Sziasztok!
Balcsin voltunk 1 hétig, azért tűntem el, de már itt vagyok
A nyaralás sajnos nem úgy sikerült, ahogy elképzeltem, Dani elestt és szétharapta az alsó ajkát, bevittük a kórházba is, annyir ronda volt, kapott tetanuszt, nagyon sépen gyógyul szerencsére. Szerintem 1 hét és nem is látszik!
Levinek vasárnap volt a kerestelője, de sajnos Dani előző éjjel tökre belázasodott , így nem lehetett jelen.
Holnap jön dokinéni, megkapjuk a 3 hós oltást + Danit is megvizsgálja, szerintem torokgyuszija volt/van, tegnap egész nap alig ivott valamit, ma már jobb szerencsére.
Adri, Ari, angyon csinik vagytok és igazán nincs rajtatok felesleg!!
És a gyerekek is mind gyöngyörűek, Adri, a fiad tisztára Te vagy

Nálunk tombol a dackorszak és a hiszti, Dani ma este pl. azért ordított, mert én csuktam be az ajtót és nem az apja... Kiborít néha.
kb 3 hete egy szobában vannak a fiúk, Levivel 2 hós koráig aludtam egy szobában, aztán kijöttem tőle, és mivel stabilan átalussza az éjszakákat, beraktam Dani szobájába. Néha felébresztik egymást, de tényleg csak ritkán.
Dani ebéd után megy aludni, betakarom és elalszik magától gyorsan. Este viszont ott kell lenni vele, van hogy 1 órát is, de 20 percet biztos.
Levi egy csomót vigyorog, már megfogja a csörgőt, ha a hasára rakom, tömi bele a szájába, viszont nem forog egyáltalán, nem is próbálkozik, max hátról oldalra.
Na most csak ennyi, gyorsan be akartam jelentkezni, de már lefordulok a székről
még pár kép
Balcsin
én is pisze-te is pisze
keresztelő
Jó éjt!
Andi, Levi (3 hó 1 hét), Dani (2 év 3 hó)