Frissült a profilom
Recca: nagyon drukkolok, gondolok Benkére ma éjszaka...azaz majd álmodom rólatok
Oxi: jó kis evőkéje van ennek a Vikka lánynak

, enyim gyerök fogalmam sincs mennyiteszik, pedig olyan kíváncsi lennék....igaz a hízása nem túl fényes, dehát jókedvű, oszt jóvan
Ruz: ez arésze nekem is megvan, de én extrázni akarok.......két cuccot akarok párhuzamosan, halasztgatásokkal végezni és arra lettem volna kíváncsi, hogy mindkettő támogatott e...és tudjátok mi van???????????? JOGHÉZAGOT találtam, mert ez ilyen formában nincs benne a törvényben......AZAZ....akár 10 egyetemet is végezhetsz egymás mellett, ha bírod, az állambácsi állja....elvileg
Persze, lehet, hogy a törvény nem egy ilyen dilis gyed-mumusnak készült, mint én, aki kettő cuccot szeretne végezni....
Ja, és ami a lényeg: a beiratkozás napjára kell igazolást vinni a tgyás, gyed, gyes-ről, azaz, ha mondjuk szept 15-én van beiratkozás, te gyeden 16-ig vagy és 15-ről viszel papít, akkor az a félév is ingyér van !!!!!!
Ruz: hova mentek nyaralni? bizti jó idő lesz, elintézem
Gigi: csak akkor hozd a cuccot, ha nem túl nehéz, vagy ha kocsival leszel, mert én azért nem ígérem 100%-ra, hogy megyünk, mivel bazi messze van, de azért igyekszünk ott lenni
Pocak: az összes feltett kép király
No, hát ennyit a szentimrés topikról.
SZEINTIMRE RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U.i.: BogárBébi lába még mindig piroskás

kapott Belladonnát, meg Apist, remélem reggelre elmúlik