A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi!
Ha csípés, akkor arra a fenistil csepp a legjobb (belsőleg), de mintha azt csak doki írhatná fel, úgy rémlik. Persze nem is biztos, hogy az, ezért szerintem érdemes lenne megmutatni...

Ancsi!
Bizony, pénteken leszünk 7 hetesek. És most ez olyan soknak tűnik, de 2-3 év múlva gondolj bele mennyire nem lesz jelentősége. Itt fog majd randalírozni egy csomó egykorú totyogó a talikon! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi!
szerintem vidd el dokihoz sürgősen! most tudtam meg, hogy nem csak a méh v. darázs okozhat allergiát, de egy tetves szárnyashangya is!! nem tudhatod, hogy máshol (pl. torka) nem dagadt-e be. vidd el, hogy megnyugodj, és hogy a legjobbat kapd rá!!!

ancsipancsi

Gigi!
Én sose megyek dokihoz, de Eszterrel a legkisebb gaynú esetén is, szóval én Bálintot is vinném, de vidd inkább te, az a biztos, ha doki látta.
neet
(PS: Holnap Balaton, készítem a korcsolyákat...)
neet

Ancsi!
én már sehogy nem fejek. régen Aventtel nyomtam...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Oxigén

a hematológusom ajánlotta a SOTE1-t mert állítólag félt és úgy gondolja ha a terhesség alatt bármi komplikáció lenne azt csak ott tudnák kezelni
hajpi

Gigi, miert nem vitted dokihoz mar tegnap?!
moosejaw

<font color="0000ff">Tegnap végigmértem a cukromat:

Éhgyomorra: 3,6
Reggeli után 1 órával: 5,9
Tízórai után egy órával: 4,6
Ebéd után egy órával: 4,8
Uzsonna után egy órával: 4,6
Vacsora után egy órával: 4,5

HOGY ÉN CUKORBETEG???
Azért érdekes a reggeli után vajon miért volt magasabb, mint a többi... Tud valaki magyarázatot erre? 30 szénhidrátot reggeliztem. (1 zsömle felvágottal, margarinnal)

Proone
24+0 (UH szerint 25+1)</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

talán még lustább volt a hasnyálmirigyed reggel
szóltál neki, hogy ébresztő? Kép

ancsipancsi

Én is ilyesmire gondolok... Egész éjszaka nem kellett dolgoznia és döcögősen indult a napja... Lehet, hogy a cukorterhelésen is ez volt a 'baj'...? Hmmm...

KépKépKépKép
proone

Helló csajszók,
minden úgy van, ahogy Bogárka írta!
Isti folyton az ágyában álldogál, vagy máshol rosszalkodik, még mindig elég törpe, bár rengeteget eszik, és iszik, és néha már rág is a két kis fogacskájával.
Most már csak reggel kéri a cicit, de akkor sincs nagy türelme hozzá, úgyhogy ilyenkor papa gyorsan szalad melegíteni a lefejtet Kép
Papa???? igen bizony. kicsit változott a kép, a papa egyre kézségesebben segít, és néha már játszik is Istivel! ;)
A többi is igaz, amit Bogárka írt, a párom nagylányának (azért még csak 17) sajnos Hodgkin's limfómája (nyirokrákja) van. Nemrég derült ki, de akkor már életveszélyben volt. Mostanra már elkezdték a kezelést, és nemsokára a kemoterápiát is, ami elég szar, de állítólag ezzel jól gyógyítható (10-ből 9). Nagyon bízunk benne, hogy Istvánka testvérkéje meggyógyul, szóval nem is lehet másképp! Kép

Kérdés: valaki tapszatalt már olyat, hogy szülés után sokkal fájdalmasabb lett a menzesze? az oké, hogy az első, de nekem már azóta ez a 3., és 2 napja szenvedek a PMS-től Kép

Esztinek és Vincének nagyon boldog 8. hónapos szülinapot kívánunk!
v

votiv 8)
votiv

és itt egy sztárfotó, bár ezen sajnos a fogacskák nem látszanak:
Kép

votiv 8)
votiv

Gigi, hogy van Bálint?

