A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

jo persze, aki nagyon akar, az barhol be tud rugni. de allitolag ezzel a modszerrel sikerult eleg jol visszaszoritani az alkoholizmust, v legalabbis mar nem az elvonalban vannak. de azert az is hozzatartozik az igazsaghoz, h nemcsak visz. nehezen szerezheto be az alkohol, hanem baromi draga is. mindenesetre nem igazan lehet az utcan reszeg embereket latni (a komp kornyeket kiveveKép). de ami meg feltunt, h cigarettazokat sem nagyon. ha megis, azok altalaban turistak. pedig nem tiltott v ilyesmi. legalabbis azt hiszem. Kisun? te talan tudod a magyarazatotKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Milyen régóta mondom már,hogy írjon be ide valaki a Rulez H-ból,de semmi!

ManokaÁgi!

OK!

Oxi!

Ok,amint eladom neked is szólok!És képzeld mi történt:előkerült kicsi zöld cipő!Abban a batyuban volt amit Te is átnéztél és én is még 200x kbKép

Kisün!

De annyira fosok,hogy nem tudok lelassítani és bekanyarodni pl.Pszichomókusért kiáltok!

Jucus
20170114224602

Köszi a biztatást kaja ügyben. Egyelőre még csak a gyümölccsel próbálkozunk, ahhoz meg nem teszek tejet. Gréti is első nap falta az almát, még cuppogott is, de nem mertem neki sokat adni elsőre, mindenesetre megnyugodtam, hogy ízlik neki. Másnap már húzta a száját, harmadik nap meg bőgött. A barack kapásból nem ízlett neki, almával keverve fintorogva, de pár kanállal benyelt. Aztán próbálkoztam a banánnal. Az nagyon ízlett neki, de amit délben evett, azt éjjel egy az egyben kihányta, aztán aludt reggelig. Most Hipp-es sütőtököt próbáltam, először az is mintha ízlett volna, de másnap már sírt.
Most beraktároztam őszibarackos rizst, almás sütőtököt, finomfőzeléket,körtét, megnézem melyik ízlik neki. Vagy ezekből egy kicsit kevetjek anyatejhez?

Moose! A mi családunkban mindeneki ilyen figyelmes, nem kell hozzá szülinap. Ezért vagyunk mi mindig Szolnokon. Kép
Nyulad nagyon édes lehet, már én is úgy várom, hogy mondjon valamit.
Ja, a kajálás. Ezért veszed te tizesével a bodykat, mert így eszik a csajod.
De tényleg, akkor ezek a rucik mennek a kukába? Mert az a hülye alma semmivel nem jön ki.

Zsanci! Jól vettem ki a szavaidból, van olyan bogyó, amitől kevesebb lesz a tejci?

KépKép
KépKép
lindicita

ZSanci!

Popsi rulez.Kicsi pucérkodás és boraxos krém rulez!
Magma is rulez!

Recca!

Mért is voltál Svédoban nyaralni?
Juc
20170114224602

Juc, hogyhogy miert? nagyonertetlenulbugyutannezoszm.
egyebkent talan azert, mert most ott elnek a baratainkKépKép (akik amugy magyarok)

Coolio
recca

Lindi! (Zsanci helyett válaszolok)
Az Urtica Urens magasabb higitásban, pl. 30CH apasztja a tjet.

Kép
Kép
manoka11

LIndi!

Utrica Urens 15Ch

És Panna már csak reggel lakik jól a cicivel.Mindent megeszik,sajnos olyanokra is ráindul amit még nem ehet.pl.:gumicukor.Vagy azt lehet turmixolva?KépSoma ma adott egyet és mondta,hogy turmixoljam le PannónakKép

Zsanci!

Vegyél új autósülést Igi babynek,ne csak nekem legyen ilyen gondom.És lehet,hogy nem fog üvöltözni autózás közben!

Jucus
20170114224602

Recca!

