A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Unique!

Akkor mostantól vedelni fogsz?KépKépKép
Csak aztán nehogy récceges babók szülessenek! KépKépKép
Egy kis vörösbor egyébként tényleg egészséges! Amikor kicsik voltunk, és nem volt étvágyunk, anyukám minden nap adortt egy korty bort. És ettől megjött az étvágy. Úgyhogy napi egy-két korty az biztosan jó tesz!Kép

A Szigeten jó nagy dagonya volt, jól meg is áztunk, igazi szigetfíling volt. Kép
De azért megérte.
Jó lenne, ha lenne olyan mai zenekar, amin a gyermekem felnő, és felnőttkorában így megyünk majd együtt koncertre.
Az Illés, megköszönte a 40(!!) évet, amit zenéltek! Ez rengeteg idő!

Na, és mikor jön már a kép??Várjuk!Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok Lányok!

SIKERÜLT A KRESZ VIZSGÁM!!!!!!!!!!!!!Kép
OLYAN BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!Kép

Unique!Kép

Kezdhetsz reszketni!!!!!!!!!KépKépKép

Sysy
sysy77

Sysy!
GRATULÁLOK!!Kép

Akkor jönnek a vezetős órák?? AJJJAJ!! KépKépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

SysyKép
Jajjjjjjjj nekem!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
Nagy gratula!!!! Műszaki vizsga mini szoknyában rulez? Kép (nekem bevált anno Kép)

AdriKép
Hát én most per pill nem tudok egy olyan zenekarról sem, akivel együtt tudnék felnőni a gyerkőccel... Kép Főleg, én külföldieket szeretem jobban.
Ja, kép. Nem mindenki olyan kis zseni... TIME, PLEASE! Kép

Off topic
LányokKép
Caramel CD-jét sztetek érdemes megvenni? Jó?

KépKép
unique

Bocsi mindenkitől, de most csak KIVINEK!

Remélem itt vagy, és olvasol minket! nem menj el! nem kell írni, de olvass! Valószínűleg nem lesz könnyű, de ne zárj be! Olvass, olvass, olvass!
Még egy fontos dolog!
A világon a LEGNEHEZEBB dolog ELENGEDNI!
De tedd meg! Búcsúzz el és engedd útjára, a szíved összes szeretetével! Sosem fogod elfelejteni, ne is akard. itt volt, veletek volt, de most mennie kellett. Egy másik utat választott. Előbb-utóbb minden gyermeket EL KELL ENGEDNÜNK! Így vagy úgy de ez az igazság.
Gyermeknek adhatunk életet, örömet, szídást, de soha ne gondoljuk, hogy ők a miénk. Világra hozzuk őket, hogy a világnak adjuk és saját életüket éljék. ÕK DÖNTIK EL MEDDIG MARADNAK, hiszen mi is ezt tettük, és gyermekeink is ezt fogják átélni.
Akkor szeretsz jól egy gyermeket, ha el tudod engedni.
A fájdalom végigkíséri minden szülő életét, épp ezek miatt fontos, hogy jól válassz társat! Õ fog veled maradni jóban-rosszban, átsegíteni hegyen-völgyön, ő fog elkísérni életutadon. Használd mankónak és légy támasza Te magad is, ha szükség van rá. TI lesztek egymásra utalva egy életen át és ezt a bölcsességet adjátok majd tovább!
Légy jó!
Írj, ha kell, beszélj arról amit érzel, mert most TE vagy a fontos, nem a hallgató!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Unique!
Gratula a 7 hetes gyönyörűséghez!Várjuk a képet!Kép
Sysy!
Neked is gratulálok a sikeres vizsgádhoz!Ügyi voltál!Kép
pille

Unique
A Caramel Cd-n azok a dalok vannak, amiket a megában énekelt, mert ugye nem fogadta el a szerződést amit nyert, meg műtétei miatt még nem csinálta a saját lemezét.

Mindjárt visszaolvasok!

szisszka

Unique
Óriási gratula a kis dobogó szívecskéhezKép

Tali:
Nekem nincs ötletem, nem ismerem nagyon Pestet.De jó lenne valami bababarát helyszín, ahol a babák is elhancúrozhatnak.

