A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

CsajokKép
Ha mégegyszer valaki megkérdezi, hogy gond-e vagy hogy szabad-e megnézni a linket, azt fejbekólintom! Miért ne szabadna, hát azér van!!! Kép Ha gond lenne, levenném a netről. Most már megnézem, nincs-e köztük valami pajzán pucér kép, ha már ennyien kérdezitek...kezd gyanús lenni ez nekem. Kép
VandaKép
Engem nagyon érdekel a kép, de szerintem itt mindenki kíváncsi, hogy néz ki a másik, úgyhogy várjuk a képet!
hajnesz

Farkasok! Holi vagytok?? Megnyugtatott kicsit a beszélgetés a doktornővel? Nagyon szeretném!!Kép

Vanda! Hol vannak a képek? Uzsgyiba mentsed csak el a gépedre és irány a topik velük!!!
lkt

Farkasok!

Mi volt a dokinál? Mikor indultok?

Timi!

Kex megkapta a talis simiket?

Hajni!

Szerintem semmi pajtzán nincs a képekben, vagy lehet, én nem láttam valamit?

Vanda!

Várjuk a képeket Kép

Eszter
Kép
roxal

Segítsetek!
Szerintetek mennyibe kerül, ha magán orvoshoz megyek, csináltatok rákszűrést, gyógyszert íratok, teljes kivizsgálást kérek? Fontos lenne!!!Vidékre jártam régen, ez asz első Budai vizsgálatom...
gréti24

Segítsetek!
Szerintetek mennyibe kerül, ha magán orvoshoz megyek, csináltatok rákszűrést, gyógyszert íratok, teljes kivizsgálást kérek? Fontos lenne!!!Vidékre jártam régen, ez asz első Budai vizsgálatom...
gréti24

Gréti,
Ha a "Budai" alatt a fővárosi árakat kérdezed szerintem 8000-10000 Ft-ből meg lehet úszni.

Köszönöm a lecseszést, Gigi beállnék a sorba, előbb a balost majd a jobbost intézd el hogy ne hogy félrecsússzon az egyensúlyom.

Megmondom a frankót, szerintem azért parázok, mert elvileg holnap körül kellene megjönnie és én ezerrel azért szorítok, hogy ne jöjjön meg, de néha kapok testjeleket hogy ez mégiscsak meg akar jönni és ez baromira elkedvetlenít.
A szaros irodai fájlom sem mükszik még talán majd holnap de annyi mindent kellene csinálnom, hogy nem tudom majd mikor.

Voltunk dokinál, nagyon rendi volt, furi volt újra ott lenni. Ha most megjön akkor lesz egy 3. napi vérvételem ( vasárnap-hétfő), majd 17-én UH, hogy hol tart a ciklus, és elvileg augusztus 27-én indul a protokoll, és várhatóan szeptember 12-16 körül lenne a punkció.

szakértők jelentkezését várom:
Miközben megbeszéltük hogy mikor kezdünk, mondta a dokicsaj hogy esetleg ha szeretném akkor csináltathatok egy HSG-t ( Kaáli vagy másik kórház), mondtam neki, hogy amikor volt a laparom márciusban akkor megnéztek mindent, és amikor májusban voltam a Szabolcs utcában dumcsizni Vajda dokinál, hogy szívesen csinál egy hiszteroszkópiát de azt mondta a laparon mindent átnézett és szerinte teljesen felesleges, de ha engem az megnyugtatna akkor szívesen megcsinálja. Na most akkor hogyan döntsek???!!! Elvileg hétfőn kell jelentkeznem a Kaáliban ha szeretnék mégis HSG-t és akkor a következő héten megcsinálja.Mondta, hogy ha polip vagy mióma lenne akkor szt már látták volna. Felajánlotta, hogy ha akarjuk akkor elküld kromoszóma vizsgálatra is ha akarom, de ha ott kiderül valami akkor azon nem nagy valószínűséggel tudnak majd segíteni illetve ha olyan az elváltozás akkor tudják szűrni az embriót hogy örökli-e, de ugyanakkor azt is tudnunk kell, hogy ha teljesen normálisan osztódnak a megtermékenyítés után akkor sem biztos hogy nem defektesek. Szóval nagyon pozitív volt és az volt az érzésem, hogy vagy olvassa a babanetet és tudja kik vagyunk vagy most totál fel van töltődve a szabi után vagy ő is tutira akar menni, azt mondta egyszer be kell jönnie annak a plusznak amitől terhes leszek és maradok. Legalább kétszer rákérdezett, hogy akkor indulhatunk-e tutira, lehet látta rajtam hogy nem a földön járok.
Na ez van csajszikáim!Amúgy tegnap este letusoltam és játszottam egy kicsit a TV távirányítóval és bealudtam, röviden szólva ki voltam nyúlva.

