A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan:
Hívtam őket, de a Rubinban mégsem lesz szombati foglalkozás Kép
Amit sikerült megtudnom:

Rubinban aug. 26-án délelőtt 10-kor tájékoztató és beiratkozás a Topáz teremben; itt lesz pénteken délután csoport, csak még nem lehet tudni, hogy hánykor...

Almássy téren szept 2-án du. 15 órakor lesz tájékoztató és beiratkozás, itt nagy valószínűséggel lesz szombati csoport....

Mi lehet, hogy emiatt az Almássyba megyünk, mert Vik nagyon szeretne jönni, de természetesen elmegyünk majd a tájékoztatóra 26-án a Rubinba is, hátha ki lehet bulizni egy szombati csoportot is Kép

AMúgy hány fő kísérő mehet babaúszásra? Ugye mindkét szülő ott lehet?

Hát, ez igencsak OFF-ra sikerült Kép
ada007

Ada

Múltkor kérdezted, hova megyünk nyaralni, hát Siófokra. Kép

ruz
ruzicsky

Most olvastam, hogy ma du 37 fok is lehet (es augusztusban meg meg melegebb!), de hetfore mar kicsit lejjebb megy. Ne menjetek sehova es igyatok, itassatok egyfolytaban! Talan a holnapi bulit is el kene halasztaniuk a tobbieknek, nem?

Zsebi, meg toprengek a dolgon. Egyebkent a 15 hos oltasrol mit tudsz, abbol nincs ilyen ujabb vakcina, mint a tobbibol? En kerdeztem hetfon a dokim, erre elkezdett arrol beszelni, hogy mostmar adhatok fozeleket a gyereknek... tokhulye vagy toksuket, ha kerdezek valamit vagy nem valaszol, vagy valami masrol kezd el beszelni. es nem velem van a baj, mert masok halljak, amit beszelek.

Ada, ha jol latom, akkor ma pont kivanhatunk boldog nevnapot is az eloljaronknak Kép
moosejaw

tudtok jo gyerekfodraszt valahol? (talaltam felinfot az egyik topicban, hogy andrassy uton a babszinhaz elott kicsivel, de neten mashol meg semmi)

figyelitek, hogy a medencetulajok (Zsebi kivetelevel Kép ) egesz nap lognak? Neet mar napok ota, de mostmar Bogarka is stb. Ada, csatlakozom az irigyirigyek klubjahoz...
moosejaw

Orvosváltás hááááát! Nem itt szültem, orvost váltottam a második gyerkőcnél és csak ismerős segítségével sikerült kórházon belül. Ha nem sikerült volna akkor kórházváltás és én is a szentimrében szülök !

Jucus!
Gurulunk!!!

Fabrika
fabrika

Sziasztok!
Behalt az ADSL-em, mostanra javítottták meg Kép
Azért termés volt bőven, azt látom. Nem ígérem, hogy azonnal képbe kerülök a neveket illetően, de igyekszem.

Szóval a termés: balogh, urbán és barna.
Pro és kontra?
Az sztem is hülyeség, hogy nem lehet dokit váltani egy kh-on belül. Szabad orvosválasztás van, vagy mi. A beteg dönt. Remélem. Kép

Viszont nem láttam egyágyas szoba-árat sehol Kép

Csak szeretnék tutira menni, biztos éreztetek már ilyet.

A melegről csak annyit, hogy NEM BÍROM!!! Eddig semmi bajom nem volt vele, de most izzadok mint állat meg vedelek. Kép
Ki semmiképpen sem dugom a nózimat, talán este 9 körül Kép Akkor meg jó lesz egyet levegőzni, tegnap is akkörül néztem ki, egész elviselhető volt. Ja, akkor meg a szúnyog-hadsereg Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Hú Csajszik, nem semmik vagytok! Reggel benéztem, írtam is, hogy délután ne kelljen sokat visszaolvasni, erre hatalmas termést produkáltok...
Már nem is emlékszem kinek mit akartam írni... na ja jegyzetelni kellett volna Kép

Előszöris üdv az újaknak!!!
Vio! Én is, én is baloghdokis vagyok, duplán is Kép (2003 június és 2005 június!), és imááádom! Na meg a kórházat is!!!
Ugye Zsanci: Szent Imre rulez!!! Kép

