A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

juc,ada,
persze,csipeszeket hozomKépez természetesKép

norka,
igen,ezeket én csinálomKépúgy látszik lemaradtál róla,egy időben mindenki "rendelt"tőlem és csinálok is 6 db-ot!azaz már készen vannak!ha kérsz dobj egy mailt a gigi83kukacgalampontnetre.nem ígérem hogy hamar meglesz,mert nem tom mikor megyek hozzá leközelebb vásárolni,de ha nem sűrgős igérem neked is csinálokKépegyszerKép........

dóra,
ez nem igazKép az én férjem pl imádja a kismamákat,de tényleg,ő azt mondja nincs számára vonzóbb ,meg..... egy állapotos nőnélKépaztán lehet hogy ezt csak azért mondja mert én ultra szép voltamKép Kép Képazóta meg még nem látott terhes nőtKép
Vendég

oltas. Benke is megkapta a magaetKép. a 4honaposat. az egy dolog (teljesen jogos!), h vegiguvoltette a szuras reszt (en is majdnem vele egyutt), de mar akkor lefele gorbult a szaja szele, amikor beleptunk a rendelobe. es nem is lehetett felviditani, pedig amugy nem nehez vigyorgasra birni. szerintem emlekezett, h a legutobbi alkalommal itt kellemetlen dolgok ertek (mint 3hos oltas)...
azert utana hamar megvigasztalodott, csak olyan kis bujos lett. most meg epp elaludt. nagy nehezen.
remelem, nem (nagyon) lesznek utohatasok...
probaltam vigasztalni (ot is meg magamat is), h ez a kis(?) fajdalom egy nagyobb fajdalom elkerulese miatt kell, de amugy meg tok lelkifurdalasom van. olyan szepen indult a nap, aztan puff...
na jo' van, abbahagytam. ti is tudjatok, milyen ezKépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!
Igen, tudjuk. Nálunk apa viselödött meg legjobban, mert bemenet még tökre érdeklödö volt a csaj, és mosolygott még a doktorbácsira is, és nézelödött, aztán jött 2 döfés egymás után, és úgy elrontódott az ö szép kis reggele...szóval apa ezt kissé drámaian fgta fel, de van (volt) benne valami. Dehát ezeken át kell esni. Gondolj arra, hogy az 5hós után a 15hósig mennyi idö van!!!
neet
neet

koszi Neet. az tenyleg jo leszKép

az alvas meg kb addig tartott, amig megirtam es elkuldtem a hsz-t. most meg csak rajtam nyugszik meg. sebaj, felkezzel is nagyon jo vagyok mar nagyon sok mindenbenKép.

azt meg nem is irtam, h a pillesulyu(???) sracom 7.35 kg. hat, nem igazan kellett bizonygatnom, h eleget eszik. 1 honap alatt 80dkg ugrott felKép

Coolio
recca

Sziasztok !
Jó régen nem jártam erre , remélem mindenki jól van . Pocakosok még egyben ? Kép
Állandóan akadozik a netünk , ma kijöttek és azt mondták kössük direktbe , ne a fali csatlakozón keresztül , hát kiváncsi leszek ...
Mi jól vagyunk , ma voltunk UH-n , minden okés , 3. havi oltás jövő héten lesz , kicsit megcsúszva .
Áron már nagyokat kacag , csörgőzik .
Majd igyekszem sűrűbben jönni !
Üdv . mindenkinek !

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok,

Igen hülye az idő megint... kísértetiesen hasonlít arra amikor megfáztam...

Hú, Recca: Benke nem semmi súllyal rendelkezik.

Ada: jobbulást a picinek.

mennem kell, mert végre van egy kis időm.

Zsanci: jaj, lehet, hogy pont elutazunk csütörtökön, na de sebaj.... akkor legközelebb. pedig nagyon mentem volna. De apa kivesz szabit és megyünk anyuékhoz velük leszünk, kicsit ott tudjuk hagyni addig mi kerékpározunk este meg közös vacsi... ha jól leszek addigra teljesen. Ha nem akkor savoya.