Nos,konkrétan ilyen válaszra vártamKép Kiváncsi vagyok és nem tudtam az okát,hogy miért pont Svéd o.Nem annyira általános utazási célpont vagy rosszul gondolom?Tök jó volt mi?!

Juc
20170114224602

Juc, turmixolt gumicukor nagyon allat lehetKépKép

Coolio
recca

Fürészpor: például zabkorpa, búzacsíra. Lényeg ha gyümölcsbe teszitek, hogy nyersen lehessen belrakni. Ha már a főzelék nem bevezetési szakaszban van akkor én nem mindíg krupmlival kevertem hanem kölessel vagy rizzsel is sűrítettem.
De szinte az összes gabonafélét lehet adni, vagy gyümölcsbe ettől laktatóbb lesz, vagy főzeléknél.

Sőt amikor a tejtermékek bevezetése volt akkor a joghurtot is így sűrítettem, hogy laktató legyen.
zsebi2004

Még szerencse, hogy Soma nem adja be Panka szájába a gumimacit. Hú, de szeretem.
Panna mióta eszik mást?

Neet! Én nem akarok neki tejpépet adni, abban egy csomó mesterséges dolog van, ráadásul a "natúr"-ban is vanília van.

KépKép
KépKép
lindicita

Mi még nem tartunk ott, de a kajákról eszembe jutott egy kérdés: anyu mesélte, hogy az egyik kolléganőjének a lánya egy éves koráig nem adott a gyerekének semmilyen tejterméket, nehogy tejallergia alakuljon ki nála. Sőt, lisztes dolgokat sem, nehogy lisztérzékeny legyen, meg azt hiszem krumplit is csak minimálisat, merthogy az is lisztes? Ez így okés, vagy a csaj túlparázta a dolgokat?

Kép
Kép
manoka11

Juc, ja igaz lehet. bar pl. ott epp jobb ido volt akkor, mint ittKép es hat persze, h jo voltKép

most mennem kell furdetniKép

Coolio
recca

Ancsinak és kis családjának nagy-nagy gratula!!!!
Én meg nem mertem megírni tegnap, hogy az éjszakai 6 felkelésből 3x úgy ébredtem, hogy Ancsi szült Kép Csak egy éjszakát késett Kép

Murr: én ugyan nem okt-nov. hanem szept. eleje, de szintén 3.! És én meg a XIII.-ban lakok, a tesóm viszont óbudán. Igaz most inkább ő jön hozzánk, én nem vagyok annyira mobilis Kép Kép

Én már nem is emlékeztem, hogy miként tud kinézni egy konyha/étkező/szoba (megfelelőt mindenki kiválaszthatja Kép) amikor a gyerkőc önállósodik étkezés terén is. Bár a lányom első rizses próbálkozása megvan videón Kép

Ha a mai napon múlna a dolog, biztosan nem vállaltam volna több gyerkőcöt Kép Marci életében egy olyan napot nem tudok mondani, amikor egy huzamban ennyit sírt volna Kép Sajnos az oltás nagyon betett neki, tegnap óta lázas, most már dudorodnak a nyirokmirigyek is! Remélem azért nem tart sokáig!
Tényleg Zsanci, ilyenkor van valami szer, amivel tudok neki segíteni? A viburcol nem jött be lázcsillapításra sem, meg nyugtatásra semKép Mást meg nem találtam így magamtól!

Szarintem a talin tényleg doktorrá kéne avatni Zsancit!Kép Lányok, mit szóltok? Õ lesz a Szent Imrés topik hivatalos homeopátiás dokija!Kép

No, jó éjt. Szerencsétekre holnap nincs torna így megúsztok Marcistól! Kép
Azért üdvözlöm Ancsit én is!

Pocak ( Dóra után én jövök!!!) 37+4

Pussz: Pocak
pocakpacni

Manoka, az mi, h a krumpli lisztes? mosttenylegertetlenulesbugyutannezoszm.

Coolio
recca

Lindi!