Hajnesz,
Én találtam ám olyan képeket is a linkeden, úgy hogy fel is raktam egy olyan helyre.

Lkt-Kex,
Remélem minden Ok veletek Rágcsa gyerek is hazajött a Balcsiról, kérlek egy-két farkcsóvát dobjatok át a neten, mert nagyon kellene.

Vanda,
Nyomassad a képeket! Sikerült a hifit visszaállítani, vagy bedobozoltad?

Enigma,
Minden OK?!

Puszi Farkas lány

Kép
farkasok

Hello csajszikKép

Itt vagyok végre.
Először is: szuper volt a tali, köszi mindenkinek, úgy örülök, hogy megtaláltalak titeket.
Mindenkinek köszönöm a bókokat, igyekszem is jó példával szolgálni...Kép
Az van, hogy voltam tegnap a Vassnál és ő most már végképp szigorú ágynyugalomra ítélt ha el akarom kerülni a kórházat és a koraszüléstKép. Úgyhogy nem nagyon tudok mostmár jönni, de Farkaslány, Wish, meg aki még tud mindig beszámol majd nektek rólam, ill fordítva.
Mindenkinek megy a drukk, kérek én is még egypicit, min. 4 hétre elegendőt.

HajnikámKép Én is majdnem pityeregtem, de vigasztaljon, hogy bármikor újra tudod játszaniKép
JuditomKép Tőlem is kapsz ám!!! Ha más nem, motiváljon a tudat, hogy most sikerül, szépen kiíratod magad, aztán amíg nem szülsz, segítesz nekem az ikrekkel. Utána meg majd én nekedKép. Same for WishKép
NoémiKép Köszönöm, kedves vagy. Babonából csak mikor megvannak a bébik akkor akarok visszanézni a megintbe. De néha olvaslak benneteket, különösen akiket még én is ismerek. Nagyon sajnálom, hogy a kisbabád meggondolta magát a múltkor, de fantasztikus, hogy milyen erősen talpra álltál és folytatod. Biztos, hogy nemsokára lesz babód!!!!

Drága lányok!!! Mindenkit puszilok. Küldjetek nekem sok sok energiát még, plíz!!!
Előre az ikrekért!!!
enigma
enigma

JuditKép
Csak még egy mondat erejéig. Szerintem a lapar sokkal alaposabb mint a HSG. Mondjuk én alapból ellene vagyok, mert nekem halál volt, de szerintem felesleges. A méhed OK, a bébik meg fognak tapadni, most csak egyszerűen nem klappolt minden. Ezt a kromoszóma elváltozást is felejtsd el, nem lesz semmi baj, ne paráztassanak már!!! Nyugi, csajszi. Próbálj hinni megint, az fél siker. Puszi.
enigma

Sziasztok,

Farkaskoma pontosít!
Judit Hiszteroszkópiát értett a HSG alatt, hisz HSG-je volt már!
Tehát a méhfeltöltés esetének kérdése áll fenn!

Köszi,

Farkaskoma

Ha és elkezdtem képeket feltenni a családról, kutyákról. Igaz folyamatban van, de bővítem.
Tehát.

http://www.kep.tar.hu/farkasalom

Keksz - Rágcs itt vannak neked a vadászkutyák! (Nekik köszönheted majd a jövőben a cupákos vad csontot!!!)

