A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia Lányok!

Na most már up date vagyok, elolvastam mndent.

Jucus!
Somának utólag is boldog névnapot, azok a sütik igazán klasszul néztek ki. Gondolom Soma is értékelte őketKép

Bogárka!
Gyönyörű a kisfiad, a tesós képtól behalok annyira sirály! Egyébként majd igazolj vissza lécci a skype-on. Köszi! és akkor majd jól fölhívlak!!!Kép

Lenőcs!
Édes ez a kép!Kép

Pipocs!
Gondolom egy kő esett le a szívedről, hogy mégsem lettél ilyen hamar újra terhes. Bár azért engem is furdalna a kiváncsiság, hogy akkor mi is az ottan.

Neet!
Gyerők nem lebeg ám csak úgy a vizen, mint a gumimatrac, hanem lesüllyed. Lilla ugyan fel tud jönni a medence aljáról, de a fejét nem tudja kiemelni, hogy levegőt vegyen, ezért kell kivenni a bébiúszáson is. Ha részletesen érdekel dobj egy mailt most a beatrixhid@freemail.hu-ra és leírom részletesen milyen feladatokat lehet csinálni és mire kell figyelni! Egyébként meg éljenenk az úszó babák!Kép

Zsanci!
Kérlek ne ess kétségbe, bár a helyzet tudom hogy gáz. Már korábban Votiv-al ( hova tünt tudunk róla valami?) többet beszéltünk ilyen krízishelyzetekről. Már akkor is irtam szerintem a kulcs a türelem és a tisztelet egymás iránt. Ja és a sok sok beszélgetés. Egyébként Lindi gondolatai it tökre tetszenek e témában. Meg is akarom venni a könyvet, amit említett.

Na ezt gyorsan elküldöm, nehogy elszáljon.
beetrix

Cicabo!
Bár nem engem kérdeztél, de remélem, nem bánod a választ: sima gyógyszertárban vettünk orrszívó porszívót, asszem 1500 körül volt, és ige, porszívóra csalt.ható, és tök finoman szív, porszívótól függetlenül. És pikpak eltávolítja, ami nem odavaló. (Gyerekek esetében mi a rendes szó a fikára? )

Jucus!
Mingyá megy mél...

Johanna!
Vígasztaljon téged az, hogy szinte kivétel nélkül átestünk az elsö hetek "borzalmain", amíg az utódok értehetlen módon egész du/este/éjjel visítva sírtak. És gondolj arra, hogy átlag 6hetesen átalakulnak a süvöltö rosszcsontok édesen mosolygó babákká. Látod, Eszti most már S-baby, eleinte meg féltem, hogy berepednek az ablaküvegek a hangjától... legkésöbb 2hónaposan elmúlik ez az örült idöszak, addig kitartás, és fogdd fel murisan, és vedd fel, amikor úgy érzed, és tedd le, amikor meg amúgy. És NE LEGYEN lelkiism.furdallásod!!!!!!!!!!!!! A pici most ismerkedik ezzel a rideg, kegyetlen világgal, szóval meg lehet érteni...
neet
neet

Sziasztok!

Szeretnék a méhlepényről kérdezni.

A sógornőm az Istvánba szülte mindkét gyerekét, és állítólag a méhlepényt nem szülik meg, hanem az orvos megfogja a köldökzsinórt, rátekeri a kezére, hogy ne csússzon, és úgy húzza/rántja ki, ami így elég fájdalmas az anyának... Imrében mi a helyzet?
Csak kíváncsi vagyok. Megfogadtam, hogy azért se fognak eltántorítani a szüléstől!! Kép
mkatus

Nem tudom, mi van, se a citrom, se a freemail nem hajlandó leveleket kézbesíteni...Kép

Beet, akkor idevárom az úszásos leveled (ment volna mél, de ba..ik átmenni...) : neet kukac freemail vagy citromail pont hu. Mindkettö jó, ha épp müködik...KÖSZIKE!!