votiv 8)
votiv

Kérdésem: szeretnék egy kettes számú babakocsit venni, mert a mostani nagyon nehéz. Szuper meg minden és ha csak a környéken megyek arra tökéletesen jó. De ha már bkvzni szeretnék arra alkalmatlan, mert nem tudom megemelni és brutkó nehéz.... szóval mit kell nézni egy babakocsinál, mi a jó babakocsi? mi egy jó márka.. ha valakinek van esetleg eladó olcsón valami jófajta az is érdekelhetne... Az enyém szuper használtan vettem, szóval nem bántam meg, csak igy egy kicsit bezárva érzem magam. Persze csak olyan érdekel, ami újszülöttnek is jó. Köszi Johi

Kép
Kép
johanna1975

csajok,
köszi és képzeljétek mostnara teljesen lement neki a duzzanat és már nem is pirosKépfelhívtam a dokinkat és mondtam neki és ő mondta hogy egyszer régebben még írt fel krémet na és azzal kenjem be meg adjak neki kálciumot.és ha nem lesz tőle jobb akkor holnap vár minket!de egy múlva már alig látszottKép Kép Kép
szóval tök jó kedvem vanKép Kép Kép

bogárka,
a fenistil cseppem van itthon de azt anno hörghurutra írta fel nekünk a dokinéni...
emma hogy állKép ?????????????????

moose,
imádlakKépha nyugtattál volna a megdorgálás helyett azt hittem volna valami földönkívüli írkál itt a te nevedbeKép gigi szereti moose

hajpi,
a sote 1 a baross?mert ott tudok ajánlani neked egy fantasztikus dokit,ő a papp csaba.van mobilszámom is ha kell. a feleségével egy műkörmöshöz jártunk és ő vitt el egyszer hozzá mikor a saját dokim szabin volt engem meg megettek volna a gombák mire hazaér......iszonyat jó fej a doki és egy lángelme is!!!!!!!!

votiv,
azért jó hogy néha bekukkKép
apa lányának sok siker és kitartást és jobbulást!
én ilyet nem tapasztaltamKép?Kép

gigi

gigi
Vendég

Votiv: de jó hogy újra itt. Kisfiad nagyon édes.

Kép
Kép
johanna1975

votiv,
gigi fáziskésésbenKép
hát ez a kép istiről........
kár hogy már odaadtad,szülnék neki is egy csajtKép
ha minden jóképű kiskrapeknak szülnék egy csajtKép.......tyűűűűűűűűűűűű
Vendég

Sziasztok Csajok!
nekem ma is 1kezes technika napom van, Vince se nagyon alszik ma, biztos front ... mindig 4-5 között szokott először enni kérni, ma 2-kor, aztán fél 4-kor aludt vissza, 7-kor megint enni kért, 9-10 között szundi, megint kaja, és most megint nem alszik ... szóval én is elég álmos vagyok. de találkoztam Dórával, akinek hatalmas a pocija, és én úgy látom, hogy változik az arca, sztem nincs már sok idő Kép

Moose: nem kell rögtön ledorongolni, én pontosan tudom, hogy milyen oltások lesznek és mikor, csak a homeó nem követi pontosan a szurikat, a táblát meg valamiért én nem tom megnézni, lehet, hogy vmi progi nincs hozzá a mac-en, nemtom, úgyhogy: bleeeeeeee (nyelvnyújtogatós smile)

SZÜLINAPOS BABÁKNAK BOLDOG NAPOKAT!!!!!!!!!!!!

fic.
ficánka

johi,
ebben nem tudok segíteniKépnekünk graco sport plusz city van és nagyon állat,imádom,nagyon jó tolni,pik-pak össze lehet csukni befér mindenhová....csak ennek nem lehet teljesen visszintesre hajtani a háttámláját,csak majdnem vízszintesre.ezt mi tavasszal vettük,de bálint akkor már állt benneKép ha nem találsz olyat amit lehet újszülött kortól használni későbbre ezt tudom ajánlani.
Vendég

votiv,
body C&A?????nekünk is ilyen vanKépazaz ilyen isKép
Vendég

Votiv: hellóóóóóóóó! Kép
Isti baba naggyyyyyyon jóképű kiskrapek! Kép
Apa lányának sok erőt és gyors gyógyulást!