Moose!
Fotós hozzánk is jött Petránál, és épp a dokibácsit vártuk, akit még akkor nem ismertünk (volt Petra vagy 6 napos), én meg láttam, hogy egy pasi csenget, automatikusan nyitottam a kaput, és még az első kérdéseinél sem tűnt fel, hogy nem a doki. Mikor a végén közöltem vele, hogy kösz nem kérünk fotózást, mert van egy két igaz amatőr, de profi módon fotózó személy a családban (na ezt a kijelentésemet jól lefikázta), úgy megsértődött, hogy köszönés nélkül ment el. Ja, és végig tegezett, pedig volt vagy jó 40-es. Tiszta pipa voltam utána!!!Kép

A hőség kibírhatatlan, és Petra ma extrahisztis volt... Kép Olyan földhözvágós hisztit produkált a délutáni alvás előtt, hogy ilyet én még nem láttam... meg is ijedtünk Kép. Csak olyan rossz, mert fegyelmezni is kéne, de közben sajnálom is szegényt, tök nehéz lehet neki ez az időszak, nem elég a kistesó, de még bejött a képbe a szobatisztaság téma is, amit nem is mi erőltettünk, hanem ő kezdte el mondani, hogy nem kell pelus, csak épp nem hajlandó a bilibe/wc-be csinálni semmit, így pelust kér a pisiléskor/kakiláskor. Ez engem nem is zavarna, csak rajta érzem, hogy most tudatosulnak benne ezek az "elengedem-visszatartom-ami kijön az az én részem stb" problémák, és ezek egy kicsit megbillentették a lelki egyensúlyát.

Na megyek, végre mindkettő alszik, van idő másra is...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
Nehogy azt hidd Kép Mármint a medencét... Petra most a nagyba nem hajlandó bemenni, csak egy kis pocsolyányiban pancsikol a teraszon... én meg még gyermekágyas kismami vagyok... hova gondolsz... Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
Mehet mindkét szülő!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
Két szülő kisérő mehet. Akkor 26-án esetleg talizhatnánk a rubinba. Bár, semmi sem biztos...Kép És igen, NAGYON érdekel. Már mentem volna előbb, de B-t nem tom lepasszolni, úgy meg azért kicsit gázos. De szept-től csak ovis lesz a szentem...Kép
Vio!
És a Gabi választott volt, vagy épp ő volt bent? Mert aznap, mellesleg, épp ő volt bent.
Mi 1 körül értünk be, de mivel elmúltak a fájások, ezért le is pattantunk. Sétáltunk egyet, és kb. 2 körül értünk be. És Akkor is ott topogtam, és pont jött egy szülésznő, és mondtam, hogy elnézést, meg minden, de szülni jöttem (Jucus rossz tapasztalata után nagyon neghúztam magam) de ő tök rendes volt, és mondta, hogy micsoda mák, épp itt van a doktorúr, és épp együtt szül a Gabival...Kép És akkor doktorúr kijött, és mondta, hogy minnnyá kész lesznek a szüléssel, és akkor jöhetek én. És nem sokkal utána kijött a Gabi, bevitt, utána visszament hozzád, és utána már én is szülögettem. De én 17.17-re pottyantottam ki a magzatot. Addig ültem a vajúdóban, voltam nst-n, kaptam beöntést, volt burokrepi, és már én is meg is szültem...Kép Mekkora most a leányod súlyban, hosszban??? Végre valaki, akihez NAPRA pontosan tudok igazitani!! Kép És egy fontos kérdés: HOGY BIROD két gyerekkel????????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose!
Én tudok egy nagyon jó fodrászt, akihez minden kismami viszi a rosszcsont gyerekét, és iszonyat ügyesn levágja a hajukat!! Nagyon jól bánik a gyerekekkel. Egy gond van csak, hogy a Móriczon "rendel".

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Méltem Neked "rossz anya" témakörben...
Kérek egy kis bíztatást! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci, azt elfelejtettem tegnap megkerdezni, h ugye minden rendben van a nagyfiaddal? (ertsd lib.-lefejeles) bar nem ugy nezett ki, mintha lenne valami bajKép.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ada!

Könnycsatorna:ketten lefogják dedet.Aztán doki néni föléhajol és egy hosszú,izémicsodának látszó tárggyal "belenyúl"kölök szemébe.Na ezt látja szülö,ha ott marad.Egyébként meg egy vékony szondát vezetnek a könnycsatornába és fiziológiás sóoldattal(azt hiszem)mossa át.Kb.1 percig vagy bent mindennel együtt.És egyik kölöknél sem kellett megismételniKépRosszabbnak néz ki,mint amilyen valójában.És nem hiszem,hogy azért bög a ded mert fáj,hanem mert már elötte lefogják kezét-lábát.

Juc
20170114224602

Zsanci!

Én meg azt felejtettem el megkérdezni,hogy akváriumos Ica számát megkaptad-e?

