A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

proone,
KELL!!!!ruha nem kell csak a hazajövetelre!és olyan rendesek hogy még cumit is adnakKépörjöngtem mikor bemegyek a gyerekér zuhanyzás után és látom a szájában a cumitKépno nem azért mert cumiellenes lennék hanem mert fertőtlenítés ide vagy oda ne adjanak egy nem tom mióta használt és elhasználódot cumit az én gyerekemnek!!!!!majd én adok sajátot,HA akarok!!!
Vendég

Gigi!

Cumit adtak a szájába?? Hát ezt azért nem gondoltam volna!Kép

Lányok!

Holnap elmennénk valahova tömegközlekedve délelőtt, de nem messzire, csak ide a közelbe! Kutyával és babakocsival nagyon nehéz a buszon tolongani! Van valami ötletetek, hogy hova érdemes menni? Campona, Feneketlen tó? Lesz valahol valami rendezvény vagy látnivaló?

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Ildi, koszi az erdeklodest! Meg egyben... Votiveknak tenyleg igazuk volt, attol meg hogy ujjnyira nyitva a mehszaj, nem lesz belole masnap szules.Kép De masfel hettel kesobb sem.Kép
Mar a teliholdban sem bizom!Kép
De ha ilyen sokan vannak a korhazban, akkor jobb ha var a kislany...egyebkent is van meg negy napja.

Zsanci, ez tobb mint felhaborito!Kép
Ez aztan a bababarat hozzaallas!Kép En eleve nem akarom, hogy barmi mast adjanak potlaskent! Nem tudom meg hogy fog alakulni, de szivem szerint nem adnam be meg elso ejszakara sem a csecsemosokhoz...

Zsebi!Gratulalok a 10 eves evfordulohoz! Meg sokszor ennyit!

Proone, en viszek pelust, popsitorlot es popsikremet is.

D.39+3

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">Cumit??? Amikor mindenhol azt hallom, hogy nem jó, mert megzavarhatja a szopás technikáját, mert máshogy kell cumit és cicit szopni? Hajajj!

Köszi Gigi, no és egy 44 db-os csomag ugye elég arra a 3-4 napra?</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Dora!
Popsikrémre azt mondták, hogy azt adnak, ne vigyünk be, mert ha valami kiütése lesz, akkor tudják, hogy a kórházitól van és nemmástól...</font>

KépKépKépKép
proone

En csak 10 db-ot viszek, szerintem csak alkalmankent lesz szukseg arra, hogy en tegyem tisztaba a kicsit. Ha meg kell, apa hoz be.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gigi!
Majd irok emilt! Én is irok az Erikáról a köv. bekezdésben!! Bnőm NEM csinált semmit...Kép

A H-s sztorihoz: azért valljuk meg nem minden csecsemős ilyen!!!! Nekem két kedvencem is volt, akiket nagyon szerettem: Zsuzsi és Erika! És az eszembe sem jutott, hogy lehet kérni, hogy ne adjanak neki pótlást! Azt mondtam volna neki!!! Akkor csak meg kellett volna oldaniuk valahogy!!!
ja, és mégvalami: amikor én voltam bent, utsó nap jöttek hozzám egy mami a 2 hónapos babájával. Mikor megéhezett a pici, akkor megkértem egy nővérkét, és ő bevitte őket a vizsgálóba, és ott tudta megszoptatni, pedig ő "csak" egy látogató volt. Igaz, ő nem csecsemős nővér volt, hanem "rendes", de azért ilyen is van!!!!!!
Dóra!
Ha szólsz nekik, ráirják a kocsira, hogy a babád nem kaphat pótlást!!! És nincs harag!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Csecsemősökkel nekem nem volt rossz tap. sőt! Kedvesek voltak, segítőkészek.

Ma kirándultunk a barinőmhöz Csobánkára, nagyjából BKV-vel, most kissé ledőlök a Kék Lagúnáig, gondolom, megértitek. Kép Az emberek pedig ismét meglepően kedvesek és segítőkészek voltak, Eszter osztogatta a mosolyokat és a pá-pákat. Kép
neet
neet

proone,
persze elég de krémet ne vigyél mert az tényleg vanKéppelus meg törlő,ja meg textilpelust is!
cumi:nem tom.....majd te is kitapasztalod hogy adjál e neki.egy jó tanács,ne akarjál mindent úgy csinálni ahogy a nagykönyvben meg van írva és főleg ne higgy el azért mindent.nekem egy hétig tartott a lelkesedés,utána elhatároztam hogy pont lekakilom hogy ki mit mond és úgy csinálom ahogy érzem!!!és utána tök jól éreztem magam a bőrömbeKépés minden sokkal könyebb volt,nem paráztam.....
szóval én nagyjából semmit sem úgy csináltamKép
na jó,itt ráncigálnak a mókusok,hagyom magam,előbb szabadulokKép

gigi
Vendég

Lindi, nem vagyok képen, mikorra kell az utazóágy?