Gigi: cupp mindkettőtöknek! Kép

Zsanci: köszi a számot és a tanácsot! Kép
ficánka

Sziasztok!

Csak gyorsan...
Viki tegnap óta alig alszik, lassan a hidegfront helyett szélérzékenysége van. Kép Nekem meg már szopi alatt is megy a szundi, mert addig elfoglalja magát Kép
Már tiszta vörösek a szemei, éjjel ugyan aludt 6 órát, de azt nagyon kevésnek érzem (nekem sem volt elég) Holnap meg oltás, remélem azért addig alszik.

Votiv: Kitartás, sok erő nektek! Főleg apának!

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok! Kép

Ficánka Kép Neet Kép Kisün Kép Ancsipancsi Kép
köszi a szíves fogadtatást! Kép

Akartam valami támpontokat írni, hogy milyen orvost keresek, és azért írtam, hogy ne várasson meg, mert a régi orvosomra mindig borzasztóan sokat kellett várni. Õ olyan volt, aki többet vállal be, mint amit el tud végezni.
Egyébként azért nem vagyok olyan szigorú... Csak nem akarok cseberből vederbe esni...
Szívesen járnék magánba, senkit nem ismerek, ezért azt hívom fel, akinek először megszerzem a számát Kép
Hallottam, hogy három Bálint doktor is van, a Nagy meg a két fia, ugye?
Kit ajánlasz a két név közül, amit írtál, Ancsipancsi?

Szeretnék mindél hamarabb elmenni egy rendelésre, és büszkélkedni a "kis lakómmal" Kép

Ui: szépek a babák a képeken! Kép
anyahajó

Oxi, Bogárka: lehet, hogy a babóink összebeszéltek? Kép
ficánka

Proone: eddig bejön nekem is: http://proone.fw.hu, látom a site-ot, csak utána nem találom ... segíts, ha tudsz!
ficánka

Votiv! Vegre! De aztan nehogy megint honapokra eltunjel, mint multkor! Egy rovidke hozzaszolassal meg egy keppel nem birjuk am ilyen sokaig! A srac nagyon helyes Kép Nagylanynak mielobbi gyogyulast!

Bocs mindenkitol, de en mar csak ilyen szornyumindekitledorongoloizemicsoda vagyok Kép a, azert nem, ha valami nagyon rosszat csinalnatok, akkor mar hozza sem szolnek (Ancsinak peldaul mostmar nem is irok).

Ha vasaroltok, tapasztalatok: az egyeves csajomra (kethete mertek 73cmnek, persze lehet, hogy elszurtak) C&Aban 80-ast, Kenguruban es Brendonban 86-ost, Coraban meg 2 evesre valot kell vennem...
moosejaw

Köszönjük a köszöntéseket, és mi is boldog szülinapot kívánunk mindenkinek, akinek aktuális!!! Kép Esztinek és Istinek a 8. hónaphoz (ezt tudom legkönnyebben a fejemben tartani a közös dátum miatt), Grétinek a félévhez... Kép

Gigi,
vsz csak csütörtökön tudom küldeni a cd-ket, előre is köszi. Bálintnak jobbulást!!!

Votiv,
nagyon kis huncut Isti! ÉS tesókájának gyors gyógyulást kívánunk...
Nekem csak az első menzi volt fájdalmas a szülés után, most már kb. ugyanolyan, mint régen.

Járóka:
Mi kaptunk kölcsönbe, de amióta V. tud forogni és kúszni-mászni, azóta nem tudom beletenni, mert nagyon utálja. Szóval én sem vennék a mostani fejemmel.

Sárgabarack:
én kb 1 hete adok V.-nek, és nem okozott semmilyen panaszt, őszibarackkal kevertem és szerette. Persze, a kérdéses korhatárt ma értük el, szóval most már megengedett ez is.