Babus

Kép
babus2005

Sysy
GratulálokKép

Eszter
Ez olyan szép.És megható.Én is megkönnyeztemKép

Babus

Kép
babus2005

Figyeltétek, hogy 10 percet siet a Babanet órája? Még csak 14:44 vanKép

Kép
babus2005

Noémi
Nagyon sok sikert az inszemhez!

Unique
Örülök, hogy átment a levél, végreee!!!
Gratulálok a picike babócátokhoz!!!! Kép
Olyan örömmel olvastam!! Kép
Tali nekem oksi, helyet meg mondjatok, nekem nincs ötletem! Kép
Várom a képet! Kép Kép Kép

Adri
Biztos jó lehetett a buli tegnap! Kép
Anyum múltkor Eddára ment a tesómékkal! Kép

Sysy
Gratulálok a Kreszhez! Ügyes vagy!!! Kép

Eszter
Nagyon szépet írtál! Kép

Sziszka

szisszka

Adri!Kép

Köszi a virágot,aranyos vagy!Kép
Elvileg hétfőtől kezdek tanulni rutinozni,és hétfő délután még elsősegély vizsgára kell mennem.Remélem az is sikerül!!!!!!!!Kép
Egyébként a mai vizsgán a fél csoportot meghúzták,én hála istennek a másik félcsoportba tartozok.
Veled mi újság?

Unique!Kép

Köszi!Kép
Nekünk állítólag egybe lesz a rutin vizsgával a műszaki,hát remélem átmegyek.
Nem ma mész dokihoz,vagy már voltál?

Pille!Kép

Köszi a gratulációt,most már egy kicsit megkönnyebbültem!!!!!!!!!Kép

Szerintetek normális az hogy napok óta feszít a hasam mintha megakarna jönni? 21.cn vagyok.

Sysy
sysy77

Szisszka!

Köszi a gratulációt!Kép
Holnap fogsz tesztelni?
Én már nagyon izgulok érted!!!!!!
Szorítok!!!!!!!!!!!!!Kép

Babus!Kép

Köszi!Kép
Jól van Kristófka?Kép

Kivi!

Nagyon sajnálom ami Veled történt!!!!!!!KépKépKép

Sysy
sysy77

Babus
Ezt Kristófkának küldöm! Kép
Kép

szisszka

Sziasztok!

Eszter!

Azt írtad, amitakartam, csak nem tudtam megfogalmazni Kivinek. Köszönöm.

Unique!

Nagy grat, várom a sztárfotót!

Sysy!

Ügyi vagy, jöhet a többi vizsga!

Noé!

Lécci írj nekem e-mailt a címem ott van a fakkomban. Neked mondtak valamit a másodiknál? Én állandóan attól rettegek, hogy duplázni fogok.
Persze csak akkor írj, ha nem kellemetlen a kérés, ha nem írsz, azt is megértem.

Most csak ennyi, lépek:

Juca

tjuca

SysyKép
Akár lehet normális is. Progi termelődik. Nekem is volt, még régebben. Kép

EszterKép
Nagyon szépet írtál. Köszönöm. Megkönnyeztem.

BabusKép
Köszi, olyan jó érzés volt! Kép

PilleKép
Köszi! Kép

jaj, a sztárfotót nem tudom valami élesre befotózni, felteszem, azért látszik, akinek látszani kell. (nem tudom, ott a monitoron olyan klassz éles volt a kép, de kinyomtatva már kicsit homályos... Kép Visszamegyek reklamálni Kép Kérem kellő kritikával fogadni a technikai készségeimet Kép

Kép

KépKép
unique

Sysy
Köszi, hogy szorítasz.
Holnap ugrik a majom a vízbe Kép Kép Kép

Unique
nagyon szép a babótok!
A mosolyát tőled örökölte!!! Kép

szisszka

Jaj UniqueKép

Én látom, amit látnom kell, nagyon aranyos a kis tökös, és teljesen az apjára ütött a füleKép, az anyjára meg a kislábujja.

Juca

tjuca

Unique!