Juc
20170114224602

huu, uszasra en is annyira akartam vinni a gyerkot. ill. meg most is, csak kozben kicsit letettem rola. de lehet, h a tajekoztatora elmennenk. Zsan, Ada veletek tarthatunk???

Coolio
recca

Unique

Én egyágyas szobában voltam, 5 ezer ft/nap volt az ára. Külön fürdőszoba járt hozzá, ami naggyon tetszett. Papi nem jöhet be, de van olyan csecsemős, aki nem szól ha meglát, mert az egy ágyas szobák hátul vannak és hátsó ajtón be lehet osonni. Kép Remélem ezt nem olvassák. Kép

Amúgy a beteg vagyis páciens vagy kismama dönt dokiválasztás ügyben! Csak nyavajognak itt a dokik, de meg kell őket nevelni! Nem a másik orvoshoz menés etikátlan, hanem ahogy megpróbálnak erről lebeszélni, na az az etikátlan! Kép

Ja amúgy van fényképem az 1 ágyas szobáról. Kép Feltegyem?

ruz
ruzicsky

Bogárka: melyik megerősítést kéred? rossz anya vagy, vagy jó anya vagy? mert szerintem jó anya vagy, különben nem leveleznél gyerektémában itt velünk a Babaneten Kép
Hisztizni meg minden kiscsaj szokott, nem?
Köszönöm a Rubin-os infót :-)

Manóka: csütrötökön 10:30-kor lesz ringató a Fonóban, mi arra mennénk, mindez szept 15 v. 17-től....Campona nekünk nagyon messze van, amúgy az ár miatt mi is oda mennénk....a Dayka u. még talán elérhető közelségben leledzik

Zsan: akkor 26-án tali a Rubinban Kép
ada007

Recca: jóhogy jöhecc Kép

No, mostmár komolyan felébresztem ezt a nőt, mert ennyi ideig én sem bírom ki ivászat nélkül ebben a dög hőségben Kép

Ada-akitudjamiajóagyerekének
ada007

Jucus: tejóisten, ez szörnyen hangzik Kép, egy kicsit elbátortalanodtam.....kimosás ügyben....pedig gondolhattam volna, hogy így megy...
ada007

Ada!
Köszi, ari vagy! Kép Persze, nagyon szeretném jó anyának hinni magam, csak tegnap este már nagyon elveszett a türelem, és olyat csináltam, amit nagyon megbántam...Kép és nem hiszti miatt...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
igen, köszi. Kép
Recca!
Remélem nincs gáz, és én sem láttam semmit, de persze erre rögtön elmesélték a 27 éves "szelávi" (milyen beszédes együttes név ez, nem??) együttes egyik női tagjának halálát, aki szintén nem nagyon érzett semmit, miután volt egy koccanásos balesete, aztán 1 hét múlva szépen meghalt. A mentőbe még saját lábán ment be, de kijönni már nem jött...Kép szóval, ilyennel "nyugtatom" magam, amikor arra gondolok, hogy SEMMI baja a gyereknek. Erre még egy szép történet: tegnap apa altatta B-t, majd egyszer kijött, hogy velem akar aludni. Bementem, szépen összebújtünk, és elaludt. Na, kijöttem, és közöltem Levvel, hogy sztem a gyerek búcsúzni akart tőlem, mert soha nem kér meg engem arra, hogy aludjak vele...Kép Dobjatok meg mókusokkal!!!!!!!!
Ja, és gyere gyere úszásra!!!!
Bogárka!
Én, mint ügyeletes rossz anya, méltem neked vissza, és szerencséd van, mert feloldoztalak bűneid alól!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

soha=mióta Igi megvan...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

HÜLYE VAGY!

Juc
20170114224602

Zsanci! Hát fura ezt így hallani, hogy amíg én ott voltam bent...
Szoval, Kira 56 cm-el és 3950g-al született (vagy ezt már irtam?). Most 64 cm és 7900g. Neked? Más: most jelenleg jól bírom, mert a kicsi alszik, a nagy meg vidéken nyaral nagyiéknál. De amúgy.....nem egyszerű. Menne oviba a nagy, de nem biztos, hogy fog, főleg, ha kiderül, hogy beteg. Neked hány cm a nagyobbik??? (nameg a kicsi)? És a kicsi miket csinál??? Kár, hogy itt nem jelez, ha kapok választ.
Vio

Kép
vio

Zsanci! És honnan tudod, hogy hazamentem vasárnap???