Kb. már egy,másfél hónapja.Küzdöttem a dokival,hogy nem kell a pótlás a dednek,de egyszer nem akartam kiönteni a kivett de átaludtKép anyatejet és szopi után megkínáltam vele. Na,100ml-t benyomott még amikor én azt hittem,hogy befejezte a szopit és elég is volt neki.Aztán még egy párszor teszteltem és tényleg kellett neki a pótlás.Aztán fagyasztott cici elfogyott és így lett belőle táp.Akkor pedig adtam gyümit neki amit imádott és most már fözeléket is eszik.Reggel cici,délelött gyümölcs,ebédre fözelék,uzsira gyümi és így csak este kell a tápi.Második gyerek,szóval nem óvatoskodtam túl a dolgot.
Gréti meg jól el van a cicivel,majd ha már unja úgy is "szól"!

Manoka!

A krumpliról mostanában találták ki,hogy no jó,eddig mindent evvel kellett sűríteni.Szerintem ezt sem szabad elvakultan követni.A tejjel mondjuk én is várnék és ha nincs már anyatej akkor inkább"babatejnek"csúfolt tápot adnék,fogok adni.De a tejtermékeket(túró,sajt)simán lehet adni már 7-8 hónapos kortól,és ha semmi gondot nem okoz akkor minden OK-s.

Barátnőm kislánya 1 éves és valszeg tejcukor allergiás és még tejelő állat húsából készült ételt sem kaphat.pl.:marhahúslevesnek csak a levét kapta vendégségben és attól is ment a hasa.Szóval vannak szélsőséges esetek és ezért a nagy óvatosság!

Dr.JucKépmég egy kicsit rendelek aztán megyek hajat fosni
20170114224602

Lindi, Manoka, eleinte csak a gyerek volt kisse kajas, meg a pihenoszek, mert - Zanza, te most figyelj ide Kép - eleinte abban etettem, de amikor mar allandoan hasra fordult benne, akkor beujitottunk egy etetoszekre. Par honapja mar, hogy mindent ledobal es allva ugral benne, az egesz konyha disznool lesz, a szek leirhatatlan, alatta meg hat hat ... de ami nagyon bejon neki, azt pillanatok alatt benyomja a szajaba, es akkor csak all, nem ugral meg pakolja le a polcokat, peldaul nyomja be a fejebe a dinnyet meg a barackot ipari mennyisegben (amig latja, hogy van, ker, ugyhogy gyorsan el kell pakolni, mert tegnap pl tizkilos dinnyet vettunk, a madik tizkilos mar hazafele olelgette Kép ) es mivel elegge szoritja is a kezeben, ezert a ket konyoken meg az allan patakokban folyik le a le vegig a ruhajan, az eloke zsebe is tele level meg gyumolcsdarabkakkal, es a szek uloreszen abban tocsog, mert meg egy csom ovizet is kop melle, tisztara mint egy szokokut, az utolso korty mindig ivben jol ki belole. Amikor dogmeleg volt, csak pelusban meg elokeben etettem, hat a pelus total atazott a kajatol (nem a pisitol), szal azt is ki kellett cserelni, a gyereket meg beallitani a kadba es lecsutakolni, mert igy ruha nelkul ugye ragadt a bore... na, most mindenkit jol megremisztettem? Kép Kép ja, banan se jon ki, barack se, repa, sutotok es nagyon, dinnyet mar nem is tudom... bar en lusta vagyok ezekkel szorakozni, csak bevagom a mosogepbe es kesz. meg nem dobtam ki ruhat, mert itthon jo a foltos is, de mar gondolkoztam rajta. (hat igen, mult heten husz uj bodyt vettem, de mar kinotte a hosszuujjuakat es most voltak akciok, szal nem a foltok miatt)
moosejaw

Pocak, gondoltam, hogy nem vagy tul mobil. Sajna en sem (csak hetvegen apastul), ugyhogy nehez ugy ez az eszaki tali Kép Mikor is kapta Marci az oltast? Szal mennyi ido mulva lett most lazas? Es nem ket reszletben kertetek, ugye? Egyebkent meg van egy masik homeos doktorunk is, Votiv, de o sajnos ollllyan ritkan rendel Kép
moosejaw

