Hú Csajszik, nem semmik vagytok! Reggel benéztem, írtam is, hogy délután ne kelljen sokat visszaolvasni, erre hatalmas termést produkáltok...
Már nem is emlékszem kinek mit akartam írni... na ja jegyzetelni kellett volna
Előszöris üdv az újaknak!!!
Vio! Én is, én is baloghdokis vagyok, duplán is

(2003 június és 2005 június!), és imááádom! Na meg a kórházat is!!!
Ugye Zsanci: Szent Imre rulez!!!
Moose!
Fotós hozzánk is jött Petránál, és épp a dokibácsit vártuk, akit még akkor nem ismertünk (volt Petra vagy 6 napos), én meg láttam, hogy egy pasi csenget, automatikusan nyitottam a kaput, és még az első kérdéseinél sem tűnt fel, hogy nem a doki. Mikor a végén közöltem vele, hogy kösz nem kérünk fotózást, mert van egy két igaz amatőr, de profi módon fotózó személy a családban (na ezt a kijelentésemet jól lefikázta), úgy megsértődött, hogy köszönés nélkül ment el. Ja, és végig tegezett, pedig volt vagy jó 40-es. Tiszta pipa voltam utána!!!
A hőség kibírhatatlan, és Petra ma extrahisztis volt...

Olyan földhözvágós hisztit produkált a délutáni alvás előtt, hogy ilyet én még nem láttam... meg is ijedtünk

. Csak olyan rossz, mert fegyelmezni is kéne, de közben sajnálom is szegényt, tök nehéz lehet neki ez az időszak, nem elég a kistesó, de még bejött a képbe a szobatisztaság téma is, amit nem is mi erőltettünk, hanem ő kezdte el mondani, hogy nem kell pelus, csak épp nem hajlandó a bilibe/wc-be csinálni semmit, így pelust kér a pisiléskor/kakiláskor. Ez engem nem is zavarna, csak rajta érzem, hogy most tudatosulnak benne ezek az "elengedem-visszatartom-ami kijön az az én részem stb" problémák, és ezek egy kicsit megbillentették a lelki egyensúlyát.
Na megyek, végre mindkettő alszik, van idő másra is...
Bogárka