Na most már up date vagyok, elolvastam mndent.
Jucus!
Somának utólag is boldog névnapot, azok a sütik igazán klasszul néztek ki. Gondolom Soma is értékelte őket
Bogárka!
Gyönyörű a kisfiad, a tesós képtól behalok annyira sirály! Egyébként majd igazolj vissza lécci a skype-on. Köszi! és akkor majd jól fölhívlak!!!
Lenőcs!
Édes ez a kép!
Pipocs!
Gondolom egy kő esett le a szívedről, hogy mégsem lettél ilyen hamar újra terhes. Bár azért engem is furdalna a kiváncsiság, hogy akkor mi is az ottan.
Neet!
Gyerők nem lebeg ám csak úgy a vizen, mint a gumimatrac, hanem lesüllyed. Lilla ugyan fel tud jönni a medence aljáról, de a fejét nem tudja kiemelni, hogy levegőt vegyen, ezért kell kivenni a bébiúszáson is. Ha részletesen érdekel dobj egy mailt most a beatrixhid@freemail.hu-ra és leírom részletesen milyen feladatokat lehet csinálni és mire kell figyelni! Egyébként meg éljenenk az úszó babák!
Zsanci!
Kérlek ne ess kétségbe, bár a helyzet tudom hogy gáz. Már korábban Votiv-al ( hova tünt tudunk róla valami?) többet beszéltünk ilyen krízishelyzetekről. Már akkor is irtam szerintem a kulcs a türelem és a tisztelet egymás iránt. Ja és a sok sok beszélgetés. Egyébként Lindi gondolatai it tökre tetszenek e témában. Meg is akarom venni a könyvet, amit említett.
Na ezt gyorsan elküldöm, nehogy elszáljon.