Csecsemősök: lehet, hogy nem mindegyik ilyen, lehet, hogy rossz periódusban mentem be, de mondhatnám minden alkalommal volt valami amin megdöbbentem, biztos az is sokat számított, hogy nyár volt, szabadságolások voltak, kevesen voltak. Én többet vártam tőlük főleg úgy, hogy az első gyerekemet szültem, valószínűleg a másodiknál baromira nem fog érdekelni, mivel nem leszek tudatlan anyuka Kép
zsebi2004

Lányok,
mi holnap elmegyünk a Balcsira, legyetek jók, majd Bogárkánál találkozunk!
Ági

Kép
Kép
manoka11

<font color="0000ff">Gigi!
Köszi! Textil pelenkára én is gondoltam, hogy viszek be, bár eddig nem mondta senki.
Babanevelésben tapasztalatlan anyuka lévén szerintem természetes, hogy a nagykönyv szerint indulok el... Kép De nem fogom erőltetni, ha valami nem megy... Viszont anyukám meg a nagykönyv minden pontjának ellent tud mondani... Kép Egyik nap mondtam neki, hogy csuklott a pocakomban a babám, hát kinevetett. Annyira tájékozatlanok voltak az ő korunkban hozzánk képest..! Csoda, hogy felnőttünk és élünk, mi? Kép
Ja, ehhez egy aranyos írás:
http://proone.freeweb.hu/regigyerek/regigyerek.htm</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Lányok!

Ezektől a csecsmősnövér sztoriktól dobtam egy hátast.Kép Alapjáraton, amikor én szültem akkor is voltak rendesebbek, meg kevésbé rendesek. Azt hiszem ez szerencse kérdése. Bár én azt hittem valakiből azért lesz csecsemős, mert imádja babákat, elhivatott. Néha hiányoltam ezt az odaadást.

Zsebi köszi a recepteket Manóka átküldte nekem mailben! Boldog évfordulót!

Szülés előtt álló lányok!
Én úgy tapasztaltam, hogy kb.10 pelus elég ha annyit első körben bevisz az ember, mert azért sokszor a csecsmősök rakják tisztába őket. Ha még kell akkor az apukák még mindig be tudnak vinni. Popsikrém az van ott. Még törlőkendő kell, de sokszor jobb ha lemossa az ember a bébi popóját.Kép

Kisün!
na írjál már valamit Dóciról , olyan kiváncsi vagyok ő hogyan fejlődik.Kép

Lányok!
Képek nagyon édesek! Éljenek az újdonsült médiasztárok!Kép

Bogárka!
Bár most nem vagy, de majd ha visszaolvasol: eljön a talira megint a ruhás barátnőd? Télire kellen egy pár cucc Lillusnak.

Csajok!
Nekem most az a problémám, hogy Lilla semmilyen gyümölcsöt nem akar megenni, csak a bébiételes gyümiket. Ez kicsit zavar, lehet ellene tenni valamit?

Én is akarok IKEA katalógust. Zsanci van benne valami klassz?

Na mi holnap elhúzunk Tőserdőre, én utálom az aug. 20-ai tömegnyomort.Legalább Lilla tovább ismerkdik a német nyelv rejtelmeivel a német ismerősöknél!

Ja akinek van kedve és türelme menjen el a Várba a Mesterségek Ünnepére. Szoktak lenni tök jó játékok is.

Jó hétvégét mindenkinek!
Beetrix
beetrix

Lányok!
ezt nézzétek meg, ha még nem láttátok:http://myfootprint.org/
nagyon érdekes...Kép ha mindenki úgy élne, mint én, akkor 1/3-dal több Föld kéne...Kép és én még a magyar átlag alatt vagyok!
Beet!
igen, tök jó a katalógus! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manóka,
mél ment benne szöveggel! Jó utat és szép időt nektek Kép

