Haho mindenki! A C&Aban MA 490ert KAPTAM 3 DB GYERKOCBODYT!!! Rohanjatok es vegyetek. Erdekes modon csak az egyik szinvaltozat volt ennyi, a masik 1590 volt, mint mindig. Viszont jo sok volt belole, mindenfele meretben. Mondjuk en a Becsi utiba jarok, szal nemtom, a tobbi boltban mi a helyzet. Meg volt 3 gyerkoczokni 790ert, meg snoopys noi pizsama 2490ert, de csak vilagoskek es fekete. Adhatnanak mar nekem valami torzsvasarloi kartyat, mostmar igazan. Meg valami szazalekot a sok reklam utan is
Lindi kar, hogy nem tegnap szoltal, akkor tudtuk volna intezni. (De apanak nincs kulcsa az irodahoz, ugyhogy mar nem tudott visszamenni erte. Egyszer kolcsonadtuk, azota van nala benn, hogy visszahoztak, de igazan hazahozhatta volna kethonapja. Tokgyagya, ah.) Ha netalantan megis csak hetfon utaztok, szolj.
Zs, atmehetek holnap reggel es vegignezhetem szazszor? Vagy kolcsonkerhetem, amig en is megkapom? Mondjuk ha soksok sutemenyt viszek neked? itt: hosszu szempillakkal surun verdeso szmajli
Zsebi en is akkor voltam ugyebar, eshat tenyleg... de volt egy Orsi nover, aki sokat segitett meg egy magas, teltkarcsu, gondor szoke noverke, nemtomhogyhivjak, aki szinten nagyon rendes volt. Az a baj, hogy csecsemosnovert nem lehet valasztani, mi? Egyebkent meg az, hogy kevesen vannak szerintem es abbol is vannak gondok. Szerintem kene egy nover, akit direkt csak arra delegalnak, hogy minden anyukat megtanitson szoptatni! Nekem marhara nem ment es kb. semmi segitseget kaptam, ugyhogy aztan itthon se ment... A cumin en is csodalkoztam, ez a "nem szoptathatja meg" meg egyenesen verlazito! Zs, bnod nem akar panaszt tenni? Megirjuk?
Gigi, sztem azok nem is mokusok, mar nem latsz rendesen ebben a sotetben

most tokjol megaszontad, egyetertek, senki ne szoljon bele semmibe! na szoval mikor megyunk mi szulni? nekem peldaul a julius jo lenne, mit szolsz?