A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ada! nagyon aranyos a babád. ő is olyan örökmozgó, mint te? jól emléxem, mikor majdnem szültél, még rohangáltál Kép . a kemény cumit nem akarta szopni??
és hogyhogy te is üvegből adod neki a tejet? azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen csudabogár. jó látni, hogy (mivel babáink között kb. 2 hónap lehet) milyen kommunikativ pofija lesz 2 hó múlva a babámnak Kép

Heni arcán születése óta pici grízecskék vannak, mondták, hogy ne izélgessem őket, persze nem is akartam. (olyan, mint a pici pattanások) erre most alatta piroskás lett a bőr. folyton olyan pirospozsgás az arca. lehet tudni, hogy mitől van ez??

ancsipancsi

Beet, gyere persze! Dobj egy melt es megbeszeljuk!
moosejaw

<!--attachment: 00024899-258975.zip*mime_zip.gif*application/x-zip-compressed*51.8*CICA+PUSZI*00024899%2ezip --><center><pre>
KépCICA PUSZI
00024899.zip (51.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Moose!

ezt neked soksok szeretettel!
manó27

Ada!

Ez a csaj gyönyörűséges!

Bogárka!
A baj csak az, hogy 20 fő babástól értendő...
Most akkor ez milyen öblitő is???
és dejó dejó nektek, hogy mentek nyaralni!

Ildi!
Nagyon kedves vagy, hogy hoztad a talira a könyvet!

Zsan!
persze, hogy nem kell a paper remélem jó lesz!
manó27

Csajszik!

A törpém a héten csak 13dkg-ot hizott az gáz???
Csak mert eddig 35 volt az átlag!
most ilyenkor mivan???

ja és egy kérdés nincs véletlenül valakinek téli hálószák eladó???
Csak mert mi abban alszunk már most, és kevés egy darab.....
manó27

jó reggelt! nehogy már én legyek a kiskakas KépKép

Recca, hogy vagytok?

Jucus, miért nem írsz többet? Kép

Beet: az alaprecept, hogy kb 2 nagykanál pehely (zab, ápra v búza), kb 2 deci vízbe (a mennyiségek persze igény szerint módosíthatóak, Isti is többet eszik már), felforralni (ez kb 1-2 perc), majd levenni a tűzről és kicsit állni hagyni, hogy jól felszívja magát, aztán bele a turmixba, ahol némi friss gyümölccsel (1 almával, körtével, szilvával, banánnal, s v ő-barackkal, de akár málnával, ribizlivel, meggyel stb) találkozik, és mire kész a trumixolás (lehet egészen "símára", vagy kicsit "durvábbra" is), már fogyasztható hőfokra is hül

másik: kukoricakása
4-5kanál kukoricakását kétszeres vízben megfőzni, mézzel-fahéjjal vagy szentjánoskenyérmag-őrleménnyel ízesíteni
persze lehet kakaóval is, gyümölccsel is, a fantáziádra és a bébid ízlésére van bízva

a hajdinát ugyanígy csinálom, csak azt előtte be kell áztatni, ill. épp ezért inkább vettem hajdinapelyhet, amit 2-3 perces főzéssel az első recept alapján készítek el

harmadik: Isti legnagyobb kedvence a Glück bio barnarizs-pehely, amit leforrázás után 5 perccel már lehet is enni, ehhez is gyümölcsöket turmixolok (ez olyan finom, hogy én meg Isti maradékára ácsingózom)

a köleskását és a sárgaborsó-pelyhet persze nem adom édesen neki, ezt álá natúr megfőzve, vagy némi finom sült husival, esetleg főzelékbe keverve
a brokkolis köleskása pl nagyon ízlett neki, fene az ízlését Kép

most dekopácsolni fogok - hommage álá Jucus, máj maszter Kép - mert fenyeget az elsárkányosodás, annyira eluralkodott az (anyai) ösztönylény, és muszáj visszatérnem a felsőbb, alkotói szférákba, hihihi