Beet,
szerintem keverj egy kis "igazi" gyümölcsöt a bébikajához (pl. kis tört banánt vagy reszelt almát), hátha így szép lassan szokja Kép
Dóci szerencsére mindent megeszik, és már maga reggelizik: 1 banánt felvágok neki 6 darabba, ő meg ül a kis etetőszékében és tömi a fejét Kép amikor először raktuk oda elé a banánt, akkor fel volt háborodva, hogy hogyhogy nem szájba pattan a kaja, de aztán rájött, hogy dolgozni kell érte vagy éhen marad, és azóta imádja ezt a reggeli rituálét. Ma meg lépcsőre mászni ill. lépcsőről lemászni tanult, szerintem mi fáradtunk ki jobban, mert állandóan ugrásra készen álltunk mögötte Kép Ja, meg tud létrára mászni is, szereltem valamit, lenéztem, és ő már ott állt a létra első fokán... egyszerre voltam büszke és marhára besz*rva is Kép
És mi voltunk ma a Mesterségek Ünnepén, tökjó, mindenkinek ajánlom... ha gyalog mentek, akkor 18-as villamossal a Dózsa György térig érdemes, és onnan a lifttel fel a várba, mert a várbusz meg a sikló tömve vannak. De a D.Gy. tértől a séta is kellemes Kép

v
kisün

Gigi!
mi is az emil cimed??? a múltkor minden adat törlődött a gépünkről...ez is...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Haho mindenki! A C&Aban MA 490ert KAPTAM 3 DB GYERKOCBODYT!!! Rohanjatok es vegyetek. Erdekes modon csak az egyik szinvaltozat volt ennyi, a masik 1590 volt, mint mindig. Viszont jo sok volt belole, mindenfele meretben. Mondjuk en a Becsi utiba jarok, szal nemtom, a tobbi boltban mi a helyzet. Meg volt 3 gyerkoczokni 790ert, meg snoopys noi pizsama 2490ert, de csak vilagoskek es fekete. Adhatnanak mar nekem valami torzsvasarloi kartyat, mostmar igazan. Meg valami szazalekot a sok reklam utan is Kép

Lindi kar, hogy nem tegnap szoltal, akkor tudtuk volna intezni. (De apanak nincs kulcsa az irodahoz, ugyhogy mar nem tudott visszamenni erte. Egyszer kolcsonadtuk, azota van nala benn, hogy visszahoztak, de igazan hazahozhatta volna kethonapja. Tokgyagya, ah.) Ha netalantan megis csak hetfon utaztok, szolj.

Zs, atmehetek holnap reggel es vegignezhetem szazszor? Vagy kolcsonkerhetem, amig en is megkapom? Mondjuk ha soksok sutemenyt viszek neked? itt: hosszu szempillakkal surun verdeso szmajli

Zsebi en is akkor voltam ugyebar, eshat tenyleg... de volt egy Orsi nover, aki sokat segitett meg egy magas, teltkarcsu, gondor szoke noverke, nemtomhogyhivjak, aki szinten nagyon rendes volt. Az a baj, hogy csecsemosnovert nem lehet valasztani, mi? Egyebkent meg az, hogy kevesen vannak szerintem es abbol is vannak gondok. Szerintem kene egy nover, akit direkt csak arra delegalnak, hogy minden anyukat megtanitson szoptatni! Nekem marhara nem ment es kb. semmi segitseget kaptam, ugyhogy aztan itthon se ment... A cumin en is csodalkoztam, ez a "nem szoptathatja meg" meg egyenesen verlazito! Zs, bnod nem akar panaszt tenni? Megirjuk?

Gigi, sztem azok nem is mokusok, mar nem latsz rendesen ebben a sotetben Kép most tokjol megaszontad, egyetertek, senki ne szoljon bele semmibe! na szoval mikor megyunk mi szulni? nekem peldaul a julius jo lenne, mit szolsz? Kép Kép
moosejaw

Zsebi! Holnap délelőtt indulunk, és csak egy pár napra kellene.

KépKép
KépKép
lindicita

Vera!

Már válaszoltam is, köszönjük szépen!!!
Édes lehet Dóci, ahogy nyomja be a banántKép

Kép
Kép
manoka11

Nem lehet, hogy a csecsemősökkel az is a gond, hogy ők senkitől nem kapnak zsét? Ugye majdnem mindenki szép kis summákat otthagy a dokijának, szülésznőjének, a csecsemősöknek meg semmi nem jut, holott az ő munkájuk is legalább olyan fontos. Persze ez nem mentesítené őket, csak erre gondoltam, aztán lehet, hogy az egésznek semmi köze hozzá.