Puszi

Kép
farkasok

A "méhfeltöltés" nem a HSG? Szóval a hysterot fontolgatjátok, nem? Tisztára összezavartok!! Kép
Kié a Beagle? Gyönyörűséges! Persze a cimborái is, csak a bigikkel kicsit elfogult vagyok. Nekünk is van egy. Kép
hajnesz

EnigmaKép
naponta háromszor küldök neked energia sugikat!!!
Megy!!!
Kép
hajnesz

Farkaslány! jól van, jól van!! Szeretem én ezt a doktornénit, mert nagyon jól ráérzett, hogy mire van szükséged.Kép Meddig kell döntenetek, hogy megcsináltatjátok -e a HSG álnevű hiszterót?

Hajnesz! annyira nyugtató ez a kép, amit felraktál Enigmának. Ebből tényleg jön a sok szép energia!

Enigma! Eddig is olyan ügyes voltál az igencsak szigorúra fogott terhesség alatt, ezen a 4 hét fekvésen már igazán nem múlik semmi. Had nőjenek csak szépen azok a lurkók. Nagyon szép a lakásotok, nagyon jó izlésről árulkodik, én is szívesen odaszületnék! De persze csak min. 4 hét múlva...
Wish, Farkaslány! Nagyon várjuk a rendszeres beszámolót a Hős Kismama állapotáról és mindennapjairól.
lkt

ja Farkasalom! Kutyuk nagyon édik. Ha egyszer nagy kertem lesz, én tervezek bele egy kis Rágcsát (beleszerettem abba az írtó ronda szerzeménybe) és egy drótszőrű tacskót, nekem nagyon tetszenek. MEg egy drótszőrű magyar vizslát... Pfú nagyon nagy kert kell!Kép Meg LKT fiú beleegyezése, mert ő azt mondja, ha kutya, akkor legyen mérete...

Különben Kekszi fülét megint megtámadta egy toklász, szegénykémből megint csak altatással lehetett kiszedni. Nagyon sajnáltam, olyan kis ártatlan volt a kis elaltatott elernyedt teste. Még szerencse, hogy 2 barátunk is állatorvos, mert már a gatyánkat is ráfizettük volna erre a dögre. Így is persze túlzásba visszük a ráköltést... De ha egyszer olyan édiKép
lkt

Sziasztok!

Farkasok! A hifi még használható, mert a drágám valahogy megbütykölte. Végülis minden rendben van még, úgyhogy nincs gond. Ma délután állandóan Fifi kutyámat itatta teával, cumispohárból a kutyaházban, onnan kellett előszedni. Utána Hédi kutyalányt lovagolta keményen. Kép Még jó, hogy hagyják magukat. Végülis nem gond, mert én is meggyömöszölöm Marcit amikor csak tudom. Kép Amúgy jól esett, hogy emlékeztél még erre, már nekem is csak derengett.
Ki ez az empatikus dokinénid? Ritka fajta. Hogyan döntöttetek?

Enigma! Én is drukkolok nagyon, számíthatsz rám!

Fénykép ügyben az a helyzet, hogy egy csajnál maradt a gépünk, aki Nyíregyen lakik, szóval igyekszünk visszaszerezni. És jelentem, hogy mindenkinek mindenféle fényképét meg fogok nézni, ha mondja ha nem!
Akartam most is felrakni képet (régebbit) de nem tudok. Miért nem? Azt írja ki, hogy kisebbítsem le. Azt hogy kell?

Egyébként a leletem még mindig nem jött meg, kezdek ideges lenni. Ha meg is lesz, még utána van egy köröm, és csak aztán tudok Dévaihoz bejelentkezni. Mire odaérek, kezdhetem megint. Kép Egy numerológus jövőre jósolt nekem babát, hát nem tudom...
vanda978

Sziasztok KépKépKépKépKép
Hazaértünk és nagyon örülök, hogy megint van net és így itt vagytok Ti is Nekem Kép Asszem kicsit függő lettem, legalábbis a vasárnap után hiányzott a (virtuális) társaságotok Kép

