Szia Panniiii!
Mikor elküldtem az előző üzim, pont arra gondoltam, h. megint randa türelmetlen, kapkodós voltam, és hamar írtam a "..."-ot

!
Nati első 2 hónapban 1-1 kilót, de most csak 30 dekát hízott. Nem tudom, mit agonizálok, csak úgy szeretném tejcsin tartani, amíg lehet.
A bölcsőhaláltól én is félek, ráadásul Nati éjjel hason alszik. De van légzésfigyelő, amely már párszor beriasztott. Lehet, h. csak azért, mert lemászik róla - vándorol éjjel a kisasszony - vagy ténleg kihagyott lélegzetet. Félek, de sztem nappal is érheti e baj, s nappal, mikor alszik, sem vagyok mellette.
Marcival 2 éves szülinapján szobátcseréltünk - a nagyobb szoba lett a gyerekszoba. Így nem úgy érezte, h. a tesó túrta ki a megszokott helyéről, hisz 5 hónap múlva érkezett Nati. Ráadásul Marcóka akkor kapott új ágyat - már előtte is "igazi" ágyon aludt, de ez magasabb egy kisit.
Amióta Natuci megvan, Marcus mindig a róla készült dvd-t akarja megnézni. "Ahol kicsi voltam, azt, anyaaa!"
Van ám öntudat!
Nálunk így került külön szobába a két csemete, a körülmények, és a férőhely is adták...
Amikor nyavalyogtam, 5 kilóval több voltam, s 2 dolog miatt zavart: nem fértem bele a ruháimban, s nem egyenletesen volt a testem minden pontján

.
Ma Nati hasról hátrabillentette magát többször is. És emeli szépen a buksiját, meg dühösen próbál mászni - alvás közben halad is, de még nem sikerült tettenérni.
Megtalálta mindkét kezét, sőt egyikkel a másikat is néha.

És gyönyörűeket mond!
Ahol van nagyobb tesó, azoktól kérdezem elsősorban: szoktatok játszótérre nasit vinni? Ha igen, mit? A többi gyereket kínáljátok-e? Tudtok a két gyerkőccel egyedül sétálni?
El tudjátok altatni délután a nagyobb lurkót? Ha igen, hogyan?
Bocsi, ha sok voltam!
Köszi, szép éjszakát, és szupi hétvégét!
Írjatok!
Adri, Nati (3 hónapos 13 napos) Marci (2 éves 8 hónapos)
Ui.: Marqueza,
2 napja sokat olvasgatok-írok a neten, igaz, többnyire szopi után, közben mondókázunk, csörgőzünk, de határozottan többet írok, mint az utóbbi időben. Most meg aludhatnék.
Lányok,
(jó)pár sort írjatok, jól vagytok stb., lécci!