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci!

Panna nevében is köszi!Ma voltam Gréten de senkivel sem találkoztamKép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Dora: rám se haragudj, de miután Fic szólt hogy Vince alszik, nem akartam zargatni, mert Marci meg nyűgös volt és az rossz lett volna, ha felébresztiKép
Azért remélem még összefutunk szülés előtt!
Jövö héten apa szabin van, tehát egyedül megyek tornára, lehet hogy elintézem az őszi ruabevásárlást is. Szerintetek használt ruhaboltban adnak áfás számlát? Vagy ez hülyeség, mert el tudnánk számolni beiskolázási támogatásnak Kép
Most sem nagyon hagy békén a Rampuszom, semmi nem jó neki, de tornán nagyon aranyos voltKép Az elején aludt, utána viszont alakított. A kitolásról lemaradtam, mert azt lestem, hogy mit csinál és elég nehéz volt benttartani a levegőt röhögés közben Kép
Na megyek, balhé van, ha lefeküd akkor jövök!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Moose!
A te Nyuladnak nem ma van a heppi börszdéj? Ha igen, akkor BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NYÚL!!!!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Haliho!

Latom sok gyerkocot megviselt az oltas Kép Hamar tul lesznek rajta, csak turelem!Es ahogy Neet irta, 5 ho utan mar ooolyan sokaig nem kell bokni oket! Kép

Gigi
Igen total lemaradtam! Eeeen is nagyon de nagyon szeretnek, irok mailt is. Kép

Csutortokon veletlen lehet,hogy mi is beesunk a Savoyaba ha lehet. De nem merek semmit igerni...tenyleg! Bogarkaeknal lesz vegul tali vagy ez halasztva lett? (kisse ritkan jutok gephez, akkor is csak par tizpercre)

Jucus
Boldog Nevnapot a csajszidnak! Kép

Ma Pancsa nevnapja alkalmabol extra nyugos volt. Gondolom a nagy meleg Kép Na de mar kidolt es Jázi is huzza a lobort. Es egesz du. ki sem szaltunk a medencebol Kép
Norka
norkini

Dora: holnap délelőtt én is megyek a kórházba! Már ha a mai nap után még szeretnél velem talizni Kép Fictől el tudod kérni a számomat? Írj majd egy smst. Vagy még ha olvasod, akkor emilt is küldhetsz pocakpacni23kukacfreemailponthu, de ezt reggel már nem tudom megnézni, csak most este!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Hú, jó meleg van ma. És mi csak 3 hét múlva megyünk nyaralni. Kép Akkor tuti rossz idő lesz.

Recca

ÓÓ, szegény Benke már megkapta az oltást, mi majd augusztusban kapjuk, Bendit a 3 hós eléggé megviselte, úgyhogy én is félek. Remélem nem lesz gondotok éjszaka, drukkolok! Kép Képzeld Bendi meg már 7960 gramm.

Amúgy a tanulással kapcsolatban Gyed alatt én annyit tudok, hogy az állami egyetemeken, főiskolákon semmilyen költségtérítés nem szedhető gyes, gyed, stb. alatt. Alap és másoddiplomára is vonatkozik és akkreditált felsőfokú szakképzésre. (ez olyan ami nem ad diplomát, de mégis felsőfokú képzés).

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Szóval ezek szerint csak én csavarogtam ma? Kép
Bibibíííííííííííííí... Kép Voltam Manónál megnézni az ő Zsombiját Kép Nagyon édesek és kaptam gofrit is Kép
Készült kép is, a nagy melegben a kocsikban hűsölő cseppekről.
Meg voltam a nőgyógyinál 6hetes kontrollon is, így aztán 7-re értünk haza a nagy túrából, egész jól viselte a csaj Kép

Ada: Akkor nincs lelkiismeret-furdalásom, hogy valszeg a meleg miatt nem megyünk szombaton, hisz ti sem jöttök Kép Jó nyaralást!