Szerintem így is nagyon jól látszik a kis manó! Most gondolom mindketten legalább fél méterrel a föld fölött jártok a boldogságtól.

Sziszka!

Akkor holnap lesz a nagy nap? Juj, de izgi, holnap is lesz egy zebránk!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique!
Gyö-nyö-rű!!!KépKépKépKépKép

Szisszka!
Én is szorítok ám!Kép
pille

SzisszkaKép
Csak a mosolyát??? Kép Írtam mailt! Kép
A zebra-rajzolhatnékom Rád is vonatkozik ám!!!! Kép

JucaKép
Apa örülni fog, ha ezt elmesélem neki. Így is majd elsírta magát (megkönnyezte), amikor kijöttünk a dokitól. Kép (még nem láttam őt sírni egyáltalán, könnyezni is csak ha nagyon meg van hatódva)

Évi77Kép
Méghogy fél méter??? Legalább 10! Kép
Annak meg külön örültem, hogy kibökte a doki, hogy 7 hetes, szép fejlett a kicsike! Kép
Na anya meg is tesz érte mindent, hogy ez így maradjonKép

KépKép
unique

Unique!
Így is látjuk, amit kell!
Nagy boldogság az, ami rajta van, igaz? Jól látom?

Sysy!
Biztosan sikerülni fog most már minden! A kresz a legnehezebb, a többi már jön magától.
Köszi, jól vagyok, mensi még sehol. Kép
De beletörődtem, ez a sorsom, a nászúton is pont megvolt, miért ne most lenne meg a Balcsin? Kép

Mára lépek, lányok, további szép napot Nektek!

Sziszzka!
Drukk holnapra!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pussz
Adri

Kép

Kép
adriana

szisztok!

Háát nagyon elkeseredtem inkább ledöbbentem.

KIVI!

Nem is tudom, mit írjak a vigasztalásodra, mert egyszerűen nem lehet mit mondani ilyenkor csak azt, hogy nagyon mélyről kívánom, hogy mielőbb legyen egy új kis szívhangod, ami enyhíti ezt a fájdalmat.

Puszi
B:
bangi

Kvinek!Kép
bangi

Unique!
Köszi a mailt!Kép
Írtam én is! Kép Kép

Lányok!
Köszönöm a drukkot mindenkinek!
29-31 cn szokott megjönni,de inkább 29 mostanában. holnap leszek 35 cn, ha jól tudom. Akkor holnap reggel már kimutatja a teszt ha van babó, ugye?

Sziszka

szisszka

Sziasztok Lányok!
Bocsika, hogy nem jelentkezem, de nem tudom követni az eseményeket.Kép

Nicol!
Köszike, hogy szóltál.Kép
Sajna a talira nem tudunk menni.Kép
Még anyósomékhoz is csak most fogunk eljutni 2 hónaposan, pedig csak 35 km-re laknak tőlünk.

A fiúk tegnap voltak 8 hetesek.Kép
Ákos 4900g 56 cm, Attila 4640g 55 cm.
Íme egy kép:
Kép

Aki többet akar, itt van az albumunk:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6385

Puszi mindnekinek:

Judyt+Ákos+Attila

Judyt
KépKép
judyt

SzisszkaKép
Még nem jött meg a levél, de a válaszom: miazhogy!!!! Holnap egy jó teszttel reggeli pipiből ki KELL mutatnia!!! Annyira drukkolok Érted! Kép Mindenem x-ben! Kép
Valljuk be, van rá esély... 29-31 napos ciklusok után 35 cn... Kép

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Unique Kép
Boldog vagyok, hogy dobog a kicsi szíve Kép Nem csodálom, hogy elbőgted magad, hisz már olyan régen vártatok rá Kép
Na azért nem ám ezért nem menni fogdokihoz, fontos az ellenőrzés a várandóság alatt!
A laboros ki is akadt, hogy mennyit kell levenni Kép egyből mondta, hogy ez csak egy doki lehet és talált Kép Mondtam én, hogy alapos Kép
A munkahelyemen senkinek nem tünt fel semmi, mert ma én nyitottam a céget és egyedül voltam, vagyis Annamarival Kép