Jucus!
Neked is késöbb írok akkor, nem baj?

neet
neet

Mkatus!
Na, az ilyen sztorikat nem szabad meghallgatni!!
Itt (legalábbis nálam) úgy volt, hogy simán megszülted a méhlepényt. Nekem ahogy emlékszem, csak úgy kicsusszant, mert ültem épp, de van, akinek még jön fájás, nyomni kell, stb. Ha olyan mázlista leszel, neked is csak úgy kicsusszan. De senki nem erölteti, gondolom, ez a rángatásos speckó eset lehet. A Nagykönyv szerint erre néha még 20-30 percet is várni kell.
És ne is hagyd magad eltántorítani, ez a beszéd! Kép
neet
neet

Köszi, Neet! Kép

Nagyon csodálkoztam, mikor a férjem mesélte. Állítólag ennek ez a módja. Háát, én nem így hallottam, bár lehet, hogy az Istvánban ez az állat-módszer műkszik. Kép Még jó, hogy nem oda megyek szülni. Kép Pedig nagyon meg akartak győzni...
mkatus

Sziasztok!

Gigi!

És neked használt az a gyógyszer???Kép

Ada!

Gratula az úthoz! Nagyon megható lehetett!Kép

Jucus!

Egeres sütik nagyon gusztik!

Én ma megvettem az Egymásra hangolva könyvet, amit Lindi ajánlott! Páromnak ajánlgattam, hogy olvassa majd el Õ is, de esze ágában sincs!Kép Na ilyenkor mi a helyzet? Semmi!Kép

Ildi
ildi76

ildi,

nem Kép
de nekem semmi nem használt,én nem vagyok mérvadó,mert utólag kiderült hogy más próblémak következménye az álladnó gomba nálam és akkor még ezt nem tudtuk és mindig csak a gomba lett kezelve,nem pedig a gombát kiváltó okKép

green,
nézd meg a profilomat,ott van hogy mit rendelnek tőlemKép

moose,oxi,juc,
mail ment!

pipocs,
te nem írtál még,most akkor mi van,kell azért?
Vendég

Gigi !
Szupi ! És hogy lehet ilyet szerezni ? Kép

Kép
Kép
greenolive

green,
jó pénzértKépszóval ha kell dobj rám egy mailt és kérjél meg benne nagyon szépen hogy csináljak neked isKépés akkor lehet hogy csinálok ha meg tudod fizetniKép gigi83kukacgalambpontnet és elküldöm a részleteket!
Vendég

Zsanciiii!!!
Hol vagy???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na hát még akartam mesélni nektek, hogy milyen volt a első bécsi-pozsonyi kirándulásunk a 10 hónaposunkkal.

Pénteken reggel indultunk és ugyan a Lillus elaludt az autóban 1 óra múlva felébredt és láss csodát mi még nem voltunk ott. Na hát anyának ilyenkor be kell kapcsolni az entertainer programotKép, mert lányunk nem szeret csak úgy nézelődni. Sorra jönnek a játékok, amiket 3 perc múlva elhajít a gyerők, anya meg mászhat utána.
Ettől eltekintve az út rendben volt.

Kint azért már csekkolta a Lányka, hogy nem otthon vagyunk és így az első éjszaka többször megriadt. A többi napon nem volt gond az alvással. Nem tudom másnál ez hogy van, de a mi gyerekünkkel városnézni, sétálni lehet. Viszont a shopping az uncsi és egy óra múlva már megy a nyűszítés.Így nem tudtam annyira megvizslatni az aktuális divatot.

Pozsonyban a szállodában tök rendesek voltak. Adtak pik pak forróvizet a tápszerhez, kaptunk kiságyat is. Meg voltunk elégedve abszolút. Jelzem a szlovák villamosok nem valmai babakocsibarátok, mégha az ember sportkocsival van úton, akkor se lehet nagyon fölférni.

Cuccot azért rendesen kellett vinnünk, ruhák, babakocsi, utazóágy, asztalra szerelhetó etetőszék, stb.. Ez útobbira annyira nem is volt szükség, mert sokszor az utcán egy padon kocsiban kapott enni a Lillus.

Egyszóval nem volt olyan vészes, mint amilyenre gondoltam. Én azt tapasztaltam a gyerek napirendjét tiszteletben kell tartani és akkor ő is alkalmazkodik kicist a felnőttekéhez. Nálunk ez jött be, gondolom ez gyereke is válogatja. Igaz tapasztalt anyukák?

Ada!
Sirály, hogy ti is nekivágtatok az útnak, a karácsonyfa feelinget átérzem.

Neet!
Okés este írok mail!

Kissün!
Igérem most tényleg írok mailt!