BKriszta: Más a tápszer és más a tejcsi, a Vikka ma este 190 g-t evett, de tudom, hogy csak azért, mert a mai túrán biztos sokat izzadt ő is, nagyon szomjas lehetett, de ő nem fogad el mást, mint a cicit, se tea, se víz, semmi hetek óta. Napközben is sokat kért, most meg valszeg bealudt hajnalig Kép Tápszerrel nincs tapasztalatom, de gondolom amellé mást is elfogad akkor Ákos (aki egyébként nagyon aranyos a képen) Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Bogárka!
Melyik progit töltöttétek le a Föld nézegetéshez??? Mert amit mi, azon csak ippeg, hogy látszott a házunk, sőt Pécs rajta sem volt rendesen, olyan szomcsi voltam. Viszont, miután irtad, elkezdtük nézegetni, és éjfélig nyomtuk!! Kép Kép A franc sem akar már utazni, ha láthatok mindent otthonról!! Kép Éééééés: elég szar, hogy ilyen jól megfigyelhetőek vagyunk...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Frissült a profilom Kép
Recca: nagyon drukkolok, gondolok Benkére ma éjszaka...azaz majd álmodom rólatok Kép

Oxi: jó kis evőkéje van ennek a Vikka lánynak Kép, enyim gyerök fogalmam sincs mennyiteszik, pedig olyan kíváncsi lennék....igaz a hízása nem túl fényes, dehát jókedvű, oszt jóvan Kép

Ruz: ez arésze nekem is megvan, de én extrázni akarok.......két cuccot akarok párhuzamosan, halasztgatásokkal végezni és arra lettem volna kíváncsi, hogy mindkettő támogatott e...és tudjátok mi van???????????? JOGHÉZAGOT találtam, mert ez ilyen formában nincs benne a törvényben......AZAZ....akár 10 egyetemet is végezhetsz egymás mellett, ha bírod, az állambácsi állja....elvileg Kép
Persze, lehet, hogy a törvény nem egy ilyen dilis gyed-mumusnak készült, mint én, aki kettő cuccot szeretne végezni....
Ja, és ami a lényeg: a beiratkozás napjára kell igazolást vinni a tgyás, gyed, gyes-ről, azaz, ha mondjuk szept 15-én van beiratkozás, te gyeden 16-ig vagy és 15-ről viszel papít, akkor az a félév is ingyér van !!!!!!

Ruz: hova mentek nyaralni? bizti jó idő lesz, elintézem Kép

Gigi: csak akkor hozd a cuccot, ha nem túl nehéz, vagy ha kocsival leszel, mert én azért nem ígérem 100%-ra, hogy megyünk, mivel bazi messze van, de azért igyekszünk ott lenni Kép

Pocak: az összes feltett kép király Kép

No, hát ennyit a szentimrés topikról.

SZEINTIMRE RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U.i.: BogárBébi lába még mindig piroskás Kép kapott Belladonnát, meg Apist, remélem reggelre elmúlik
ada007

http://www.mak.sk/frame/engine_mechanism.swf?lang=magyar
ha valaki esetleg Szlovákiába készül...Kép Kép azt hiszem, forditó programmal forditották. Érdemes elolvasni...Kép
SZENT IMRE RULEZ!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Szétröhögtem magam rajta!

Juc
20170114224602

Jó reggelt!
Zsanci! Az alapprogramot töltöttük le mi is (a többi fizetős Kép), és tényleg nem lehet minden várost látni rajta Kép, de jó kis móka nem??? Kép

Hol van a kávézó a Savoyán belül?
Bár család nagyon le akar beszélni a nagy meleg miatt, főleg arról, hogy Donit is vigyem, csak ő meg így délutántájt extraanyás, úgyhogy nem szívesen hagynám itthon... Na majd meglátjuk...

