Sziasztok

Hazaértünk és nagyon örülök, hogy megint van net és így itt vagytok Ti is Nekem

Asszem kicsit függő lettem, legalábbis a vasárnap után hiányzott a (virtuális) társaságotok
Szuper helyen voltunk, a háztól kb 15 méter volt a tenger, csak le kellett battyogni a másodikról, de a terasz a tenger felé nézett és mondhatom fennséges úgy reggelizni, hogy pár méterre tőled ott hullámzik a tenger
Sajnos a rossz idő oda is leért, úgyhogy nem pnacsiztunk non-stop. Azaz én, mert Laci nem tud úszni ezért inkább a partról szeret szurkolni nekem.
Kicsit kalandosan indultunk, mert épp beültünk a kocsiba, amikor kaptam egy üzit, hogy a régi lakásunk vízórájának a kulcsát feltétlen vigyük el a házmesternek. Ugyan kerülő, de azért elmentünk, de kiderült, hogy amit én a vízóra kulcsának gondoltam az nem az, és az egyetlen kulcsunk Fehérváron van az öcsémnél. A gondoknéni persze elkezdett sápitozni, mert hogy azért kell a kulcs, mert csatornát cserélnek és ha nem tudnak bejutnia a vízóránkhoz akkor megáll az élet. Sőt, mondta a lakásba is be kellene jutniuk, mert ott is kell szerelni valamit, úgyhogy biztosítsuk a lakásba való bejutást is. Mondtam most megyünk nyaralni, úgyhogy ezt felejtse el. Erre mondta kérjünk meg valakit. Na itt kezdett elszállni az agyam, de azért megkérdeztem, hogy mikora kellene. Válasz: valamikor a héten. Na itt el is szállt az agyam, de azért csak annyit kérdeztem, hogy mégis hogy kérjek meg bárkit, hogy valamikor a héten jöjjön ide? Az egészben az bosszantott rettenetesen, hogy szerintem nem hétfőn reggel nyolckor derült ki, hogy csatorna csere lesz, de mégsem kaptunk róla semmilyen értesítést korábban. Na mindegy, azért Apukámat megkörnyékeztem, hogy hozza fel a kulcsokat Fehérvárról és adja oda a gondoknak, mi meg elmentük nyaralni.
Hétfő este értünk oda és nagyon kellemes idő volt, meleg de nem az a hőség mint itthon. Kedd hajnalban megjöttek a barátnőmék és aznap pancsiztunk egypárszor és közben jólesően tettük a semmit. Szerdán reggel esőre ébredtünk

, de azért reggel még elementünk úszni, mert a víz még meleg volt. Viccces volt szakadó esőben úszkálni. Aztán megbeszéltük, hogy ha már esik menjünk el a Pvitlicei tavakhoz, az kellően messze van ahhoz, hogy ott jó idő legyen. Mint kiderül túl messze is. Kicsit eltotojáztuk az indulást és csak 11-kor indultunk plusz odafelé dugóba kerültünk (mindenki autóba ült gondolom az eső miatt). Kettőkor a barátnőmék már nagyon éheztek, úgyhogy megálltunk enni egy étteremben, ami persze tartott egy órát, és mivel még akkor 60 km-re voltunk Pvitlicétől a társaság megszavazta, hogy már ne menjünk el, mivel még mindig szakadt az eső és alig lett volna időnk túrázni Úgyhogy visszafordultunk.

De az ebéd legalább finom volt.

És Laci megígérte, hogy azért egy hosszúhétvégére majd elmegyünk
Csütörtökön megint esett és nagyon fújt a szél is. De jót nevetett reggel mindenki azon az ötletemen, hogy esetleg elmehetnénk megint Pvitlicébe, tegnap is milyen jó volt
Ma reggel végre sütött a nap úgyhogy délután volt egy kis pancsi (majdnem délben keltünk), de négykor már indultunk haza, úgyhogy ez egy rövidített nap volt. Minden este nagyokat társasjátékoztunk.
Összeségében jól éreztük magunkat az időjárás ellenére, csak a felesleges autókázást sajnálom egy kicsit, bár túlképp Lacival jól szórakoztunk útközben, végigdumáltuk az oda-vissza utat.
Pozitívum az is, hogy végre töltöttem egy csomó időt a kereszfiammal

Nagyon édes kölyök, két hónappal idősebb Olinál. Nekem is kell egy ilyen! Ja, tényleg pont ezért járok Dévaihoz
Most azért kukorékolok ennyire, mert hazafelé 10-kor megittam egy red bullt, hogy ne aludjak el a kocsiban, hát most nem is tudok
Úgyhogy mindjárt teszek fel képeket is
Puszi mindenkinek.