Talira nagyon szeretnénk menni, de még nem tudom, mit sütök. Talán sajtos-sós rudacskákat, hogy Neet kedvében járjak... Kép

Mindenkinek puszi,
Blaye
blaye

(És Vikka meg 2hós lesz holnap Kép)

Fic: A macon nekem sem jön be Proone oldala Kép De ha neked bejön, kérem hozzá a beállításokat Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Johi!
Ugyanazt akartam írni, mint Gigi Kép : a Graco Citisportot. Elvileg sportkocsi, de majdnem vízszintesre dönthető a támlája, és a külföldi lapokon mindenhol azt írták, hogy születéstől használható. Én majd szeptemberben fogom megvenni, Doni 3 hós kora körül, akkor már sztem nem nagy baj, ha nem teljesen vízszintes, sőőőt! Kép Nekem is az a bajom, hogy a nagy babakocsi nem fér be az autókámba Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
De jó, hogy itt is vagy! Kép
Fogok ám majd a méledre is válaszolni, csak arra több időt akarok szánni... ilyenkor csak perceim vannak, hogy felugorjak kicsit a netre...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<!--attachment: szentimre-250037.html*mime_html.gif*text/html*32.1**szentimre%2ehtm --><center><pre>
Kép
szentimre.htm (32.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Így sem tudjátok megnézni a táblát...? Mert rakhatom így is, ha az jobb...

Egyébként: http://proone.fw.hu/szentimre.htm</font>

KépKépKépKép
proone

Votiv, nekem nyul ota egyaltalan nem faj Kép mar megerte, mi? Kép viszont sokkkal tobb vert vesztek...

Johanna, Ada csinalt valami olyat, hogy valami olyan alaku parnat rakott a babakocsiba, amitol a nem teljesen fekvo is fekvo lett Kép ha nem tudod egyedul kivitelezni, kerdezd ot, ha hazaer a nyaralasbol. Sajnos a kicsikocsik altalaban nem teljesen donthetok, de arra a egy-ket honapra, amig dontened, ez jo megoldas lehet.

Anyahajo, az en dokimnal azert kell varni az idopontok ellenere, mert a hathetes kontrollra jovok meg a verzo,stb. kismamak soron kivul bemehetnek. Ez szerintem jo, mert mar en is kerultem hasonlo helyzetbe (amikor genetikai uh.ra kuldtek, engem is azonnal megnezett, meg a hathetes kontroll ugye, amikor tenyleg meg minden percet a babaval van az ember), ugyhogy szerintem ez akkoris jo rendszer, ha emiatt nekem is sokszor sokat kellett varnom.
moosejaw

Sziasztok!

Pocak, szep nagy hasid van, szerintem nekem nincs is ekkora.Kép))
Emlekszel a Szilvire? Tegnap fektettek be, ha minden igaz, ma de. inditottak meg a szulest. Szoval jol megvaratta az anyjat a kiscsaj...

A mai vizsgalat soran kiderult, hogy egy ujjnyira nyitva a mehszaj, a 23-ai kiirasomat valoszinuleg mar nem varja meg a lanyunk. Ennek a hirnek nagyon orultem, de annyibol sajnalom, hogy nem a valasztott dokim lesz velem.

Asszem ideje lesz osszepakolni a cuccaimat...Kép
Megyek is mert var a haztartas.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora! Nekem 37 hetesen 2 ujjnyi volt, és mégis a 40. héten szültem. Csak azért írom, hogy ne éld bele magad annyira.

Kép
vio

Dora!
Mármint aug. 23? Mert akkor Ancsival készíthetitek együtt a szoptatós sört meg a zsugát. Kép Mindkettőtöknek: HAJRÁÁÁÁ!

Blaye!
Igen igen igen! Gyere és hozd Vincét meg a sajtos rudakat!!!! Kép

Votiv!
Igen igen igen! Te meg hozd a kis vejemet. Kép A többiről emailben...