Szuper helyen voltunk, a háztól kb 15 méter volt a tenger, csak le kellett battyogni a másodikról, de a terasz a tenger felé nézett és mondhatom fennséges úgy reggelizni, hogy pár méterre tőled ott hullámzik a tenger Kép
Sajnos a rossz idő oda is leért, úgyhogy nem pnacsiztunk non-stop. Azaz én, mert Laci nem tud úszni ezért inkább a partról szeret szurkolni nekem. Kép
Kicsit kalandosan indultunk, mert épp beültünk a kocsiba, amikor kaptam egy üzit, hogy a régi lakásunk vízórájának a kulcsát feltétlen vigyük el a házmesternek. Ugyan kerülő, de azért elmentünk, de kiderült, hogy amit én a vízóra kulcsának gondoltam az nem az, és az egyetlen kulcsunk Fehérváron van az öcsémnél. A gondoknéni persze elkezdett sápitozni, mert hogy azért kell a kulcs, mert csatornát cserélnek és ha nem tudnak bejutnia a vízóránkhoz akkor megáll az élet. Sőt, mondta a lakásba is be kellene jutniuk, mert ott is kell szerelni valamit, úgyhogy biztosítsuk a lakásba való bejutást is. Mondtam most megyünk nyaralni, úgyhogy ezt felejtse el. Erre mondta kérjünk meg valakit. Na itt kezdett elszállni az agyam, de azért megkérdeztem, hogy mikora kellene. Válasz: valamikor a héten. Na itt el is szállt az agyam, de azért csak annyit kérdeztem, hogy mégis hogy kérjek meg bárkit, hogy valamikor a héten jöjjön ide? Az egészben az bosszantott rettenetesen, hogy szerintem nem hétfőn reggel nyolckor derült ki, hogy csatorna csere lesz, de mégsem kaptunk róla semmilyen értesítést korábban. Na mindegy, azért Apukámat megkörnyékeztem, hogy hozza fel a kulcsokat Fehérvárról és adja oda a gondoknak, mi meg elmentük nyaralni.Kép
Hétfő este értünk oda és nagyon kellemes idő volt, meleg de nem az a hőség mint itthon. Kedd hajnalban megjöttek a barátnőmék és aznap pancsiztunk egypárszor és közben jólesően tettük a semmit. Szerdán reggel esőre ébredtünk Kép, de azért reggel még elementünk úszni, mert a víz még meleg volt. Viccces volt szakadó esőben úszkálni. Aztán megbeszéltük, hogy ha már esik menjünk el a Pvitlicei tavakhoz, az kellően messze van ahhoz, hogy ott jó idő legyen. Mint kiderül túl messze is. Kicsit eltotojáztuk az indulást és csak 11-kor indultunk plusz odafelé dugóba kerültünk (mindenki autóba ült gondolom az eső miatt). Kettőkor a barátnőmék már nagyon éheztek, úgyhogy megálltunk enni egy étteremben, ami persze tartott egy órát, és mivel még akkor 60 km-re voltunk Pvitlicétől a társaság megszavazta, hogy már ne menjünk el, mivel még mindig szakadt az eső és alig lett volna időnk túrázni Úgyhogy visszafordultunk.Kép De az ebéd legalább finom volt. Kép És Laci megígérte, hogy azért egy hosszúhétvégére majd elmegyünk Kép
Csütörtökön megint esett és nagyon fújt a szél is. De jót nevetett reggel mindenki azon az ötletemen, hogy esetleg elmehetnénk megint Pvitlicébe, tegnap is milyen jó volt Kép
Ma reggel végre sütött a nap úgyhogy délután volt egy kis pancsi (majdnem délben keltünk), de négykor már indultunk haza, úgyhogy ez egy rövidített nap volt. Minden este nagyokat társasjátékoztunk.
Összeségében jól éreztük magunkat az időjárás ellenére, csak a felesleges autókázást sajnálom egy kicsit, bár túlképp Lacival jól szórakoztunk útközben, végigdumáltuk az oda-vissza utat.
Pozitívum az is, hogy végre töltöttem egy csomó időt a kereszfiammal Kép Nagyon édes kölyök, két hónappal idősebb Olinál. Nekem is kell egy ilyen! Ja, tényleg pont ezért járok Dévaihoz Kép

Most azért kukorékolok ennyire, mert hazafelé 10-kor megittam egy red bullt, hogy ne aludjak el a kocsiban, hát most nem is tudok Kép
Úgyhogy mindjárt teszek fel képeket is Kép