SZENT IMRE RULEZ!!!!!!! DUPLÁN RULEZ!!!!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és még egy kérdés: szerintetk mit tudnék csinálni az éjjel 2 és reggel 8 között 2 óránként ébredő fiacskámmal? Este 9 és 2 között alszik 5 órát, napközben is lenyom néha 4-et, de 3-3,5-et biztosan, de hajnalban óramű pontossággal 2 órát tart Kép Arra gondoltam, hogy lehet nem is éhes, de én félálomban nem kezdek el kísérletezgetni, hogy mi baja lehet, hanem automatikusan megszoptatom... Már végső elkeseredésemben arra is gondoltam, hogy cumit dugok a szájába...
Szóval, ötletek, tippek? Vagy törődjek bele, hogy ilyen és kész? És reménykedjek, hogy majdcsak változik??? Kép

Norka!
Tali nálunk augusztus 29-én!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Bogárka, Brúnó ugyan ezt csinálta, én nem tudtam semmit tenni vele, hiába evett eleget, én kipróbáltam hátha nem éhes, de addig nem aludt vissza amíg nem evett, volt hogy nagyon keveset de mindenképpen evett. Kitartás, elmúlikKép

Viszont Brúnó lázasKép reggel fél 6-kor csak 37,8 volt de most már 38,7, tegnap kapta az agyhártyagyulladás elleni oltást, tegnap semmi baja nem volt rohangált, játszott, semmi nem látszott rajta.
zsebi2004

Zsebi!
Köszi! Így jobb, hogy nem vagyok vele egyedül Kép. Most bezzeg 6 óta nyomja... na ja, már nappal van. Kép
Szegény Brúnó! Kép Reméljük hamar elmúlik!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Asszem volt vmi homeós bogyó erre. Megnézem...hátha...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

SEDATIF PC ez egy komplex szer. egy bogyó kell elalvás előtt...esetleg nux vomica. ez olyan gyereknél jó, aki éjjel 3-4 fele ébred, és nehezen alszik ilyenkor vissza.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

jaj, lányok, asszem ma megyünk oltásra! Kép Kép Képannyira nem akarom...ez még csak a 4 hónapos.......................úúúúúúúúúúúúgy félek. de nincs zsé a 7000 forintos 1 szuris cuccra. Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok Lányok:-)

Mindjárt el kezdem vissza olvasni a rengeteg hozzá szólást, de gondoltam addig is megkérdezném Tőletek, hogy nem tudnátok-e ajánlani szülésznőt! Pár mondattal jellemezve, hogy nektek miért jött be vagy éppen miért nem akivel szültetek!

Előre is köszi
Évi
evike1975

Zsanci: én is jót röhögtem rajta... nem semmi. imádom az ilyeneket. én mindent csak dévédéjátékosnak hívok, amióta egyszer úgy fordították a dvd playert...

Kép
Kép
johanna1975

Zsebi: Brúnónak jobbulást.

Bogárka: fogjunk kezet enyém kiscsaj tenni ugyanezt... Sedatif PC nagyon jó, bár én magamnak alkalmazom. De tényleg hasznos....

Zsanci: ha átmenetileg segít, adok néked kölcsön szívesen... azon nem múlik....

Nálunk szopi problámák vannak és persze továbbra is kurva hasfájós. Már szopi alatt görcsöl szegény.. olyan keservesen sír... doktornéni megvígasztalt hogy én is kedvesem is érzékeny gyomrú készüljünk hogy nem fog elmúlni 3 hós korára. Na akkor kiugrok az ablakon. Vagy megyek a lipótra... mert olyan keservesen bömbizik, hogy csak na....

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Még visszaolvasok, de azért lassan képben leszek.Kép

Kicsit dicsekszem: Réka kb. 1 hete ÁLL. Kapaszkodva tegnap este oldalazva lépegetett, de csak azért, mert a kiságy mellett van az éjjeli szekrény és kincseket remélt onnan.Kép

Kávézók jó dumcsit!Kép

Johi: nálunk is ilyen volt a helyzet, és néha még most is, de most már csak akkor, ha elakad a puki. Igazi áttörés akkor volt, mikor elkezdtük a gyümölcspépeket nyomatni.
zanza

Zanza: ez jó hír. akkor már csak hány hónap??? Réka ügyes lány. kérünk ám képet, mert igy nem hisszük el. :-)) na jó elhiszem, mert Te mondod... Párod dolgozik nyáron is, vagy nincs semmi az operában?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci!

