is velünk volt és szó sem volt félnapozásról.
Szobatisztaság: most a nagymelegben nem próbálod levenni a pelust? nálunk így alakult a dolog, bár volt pár baleset és az alváshoz még kell peló. Bár ha nem beszél, lehet, hogy nem fog szólni, ha pisilnie kell. Egyébként tényleg normális 3 éves korig, ha nem szól semmit és nem szobatiszta.
Orsi
Köszi az infót, asszem jelentkezni fogok. Bár már tavaly is lelkesen elkezdtem az mba-t aztán jött Kisgé és én is feladtam
Csirkesz
Csupa jó hír
már az émelygést leszámítva. Csülök
Andrea
Az úszógumit Nagygé használta, bár nem nagyon. Kisgét nem vittük be a vízbe, mert taknyos volt.
Vera
A férjem már jó rég letette a szakvizsgát, már elég rég végzett, 68-as.
Liv
Akkor jó pancsizást
Macsnak és Lilinek pusz
Lauról nincs hír? Úgy drukkolok neki.
Kenyér: én most venni fogok kenyérsütőgépet és tudni fogom mi kerül bele, már Kisgé is kap kenyérhéjat, kiflicsücsköt ugyanis. Amúgy még nincs foga, úgyhogy csak a gyümi/főzi megy. Meg a szopi. Mivel múlt hónapban nem hízott semmit újra kell vinnem mérni és azt mondták adjak neki tápit. Hát nem sok kedvem van, mondjuk én nem aggódom a súlya miatt, 8,2 kiló 8,5 hónaposan. Meg amúgy is lassan ehet natúr joghurtot, sajtot, túrót, szóval nem biztps hogy tápozni van kedvem, mivel még szopizik is.
na pá
Judy