Puszi mindenkinek.

wish

Ez a kilátás a teraszról, első este készült.
Kép

Nagyon esik....
Kép

Eddig jutottunk Pvitlice helyett, de a hegyek és az erdő nagyon szépek Kép (és zordak is esőben)
Kép

Õ Peti. Ugye milyen ügyesen szétmorzsálja a zsemlét? Kép
Kép

El akarom kapni a vizet Kép
Kép

Nem akarunk hazamenni!!! Kép
Kép

wish

Szia WishKép

Jó, hogy újra itt vagy! Hát nem csodálom, hogy nem akartál haza jönni! Nagyon szép helyen voltatok. A keresztfiad nagyon édes. Legalább babáztál egy kicsit. Most már nem vagy híján prototipusnak! Egy kis red bull rám is rám férne, kicsit lefáraszt gyerekem, apjuk meg KínábanKép

Na megyek mert már a hattyú halálát adja elő!

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Wish!
Nagyon klassz helyen voltatok.Kép
Az én prototipusomat se felejtsétek el!KépMert ám nekem is van egy gyönyörű!KépTeszek is fel róla képeket.KépPusziDia
UI:Ja,feltennéd nekem a táblicskut?Csak,hogy tudjam ki,hol tart,köszi.Kép

KépKép
KépKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Sajnos a te fiad nem lehet prototípus, mivel fiatalabb Olinál. Õ már a sorozatgyártás első igen jól sikerült példánya.
Egyébként látszik, hogy jó rég nem raktál fel képet, mert nagyon nagyott nőtt Domi azóta. Már ő is igazi "nagy"fiú kezd lenni Kép
(mindjárt teszek fel táblát, csak az a másik gépen van, és elő kell még csomagolnom)

Póci Kép
Mikor tervezitek, hogy mentek a következőre?

Stella Hiradó Kép
Stella jól van, 2-3 naponta szívják le neki a folyadékot és folyamatosan kap infúziót is. A doki azt mondta neki, hogy még lehet hogy egy hónapig benntartják.
Éééééééééés ma láttak két pöttyöt az Uh-on Kép

Wish

wish

WishKép

Legközelebb már nálatok fogja a Dévai látni azt a két kis pöttyöt!!!! Vagy hármat!Kép Na jó azért az már tényleg sok lenne!

Puszi

KépKép
gigi28

Na jól van akkor nem prototipus!Kép
Gartulálok Stellának!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
De ezen ne szomorkodj, az első számozott példány mamájának lenni is nagyszerű lehet Kép
Én szíves örömest elfogadom a fiadat, ha te ilyen szomorú vagy ettől Kép
De ha szeretnéd akkor inszem prototípusnak kinevezhetjük Domit Kép
na mindjárt teszem a táblát is.

wish

Kép

wish

DiaKép, Gigi Kép
Így elnézegetve a fényképeket felmerült bennem a kérdés, hogy a vajon csak szőke kékszemű gyerekek készülnek Dévainál ebben a szériában? Kép
Na nem baj, nagyon édesek.
A keresztlányom is, aki szintén Dévais gyerek, szőke és kékszemű. Bár a nővére nem. Szóval 75%-ban szőke kékszeműekKép

wish

Szia Wish!
Na jó nem is vagyok szomorú.KépFőleg ha a mókuskám az első inszem prototipus.Kép
De neeem adom!Csak babázhatsz vele a talin.KépRemélem sikerül összehozni!Puszi.Köszi a táblát.Kép
Ezt Enigmának küldöm!Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

WishKép

Én oda adom, csak néha hagy látogassam megKépKép Na jó, csak vicceltem. Lehet, hogy Dévai apánk is szőke, kék szemű gyerek volt???????!!!!! Ha nagyobb korukban hasonlítani fognak rá akkor elkezdhetünk gyanakodni!Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nekem is rögtön szemet szúrt. hogy sok a szőke, kékszemű babó, de sebaj. Nekem megfelel, főleg, hogy én eredetileg fekete vagyok, a párom meg sötétbarna.