Recca!
Ezt a krumpli lisztes dolgot én sem annyira értettem, ezért is írtam kérdőjellel. Na mindegy, néha én is úgy érzem, hogy túlóvatoskodják a dolgot. Azt hiszem a mi szüleink nem agyaltak annyit, hogy mit adjanak nekünk, igaz akkor nem is volt ennyi féle lehetőség, bébiétel, stb. Persze az tényleg gáz lehet, ha valakinek annyira allergiás a gyereke mint Juc barátnőjé...

Juc!
Te ilyenkor mosol hajat? Én mindig reggel, hogy legalább aznap álljon jól, szörnyű egy hajam van, állandóan hullámosodni akar. Ráadásul most csomókban hullikKép

Moose!
Helyes lehetett a két tízkilósKép Kaja miatt nem irigyellek, akkor te minden étkezés után nagytakarítasz a konyhában? Remélem Nyúl nem mehet be a szobákba kajával!

Kép
Kép
manoka11

Recca!
Ezt a krumpli lisztes dolgot én sem annyira értettem, ezért is írtam kérdőjellel. Na mindegy, néha én is úgy érzem, hogy túlóvatoskodják a dolgot. Azt hiszem a mi szüleink nem agyaltak annyit, hogy mit adjanak nekünk, igaz akkor nem is volt ennyi féle lehetőség, bébiétel, stb. Persze az tényleg gáz lehet, ha valakinek annyira allergiás a gyereke mint Juc barátnőjé...

Juc!
Te ilyenkor mosol hajat? Én mindig reggel, hogy legalább aznap álljon jól, szörnyű egy hajam van, állandóan hullámosodni akar. Ráadásul most csomókban hullikKép

Moose!
Helyes lehetett a két tízkilósKép Kaja miatt nem irigyellek, akkor te minden étkezés után nagytakarítasz a konyhában? Remélem Nyúl nem mehet be a szobákba kajával!

ÁgiKép (jól felfedtem magamKép)

Kép
Kép
manoka11

Manoka, nem takaritok minden etkezes utan Kép nem gyozom, csak a padlot torlom fel, az etetoszeket viszont irto nagy munka am levakarni, pedig mar csak a muanyag vazon ul/all, a huzatot vagy mit parhete felreraktam... mashol persze nem ehet, csak a konyhaban, csak az a nehez, hogy apa bemaszkal mindenhova kajaval, es ha meglatja, hiszti van, na mostmar tenyleg huzok, joejt
moosejaw

Én is megyek aludni, mindjárt holnap vanKép

Kép
Kép
manoka11

Manoka, Juc doktornovelKép teljesen egyetertek. mondjuk szerintem a glutentartalmu etkekkel is erdemes varni, mert az is elegge megterheli a szervezetet. (ugyanis a gluten ledaralja a vekonybelben a bolyhokat, ahol amugy a felszivodas zajlik. normalis esetben ezek hamar visszanonek. a gond akkor van, ha nem igy tortenikKép.) a "lisztes" kifejezes kicsit elnagyolt. glutent tartalmaz a buza, rozs, arpa, zab: ezek a kerulendok, de a tobbi okes (rizs, kukorica, köles, stb. meg a krumpli is). amugy a liszterzekenysegnek genetikai oka van, tehat a gluten csak akkor okoz problemat, ha "hibas a kod". akkor viszont nem vidam. erint a dolog, ugyhogy tudom...

Coolio
recca

Manoka!

Nekem meg annyira gyönyörűséges hajkölteményem van,hogy tök mindegy neki,hogy mikor lóg szög egyenesen Kép

Jó éjt:Jucus
20170114224602

Recca,
sajnos csak alkoholban vagyok otthon Kép dohányt még nem próbáltam Kép egyébként tényleg így szorították vissza az alkoholizmust... nálunk szerintem tökjól működne, mert komp sincs a környéken Kép

Jucus,
ha kell, bármikor gyakorlok veled Kép akár kanyarodást is... meg fékezést Kép nekem is szar volt az első 1 év, de azóta már tépek mint állat Kép

jó éjt,

v
kisün

Kisün!

