). de ami meg feltunt, h cigarettazokat sem nagyon. ha megis, azok altalaban turistak. pedig nem tiltott v ilyesmi. legalabbis azt hiszem. Kisun? te talan tudod a magyarazatot
2005.08.15 21:12
). de ami meg feltunt, h cigarettazokat sem nagyon. ha megis, azok altalaban turistak. pedig nem tiltott v ilyesmi. legalabbis azt hiszem. Kisun? te talan tudod a magyarazatot
2005.08.15 21:13
2005.08.15 21:16
2005.08.15 21:26
Soma ma adott egyet és mondta,hogy turmixoljam le Pannónak
2005.08.15 21:30
2005.08.15 21:37
2005.08.15 21:41
Csak egy éjszakát késett
) amikor a gyerkőc önállósodik étkezés terén is. Bár a lányom első rizses próbálkozása megvan videón
Marci életében egy olyan napot nem tudok mondani, amikor egy huzamban ennyit sírt volna
Sajnos az oltás nagyon betett neki, tegnap óta lázas, most már dudorodnak a nyirokmirigyek is! Remélem azért nem tart sokáig!
Mást meg nem találtam így magamtól!
Lányok, mit szóltok? Õ lesz a Szent Imrés topik hivatalos homeopátiás dokija!
2005.08.15 21:52
anyatejet és szopi után megkínáltam vele. Na,100ml-t benyomott még amikor én azt hittem,hogy befejezte a szopit és elég is volt neki.Aztán még egy párszor teszteltem és tényleg kellett neki a pótlás.Aztán fagyasztott cici elfogyott és így lett belőle táp.Akkor pedig adtam gyümit neki amit imádott és most már fözeléket is eszik.Reggel cici,délelött gyümölcs,ebédre fözelék,uzsira gyümi és így csak este kell a tápi.Második gyerek,szóval nem óvatoskodtam túl a dolgot.
még egy kicsit rendelek aztán megyek hajat fosni2005.08.15 21:55
- eleinte abban etettem, de amikor mar allandoan hasra fordult benne, akkor beujitottunk egy etetoszekre. Par honapja mar, hogy mindent ledobal es allva ugral benne, az egesz konyha disznool lesz, a szek leirhatatlan, alatta meg hat hat ... de ami nagyon bejon neki, azt pillanatok alatt benyomja a szajaba, es akkor csak all, nem ugral meg pakolja le a polcokat, peldaul nyomja be a fejebe a dinnyet meg a barackot ipari mennyisegben (amig latja, hogy van, ker, ugyhogy gyorsan el kell pakolni, mert tegnap pl tizkilos dinnyet vettunk, a madik tizkilos mar hazafele olelgette
) es mivel elegge szoritja is a kezeben, ezert a ket konyoken meg az allan patakokban folyik le a le vegig a ruhajan, az eloke zsebe is tele level meg gyumolcsdarabkakkal, es a szek uloreszen abban tocsog, mert meg egy csom ovizet is kop melle, tisztara mint egy szokokut, az utolso korty mindig ivben jol ki belole. Amikor dogmeleg volt, csak pelusban meg elokeben etettem, hat a pelus total atazott a kajatol (nem a pisitol), szal azt is ki kellett cserelni, a gyereket meg beallitani a kadba es lecsutakolni, mert igy ruha nelkul ugye ragadt a bore... na, most mindenkit jol megremisztettem?
ja, banan se jon ki, barack se, repa, sutotok es nagyon, dinnyet mar nem is tudom... bar en lusta vagyok ezekkel szorakozni, csak bevagom a mosogepbe es kesz. meg nem dobtam ki ruhat, mert itthon jo a foltos is, de mar gondolkoztam rajta. (hat igen, mult heten husz uj bodyt vettem, de mar kinotte a hosszuujjuakat es most voltak akciok, szal nem a foltok miatt)2005.08.15 22:03
Mikor is kapta Marci az oltast? Szal mennyi ido mulva lett most lazas? Es nem ket reszletben kertetek, ugye? Egyebkent meg van egy masik homeos doktorunk is, Votiv, de o sajnos ollllyan ritkan rendel 
2005.08.15 22:05
Kaja miatt nem irigyellek, akkor te minden étkezés után nagytakarítasz a konyhában? Remélem Nyúl nem mehet be a szobákba kajával!2005.08.15 22:05
Kaja miatt nem irigyellek, akkor te minden étkezés után nagytakarítasz a konyhában? Remélem Nyúl nem mehet be a szobákba kajával!
(jól felfedtem magam
)2005.08.15 22:20
nem gyozom, csak a padlot torlom fel, az etetoszeket viszont irto nagy munka am levakarni, pedig mar csak a muanyag vazon ul/all, a huzatot vagy mit parhete felreraktam... mashol persze nem ehet, csak a konyhaban, csak az a nehez, hogy apa bemaszkal mindenhova kajaval, es ha meglatja, hiszti van, na mostmar tenyleg huzok, joejt2005.08.15 22:29
teljesen egyetertek. mondjuk szerintem a glutentartalmu etkekkel is erdemes varni, mert az is elegge megterheli a szervezetet. (ugyanis a gluten ledaralja a vekonybelben a bolyhokat, ahol amugy a felszivodas zajlik. normalis esetben ezek hamar visszanonek. a gond akkor van, ha nem igy tortenik
.) a "lisztes" kifejezes kicsit elnagyolt. glutent tartalmaz a buza, rozs, arpa, zab: ezek a kerulendok, de a tobbi okes (rizs, kukorica, köles, stb. meg a krumpli is). amugy a liszterzekenysegnek genetikai oka van, tehat a gluten csak akkor okoz problemat, ha "hibas a kod". akkor viszont nem vidam. erint a dolog, ugyhogy tudom...2005.08.15 22:44
dohányt még nem próbáltam
egyébként tényleg így szorították vissza az alkoholizmust... nálunk szerintem tökjól működne, mert komp sincs a környéken
akár kanyarodást is... meg fékezést
nekem is szar volt az első 1 év, de azóta már tépek mint állat
2005.08.15 22:51