Babakocsi:
mi olyat vettünk, ami születéstől 4 éves korig jó, mert átalakítható. Eszter már ül benne (teljesen feldönthető vagy állítható vagy milyen a támlája) de aludni is tud benne, ha ledöntöm. Nem a kocsi a mérvadó, mert eleinte "könnyedén" emeltem, most azonban gátlástalanul segítségért ácsingózok a bkv-nál, mert nem bírom el a csajjal együtt, pedig bazi erős vagyok ám! Kép És mióta APA VÉGRE DOLGOZIK (Kép) megint kettesben járunk bevásárolni, meg csavarogni a Camponába.

Moose!
Akkor nem vagyok ezzel egyedül, nekünk van 12 month-os ruhánk, ami 74es és kicsi Eszterre. (Aki ugyebár 8 hós ma.) Viszont van olyan 68as is, ami még jó. Vicces.
neet
neet

Esztinek, Istinek és Vincének BOLDOG hófordulót Kép

Votiv,
de jó, hogy vagy megint, csatlakozom Moose-hoz, nehogy eltűnj megint hónapokra Kép
Párod lányának kitartást és gyors gyógyulást!!! KépKép

Ildi,
persze, hogy párod befér! Kép

Dóci ma hiperhisztisakaratos, de dél óta alszik, így jutottam egy kis pihenőhöz Kép

vera
kisün

Neet,
szerintem a ruhákat összevissza számozzák, hogy az otthon tespedő kismamáknak legyen némi agytornájuk Kép én ezért már csak mintadarabokkal mászkálok (ami lehet ruha vagy Dóci maga), ha venni akarok valamit, mert úgyis tudom, hogy úgysem igaz, ami a címkén van Kép
kisün

Sziasztok!

Régen voltam...

Azt szeretném kérdezni, hogy volt valaki az "újszülött, baba-mama szobák, szoptatás" előadáson? Érdemes elmenni? És majd a babaklubba? Az is előadás jellegű?
mkatus

Vio, pedig en ugy szeretnem beleelni magam!KépKép
De ha marad ugy is jo, van meg dolgom boven!Kép A kiirasig meg 15 nap van, ha ebbol lefabrikalunk par napot az is mar itt van a nyakamon.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora! Attól még megindulhat 5 perc múlva... csak vedd bele azt is, ha még vár! Én is annyira vártam, sőt, nekem uh-n mondták, hogy anyuka, magának szivárog a vize, és fölkísértek a vizsgálóba. Még 8 napig unatkoztam magas burokrepedéssel a kh-ban... de ez csak velem történt meg! Nem akartam rossz kedvet csinálni...
Vio

Kép
vio

Lányok, van egy sos kérdésem NANDU KENDÕVEL kapcsolatosan:
tehetem a héthetest előre megkötött kendőbe úgy, hogy a lábai között kereszteződik a kendő, így azok lógnak?

fic.
ficánka

Proone! a cukiterhelésen inkább a 70 gramm volt a baj.

Votiv! jó, hogy jelentkeztél, és sajnos szomorú híreket hoztál. Kép keresztapám is ilyen betegségben szenvedett, de a kezeléskor bevágta a durcát, ráadásul kicsapongó életvitelt folytatott (előtte és közben is), úgyhogy lényegében ő utasította el magától a gyógyulást. a férjed lányánál biztos minden rendben lesz, mert egy életerős fiatal, gyógyulniakaró leányzó. jó, hogy mellette vagytok! a menzeszed: előtte nem szedtél fogamzásgátlót? mert ha igen, akkor most is biztos az "hiányzik" Kép. nekem mindig is fájdalmas és sok volt, együttérzek veled.
Isti bazi jó pasi, tudom, hogy már van menyasszonya, de azért én azt mondom, majd a szerelem eldönti. (önző módon a kis Hettire gondolok, aki hamarosan kibúvik a hasamból)

Gigi! akkor biztos allergia, ha kalciumot ajánlott a doki.

Anyahajó! szerintem minden doki többet vállal, mint amennyit elbír. fogyasztói társadalom Kép . az én dokim dr. Bardóczy Zsolt, melegen ajánlom, habár a lányokkal egyeztetve, némileg magasabb a rendelői tarifája, mint a többi orvosnak. (terhesgondozás, ultrahang) persze nem ez fog dönteni! ne dönts elhamarkodottan, az ajánlott nevekre majd keress rá itt, és mindenkiről olvass el jó sokat, utána válassz. az én dokim amúgy 25-éig szabin van. (időpontot kb. 3 hétre előre kell kérni, annyira elfoglalt) Amúgy az egyes dokikat meg tudod nézni előadások keretében is, amelyek időpontjai fenn vannak a Szt. Imre kórház honlapján.