Köszi!
Zapával kicsit rossz gyakorolni mert látom,hogy félt és ettől ideges és hisztis leszek.Az zavar,hogy nem vagyok tökéletes és ez is zavar és ettől ideges és hisztikés leszek.Ja és Zapa autóval a seggén jött a világra és ezért kicsit nehéz neki megérteni,hogy nem megy rögtön tökéletesen nekem és ettől hisztikés és ideges leszekKépKépKép

Jucus
20170114224602

Juc: Milyen ismerős Kép Én úgy kerültem fel vidékről, hogy elvileg tudtam vezetni, de ez egy teljesen más világ... Igazat adok Moose-nak, vezess a Balcsin, vagy bárhol, legyen egy kis önbizalmad, és akkor itt is hamarabb megszokod a dolgot Kép Nekem már a batárjainkkal is tök jól megy a dolog. Kép
Kiscipőnek hogy sikerült így elbújnia??? Mondjuk lassan kinövi a csaj a nadrágot, úgy hogy valszeg nem lesz már jó, de legalább megnézném Kép

Zsebi: A Matizba befér egy nagy babakocsi? Mert apa nem hiszi, hogy beférne a nagy Chicco kocsi, akkor meg nem akar róla hallani sem. Kép (Mondjuk igaza van) Egyébként tetszik neki az ötlet.

KépKép
oxigen
Györköny

Jó reggelt !

Moose és a többiek ! Nagyon jókat derültem az etetős sztorikon , Kép bár gondolom majd ha Áron köpköd , maszatol nem fogok ennyire Kép

Pocakpacni ! Oltás Kép Ez melyik volt ?

Manoka ! Tejet én is hallottam hogy jobb minél később bevezetni .

Hol vannak az eltüntek ? pl.: Monesz , Borri , az ikres leányzó ..stb. ?

Kép
Kép
greenolive

Jucus!
Vezetni a Balcsin? Hát már ennyire rossz az idő? Befagyott?? Kép

Annyi mindenhez akarok hozzászólni, h a felét elfelejtettem, na mind1, majd visszaolvasok még...

EGY ÉVES KORIG: szerintem is túlpara, mi most kezdtük a tejet (tejbegríz formájában, fele tej, fele víz alapon és max 1 deci/nap), meg már kenyérneműt is kapott Eszter (kifli, babapiskóta, ilyenek) meg ugye volt már echte felnőttpörkölt röfiből, csirekből nokedlival (-vel??) meg hasonlók. Szóval nem ment lassan az átszoktatás, mert ugye 6 hóig CSAK tejcit kapott belőlem, még vízet, teát sem, és 2 hó alatt meg szinte mindent. Tojás, gomba, bab, lencse persze NEM! És még 2x szopizik, szvsz nem gáz a "hirtelen" átszokás. Vagy a 2 hó nem is túl gyors? Ahogy a szakirodalomból kivettem, kb hetek kérdése egy egy új kaja tljes bevezetése, hogy nem csak 1-2 kanállal, hanem rendesen egye, de mi ezt feltúrbóztuk 1 napra.

Moose,
mi a babakocsiban eszünk, vagy a földön csücsülve, mióta támasz nélkül is megy, majd meglátjátok a talin a menüt, mert tökolyan a kocsi, hiába pucoválom.

FELSÍRÁS: dettó, sokat és minden éjszaka, de szerencsére hamar visszaalszik, még cici se kell, csak cumi és maszatolóspelus. Fog lenne? Tegnap pl 7kor elaudt és reggel 6ig csak egyszer nézett fel!!!! Most is alszik, biztos az esős idő miatt, vagy hogy hagyja anyját észt osztani itten.
Ezt elküldöm, oszt írok még.... fenyeegtő szm helye.Kép
neet
neet

Turmixolt gumicukor?? Kép Turmixolt E, nem? Ha E-ket eszik mondjuk 3 évesen, akkor már inkább kenyér 8 hósan... nem?