Sysy Kép
Gratula a vizsgádhoz Kép Ügyi vagy Kép

Bgy Kép
Örülök, hogy jelentkeztél és nagyon várom a csajszikról a sztárfotót Kép

Eszter Kép
Nagyon kedves vagy, meleg hangú levélkét írtál Kivinek Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Judyt Kép
Nagyon édesek a fiúk Kép
Hihetetlen, hogy már két hónaposak Kép
Azt azért nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira Kép

Unique Kép
Nálam még csak ma van 6+1, de majd a következő uh után korrigáljuk Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Judyt
Édesek a fiúk, megnéztem a képeket! mekkorát nőttek!!!!
Azért néha jelentkezz, mesélj magatokról, mert jó tudni rólatok! Na meg hozz képeket!

Unique
Remélem megérkezik a levél!
köszi a választ és a biztatást! Kép

Sziszka

szisszka

Unique
Persze hogy látszik a képen a csöppség, és nagyon jó látni nekem is Kép Végül spontán lett? Mert ha jól emlékszem inszemen gondolkodtatok. Bocs, ha rosszul emlékszem!

Sziszka
Drukkolok holnap reggelre, ha babás vagy ki fogja mutatni simán Kép

Tündi
Vendég

Unique
Gyönyörű!!!Kép

Sysy
Jól van Kristófka, köszi az érdeklődéstKép Bár éjszaka voltak némi orrbedugulás gondjai, szegényke egész hajnalban csak kínlódott a levegővétellel, 5-kor aztán nem bírta tovább és nagy balhé közepette felébredt.
Nem értem, mi ez már megint, hiszen már 2-3 napja nincs gondunk a nózijával. Remélem nem kezdődik újra.

Szisszka
Megmutattam nekiKép

Judyt
ÉdesekKépBár én már meglestem őket a másik topikbanKép

Babus

Kép
babus2005

Lányok itt egy kép csak nektek Kép
Kép

Annácska

annácska

Unique Kép
Írtam levelet

Annácska

annácska

Lánykáim Kép
Ma már nem valószínű, hogy jövök, mert céges bulit tartunk.
Holnap reggel jövök Kép
Puszi Nektek Kép

Annácska

annácska

AnnácskaKép
Azért remélem, engem nem fognak lecsapolni Kép
Nem lehet ma 6+1, mert jún.28 volt az 1. cn. Te hogy számoltad ki? Kép

SzisszkaKép
Még semmi. Kép De szívesen. És depláne hogy drukkolok ezerrel!!!! ++++++++++ (ezek menziűzők voltak Kép)

TündiKép
Igen, végül spontán lett. Persze, de el is felejtettem, hiszen Te nem voltál akkor itthon. Kép Azon aggódtam, hogy mikor jön már meg, mert már elkezdtem volna szedni a stimuhoz a gyógyikat. Rosszul voltam, meg görcsölgetett a pocim meg minden, de mivel akkor kezdtem el szedni nem sokkal előtte a Bromocryptint a magas prolaktin szintemre, azt hittem, amiatt van. Kép
Csak vártam a menzit és vártam és aggódtam már, hogy milyen későn jön meg Kép
De nem jött meg Kép És akkor amikor már olyan pocsékul voltam és késett 1 napot, teszteltem este, nem bírtam. És ott volt a halvány csík! Kép
Szóval most mentünk volna aug-ban (ha megjött volna) inszemre. Majdnem 2 év volt.. Még mindig nehéz elhinni. Amikor láttam ahogy ver a kis szívecskéje, akkor már könnyebb voltKép
Valószínűleg sokat számított, hogy elmentünk egy szakemberhez, és éreztem, hogy jó kezekben vagyunk. Na meg az, hogy a férjem kiskatonái 24 óra után nem élnek, sarkallt arra, hogy naponta kell akciózni. és egy jó LH teszttel már gyerekjáték volt az egész Kép megjegyzem, pont ebben a hónapban semmilyen Billingseset nem láttam! Kép
Ezt csak azért írtam le, hogy nem is hittem benne és mivel a hónapban "csak" 3x akcióztunk, pláne nem reménykedtem. Olyan "mindegy" hónap volt... És tessék Kép
Tehát: kitartás és pozitívhozzáállás, ok? Kép