Kép
vio

Sziasztok Lányok!!!
Már nagyon hiányoztatok ám! Kép
Én most tudtam csak bekapcsolni a gépet, egyszerűen képtelen vagyok pillanatnyilag ennyit visszaolvasniKép Termeltetek rendesen!
Remélem mindenki jól van, babák még a helyükön (akinek úgy kell), mamák is bírják a strapát meg az 50 fokot...
Most újból nem leszek pár napig (munkás utazás Kép)
Jövő héten jövök és előtte visszaolvasok!
Ancsi, remélem még egyben!
Drukkolok hogy minden rendben legyen!
Puszihegyek,
zozi
zozi

Zs, erdekelne a fodrasz, legyszi ird meg itt vagy melben az elerhetoseget. Dehat B-t elvitted dokihoz, nem?

Bogarka, ha gondolod, meg mindig reklamalhatunk. Donihoz nem jott fotos?
moosejaw

Szia Vio!
azt, hogy hazamentél vasárnap, onnan tudom hogy jött hozzám is a doki vasárnap, és mondta, hogy hazamehetek, csak akkor vissza kell hozni a picit hétfőn bcg-re. És mondtam, hogy inkább megvárom itt, és mondta, hogy szte is jobb, de a másik mamája, aki pénteken szült, hazament, de ők (ti! Kép) ott laknak a kórház mellett...Kép szóval, innen tudom!
Enyim baba 59 centi és 3500 g volt. Ma olyan 7 és fél kiló körül lebeg, és elég hosszú, sajnos nem tudom lemérni...Kép (Csajok! szerintetek mekkora???)
És ti hova készültök oviba????? És mi a baja a nagynak, ha nem titok???
És sajnos a nagyobbikat sem tudom hosszban, de kb. 1 méter körül van. Viszont biztos, hogy 15 kiló, 1 hónapja mértük...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

UH: megnézték a babucit, hát sajna nem hogy nem fordult be a babuci, de a lábai még mindig fenn vannak. félő, hogy császár lesz belőle :/. a video felvétel meg khmmm, hát, először is kb. 1-2 perces, és laikusok számára nem annyira élvezhető. de 2x látszik a pofija is a kőcnek.

nem tudjátok, hogy hol is van az a külföldi link, ahol az UH adatokat (BPD, HC, stb.) be lehet írni és megsaccolja a kort? mert itt nem mondták, hogy milyen korú a gép szerint.

ancsipancsi

Moose!
Érdekes módon Donihoz nem...én akkor tervbe vettem, hogy írok a profnak egy levelet, vagy beírok a népszabiba olvasói levelet a témáról, de aztán egy pár napos babó mellett egyikre se volt időm... most meg már elszállt a mérgem...

Zsan!
Itt is köszi!!! Kép

Ezt a fotót Neetnek küldöm, na meg bárkinek, aki kíváncsi rá, hogyan piheg Doni a 30 fokos szobában, teljesen elernyedve Kép :

Kép

Neet! Ismerős? Bár gondolom Eszti nem sokat hordta, a decemberi-januári-februári "melegekben" ezt a napozót, de azért rémlik, nem?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Ancsi!
Épp az imént emlegettelek, ezek szerint még 2 in 1. Kép
Azért a császár szerintem még nem biztos, de ezt majd bent úgyis jobban tudják. Ha meg az lesz, ne keseredj el egy cseppet sem, másnap már futni fogsz mint a nyúl!!!
Puszi, zozi
zozi

Zsanci!
Bigi iszonyúúú hosszú szerintem Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
nem vittem el, mert párom felhivta a dokit, és ő lebeszélt minket az oltásról, igy B-t sem mutattam meg neki...Kép de holnap megyünk a gyereksebész nagypapához...majd neki megmutatom.
Fodrász: Tel. szám: 20/9854837. Tündi. Anyukája a szomszédunk...Nagyon aranyos! Sztem.
Juc!
Igen, hülye vók, és ha küldesz nekem egy cimet, akkor küldök neked egy receptet.Tudod, BACTROBAN rulez!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zs, NEEEEE!!!

Coolio
recca

Zozi! és tudom majd szoptatni? mert hogy 1 napig nem lehet mozogni állítólag Kép(

a linket nagyon várom, ha valaki tudja esetleg.