2005.08.16 07:17
Én úgy kerültem fel vidékről, hogy elvileg tudtam vezetni, de ez egy teljesen más világ... Igazat adok Moose-nak, vezess a Balcsin, vagy bárhol, legyen egy kis önbizalmad, és akkor itt is hamarabb megszokod a dolgot
Nekem már a batárjainkkal is tök jól megy a dolog.
(Mondjuk igaza van) Egyébként tetszik neki az ötlet.2005.08.16 07:34
bár gondolom majd ha Áron köpköd , maszatol nem fogok ennyire
Ez melyik volt ?

2005.08.16 07:56
2005.08.16 08:03
Turmixolt E, nem? Ha E-ket eszik mondjuk 3 évesen, akkor már inkább kenyér 8 hósan... nem?
2005.08.16 08:08
2005.08.16 08:13
2005.08.16 08:36
én akkor voltam ideges, amikor apám ült mellettem (kb. 2 millió km-rel a háta mögött, és ez nem túlzás
), de a múltkor azt találta mondani, hogy jól vezetek, azóta lebegek 
engem egyébként terhesség alatt paradox módon a vezetés nyugtatott meg leginkább, néha beültem a kocsiba, és mentem pár kört
2005.08.16 08:45
És nálunk is teljes ruhacsere a vége!2005.08.16 08:46
2005.08.16 09:00
Igaz egy egyetemet meg egy fősulit lenyomtam, az összesen 8 év, szóval azért én is kitettem magamért - saját vállamat veregető szmájli
De a múltkor nekem is azt mondta az apukám, hogy jól vezetek
Azt hiszem a maradék 3 hónapban, amíg Emma csak szopizik jól fel kell készüljek kajaügyileg. 2005.08.16 09:35

2005.08.16 11:46
úgyhogy nagyon sz@r vagyok
na jó,elég lenne ha terhes lennék,már azt is élvezném
ugye nincs több péter doki a H-ba?????????szóval mégegyszer,kicsit öszülő,középmagas,se szakáll se bajusz,tök natúr
hanem a barátnémnak kell,bár mondjuk versenyképes a fickó

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|