Sedatif Pc-t nekem ajánlották idegessség ellen.

Zanza!

Gyertek holnap Ti is KV-ni!

Jucus
20170114224602

Sziasztok jányok ! KépKép

Ari vagy Jucus hogy gondoltál rámKép tök jól esettKép

Szóval nagy nagy GRATULA a tütükéhez!! És remélem sok örömöt lelsz majd benne.

Annyi mesélni valóm van!

Domi Bendi ma 6hetes, és már 5 kg KépKép de nem dagiKépbár már kezd sonkusodni a kis combijaKép

Fejlődik nagyon. Képzeld, 98% ban már csak 1szer kel fel éjjel!!! Szinte mindig átalussza a nagyját és csak hajnali 4-5körül ébred.Ja és mindehez 10kor fekszikKép jól haladunk nem? Én nagyon örülökKépKép
A múltkor leraktam a kanapéra és küzd küzd erre 1szercsak hasról hanyatt vágja magát. Vele együtt én is mert 5és fél hetesen nem nagyon szokták a babák. És azóta rendszeresen küzd kisebb nagyobb sikerrelKép

Remélem nálatok is csak jó dolgok történtek. Egészségileg hogy állsz? Remélem meggyógyultál már!

Most húzok kajázni, de még dután jövök!

Addig is pussszz és ügyes légy az úton!
eszti25

Éljenek a névnapos babák, az álló babák és a többi babák. Kép
neet
neet

És éljen Neet!Csak úgy!Kép

Jucus
20170114224602

az én babám is éljen, csak kicsit lehetne aktívabb, hogy ne kelljen mindig gyúrkálni az NST-ken Kép . ráadásul most a vége felé úgy döntött, hogy kissé nyomjuk szegényt, és ne gyúrjuk annyira, hát elmászott az érzékelő alól. kicsit béfostam, hogy mi van, de megtaláltuk utána.

kórházi UH: valaki csináltatott ott video felvételt?? felhívtam őket, hogy mikor érdemes menni, azt mondták, hogy csak 9-12-ig vannak minden nap (nyáriszünet), és hogy inkább később érdemes, mert reggel sokan vannak. ezt valahogy nem tudom elhinni, mert később még többen vannak, nem?? közben rákérdezett, hogy akarok-e video felvételt, mert az 2eFt. csináltatott vki ilyet a Bártfaiban? egyáltalán a 38. héten megéri?

ancsipancsi

és éljen mindenkiKép mertKép

akkor holnap hol??????????????
Vendég

Ancsi én csináltattam, de igazából nem látszik semmi érdemlegesKép rajta, mivel ilyenkor már olyan nagy a baba, hogy nem tudják rendesen megmutatni egyik részét se, valami mindíg kilóg a képbőlKép
Ancsi tényleg akkor a MOM-ba jársz NST-re? És ott, hogy működik idpontra mész? Fizetni kell? Egy kis infót légyszi az új módirólKép
Brúnónak továbbra is 38,5 a láza egy fél germicid utánKép Lehet, hogy délután dokihoz viszem....Kép
zsebi2004

Johi, Nyári fesztivál lesz a Viperában, de abban lesz benne, csak mint fönök 2 elöadáson kell hogy ott legyen.

Jucus, köszi a meghívást, mikor lenne?
zanza

Ancsi!

Énis csináltattam videót a Manóról nekünk nagyon bejött!
Tényleg nagy ilyenkor már a baba, de a videón gyönyörűen látszódnak a kezei lábai...
Sajna az arcát nem nagyon lehetett látni, mert már lent volt nagyon!