Manóka!
Nem jött mail. Mi van veletek?

na pusz
beetrix

Ildi76!
Mennyibe került a könyv és hol vetted?
köszi
beetrix

Beet!

Alexanderben vettem a Körtéren 1500 maniért!

Gigi!

Ha nem nagyon indiszkrét a kérés, megírod nekem az okot mélben! Hátha nálam is az az ok van! Ki tudja! És neked végleg sikerült megszabadulni a gombától vagy időnként kiújul?

Ildi
ildi76

Beet, koszi a beszamolot. Ha az alexandra.hu-n rendeled meg, akkor csak 1200 korul van.

Ada, nehogy azt hidd, hogy kanaan lesz. Amit kostoltal, hany hosnak valo a mildi szerint? Mert akar 4, akar 5, 6, vagy 8, ugy tudom, egy ev alatt meg nem nyero a tejtermek, es egy csomo masik kajanal is ennyire figyelnek am erre a gyartok. Ja, a masik dolog meg, hogy majdnem mindegyikben van sargarepa (legalabbis az 5 ho utan ajanlott husosakban), es ram mar egyszer szolt a vedono, hogy egy heten csak egyszer egyen sargarepat vagy sutotokot a nyul, mert mar toksarga a feje... es asszem az A vitamint meg tul is lehet adagolni, vagy annyit akkor sem kap, ha minden nap repat eszik? Ja, es lesznek, amiket nem szeret majd, es az, hogy melyiket nem szereti havonta valtozni fog. Na jo mulatast Kép
moosejaw

ZS !!??
moosejaw

Sziasztok,

na, végigolvastam a hétvégi termést, jó sok van.

Oxi, és szopis méregetők: szerintem semmi értelme, én a második gyereknél már nem is kölcsönöztem mérleget sem. 2-3 hetente megyünk a dokinénihez, ott mindig megmérik, tökjól gyarapodik. Ha pedig valaki 2-3-szor kakil naponta, akkor enm csoda, hogy nem hízik iszonyatos tempóban... Ez csak logika. De pont elég, ha hízik szerintem, azt passz. Ha jókedvű, és eszik is, akkor nem kell parázni. Nálunk is volt olya, hogy egy hét alatt csak 2 dekát hízott. Meg a tejtermelés is ingadozó nálam is. Ha úgy látom, éhes, én biz' másfél óra műlva is adok neki enni. Éheztetni nme fogom szegény kis prüntyőt. Máskor meg kibír 4.5 órát is két evés között, szóval szerintem elég ritka az, ha valakinek pont 3 óránként eszik a babája.

Johi,
én adtam már Viburcolt hisztériára, működik. Meg a cumi is néha.

Pipocs,
ha csak hőemelkedése van a babónak, ajánlom a Belladonna C12-est, 2 golyócskát. Ábelnek le szokta vinni. Meg azt mondják az okosok, hogy a láz öli a bacikat, és a homeopata könyvem szerint a 37.6 még csak enyhe emelkedés, nem kell rögtön kúppal bombázni a szervezetet, hagyni kell egy kicsit küzdeni, így erősödik az immunrendszere. Mondjuk én 38 fölött már szoktam adni neki. És sajna meg lehet szokni ezt is. Nem kellemes, de meg lehet. Meg hát kettőtök közül neked kell észnél lenni, ha baj van Kép

Zsanci,
mi újság?

Johi,
érdekes, hogy a joghurtot ajánlod gomba ellen. Én úgy tudtam, a gombák a tejtermékeket meg a cukrot imádják legjobban, szóval jó, ha kerüljük őket ilyen esetben. Hm.

Bori
borri

A gombák ellen (ha már tényleg kialakult pl.candida) természetes szerek közül tényleg a legjobb a grapefruitmag kivonatból napi kb.10-15 cseppet 1 pohár narancslében amúgy reggeli indításnak felhörpinteni. Az íze elég vacak, azért is jó inkább narilében mint vízben elkeverni. Ha pl. valakinek helyi gombája van (pl. köröm, láb bőre, stb) akkor töményen rá lehet csepegtetni a területre.Ez így nyáron nem túl esztétikus mert a körmöt sárgára színezi, viszont hatásos !!
Aztán lehet még az almaecettel is próbálkozni.
Ha már úgy ahogy kordában van tartva a gomba (kívül vagy belül), na akkor jöhetnek a "visszatelepítő" praktikák, úgymint lactobacillus acidophillus kapszula, vagy a protexin, ill. még a joghurt is (pl.az a bizonyos négyes csomagolású jogh-ital)
Ha meg semmi nem segít, persze akkor lehet hogy már csak a gyógyszeres nagyágyúk maradnak Kép
Nem okoskodom tovább,de hátha hasznos voltam.
További szép napot!!!Kép
zozi

Szia Ildi!

