Lányok!
A topictalin ott a helyem. Én korábban már írtam egy b.pesti étterem-kávézót, amely ugyan viszonylag a belvárosban van, mégis egy csöndesebb, eldugottabb helyen a Baross u.-ban. Darshan Café a neve és nagy asztalok vannak és kinnülős része is nagyon nagy. Ott kényelmesen eljátszadozhatnak a gyerkőcök. Játszóház-féle nincs, de talán még picik is hozzá.
De bárhova szívesen megyek, úgyhogy várjuk az ötleteket!
Unique!
Minden elismerésem! Még a technikai akadályaid sem tudták annyira homályossá tenni a képet, hogy ne lássam: OTT VAN! Annyira néztem, hogy még azt is láttam (lelki szemeim előtt), hogy dobog a szíve!
Nagyon gratulálok! És ilyet kívánok mindannyiunknak!
Adri!
Nem semmi, hogy részeges babókat emlegetsz. Tán többet gondolsz Unique pocijába?
Én mindig is ikrekről álmodtam..
Sysy!
Hatalmas gratula a KRESZhez. És ne stresszelj a többitől sem. Szép sorban egymás után mind meglesz.
Ez a pocifájás u.annyira lehet a menzitől is, mint mástól. Remélem attól, amitől szeretném.
Annácska!
Köszi a képet! Ez jellemzi ezt a topicot.
Köszönöm, hogy vagytok nekem!
Sziszka!
Már ma reggel is azzal keltem, hogy vajon zebrával fogadsz-e itt minket?
Háát, nem tetted, de már nagyon közel a holnap reggel!
Szívből kívánom neked, hogy ne kelljen tovább várnod! Mert megérdemled!
Judyt!
Mi még nem ismerjük egymást, de gratulálok a két csöppséghez. Nagyon szépek. És a fotó is profi.
Eszter!
Köszi!!
Egy kis offtopic. Képzeljétek, főnöknőm nekiállt az okleveleit felrakni a falra, de olyan rosszul állt a kezében a kalapács, hogy mondtam neki: Hagyd csak, majd én. Duduka csinált már ilyet 100szor. Szépen bekalapáltam a két szöget közben ide-oda huzigálva a széket, amin álltam, s ezzel sikerült a telefont kiszaggatnom a falból. Mondom sebaj, Duduka szerelt már ilyet, megcsinálja. De a késsel - amivel aktívan szereltem - elvágtam az ujjam. Aztán nagy nehezen megcsináltam, mire kiderült, hogy a falon belül van a hiba, tehát szerelőt kell hívni. Ezért viszont gyorsan haza kellett jönnöm, mert kell a net a munkához és itthon van. Azóta sem dolgozom, viszont élvezem az itthonlétet.
Bocs az offtopicért. Puszi mindenkinek. Még szerencse, hogy tudok elvágott ujjal is gépelni. Nem menekültök!
réka