Eszti25!
Mi együtt szültünk ha te a Szent Imrébe szültél mert tegnap mi is 6 hetesek voltunk!

Johi!
Kitartás nektek!Adsz valamijen szert a lánykának hasfájásra?Csak mert nekünk nagyon jól bejött a Sab simpex!

Bogárka!
Téged meg nem felejtettelek el!!!
Megy az e-mail!
Ja és én már meg se vagyok híva a maga augusztusi partijára??bru bru

Manó
akinek végre rendbe jött a törpéje .....
manó27

Zanza!

4-5 között találkozunk Savoya Maya(vagy mi) kávézó.Én Pannikóval jelenek meg,de van aki ded nélkül.

Manó!

nehogymá híní köljön tégedet!Kép

Jucusakiugyannembogárkadeazért...
20170114224602

most aztán jól elkiabáltam itten a dolgokat....
most bömbizik a törpe hasfájára hívatkozva
manó27

Kedves Kismamák!
Nem ismertek véletlenül használt kismamaruhát árusító üzletet? Kérlek, írjátok meg a címet! (11. ker. vagy belváros lenne a legjobb!)
Köszi: Karane
karane

zsebi,
Kép lehet hogy csak valami vríusfertőzés,nem?mert olyan nekünk is volt,doki néni semmit nem talált,mondta hogy táztassam hogy ne száradjon ki meg adjak neki lázcsillapított ha megint felszökne...de szerncsére nem lázadodott be ismét!szorítunk nektek!!!!

ancsi,
nekünk is van videó az utolsó uh-ról is és a világon semmi nem látszik belőleKépde nekünk mondták is akkor,hogy ne várjunk sok mindent ettől,mert már semmi nem fog látszani...és nem is látszikKép

manó,
üdv újra ittKép
Vendég

Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan készülnek a szombati babanetes találkozóra...
Természetesen lesz (www.babanet.hu/talalkozo.htm), megrendeltük a napsütést, de ha gond támadna az időjárással, van ott egy sportcsarnok, amit megszállhatunk és zavartalanul talizhatunk!
Várunk mindenkit,sziasztok!
apa
apa

Pocak, most ultem csak gep ele, orulok, hogy nem kerultuk el egymast!Kép
Fel 12-kor szabadultam a korhazbol, de legalabb sikerult beszelni a doktornovel...
En annyira uuuuutalom ezt a meleget!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci!
Köszi! A nux vomica az én könyvemben is benn vagyon, de az sztem nem oké, mert visszaalszik, nincs bömbi egyáltalán (előtte is csak nyöszi), de ezt a másikat lehet, hogy kipróbálom...

Zanza!
nagyon ügyi a lányod!!! Mikor írtad felrémlett előttem a kép, ahogy itt feküdt az első talin a hordozójában, és csak nézelődött kifelé, mostmeg már áll!!! Kép Jó nagy döbbenetek lesznek itt a talin!!! Kép Álló, mászó dedek, na meg egy csomó új baba... pocakos meg alig...Vagy lesz egyáltalán??? Proone, MKatus??? nagyon eltűntetek!

Manó!
Mi az, hogy meghívás?????????? Irgum-burgum! Kép nem tudom ezredszer hangsúlyozni, hogy ez nem az én partym, hanem a Babanet, "Szent Imre Kórház, azaz Tétényi - Ikea szoba és társai" című topik lelkes íróinak - és olvasóinak találkozója, szóval nekem nehogy be kelljen nyújtani bárkinek is a meghívót! Aki itt van jön és kész!!! Kép
Egyébként meg Te meg lettél már hívva egyszer külön is (csak, hogy klikkesedjünk kicsit Kép ), és még az is áll!