MOOSE! MIT KÖVETTEM EL MÁR MEGINT? csak a fülbevaló miatt nem szólsz hozzám, vagy valami mást is csináltam??? ha nem írsz, akkor baj lesz! éppen az irományom végére akartam beszúrni egy klassz fotót, amin akár a Nyúl is lehetne. és vedd figyelembe (jó pontként), hogy rendkívüli önmérsékletet gyakorlok, mikor az állatokról írsz, ugyanis minimum annyira nem szeretnék kisbaba közelében állatot, mint te fülbevalót. csak én úgy gondolom, hogy mindenki a maga szerencséjének a pogácsa. úgyhogy vagy újra a barátom leszel, vagy kénytelen leszek őrültséget elkövetni (bezabálás, stb.). Kép Kép Kép (--> zsarolás akart lenni)

Dóra! lehet, hogy együtt szülünk Kép).

Vio! és a szivárgást érezted? mert én is ettől félek Kép

ancsipancsi

Én gyerekem ilyen lesz:
Kép

Nyúl meg ilyesmi lehet:
Kép

amúgy pedig az előbb ezt követtem el:
Kép

ancsipancsi

Proone: csak az első variációnál jött be, a linknél egyszerűen nem, csak üres oldal. szeretném, ha raknál képet is Vincéhez, küldjek újra, vagy visszanézel?

Vio: halihó, Veled még nem taliztam! Kép gyors helyzetjelentést kérek gyerek(ek) neve, kora stb., amit még szeretnél, és üdv a csapatban! Kép

Dóra: drukkdrukkdrukk! sztem hamarabb jön a kiscsajszi, én úgy láttam ma. Kép

Mkatus: biztosan minden előadás jó, ha van energiád, menj el, tuti hasznos infókhoz fogsz jutni, amit gyorsan mondhatsz is a pocakosoknak! Kép én olyanon voltam, amit egy csecsemős nővér tartott, valamilyen klub, lehet, hogy babaklub, és hasznos volt. meg felteheted a kérdéseidet mindenképpen, és az is tök jó, meg mások is kérdeznek mindig okosokat. Kép na, meggyőztelek?

Kisün: aprósajtossósüti-rulez!!! KépKépKép az nagyon fini a tésztasalival ... nyaminyami Kép

Egyébként az én fiacskám meg egész napos ébrenlét után 15.45-kor végre álomba szenderült. Már totál kész volt szegény. Ez nagyon szép mondat volt, de én is totál kész vagyok, úgyhogy kicsit le is dőlök. Kendő-ügyben várom a véleményeket!

fic.
ficánka

Fic,
én csak nandu medvéről hallottam, de az se létezik. Kép
neet
neet

Ancsi: Hetti lesz a neve a lányzódnak? Ez tökari! Kép Én drukkolok, hogy összejöjjön az együttszülés Dórával, és utána még egy szobába is kéne kerülnötök, és az aztán már tényleg csúcsszuper lenne! Hacsak nem akar valamelyikőtök 1ágyasba menni. Én abban voltam, és imádtam! Isti tényleg jó pasi ... és mit szólsz Vincenzóhoz? Korban még jobban is illik Hettihez! KépKépKép
ficánka

Neet,
kendőt nem használtál?
fic.
ficánka

Fic!
Én már raktam így Donit, Petrát is. Csak támaszd meg a fejecskéjét az egyik oldalon lévő kendővel.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fic! igen, Henrietta lesz, a párom már Henikézi, én meg majd Hettikézem, aztán a végén valami teljesen más beceneve lesz úgyis Kép
igazából az összes pasi tetszik nekem itt, kérdés, hogy ő majd kit választ. Kép

nem szeretnék egyelőre 1 ágyasba menni, aztán majd meglátom.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?