BabusKép
Köszönöm!!! Kép Olyan büszke vagyok rá! és ez már csak egyre inkább így lesz! Sajnálom Kristófot, nagyon rájár a rúd... Kép Jobbulást! Kép

KépKép
unique

AnnácskaKép
Válaszoltam! Kép

KépKép
unique

Lányok!
A topictalin ott a helyem. Én korábban már írtam egy b.pesti étterem-kávézót, amely ugyan viszonylag a belvárosban van, mégis egy csöndesebb, eldugottabb helyen a Baross u.-ban. Darshan Café a neve és nagy asztalok vannak és kinnülős része is nagyon nagy. Ott kényelmesen eljátszadozhatnak a gyerkőcök. Játszóház-féle nincs, de talán még picik is hozzá.
De bárhova szívesen megyek, úgyhogy várjuk az ötleteket!

Unique!
Minden elismerésem! Még a technikai akadályaid sem tudták annyira homályossá tenni a képet, hogy ne lássam: OTT VAN! Annyira néztem, hogy még azt is láttam (lelki szemeim előtt), hogy dobog a szíve!

Nagyon gratulálok! És ilyet kívánok mindannyiunknak!

Adri!
Nem semmi, hogy részeges babókat emlegetsz. Tán többet gondolsz Unique pocijába?
Én mindig is ikrekről álmodtam..

Sysy!
Hatalmas gratula a KRESZhez. És ne stresszelj a többitől sem. Szép sorban egymás után mind meglesz.
Ez a pocifájás u.annyira lehet a menzitől is, mint mástól. Remélem attól, amitől szeretném. Kép

Annácska!
Köszi a képet! Ez jellemzi ezt a topicot.
Köszönöm, hogy vagytok nekem!

Sziszka!
Már ma reggel is azzal keltem, hogy vajon zebrával fogadsz-e itt minket?
Háát, nem tetted, de már nagyon közel a holnap reggel!
Szívből kívánom neked, hogy ne kelljen tovább várnod! Mert megérdemled!

Judyt!
Mi még nem ismerjük egymást, de gratulálok a két csöppséghez. Nagyon szépek. És a fotó is profi.

Eszter!
Köszi!!

Egy kis offtopic. Képzeljétek, főnöknőm nekiállt az okleveleit felrakni a falra, de olyan rosszul állt a kezében a kalapács, hogy mondtam neki: Hagyd csak, majd én. Duduka csinált már ilyet 100szor. Szépen bekalapáltam a két szöget közben ide-oda huzigálva a széket, amin álltam, s ezzel sikerült a telefont kiszaggatnom a falból. Mondom sebaj, Duduka szerelt már ilyet, megcsinálja. De a késsel - amivel aktívan szereltem - elvágtam az ujjam. Aztán nagy nehezen megcsináltam, mire kiderült, hogy a falon belül van a hiba, tehát szerelőt kell hívni. Ezért viszont gyorsan haza kellett jönnöm, mert kell a net a munkához és itthon van. Azóta sem dolgozom, viszont élvezem az itthonlétet. Kép

Bocs az offtopicért. Puszi mindenkinek. Még szerencse, hogy tudok elvágott ujjal is gépelni. Nem menekültök!

réka
Vendég

DudduKép
Köszönöm! Kép
Én is ezt kívánom mindenkinek! Kép
Klassz a sztori a "Dudu szerel" témában, tetszik Kép
Főleg a vége Kép Nem gondolkodtál egy szakmaváltáson? Dudu, az ezermester Kép
Úgy tudtam, hogy Te bérszfejtéssel tengeted napjaid? Rosszul tudtam??? vagy megint hüjjjjje vagyok és nem figyelek?