Ancsi!
Mi minden alkalommal csináltattunk, és nekem nagyon bejött a bártfais felvétel! Kép Ezért nem is éreztem igényét egyik gyerkőcnél se a méregdrága 3 meg 4d-s "csodafelvételeknek" Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ruz, huha, Bendi nem kispalyazik a kilokkalKép en egy kicsit meglepodtem, amikor lattam, h Benke mennyi, mert valamiert olyan erzesem volt, h az utobbi idoben visszavett kicsit a gyarapodasbol. aztan nem is. lehet, h csak en lettem idokozben baromi eros!?KépKép
egyebkent nalunk a 3hos oltas utan nem volt szinte semmi utohatas. a tegnap viszont egy kinszenvedes volt B-nek. egy pillanatra nem lehetett letenni, de legalabb kezben megnyugodott. fekudt rajtam, mint egy kis bekaKép, kozben meg folyt mindkettonkrol a viz. nem tudom, melyikunknek volt kenyelmetlenebb, de neki csak igy volt elviselheto a letezes, en meg - valljuk be - imadtam, h ott vanKép.
te meg ne aggodj elore: lehet, h Bendi jobban fogja ezt birni, mint az elozot. sosem lehet tudniKép

Ada, koszi a drukkot. ejszaka aztan egy ido utan le tudtam tenni a picurt, es elajultam en is. talan a mai nap jobb lesz...
ja, es Liza meg mindig nagyon aranyos. de kell ezt mondani?KépKép

Zsanci, drukk az oltashoz!!! Benke maximalisan aterzi Igi megprobaltatasaitKép. en meg a tiedetKép

Zsebi, jobbulast Brunonak!

Moose, megkesve, de boldog szuletesnapot Nyuszkonak!!!

Coolio
recca

Cory!
Eltüntél!

Bogárka!
Nagyon aranyos vagy. Kép De akkor is rajtad áll, h kit hívsz meg, mert a te "kis" fészkedröl van szó.
Már nagyon várom, h lássam a legkisebb újoncokat, de ezzel biztos más is így van. És hogy vajon mennyit nöttek a "nagyok". Viszont most nem lesz annyi cicimutogatás, hanem csörömpölni fognak a kanalak a kis fogócskákon, arra gondoltatok már? Bogarantyú, lehet majd melegíteni, vagy hidegélelmet csomagoljunk? (Vagy fözöl 20 babára, életkornak megfelelö étkeket? Kép) Na, arra gondoltam, visszük a kis edénykéinket, és majd jól megmelegítjük nálatok (addig esetleg még a hütötöket is kisajátítanánk, mert ha ilyen nyár lesz akkor is, akkor nem bírják majd a tatyókban..) Na, jó, nem készülök ennyire elöre, csak gondoltam, felvetem az ötletet.
neet, az ötletgazda
PS: Eszter bepakolt egy akkora adag fözit pörkölttel, hogy na! Kép
neet

Bogarka, a sedatif pc nem inkabb stresszes, szorongasos, tulhajszoltsagbol fakado stb alvaszavarok eseten jo? mondjuk, azert kiprobalhatod. bar ezek ilyen b. nagy tablettak, gondolom a feloldasukhoz meg eleg sok viz kell... egyebkent Benkuli is ilyen: esti elalvas utan 4-5 ora egyben, aztan 1,5-2 orankent ebredes. de nem sir, csak magyaraz, mig fel nem ebredek en is. akkor szopizik, majd alszunk tovabb. nekem nem tunik semmilyen ertelemben rendellenes viselkedesnek. valamiert erre van szuksege, en meg annyira nem banom. bar... ha jobban belegondolok... mit nem adnek egy estetol reggelig tarto, egybefuggo alvasertKépKépKép

Coolio
recca

Köszi Bogárka!

Ada, az igazolólapra sajna ráírják, hogy meddig jár a gyed-gyes,gyás.Kép

Köszi Jucus, és meddig fog tartani?Kép Mert ha más nem, akkor lehet, hogy egy kicsit késöbb esnénk be.
zanza

Juc!

Holnap tudok menniKépmikor és helyileg pontosan hova? Azt tudom hogy a Savoba.

Manó!

Igen az Imrében szültem! Melyik szobában feküdtél? én leghátul a 15ösben. Bizti taliztunk bentKép
eszti25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?