Megnéztem a képeket és nagyon gyönyörű a kislányodKépörülök hogy neked is sikerült végül megnézni. Sajna a freemail sokszor szórakozik, és néha lehetetlen vele bármit is kezdeni.

A párommal néztük meg, és neki is nagyon tetszett. A mosolygos képek nagyon arik. És az a hajKép Gratulálok a picihez!

Közben "utánoztalak" és csináltam egy albumot én is. Bár nekem nem sok van rajta, de ha érdekel (Domi babánk) a neve. Sajna vmiért sok képet nem enged feltenni, azt irja ki hogy hiba történt a kép mentése során és hiába próbálkozom nem tudom feltenni. Úgyhogy most még nincs sok rajta.

Puszi

Jucus drága!

Te is nézd meg mert van rajta számodra új kép isKép
Hogy vagytok amúgy? Babók jól vannak?
Hát én ma nagyon megszenvedtem a fiammalKép

Dután fél 1kor felkelt papizott, kb 2kor letettem alukálni amiből 3/4 5 lett, mert a drága éhes volt, és ahogy a szájába adtam a cicit, szopizott 2őt és elaludt.Gondoltam lerakom hátha alszik tovább( én kis naív )2 perc múlva üvölt a baby hogy éhes és ezt játszotta velem majdnem 3 órán keresztül. Ja és ha cicin elalszik nem lehet ébren tartani, bármit csinálok, de ha leteszem az ágyikójába egyből visít. Rafinált kis lurkó! Olyan mint apukájaKép

Pusszz
eszti25

Már nem tudom, ki írta a popsikrémet koszmóra, de jelentem: kipróbáltam, és TUTI!!! Szóval Kedves Ajánló: Köszi szépen! Kép Koszmó 70%a eltünt(lekaparódott), a többit holnap, ma már nem kínzom szegényt... bár nem látszott, h zavarná, mert közben BABAPISKÓTÁT evett a baba. Kép ÉS nem értette, miért sikítok, ha a kutyát kínálta vele, az elfogadta volna, Eszter nevetett, csak én reagáltam túl, és nem engedtem nekik a közösködést. A fü nem árt a babapocinak, ugye? Mert néha megmártotta a nyálas piskótát a füben... (a pokrócnak MINDIG a szélére küzdi magát...) de a zöldtöl csak jobb lesz az emésztése, nem igaz?
neet
neet

Ruz!

Ez a ki tudja meddig élek dolog nekem is alap filozófiám.
Lehet, hogy azért nem vagyok haragtartó tipus.

Cicabo!

Arianna a neve, és a Lehel úti bababoltban vettem 1490 maniért.
Ez is olyan mint amit Neet írt, hogy porszívótól függetlenül nagyon finoman szív. Beállítja a saját szívóerejét.
Sajna ilyen jó kis orrszívó apát nem mellékelnek hozzá, de gondolom nektek is van.Kép

Ada!

Nagyon belevaló csajszi vagy. Ez már többször kiderült, de ez az utazás megkoronázta a dolgot.Kép

Beet!

Én nagyon félek attól, hogy Csipi fülgyulladást kap majd ha elkezdünk vele úszni járni.
Olvastam valahol, hogy sima olajat kell a kis fülébe csöppenteni, mert az víztaszító réteget képez belül, és nem folyik be a víz.
Hallottál eről? Ha igen írnál róla valamit?

Borri!

Próbálok ám nem minden kis hülyeségen kibukni,Kép de azért néha becsúszik egy-két pityergés.
Például az öklendezést már elég jól kezelem. Igaz ritkábban is van mint eddig.
Ahoz képest, hogy mielőtt terhes lettem, és gyermekem lett, volt olyan, hogy több mint egy évig nem bőgtem. Ha mégis eltört a mécses, az már azt jelentette,hogy óriási baj van.
Most meg minden kis butaságon elérzékenyülök.Kép

Kép
Kép
pipocska

Eszti!