ancsipancsi

Bogárka!
Mi volt a proffal, vagy kivel, amiért reklamálni akartok Moose-szal??
És Igi hosszról még annyit sacc/kb. ,hogy Jucusék 70 ezres PegPerego babkocsiját eléggé kitöltöttük. Úgyhogy csak akkor vesszük meg, ha biztos, hogy kisebb lesz a 3., mint a többi.
Ja, olvastad a másikon, hogy egyesek már a tesót tervezgetik???????????Én nem is merek mondani semmit...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Találtam egy jó oldalt, ezen meg lehet nézni hogy milyen gyógyszer milyen kategóriába tartozik, ez főleg terhesen és még előtteállóknak hasznos. Én most egy kicsit betojtam, mert van egy D-s amit pedig szednem kell, de így meg hogy lesz baba?????
Jaj.
zozi

persze csak az oldalt nem írtam le, szóval:
safefetus.com

Ancsi!
Ha nem hagyod magad eltántorítani attól hogy te márpedig kéred a babát és próbálkozol,akkor nem lesz baj! Anno a másik helyen még automatice nem adták oda a babát, tömték a cukros lötyivel, én meg szétdurranó cicikkel mászkáltam, hogy ide nekem egy gyereket de gyorsanKép
Szóval fizikailag biztos képes leszel rá, más kérdés hogy lehet hogy nem az első napon lesz már tejed, csak később. Az sem nagy gáz, szerintem, pár csepp előtej is elég tud lenni!
Ha viszont érzed hogy beindult a tejcsi akkor azonnal próbáld meg etetni.
És nem izgulj!! Kép

OFF:Hú de lassú, megint leálltunk?
zozi

ááá, megvan a kalkulátor
www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html

ez a Safefetus vagy mi, ez a gyógyszeres oldal?

Zozi, inkább Bézsét kérdezd majd meg a gyógyszer ügyben, hogy ne izgulj hiába!

ancsipancsi

Zsanci!

Küldök címet.És babakocsit meg lassan úgy is meghírdetem.Most eladok mindent:légzésfigyelö,babakocsi,gyerekekKép...stb

Jucus
20170114224602

Ancsi: nekem van egy ilyen
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.htm

Babakocsit én is akarok eladni, gyereket még nem, de ami késik nem múlikKép Szerintem lenne rájuk vevőKép

Bogárka: úgy imádom őket ilyenkor! meg sajnálom is a meleg miatt, de nagyon aranyosan ki tudnak terülniKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Most nézem, ez ugyanaz, csak átrakva egy magyar oldalra!

pocakpacni

RuziczkyKép
igenigenigenigen légyszi tegyél fel képet! Sztem az 5e Ft nem sok. Csak jöhessen be apa, azt nem élném túl, ha egyedül kellene lennem a szülés utáni pár napban Kép Vagy "csak" a szobába nem jöhet be, amúgy máshova igen?

Te kinél szültél? Hova jártál terhesgondozásra?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Egyébként hajlok Balogh doki fele... Most már igazából csak Balogh doki és Barna doki között vacillálok... Kép

KépKép
unique

Az ING Biztosító Rt-t képviselve egy pénzügyi szolgáltatást szeretnék az Ön szíves figyelmébe ajánlani. Ezt a konstrukciót az ING azok számára hozta létre, akik szeretteik, hozzátartozóik anyagi biztonságát mindennél fontosabbnak tartják.

A Patrónus életbiztosítás elsősorban a gyermek életútjának kiemelkedő szakaszaiban nyújt segítséget. Életbiztosításunk szolgáltatása fedezheti a magas tandíjakat, hozzájárulhat az első saját otthon megteremtéséhez, akár az esküvő költségeit is enyhítheti. Segítségével megteremtheti az önálló életkezdés anyagi hátterét.

Amennyiben bővebb információhoz szeretne jutni, kérem írjon nekem a csipkay.peter@ing.hu címre, vagy hívjon a 20/982-3467 telefonon.

Csipkay Péter
gondos_apuka

Ez már majdnem olyan mint a fotósKép
Bogárka?

pocakpacni

Zsanci! 59 cm az nem semmi! Szoval lehet (nem biztos), hogy a növekedési hormonjaival nem stimmel valami, mert Karácsony óta egy centit sem nőtt. Amugy is 87 cm. A neten összefutottam egy anyukával, aki ráadásul gyerekorvos, és ő irta, miután leirtam neki az adatokat, hogy mikor mennyit nőtt, hogy menjünk el a Budai kh.ba kivizsgálásra. De lehet, hogy felszívódási zavar. 13 kiló.
Vio

Kép
vio

Moose ! Eltaláltad tényleg medencéztünk , még Áron is pancsizott , először , majd teszek fel képet !

Ruz ! Áron is nagyon sokat van fent mostanában , lehet , hogy a meleg , de az is lehet hogy csak "öregszenek" , nem ? Kép

Bogárka ! Doni nagyon édes !

Kép
Kép
greenolive

http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.htm

Ancsi, erre gondoltál ?

Zsanci , Vio ! Akkor Áron tényleg jó dagi Kép Most 7100 gramm és még csak 16-án volt 3 hónapos Kép

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?