Wish! Merre voltatok üdülni? Szép lehetett valóban!
Én is fel akartam rakni egy képet az én két prototípusomról, de nem tudok. Mondja meg nekem valaki, hogyan kell csökkentenem a kép méretét 600*600-as ra, mert ezt írja ki.
vanda978

Vanda Kép
Horvátországban voltunk Krk sziegeten egy kicsi faluban.
A képet úgy tudod átméretezni, hogy megnyitod valamilyen képszerkesztő progival (pl microsoft fotoeditor). és keresel benne egy olyan menüpontot, hogy átméretezés (resize) vagy valami ilyesmi. Ott beállítod, hogy a pixelméret 600 legyen valamelyik irányba, elmented és kész.
Ha nincs progid szólj és küldök egy kicsit, ami tudja ezt.

wish

Nincs ilyenem tudomásom szerint, úgyhogy jó lenne. Emilben küldöd? Csak letöltöm és kész?
vanda@pr.hu
vanda978

Vanda Kép
Elküldtem a progit.

wish

Sziasztok lányok!
Na sikerült visszaolvasni az elmult hét termését.Sajna az elmult héten reggeltöl estig dolgoztam igy nem tudtam benézni.Elegem van a munkábol pedig eddig szerettem amivel foglalkozom de most felidegesitettek.Jo lenne már itthon lenni babásan.
Wish tök szép helyen voltatok nyaralni csak kár hogy egy kicsit rosz idöt fogtatok ki.
Nemtudom mikor megyek a fagyibabákért talán oktoberben de még nem volt hangulatom megbeszélni a párommal hogy mikor is,de elöbb ugy sem lehet ki kell várnom a 3 honapot.Addig szorgoskodunk itthon hátha!Ja és Felsöpakony a lakhelyem ezt egyszer kérdezted a táblázat miatt de akkor elfelejtettem megirni.

Lldicsi nagyon aranyos a babád :-) !

Stellának meg gratulálok :-) !

Délután megyek gyerekezni má nagyon várom az 5 éves keresztfiammal meg a 2 éves hugával.
Mindenkinek szép napot kivánok!

Kép
póci

Póci Kép
Úgy tudom a fagyibabákkal nem kell kivárni a három hónapot. Ha kifizeted a transzfert akkor nem számít bele az öt támogatottba, így bármikor meg lehet csinálni. Ahhoz stimu sem kell, csak visszateszik és kész, de majd Hajni megmondja pontosan hogy van, mert neki már volt fagyibabás transzfere.

Wish

wish

WishKép
Üdv újra itthon! Gyönyörű a hely, sokszor eszembe jutottál és kb ilyen környezetbe képzeltelek bele. Kép
Az én következő lombikom biztos nem októberben lesz, kiveheted. Õszintén, nem tudom megmondani, mikor akarok egy következőt. Bocsi, most feladtam a leckét, vajon hova tegyél, de tényleg fogalmam sincs, hogy s mint alakul az életünk a közeljövőben.
Fagyi téma: nem kell kivárni 3 hónapot, lehet a következő ciklusban folytatni, nekem nem kellett külön fizetni érte, az első körbe számított bele.
hajnesz

Nekem azt mondta a Vass doki hogy ugyan ugy meg kell várni a három honapot és transzfernek számit.Azt nem is mondta hogy ha kifizetem mehetek.De most még ugy se akarom az inszemeket is sorba csináltam minden honapba elötte a 3 irányitott ez mind zsinorba aztán utánna egyböl a lombik most egy kicsit elfáradtam és anyagilag is kimerültünk.
Most értünk haza nagyon jo volt a gyerköcökkel.

Kép
póci

Wish!
Úhhhhhhhhhh de jó, hogy újra köztünk vagy, valahogy nélküled adakozott a topikKépKép De most már minden a régi leszKépKép
Tényleg nagyon szép helyen voltatok. Nagyon szép a horvát tengerpart, sajna a Balcsi köszönőviszonyban sincs vele.

Stellának nagyon örülök, olyan jó, hogy ketten (már biztosan) ott vannakKépKépKépKépKépKépKépKép Ez az 1 hónap kórház nem hangzik túl jól, de gondolom, a 2 pöttyike látványa kárpótolja. Meg így legalább a kritikus első 3 hónap többségében szem előtt lesz.