Köszi a bókot! Jaj, tök jók a képeitek!Kép
Nálam is van pár kép, amit nem enged feltenni, nem tudom miért!

Zozi!

Hasznos voltál!!!Kép

Csüt-ön oltás!KépKépKép
Attól félek, hogy ennyi szurkálás után mostmár Timi emlékezni fog és az előkészületekből rájön majd miről van szó!
De most kiváltjuk az új vakcinát! Az a hülye csomó még most sem múlt el teljesen a combijából és akkor kapjon megint két combiba? Nem! Már azért megéri az új oltás, ha így csak egy combba kapja!

Ildi
ildi76

Hozzátáplálás kérdésem van a tapasztaltakhoz!

Ti mennyi ideig adtátok a gyümilevet a gyümölcspépek adása előtt?
Utána ugye a gyümipép jön és csak azután a zöldségpépek?
Mennyire kell ezt is fokozatosan bevezetni?

Most úgy két hete adok Timinek minden nap 10-15 kanál alma+őszibari vagy alma+sütőtök levet! Gondoltam elkezdem a gyümölcspépet! Vagy még korai? És abból mennyit adjak először? Szintén csak pár kanállal?

Bocsi, de védőnéni nem jön, én meg nem tudok eljutni hozzá! Előre is köszi a segítséget!

Ildi
ildi76

Ildi,
én 3 hétig adtam gyümölcslevet, utána almapéppel kezdtem, abból első adag 1 mokkáskanál volt, naponta 1 mk-val emeltem. Utána banán, de ott már nem apróztam annyira Kép Új kajáknál érdemes egyszerre egyet bevezetni, és várni pár napot, hogy ha véletlenül allergiás lenne rá a baba, akkor egyértelműen azonosítani lehessen, hogy mire Kép
kisün

Enyem utalta az almalevet, ugyhogy par kanal utan hanyagoltam is az osszes let es almapeppel meg sargarepapeppel kezdtunk kanalazni.

Babapiskotat ket eves kor alatt nem szabad adni.
moosejaw

Ildi!

Olvass fel párodnak a könyvbölKép
Kaják:ha nagyon sok idöd és energiád,türelmed van akkor csináld kanalanként,de én nem voltam ilyen preciz.Ha ízlett Somának a gyümölcs akkor kapott belöle annyit amennyit kért.Ha meg nem akkor az már az elsö kanálnál kiderül úgy is.
Levek után jöhetnek a pépek,én nem turmixoltam legfeljebb a barackot mert rostos,hanem reszeltem vagy villával összenyomkodtam.
Ha már pár féle gyümölcsöt szeret akkor nyugodtan adhatod neki úgy,hogy gyümölcs és hozzá egy kis fött krumpli.Aztán gyümölcs helyett répa,brokkoli,saláta(fúj)...stb.

Eszti!

Cicikrém úton,ezt nem kell letörölni szopi elött!

Jucus
20170114224602

Moose!
Miért? Rá van írva: 6 hós kortól.

Ildi!
Mi a leveket átugrottuk. Rögtön kapta az egész gyümit (persze héja, stb nélkül, de nem leveztünk.) És az sem menne, h 2 kanál után elvesszük töle, mert szereti, és kiabál az újabb kanalakért.
neet
neet

Drága Juc!

Egy ISTENNÕ vagy! Kép

Megkaptam a krémet, és nagyon köszike!
Remélem használ.

Most fürödtem és beis kentem egyből. Hogy használjam naponta hányszor? Szopi után ugye?
Pusz
eszti25

Szia Ildi!

Ari vagy nagyon köszi, örülök hogy tetszenek a képekKép

A babód meg tényleg szép kislány!

A haja pedig nekem külön bejön!
Nem láttam még ennyi hajat egy újszülött babán.
eszti25

Eszti!

Én minden szopi után bekentem,ez nálad valszeg az egész napot fogja jelenteni.Nem baj!Kened,szopi,újra kened!Azt mondják,hogy az anyatej és a babanyála is gyógyító hatású,de nekem kellett a krém is!
Bendi baba nagyon édes,látom kapott egy új társat is az ágyába.
És milyen hosszú karja van!Imádom!

Zsanci!

Sajnos nem volt Londonban akváriumos játékKép
Juc
20170114224602

Sziasztok!