PocakMarcinak gyors jobbulást!

Manoka!
Reggel hajat mosni nem egészséges. Még "alszik" a haj, jobban megviseli a gyötrés, mint este. Mondják az okosok. Télen meg pláne tilos, mert kimész a hidegbe és megfázik a fejbőr és mindenféle szörnyecskék lesznek rajta.

Moose!
Épp a minap mesélte egy barátom, h kiskorában úgy kapta a dinnyét, h beültették a kádba, azt egyed fiam. Kép

neet
neet

Jó reggelt!

Moose, figyeltem ám!Kép

Juc, nálunk is ez volt a helyzet, viszont vannak helyzetek mikor jó, ha nálam van a jogsi (barátoktól hazajönni "színjózanul" - nem mer vezetni, meg ha anyám kitalál dolgokat, és ő oda nem akar menni.)

MOst összezavarodtam, zabkorpában van glutén vagy nincs? (tanácstalan smile helye)
zanza

Zanza!
Te is titkon mindig drukkolsz, h maradjon a tejpépből, és akkor az a tied? Kép

Manoka!
Az Eltét folytatnám, mert csak főisk.i diplomám van, és még másfél évem van a kiegészítőből. De olyan bosszantó dolgok vannak, pl 2 félévben is tesin kell ott ugrabugrálni, miközben más vigyáz a dedre... inkább bemutatnék pár verziót a kutya-gyerek ellátásra, tyúklétrán való fel-le rohangászásra, deddel a hónalatt, stb, ennyit egy egyetemista sem mozog. Értem én, hogy nem az "öreg" mamáknak van kitalálva ez a suli, és hogy a mai ifjúság elkorcsosult, görbehátú, internetező és kevesetmozgó, de.... és még kell egy harmadik nyelvvizsga is és ezen most úgy felhúztam magam, hogy na. De a papír is kell vazzeg, és másfél évet csak kihúzok, bár így most a tesógyártási projekt is leáll egy kicsit. Mert már majdnem beindult!!! Kép Kép Kép

Moose! (ismét)
IKEA kat. sose jön, pedig folyton ott vásárlunk, már amikor apa kap fizut. Meg lehet azt igényelni, vagy fizetős, vagy hogy van??

Zsanci!
Giginek már írtam dokiügyben, de nem reagált, tán őt hajkurássza?

neet
neet

Köszönöm tippeket , tanácsokat járóka , hordózóágy ügyben . Közbn utána is néztem , láttam van olyan hogy 2 in 1 , persze ára horror, no majd még meglátjuk .

Ikea kat. nekünk még nem jött , néha szokott .

Kép
Kép
greenolive

Neet, csak addig ácsingozok a pép után amig nem folyós (nálatok is egy idő után?) a gyümölcspépért szokott inkább verekedés menni Kép

Elvileg a katalógusért lehet neten "reklamálni" és akkor küldenek.
zanza

Jucus,
akkor ha elkap az hév, szólj, és megyünk autókázni Kép én akkor voltam ideges, amikor apám ült mellettem (kb. 2 millió km-rel a háta mögött, és ez nem túlzás Kép), de a múltkor azt találta mondani, hogy jól vezetek, azóta lebegek KépKép engem egyébként terhesség alatt paradox módon a vezetés nyugtatott meg leginkább, néha beültem a kocsiba, és mentem pár kört Kép

Oxi,
nekem először pl. a sávváltás mindig kisebbfajta szívroham volt Kép

Neet,
D. is kap tejet tejbegríz formájában, feles alapon vízzel higítva és jól átforralva. De joghurt-kefír-túró már elég rendszeresen mennek Kép
Hogyhogy HARMADIK nyelvvizsga???? Még a doktorihoz, is csak kettő kell! Biztos ez? Újra torna? Hát ez fasza!

v
kisün

Juc!
veled hol talizunk??? mert nálam van a recept, csak még nem adtam fel...Kép
irtózatos éjszakán vagyok túl...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zanza,
nálunk is folyós a pép egy idő után!!! És nálunk én is, párom is rástartolunk a maradékra, néha direkt picit többet csinálok, hogy legyen maradék Kép ja, és a tegnapi körtés tejpép almakompóttal keverve volt eddig a csúcs Kép
kisün

Sziasztok!