Dia! Én mint szintén inszemes kinevezem Domit prototipusnak, nekem ő (is ) az. Tényleg hihetetlen mekkorát nőtt. Tök jó kis krapekKép
lkt

Sziasztok!
Póci,Lkt!
Köszi szépen a dicséretet!KépSzerintem is jól sikerült bár én elfogult vagyok.KépTimi köszi a kinevezést is.KépMa bújt ki a hetedik fogacskánk.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Lavy!
Bodajk Heves Megyében van?Ha igen,lakik ott egy Bozsik Laci nevű hapsi?29-30 éves.Fekete göndör haj.Dia

Kép
Kép
lldicsi

<!--attachment: i_view32-249273.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*0.3**i_view32%2eini --><center><pre>
Kép
i_view32.ini (0.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
vanda978

Bocsi, ez még most sem jött össze Wish! Mostmár jól kiröhögtem magamat, fogalmam sincs mit csináltam. De azért köszi! Kép
vanda978

Dia Kép
Látod, inszem prototípus a fiad és egyben Dévai topik sorozatgyártás első példány Kép Ez azért nem semmi, nem is csodálom, hogy kibújt a hetedik fogacskája is.
Bodajk egyébként Fejér megyében van. Lavi meg nagyon régen nem jelentkezett Kép, remélem jól vannak.

Vanda Kép
Azért ez haladás, próbálkozz csak tovább, én szeretném látni azokat a fényképeket Kép

Timi Kép
A kaális topikon írta valaki, hogy egy ismerőse hiperstimu miatt 6 hónapig kórházban volt, ehhez képest az egy hónap semmiség. Reméljük egy hónap múlva tényleg hazaengedik Stellát.

Wish

wish

Wish!

Üdv újra körünkben, tényleg hiányoztál. Múlt héten nagyon pangott a topic. Persze az is tény, hogy senkinek nincs stimuja, nem kezdödtek programok, így Domi és Oli képeiben gyönyörködhetünk Kép Gyönyörü helyen voltatok, remélem, hogy az idö ellenére feltöltödtetek. Kép

Dia!
Én is megszavazom neked Domit prototípusnak. Szerintem a két megszületett baba mindannyiunk számára pozitív példa, s nekem sokszor ök adnak eröt, hogy folytatni kell. Ezt pedig nagyon köszönöm neked, s Giginek.

Vanda!
Mi türelemmel kivárjuk azokat a képeket...

Timi!
Ti várhatóan mikor kezdtek?

Póci!
Én is úgy tudom, ha nem tb támogatással viszitek a fagyibabákat, akkor nem kell kivárni a három hónapot. Szerintem nem érdemes erre vesztegetni a támogatást, persze nem tudom mennyibe kerül a transzfer, de csak nem lehet olyan sok, mint egy teljes stimu.

Eszter
Kép
roxal

Roxal! Ha belevágunk a köv.ciklusimban, akkor 1-jére várom a következő mensimet. Ez azon múlik, hogy hogyan haladok az egészségfilozófusnál. Egyenlőre úgy érzem, hogy belevágunk szeptemberben a köv.inszembe, de biztosat kb.2 hét múlva tudok mondani, addigra túl leszek 2-3 újabb találkozón a nőcivel.

Te hogy vagy? Teljesen erőbedobással tudod majd kezdeni a következőt?

Lányok! Olyan jó, hogy most Stella mellett egy másik csajszi is babás lett a Kaáli topikon. Olyan jó ezt olvasni, csomó erőt ad.

Wish! Én is olvastam erről a hiperstimus lányról, tényleg nagyon reméle, hogy Stellának kevesebb jut majd a kórházbólKép
lkt

Roxal Kép
Ti a tervek szerint mikor kezdtek szeptemberen belül?

Timi Kép
Gondolkodom ezen az egészségfilozófuson. Elküldenéd az elérhetőségét? Valamit muszáj kezdeni magammal. Kép

Bejelentkeztem újabb cérnázásra is. Brrrrr. Azért annyira nem vágyom rá, bár továbbra is fenntartom, hogy voltak pozitív hatásai. Remélem Farkasoknál tutira beválik Kép

Próbálok dolgozni, de olyan nehéz... Mennyivel jobb volt otthon és a tengernél! Kép

wish

Timi!