Ada, hát a csajod egy szuperédes pofa! 1 kollégám azt mondaná rá, "tök spirituális" KépKép

ja és azt tudjátok, h kétféle gyerek van: az egyik ajándék, a másik meg feladat... Kép

votiv 8)
votiv

Manó! minden kőc más ütemben hízik (nézz rá a fiamra), te se eszel minden nap ugyanannyit...
szóval csak lazán Kép
addig ne is gondolj erre, míg esetleg nem jelzi, hogy éhes is (pl többet akar cicizni), de ekkor sincs gond, mert a több szívás hatására több tejcsid lesz, és így tovább Kép
mindez persze normális keretek közt értendő - hogy 2 szopi közt van szünet is -, bár, mi a "normális"... - szerintem minden szoptatós mama átélte legalább 1x, hogy egy napot végigszoptat, nonsztop, aztán mégse maradt úgy, szerencsére Kép

votiv 8)
votiv

Jó reggelt Drágáim!

Tegnapi rajcsúr édsapa érkezésével megszűnt.....belépett az ajtón és mintha elvágták volna....következett egy óriási mosoly-kacagás orgia.....
Szivat a gyerekem.Stop.
No, visszaolvasok.
ada007

Manó!
Doni is most kezdett kevesebbet hízni! Nyugi,ez normális, gondolj bel ha így folytatná mekkora lenne fél éves korára! Kép

Zsebi!
Miskolc? Nekünk is ott a fél család. Pontosabban a 4 nagyszülőm, meg a távolabbi rokonság, meg mi is ott éltünk 11 éves koromig...Kép

Na megyek, mert ma még csak Don reggelizett Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszönjük.

Gigi: apacsere lebótolás előtt kérek fényképet a Ti zapátokról, mer azé' no.... Habár bízva a jóízlésedben, egye kánya...ha a fent említett feltételek adottak (nálatok 2 fiú, nálunk 2 lány), akkor jöhet a zapa, meg mehet a mienk Kép

Zsebi: én is szeret Téged, Miskolc pedig RULEZ!!!!

Manóka: szegény Emma Kép....nálunk a péntek az büdinap, akkor nincs soha kedvünk fürdetni KépÉs a kádat a Máriában néztük ki, de a Kálvin térnél az elefániban vettük meg. Illik a szobénk berendezéséhez Kép

Ancsi: azért próbálkoztunk be a cuclisüveggel, mert 2 hét múlva kezdődik a sulim és akkor ennie kell a dednek, és Zsan jól beijesztett, hogy lehet, hogy majd jól nem fogja elfogadni, és első próbára így is lett, de aztán vettem latex Nuk cumit és abból falja a FRISSEN fejt tejcsit.....ma még bepróbálkozunk a fagyitejjel ebből a cucliból...hátha

Manó: édesem, az én csajom heti 3-4 dekát hízott átlagban az elmúlt hónapban (2 hetente védőnéni méri), mégis ilyen kis mosolygós, röhincs. No para.

Votiv: király recepteket írtál...és nem hinném, hogy olyannyira el tudnál sárkányosodni ám! Ahhoz túl kedves az alaptermészeted Kép Max. apa nem bírja a kiképzést Kép
Spirituális....ez jó.

Ruz szerintem nyaralni van, Borri-t betemették a gyerekek....más?!

És hol van az a jétszóház? Csak nem a Lurdy-ban lévőre gondoltok??? Kép Kép Kép az nem lenne a világ végén nekünk sem Kép
ada007

Tehát Maya mikor is????????????????????
Menni akarooooooooooooook!
ada007

Sziasztok,
kicsit sem érek rá, de Beetnek annyit üzenek, h én csak annyi tudok: Amíg gyeden, gyesen vagy, ELVILEG ingyenesek a sulik, de érdemes megérdeklődni ott, ahova éppen menni akarsz, h hogy is van ez náluk. Mert mindig van apróbetűs rész... az tuti, h a nappali, állami sulik beleesnek ebbe, a többiről passz. És én is akartam boldog névnapozást kívánni, csak kimaradt, ezért most kívánom. Kép

Ada,
a te csajod meg élőben is, képen is egyaránt nagyon aranyos és szép.