Pusza

Unique

KépKép
unique

SzisszkaKép
Írtam! Megkaptam! Kép

JucaKép
Úgyszintén! Kép

KépKép
unique

Unique!
Neeem, amikor még egy cégnél tengődtünk, no akkor voltam bérosztály, de már vagy 2 éve otthagytam a multivilágot és társadalmi munka típusú irodavezetőmindenesszervezőt játszom két néptáncos-fesztiválos szövetségnél. Ez azért átmeneti állapot, viszont nagyon élvezem és baba mellett is lehet, hogy működni fog.

Egyébként szeretek szerelgetni. Általában minden érdekel, hogy hogyan működik, hogy hozták létre. De ez nem jelenti azt, hogy rá is jövök. Kép Csak érdekel...

dudu
Vendég

lemaradt a vége az előbb:

Ezzel a munkámmal csak az a baj, hogy nem igazán keresek jól, de mellette fotózgatok, meg ebből-abból szerzek még pénzt. És jut időm több dologra. Pl. rátok, ami mostanság nagyon fontos. Kép

dudu
Vendég

DudduKép
Ok, felhomályosult bennem a dolog. Bocsi 1000x...
Jöhetnél hozzánk szerelni, a férjem nem mindig bír a tempómmal Kép (úgy értem, ahogy kiosztom a feladatokatKép)

KépKép
unique

Sziasztok!

Kivi!
Nagyon sajnállak Téged, maradj erős!

Köszönöm a rubeolával kapcsolatos infókat, de közben megkérdeztem anyukámat is, aki mondta, hogy vmikor ált.isk.-ban kaptuk és benne kell hogy legyen az oltási könyvben! De hol az oltási könyvem? Jó lesz megkeresni!

Unique
Gratulálok a babához!Kép Még a hideg is kirázott amikor olvastam soraidat!
Találkozó: én helyszínt nem tudok mondani, nem ismerem Pestet!

Sysy
Gratula a vizsgádhoz! A többi is menni fog!

És ahogy írni szoktátok: egy kis offtopic, de ezt el kell mesélnem:
ma voltam kozmetikusnál(ez még nem olyan érdekes) és amikor leültem várakozni egy kicsit, mondták, hogy van számomra egy meglepetés, mert az én drága férjecském kifizetett nekem egy hátmasszázst és ha végeztem a gyantával, várnak maszírozni! Hát majdnem elbőgtem magam!Kép
Nagyon meglepett vele és nagyon meghatódtam!
Bocsi ha hosszú voltam!

Pusza mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!

Ez nagyszerű, most én is szívesen vennék egy kis hát és gerinc, derék dögönyözést, hja, majd célozgatok a férjemnek, hogy mások házatáján mik vannak, és ráveszem, hogy döngölje végig jó alaposan a hátacskámat, meg derekacskámat.

Juca

tjuca

Réka!
Aranyos a sztori! Valld be, direkt csináltad az egészet, hogy hazamehess és pihizz egyet! Kép

Csibe!
Nem semmi férjecskéd van!Az enyém saját kezűleg szokott masszírozni, nagyon ügyesen csinálja!Ezek a férjek ooolyan édesek tudnak lenniKép
pille

Unique
Megkaptam,holnap írok oksi?
Kb. 5 perce ébredtem fel, de simán vissza tudnék aludni! Kép

Réka
Ha a gyerkőcök jól el tudnak ott lenni, én benne vagyok!
Nekem igazából mindegy, hogy hol lesz a tali!
Köszönöm a jókívánságot! Kép
Aranyos a "Duduka szerel" sztori! El is képzeltem! Kép

Csibe, Juca
Ez a kép a tietek! Kép Kép Kép
Kép

Sziszka

szisszka

Pille!
Háát ennyire nem vagyok fifikás, hogy direkt csináljam, azaz eddig nem voltam, de majd mostantól...
Addig szerelek, míg nem marad iroda.. Kép
Egyébként szeretem ám a munkámat.

Csibe!
Az urad egy tündér!

réka
Vendég

Lányok!
Jó éjszakát mindenkinek, én megyek alukálni!Kép
Ja és holnap minimum 1(azaz egy) zebrát szeretnék itt látni!
Kép
pille

Ahogy ígértem egy pár kép a lányokról.

Réka-mosoly
Kép

Emese olvas
Kép

Gyöngyi

bgy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X