Kép
Kép
manoka11

Szent Imrében nem úgy van, hogy a szülésznők és a csecsemősök forgó rendszerben vannak...? Mintha ezt mondták volna előadáson.

KépKépKépKép
proone

Megnéztem az ökológiai lábnyomomat, az én esetemben kettő Föld kéne. Kép

KépKépKépKép
proone

Proone!
Erre én is emlékszem, hogy mondták, de még senkitől nem hallottam, hogy szülésznőt látott volna a csecsemőosztályon. De lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet.

Kép
Kép
manoka11

Manóka,
van banánevő Dóciról kisfilm, de azt nem tudom feltenni Kép ... ilyenkor azt kell elképzelni, hogy jobb kézben banán, bal kézben banán, és két kézzel felváltva tömi magábaKép HASPÓK!!!

vera
kisün

Beet, szoval csak Docira vagy kivancsi? Most mindenki jol megsertodott, majd meglatod...

Manoka, tenyleg Emma alszik abban a cikkben? Tokjo Kép Es de, biztos az is benne van, hogy ok nem kapnak...

Zs, nekem 1,8 planet Kép de ez nem igazsag! nem is vagyok olyan pazarlo... mondjuk nehany kerdest nem ertettem tokeletesen, ugyhogy lehet, hogy felreklikkeltem parszor... tutira mar az Europa miatt felszamolt egy haromnegyed bolygot. Probald meg mondjuk Zold-foki szigetekkel, tutira kevesebb lesz.
moosejaw

Zold-foki szigetek nem volt, de kiprobaltam Costa Ricaval, ugyanazokat a valaszokat adtam, es igy csak 1.6 bolygo jott ki...
moosejaw

Na majd Bogárkánál jól megnézem Dócit, remélem bemutatja a tudományátKép Főleg, ha lesz egy csomó finomság, nyamiKép

Most már tényleg megyek aludni, jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
manoka11

Moose!

Tényleg EmmaKép Ilyen kicsi és máris dolgoztatomKép

Kép
Kép
manoka11

Proone!
A szülésznők a nővérkékkel forognak. Azaz minden nővérke szülésznő is. 2in1! Tehát nem a csecsemősökkel!!!!!!!
Moose!
Én karácsony környékére tervezem a következő bébit, aki LÁÁÁÁÁÁÁÁNY lesz!!!
Ja, és megpróbálok majd kilopni egy katalógust vkinek a postaládájából, és akkor az a TIED!! Kép
Gigi!
Viszont lehet a közös dokink a kisBarna!!! Kép állitólag kacsingatott szülés közben....Kép vagy lehet, hogy csak a kontakt lencséje mozdult el??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

moose,
nekem a március végétől a junius végéig a nyerőKép
ja és 2008Kép
remélem elsőre összejön és március 24-én akarok szülniKépcsatlakozol?????

zsanci,
gigi83kukacgalampontnet
Vendég

Lindi, elvileg oda tudom adni ha erre jöttök, XI.ker Gazdagréti lakótelep. Ugyanis nem utazunk a jövőhéten el. Legalább is szerdáig biztosan nem.

Aki tudja Lindi telefonszámát irja meg: bartus.peter@chello.hu címre

A csecsemősök kontra szülésznők dolog,bennfentes infók szerint: a csecsemősök megsértődtek az elején, hogy ugye a szülésznők más hozzáállást kapnak az anyukáktól, mivel fel lehet fogadni őket, valamint állandóan ment a balhé, hogy a szülésznők miért kontárkodnak bele a csecsemősök dolgába, volt nagy megbeszélés meg minden a csecsemősöknek is felajánlották, hogy szálljanak be a buliba, biztos lenne olyan anyuka aki igényt tart a szolgáltatásukra az első pár napban, akár otthon is. De ők nemet mondtak. Azóta nem baráti a viszony közöttük.
zsebi2004

Textilpelus:
persze hogy kell a H-ba, majd jól jön a szopi/büfi időszakban.
neet
neet

Textilpelus: ha kicsit hüvösebb az idő és szellőztetés van, jó vele a baba fejét betakarni.
zanza