Pipocska
Nem engem kérdeztél ugyan babaúszás ügyben, de belekotyognék, mert mindkét fiamat hordtam. Egyiknek se volt tőle soha se fülgyulladása, se szemgyulladása, se más egyéb, amivel riogatni szokás az úsztatni vágyó szülőket. Ja, és kb. a 4. alkalomtól már nagyon élvezték.

Ma voltunk az állatkertben 4 órát. A húgom ugyan elkísért minket segítségnek, de azért kimerítő program volt. És még ennyi idő alatt se tudtuk megnézni a felét sem!
Ha valaki megy, a pálmaházat ne hagyja ki! Egészen közelről láttunk fán lógó denevéreket odabent! Sőt, többjüknek volt picinye is. Ott aludtak az anyjuk hasán, az meg legyezgette őket a hatalmas szárnyával. Nekem ez volt a legérdekesebb az egész kertben, pedig amúgy sem unatkoztam. Nagyon drága, de megéri!

Na jó, reklámból elég ennyi. Holnap reggel megyek cukor gondozásba vételre. Kíváncsi vagyok, ez mit fog jelenteni. Tartok tőle, hogy a finomságokat illetően nem sok jót! Kép

Jó éjt nektek:
Murr
murr

Sziasztok!

Köszi szépen a válaszokat! Akkor lassan jöhet az almapép! Ma már odaadtam neki a szokásos adag őszilevet és alig ment a partedlire! Eddig meg a háromnegyede ráfolyt!Szóval lehet, hogy megtanultunk kanállal enni!

Murr!
De jó! Én is úgy mennék állatkertbe! És imádom a denevéreket! Kivéve a bacikat, amiket terjesztenek!
Cukor!Kép

Ildi
ildi76

Ildi!

Timi idöben kapja az 5 hós oltást vagy el vagytok csúszva?Mi 2 hét múlva megyünk.Mindig elfelejtem,hogy hány hét van a csajok közöttKép
Ha Zsanci nem olvassa Képakkor ide írom,hogy Panna is kapott már gyümölcspürét és imádja.

Moose!

Ugye Te mondtad,hogy nem csinálod Nyúlnak a kaját hanem veszed?

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Kajaügyben: rizspép mehet a gyerköcnek? Mert a gyártó 4 hónapostól ajánlja, és Nöszemély már 6. is betöltötte.Kép

Állatkert? Azt hiszem apát elvonszoljuk oda.Kép

Zanza
zanza

Zanza,
szerintem ha már egyébként eszik gyümölcsöt-zöldséget, akkor nyugodtan mehet neki Kép csak ne ezzel kezdd.

ZSANCI,
Föld hívja zsancit, zsanci merre vagy??????? MINDEN RENDBEN????

Murr,
cukor Kép

Moose,
azt hallottam, hogy levegőt venni 1 éves kor alatt kifejezetten veszélyes, ezért kerülendő KépKép bocs, ezt nem hagyhattam ki Kép
kisün

KIsün!
KépKépKépKépKépKép
20170114224602

Valaki nem csinálna egy táblázatot a dedekröl a gyengébbek kedvéért?Születési idö és hasonlók?

GYengébbJucus
20170114224602

Jucus!

Igen, kicsit el vagyunk csúszva az oltással! 06.20-án töltötte Timi az 5 hót! Azthiszem egy hó van kb. Timi is Panna között! Ugye?

Zanza!

Timi is eszik már rizspépet! Először azt próbáltuk ki, amit dokinéni felírt! Valami nagyon hipoallergént szentjánoskenyér porból! De olyan volt, mintha korpát szórtam volna a vízbe, nem is oldódott fel, Timi sem csípte! Úgyhogy most a babános tejpép megy!
ildi76

<font color="0000ff">Én! Én!
Jucus!
Én szívesen csinálok táblázatot! Kép Abban nagy vagyok, a téli babásoknáál én csinálom... Kép
Mik legyenek benne??
mondjuk így hirtelen:
Nicknév
Kora
Gyerek(ek) neve
Gyerek(ek) és magzat(ok) kora + kismamáknál a szülés várható időpontja
esteleg választott orvos...

Meg is csinálom magamra gyorsan, aztán lehet még gondolkozni rajta, OK?