Juc!

Remélem Panna buksija oké! Szerintem minden babó leesik egyszer valahonnan, csak idő kérdése! De azért mégis reménykedem, hogy Timcsi majd elkerüli a lepottyanást!Kép
Ez komoly, hogy Panna már csak reggel "csak szopizik"? És a többi hami után azért kap tejcit, ugye? Miket eszik már?
Balcsira még visszamentek?
Rendbejött Panna popója? Melyik krém használt végül?

Moose!

Timi is nagyon rosszul alszik mostanában! Forgolódik, kiabál, dobálja magát! Lehet, hogy a frontok a ludasak a dologban!
Egyébként én is kíváncsi leszek magamra, hogy mennyire leszek majd türelmes etetésnél a későbbiekben!
A legtöbbször nálunk hisztibe fullad az etetés és egyelőre nem tudok rájönni, hogy miért! Eleinte jól megy, aztán Timi elkezd kapálózni és nyűglődni! Szerintem vagy azért mert nem adom oda neki a kanalat, vagy mert túl lassan adom, vagy mert már nem kéri stb. De általában nem tudom megállapítani, hogy melyik az ok!Kép És nálunk is teljes ruhacsere a vége!
ildi76

3.at úgy értem, hogy van ugye az angol, amiből diplomáztam, van egy német lektorátusi, ami a főisk.ihoz épp elég volt, és kell még egy államilag elismert is... valszín a német lesz, bár most a Balcsin egy kutyás nénivel annyit se tudtam értekezni, hogy de aranyos, hogyhívják? Nem harap? Szval 0val egyenlő vagyok, de majd jól belehúzok... tesiből 2 tanegység kell, vagy most ott ugrálok 4 órát (kizárt) vagy 2 félévet is elcseszek rá.. vagy veszek egy fitness bérletet, a mendemonda szerint azt is elfogadják.
Na, rohanok, megy a busz, ha hazaértünk majd írok, mi volt. (Bölcsi)
neet, az abszolútOFF
neet

Sziasztok!
Ezek a fránya frontok! Emma felébredt ma 3-kor (pedig jó ideje már végigalussza az éjszakát), én meg azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány, annyira kómás voltam. De aztán szopi után f8-ig még aludt és most is.

Neet!
Le a kalappal előtted, meg minden suliba járó anyuka előtt. Nekem már nem lenne energiámKép Igaz egy egyetemet meg egy fősulit lenyomtam, az összesen 8 év, szóval azért én is kitettem magamért - saját vállamat veregető szmájliKép

Vezetés: már gimi óta van jogsim, de alig vezettem, aztán januárban vettünk autót és kénytelen voltam, mert a férjemnek akkor még nem volt jogsija. Egész jól belejöttem, habár az első néhány alkalom katasztrófa volt, inkább elmentem tök más irányba minthogy sávot váltsakKép De a múltkor nekem is azt mondta az apukám, hogy jól vezetekKép

Recca!
Pont a múltkor olvastam egy cikket a lisztérzékenységről, de úgy látszik nem figyeltem eléggéKép Azt hiszem a maradék 3 hónapban, amíg Emma csak szopizik jól fel kell készüljek kajaügyileg.

Kisütött a nap!

Kép
Kép
manoka11

Ildi!

Kaják elött kínáltam cicivel de nem jött semmi ezért már csak only reggel és max.délelött van csöcsiKép

Vezetéses hozzászólásokat,bátorítésokat köszönöm szépen!És igérem,hogy nem adom fel!Bogárkához úgy is mennem kell majd a talira!