Jól vagyok, köszönöm. Bár a tegnapi bécsi kirándulás kicsit felborította a pihentségemet, de megérte, mert jó volt.
Most úgy érzem, telejes erőbedobással tudom kezdeni. Ez a pár hét még olyan lassan telik...

Wish!
Augusztus 16-án megyek Dévaihoz. Akkor mondja meg, hogyan tovább. Ha jól számolom, akkor fog megjönni. Tehát mire meglesz a kenet eredménye, addigra kicsúszunk, tehát úgy szeptember 9 környékére saccolom a következőt. Úgy szeretnék májusi babát. Kép

Szerintem már ránk is ránk férne valami sikerszéria (Kaálisokhoz hasonlóan Kép)

Eszter
Kép
roxal

Változatlanul nincs meg 2 eredményem, és ezek miatt nem tudok továbbhaladni.
Mert ugyanis Innen Patakról küldtek Ujhelybe, ahol levették rá a vért, onnan elküldték Miskolcra, de onnan is továbbküldték Pestre. Már annyit telefonálgattam, de azt mondják, hogy az egyik ideje 4 hónap. Szerintetek ez lehetséges? (SHBG, 170H Prog.) Tudtok ezekről valamit? Már pedig minden megérkezett, még az ANTSZ is elküldött mindent, már csak a gyogyikat kellne beszednem. Ha Dévai visszajött szabiról, szerintetek felhívjam ez ügyben? Lehet, hogy nem is fontos. Olyan ideges vagyok, pedig a trombózisos tesztem is jó lett. Mi a franc lesz, mire visszamegyek letellik a hat hónap.

Wish! Mi az a cérnázás? Amúgy még én sem tértem magamhoz nyaralás óta, kicsit nehezen megy most.
vanda978

TimiKép
Szerda délelőtt megyek a guru nénihez!
VandaKép
JPG formátumban próbáltad már menteni? Ha nem megy, esetleg átküldheted emilben, szívesen segítek!
CsajokKép
Én most nagyon bízom Bennetek, abban, hogy Stellával elindult végre a 2005 nyári-őszi sikerszéria, tényleg ráfér má a topikra, mindenkinek nagyon nagyon szorítok már most!!!
hajnesz

VandaKép
Sajnos nem tudom, hogy mennek ezek a vérvételes dolgok, jól összekutyulták itt Neked. Mit tudnak 4 hónapig szarakodni? Mindenképp hívd fel Dévait, ha visszajön, én biztos azt tenném.
hajnesz

Roxal Kép
Ha pont akkor jön meg amikor Dévaihoz mész, akkor fog tudni kenetet levenni?
Én ezen töprengek, mert nekem is esélyes, hogy az időpontomra fog esni a mensi (augusztus 29)
Viszont ezek szerint megint pont váltásban leszünk. Amikor Nektek kiderül, hogy sikerült mi akkortájt fogunk kezdeni.

Vanda Kép
A cérnázés a cérnabeültetéses akupunktúra. www.yamamoto.hu -n olvashatsz róla.
Szerintem hívd fel Dévait ha addig sem lesznek meg ezek az eredmények. Hátha tud segíteni, biztos van olyan hely, ahol gyorsabban megcsinálják. Ennél még az is jobb, ha fizetni kell érte.

HajniKép
Kíváncsi vagyok Neked milyen lesz a guru néni.
Én még tépelődöm, hogy hozzá menjek, vagy inkább keressek egy pszihológust.

Szerintetek miért lehet az, hogy még mindig érzem a petefészkeimet? Most hogy így reggel óta ülök egyre kényelmetlenebb. De az éjjel is alig tudtam aludni tőle. Lehet, hogy csak Stellával szolidarítok!? Kép

wish

Kép

wish

Wish!

nem mondta meg, hogy kenetet akar venni, csak tőletek tudom. A nőgyógyász már vett le mensi első napján. Legfeljebb visszamegyek egy héttel később.

Eszter
Kép
roxal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?