Már akartam ajánlgatni magam, de nem mertem... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Itt van a tervezett tábla, ha megfelel mindnekinek... Kép http://proone.fw.hu/szentimre.htm
Ötletek még..?
ABC sorrendben legyünk, az jó?
Várom az adatokat! (Ha nem akarja valaki, nem muszáj pl. az orvost megadni...)

Bocsi, kicsit túllelkesültem magam. KépKépKépKép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Juc!

Köszi az emailt!
Én is remélem hogy ott lehetek majdKép

Igen a drága kisfiam nagyon hosszú gyermekKép Látnád a lábait kinyújtva. A védőnéni azt mondta hogy nem úgy néz ki mint egy 2 hetes gyerek(akkor még csak 2hetes volt). Milyen hülye vagyok ezt most úgy mondtam mintha már sokkal idősebb lenne, pedig holnap még csak 3hetesKép

A krémet köszi mégegyszer és kenem vele cicit.
Az új kis társa. Hát igen. Tibi felhozta megmutatni és én nem is tudom hogy hogyan került oda, de ott kötött ki nem az autóban. Tibi erre csak annyit mondott:
-Na látom ez is a gyereké lesz.
Persze aranyosan mondta.

Puszi
eszti25

Proone!

Nagyon ari vagyKép

Tetszik a hozzá állásodKép

Ja és tök jó a táblázat. Már megnéztem, mert én nagyon kiváncsiskodó vagyok ám!
eszti25

Proone!
Nagy vagy!!! Kép
Persze az ötlet is tök jó, Jucus!!! Kép

Adataim:
Nick: Bogárka75
Gyermekek: Petra (2003. 06. 27.) és Donát (2005. 06. 24.)
Doki: Dr. Balogh Tibor
Lakóhely: Bp. XXII.

De jó, de jó!!! Én is fellelkesültem!!! Kép

Viszont: ZSANCIII!!! HOOOL VAAAGY??? Ugye nem pakoltál össze???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Úgy látszik kicserélődött a csapat... Még télen én is felvetettem, hogy jó lenne egy ilyen tábli, mert sokan vagyunk, jó lenne ha valahol egybegyűjtenénk az adatokat, és kérdezni is könyebb lenne, meg jobban tudnánk hogy ki hol tart, de akkor le lett szavazva...

Szerintem egyébként még érdemes felvenni a szülésznő nevét (mert szerintem az Szent Imre esetén lényeges), illetve esetleg azt, hogy választott orvosról vagy ügyeletesről van/volt-e szó.

Kép
szdorka

<font color="0000ff">Szdorka!
Bevettem a táblába, amiket mondtál. Jó ötlet.
Én a régebbi tábla-kisérletről nem tudtam egyébként, még biztos nem olvasgattalak titeket.

Bogárka!
Odaírtam, hogy választott az orvosod, ha mégsem, akkor szólj!</font>

[color=#0000ff]<center>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok !

Zsanci tényleg jól eltüntél ...Kép
Proone ! Köszönjük a táblát , szupi !
Adataim :
greenolive
Áron (2005.04.16.)
Dr. Kocsis Éva
Érd

Kép
Kép
greenolive

Proone!

Waoo!Kép
Jól fog kinézni!

Szerintem valaki már elkezdte ezt annak idején csinálni! És küldtünk is neki adatokat, de aztán valamiért abbamaradt!

Adatok:
Ildi76
Gyerkőc: Tímea Szül: 2005.01.20.
3440g 56cm
Doki: Dr. Balogh Tibor
XI. ker
ildi76

<font color="0000ff">Hejjj!
Életkort senki nem ír?
Kéretik odabiggyeszteni az orvos mögé, hogy választott vagy ügyeletes doki volt szülésnél és ha akarjátok, megadhatjátok a nőgyógyászt is... Szintén v vagy ü...

Név
Kor
Gyerekek
Szülés várható időpontja
Orvos, szülésznő
(ü=ügyeletes)
(v=választott)
Lakóhely

Köszi!</font>

KépKépKépKép
proone

Proone:

Név: Johanna
Kor: 30 év
Gyerek: Fanni Sára született 2005.06.17.
Kórház: kútvölgyi
Lakóhely: XI.ker Albertfalva

Köszi, hogy megcsinálod, tündér vagy...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

T. Címzett: Proone!

Tárgy: Hiányzó adatok pótlása.

Kor: 29-es
Doki: választott

Ildi