Zsebi! Nagyon aranyos vagy, 11 körül indulunk, és akkor beugranánk érte! Mindjárt küldök egy e-mailt.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsebi!
küldtem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisun,hat igen, tudom, h ez sem a tokeletes megoldasKép mondjuk en szivem szerint nem adnek semmilyen pelust a gyerkocre, es akkor mint afrikaban, ahol - allitolag - az anyak megerzik,h mikor jon, aminek jonnie kell, es akkor csak eltartjak maguktolKép aztan meg a kutyak segitenek a babapopsi tisztan tartasabanKépKép
igy viszont marad, h mosasnal probalok mososzer helyett mososzappant hasznalni, oblito helyett ecetet, stb. azt ugyan nem vallalom, h kezzel mossakKép, de geppel legtobbszor csak 40 fokon, ha nagyon meleg van kint, kihagyom a centrifugalast, stb.
azt ugyan nem allitom, h a lelkiismeretem tiszta a kornyezet vedelmet illetoen, de probalkozom...
a kiguritastKép illetoen pedig minden elismeresem a tiedKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

zsebi,
Kép Kép
na mi volt tegnap????
nekiestem a névtáblátoknakKépegy kis probléma akadt,nem tudok az ú meg az ó betűre ékezetet tenniKépazaz még nem találtam ki a megoldástKépötletKép????
bennfenntes infóKép Kép Kép?????????????????????
anyuék holnap mennek vissza,lesz egy kis nyugiKépés írok jó sok mailtKép

zsanci,
tényleg nem akarok türtemetlennek látszani,ha már 20 éve ismernél tudnád hogy én azt sem tudom mi az a türelmetlenségKép no de mi vanKép Kép???????

neet,
asszem eléggé nem válaszoltam a mailedre,szóval persze,megyünk tali előtt és viszünk is titket,ok?

gigi
Vendég

Gigi!
méltem. egyébként nekem is a 2008. a nyerő először...de én sajnos DECEMBERBEN fogok szülni egy kislányt...ugye mindenki hallotta??? KISLÁÁÁÁÁNYT!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi,
Semmi Kép szegény apa este 11-kor ért haza, most meg mindjárt indul munkába, úgyhogy semmi kiruccanás csak itthon üldögélés.
Ötlet????? Hát te vagy a szuper csaj, én analfabéta vagyok.
zsebi2004

én apám meg elutazott horvátországba legénybúcsúzni...Kép én is egyedül...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, délután játszótér?????
zsebi2004

nincs kocsink...azt is vitte...Kép és én most úgyis alapból depis vagyok...lemegyek az udvarra, és nézem a repülőket, amit a Duna mellől szerettem volna megnézni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, akkor átguruljunk, és vigyünk finom sütiket a cukiból???? Kép
És majd jól kibeszéled magad és elmúlik a depid Kép

Tényleg Zsanci, Ti látjátok a tüzijátékot otthonról???
zsebi2004

Zsebi!

Én is kérni sütit! Én is egyedül!Kép Kép

ILdi
ildi76

olyan ari vagy, de tényleg nagyon nem jó társaság vagyok ma...Kép és mellesleg dagi is vagyok...bár most úgy néz ki, nem megyek el a lagziba, igy nincs miért fogynom.
egyébként nem látjuk a tüzijátékot, mert mi pont a túloldalon lakunk. Azt látom, hogy a szomszéd ház falára ráveti a fényt...Kép ez is szép ám...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!
nektek van upc-s telótok? mert nekünk van, és arról egymást ingyér' lehet hivni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Ne legyél depis!Kép Holnap biztos jobb kedved lesz! Nekem is sokat van rosszkedvem mostanában, de olyankor mindig elkezdek gondolkodni, hogy miért is van rosszkedvem és rájövök, hogy nem olyan rossz a helyzet, mert lehetne rosszabb is (látod milyen optimista vagyokKép) és végülis van egy egészséges kislányom, egészségesek vagyunk, akkor meg minek dipizzek! A gondok meg reménykedem, hogy megoldódnak!
Kép
ildi76

Zsanci, nem gondoltam ám komolyan, úgyis tudtam, hogy lerázol azért ajánlkoztam Kép
Miért nem mész a lagziba?????

Ildi, miért vagy egyedül???? Lassan kiderül, hogy csomóan ülünk otthon szalmán, így akár bulit is szervezhettünk volna.
zsebi2004

Zsanci bizony ám, upc-os telefonunk van, beszélhetünk ingyen Kép
abár tudom nem vagy ma jó társaság inkább fel sem hívlak, meg egyébként sem tudom az upc-os számod Kép
zsebi2004

Zsebi!

Párom elment a nagyszüleihez levinni a kutyust, mert elmentek otthonról! De már úton van hazafelé!

Zsanci!

Mikor van a lagzi? Én úgy mennék lagziba! Nehogy kihagyd! És jól kajálj be jusztis! Fogyózni ráérsz később!
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?