Proone! a cukiterhelésen inkább a 70 gramm volt a baj.
Votiv! jó, hogy jelentkeztél, és sajnos szomorú híreket hoztál.

keresztapám is ilyen betegségben szenvedett, de a kezeléskor bevágta a durcát, ráadásul kicsapongó életvitelt folytatott (előtte és közben is), úgyhogy lényegében ő utasította el magától a gyógyulást. a férjed lányánál biztos minden rendben lesz, mert egy életerős fiatal, gyógyulniakaró leányzó. jó, hogy mellette vagytok! a menzeszed: előtte nem szedtél fogamzásgátlót? mert ha igen, akkor most is biztos az "hiányzik"

. nekem mindig is fájdalmas és sok volt, együttérzek veled.
Isti bazi jó pasi, tudom, hogy már van menyasszonya, de azért én azt mondom, majd a szerelem eldönti. (önző módon a kis Hettire gondolok, aki hamarosan kibúvik a hasamból)
Gigi! akkor biztos allergia, ha kalciumot ajánlott a doki.
Anyahajó! szerintem minden doki többet vállal, mint amennyit elbír. fogyasztói társadalom

. az én dokim dr. Bardóczy Zsolt, melegen ajánlom, habár a lányokkal egyeztetve, némileg magasabb a rendelői tarifája, mint a többi orvosnak. (terhesgondozás, ultrahang) persze nem ez fog dönteni! ne dönts elhamarkodottan, az ajánlott nevekre majd keress rá itt, és mindenkiről olvass el jó sokat, utána válassz. az én dokim amúgy 25-éig szabin van. (időpontot kb. 3 hétre előre kell kérni, annyira elfoglalt) Amúgy az egyes dokikat meg tudod nézni előadások keretében is, amelyek időpontjai fenn vannak a Szt. Imre kórház honlapján.
MOOSE! MIT KÖVETTEM EL MÁR MEGINT? csak a fülbevaló miatt nem szólsz hozzám, vagy valami mást is csináltam??? ha nem írsz, akkor baj lesz! éppen az irományom végére akartam beszúrni egy klassz fotót, amin akár a Nyúl is lehetne. és vedd figyelembe (jó pontként), hogy rendkívüli önmérsékletet gyakorlok, mikor az állatokról írsz, ugyanis minimum annyira nem szeretnék kisbaba közelében állatot, mint te fülbevalót. csak én úgy gondolom, hogy mindenki a maga szerencséjének a pogácsa. úgyhogy vagy újra a barátom leszel, vagy kénytelen leszek őrültséget elkövetni (bezabálás, stb.).

(--> zsarolás akart lenni)
Dóra! lehet, hogy együtt szülünk

).
Vio! és a szivárgást érezted? mert én is ettől félek