Juc
20170114224602

Jó reggelt!
Itt van 2 ari kép a két szerelmemről, amit az új fényképezőgépemmel csináltam:Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Az egyik lemaradt:Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

NAgyon helyesek!

Ildi!

Popsi már rendbe jött egy kis pucérkodástól és a boraxos popsikrémtől.

Juc
20170114224602

Lindi!

Nagyon édesek, gyönyörűek azok a nagy kék szemekKép

ÁgiKép

Kép
Kép
manoka11

Zsanci!

Most visszamegyünk Balcsira,tehát no tudunk találkozni ma.receptet majd Bogárkáéknál megkapom és köszi.

Pusza mindenkinek:

Jucus
20170114224602

Szia Lányok!

Na hát én is előkerültem, ahogy Manóka is írta nem mentünk el sehova a kaka idő miatt.
Úgy tűnik ezzel számunkra befejeződött a nagy nyaralási hullám. Bár nem panaszkodom, mert rengeteg helyen voltunk a Lillussal és le a kalappal nagyon kooperatív volt.

Visszaolvasni még nem nagyon tudtalak benneteket, de azért NAGY GRATULA ANCSÁNAK A KIS JÖVEVÉNYHEZ!!!

Ja egyébként júliusban én is hosszú idő után beültem a kocsiba és vezettem. Hát az első nagyon cinkes volt, még a kanyarokat se tudtam bevenni rendesen. Arról nem beszélve, hogy mindig a sáv szélén megyek, így aki az anyós ülésen ül az állandóan fosik, hogy bemegyünk az árokba. Viszont arra jó volt ez a két alkalom, hogy a félelmem és a görcsösségem megszünjön. Tehát most már gyakrabban fogok gyakorolni.

Ha esténként a budaörsi kika-tesco parkolóban láttok egy skoda fábi kombit bénázni, na az én leszek. De nem röhögni ám, sajnálni!

Azért ahogy láttam mindenki jól van és ennek örülök.Kép

Rólunk csak annyit, hogy Lillusnak most jön a 8. foga. Egész tűrhetően viseli. Már próbál maga megállni és ha fogjuk a kezét akkor lépeget ezerrel, de ha gyors akar lenni akkor még mászik ezerrel.

Ja és "kimondta" az első szót, ami a "hinta", persze a "h" néma h-nak ejti mint a németek, így igazából azt mondja inta. Nagyon édesKép

Nagyon örülök, hogy elvittem bébiúszni, hihetetlen hableány lett. Nagyon élvezte a vizet bárhol voltunk. Még a 19 fokos Balatonba is úgy ment bele, mintha 30 fokos lenne.

Na így első körben ennyit, aztán most már rettegjetek , mert jövök rendszeresen. Most megyek visszaolvasni!

Szép napot mindenkinek!Kép
beetrix

Hát még a szavatok is eláll az én gyönyörűséges Grétimtől? Kép

KépKép
KépKép
lindicita

hali,
vagyok ám néha csak ha nem tapétázunk akkor anyámmal veszekszünkKép Kép úgyhogy nagyon sz@r vagyokKép

ancsiéknak és mindenkinek akinek lemardtam vagy le fogok maradni a szüléséről nagy nagy gartulaKép

és én is szertnék már ott tartaniKépna jó,elég lenne ha terhes lennék,már azt is élveznémKép

neet,
köszi az infót,most már csak remélem hogy tényleg őt kerestükKépugye nincs több péter doki a H-ba?????????szóval mégegyszer,kicsit öszülő,középmagas,se szakáll se bajusz,tök natúrKép
ugye neet?????????????? nem én akaromKép hanem a barátnémnak kell,bár mondjuk versenyképes a fickóKép Kép Kép

lindi,
gréti csudiédesKép

gigi
Vendég

Lindi!
Szó szeritn! Kép Nincs valami köze Terence Hillhez? Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?