Moose,
dvdig még nem jutottam el, de igyekszem. (Tegnap sem voltunk itthon szinte egész nap)

Amíg be nem indul a tetves suli, igyekszem letudni a "kötelező" köröket, mert aztán sztem örülni fogok, ha itthon "unatkozhatom" és "depizhetek". Kép
neet
PS: Jucus és kis csapata nagy kár, h nem tudott jönni a talira.
neet

Mano!
van téli hálózsák. polár anyagból. de rózsaszin-kék. abban aludt B is.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szijasztok,

Bogárka: velem is csinálta már ezt a fotóalbum, hogy azt mondta, hogy üres. Utána pedig tele volt képekkel. Ki érti ezt??? Én nem.

Ada: kiscsajod cuki....

Votiv: én is sepiat neztem már jó régen ki magamnak, de sok más is nagyon passzol rám. Na majd még egyszer jól átnézem. Rengeteg könyvem van nekem is a témában, de többnyire magyarok. Na majd a dánoknál is utánanézek, hátha náluk több van a neten. Mert itthon szerintem egy kicsit karcsúúúúúúúú.

Timi: azt hiszem Adáé volt a könyvecske. Mindenképpen szerezz be neki egy ilyet, enyém is imádja, bár még nekünk is csak kölcsönbe van.

Mayára mi is benevezünk jövő szerdán.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ada!
jáccóház XI. kerület, nem Lurdy! Kép
Votiv!
akkor én két nehéz feladatot kaptam. Mikor lesz az ajándékozás????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanc KépKépKép

Fiam felfedezte a konyhát, koborította az összes lábost, széthajigálta a fokhagymákat, szétdobálta a flakonokat és szétcincált pár zacsit, aztán bemászott a mosogatógépbe - mindezt szülői felügyelettel... KépKép

Ada, társaságban mindig viselkedem, de van bennem sárkány Kép vagy méginkább anyatigris-sárkány Kép

votiv 8)
votiv

bakker, isti megtalálta a számítógépen a reset-gombot!!!! áááááááááááááááá

votiv 8)
votiv

Johi, szereted a halat? mert ha nem, akkor a sepia ugrik

votiv 8)
votiv

sziasztok, a tegnap este picit nem volt jo, aztan javult a helyzet, es ejszaka meg aludtunk is!!!Kép az oltas csokkentette a fogzas gyotrelmeit?Kép vagy a fogzas nem hagyta kibontakozni az oltast?Kép vagy csak jol osszeverekedtek es legyengitettek egymast?Kép mindenestre az osszhatas joval szelidebb, mint kulon-kulon voltak eddig. ez a lenyegKépKép aztan remelem, marad ez a javulo tendencia, es holnap nagy mosolygasok kozepette fogunk lubickolniKép Votiv, ugye jottok? Zsanci, ugye ti is?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

egyebkent tok muris, mert jo ideig azt hittem a felso fogak jonnek, hisz a 2 also utan ugy "illene". aztan nehany napja vettem eszre, h alul jon a 3. is.Kép csak jonne mar ki!!!

Coolio
recca

Votiv: hát sokkal inkább mint a sertést, de a halnak a szagát pl. nem. De mondjuk a lazacot megeszem, és tegnap is ilyen hülye panírozott halrudacskákat ettem, de csak akkor szeretem, ha nincs az a nagyon tipikus hal íze. Pedig sepia szerű tűneteim vannak leginkább. Melyik amelyik nagyon hasonlít még rá?

Isti jó fej.... csak hát győzzön az ember pakolni utána.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Először is köszi a névnapi üdvözleteket is. A 29-e nem csak a Lilla szülinapja, enyém névnap, de a nagymamámnak is akkor van a szülinapja, meg Michael Jacksonnak isKép. Ez nem vicc!

Votiv köszi a recepteket, nagyon jól hangzanak. A porokat bioboltban veszed? Én mindig halálra röhögöm magam, ahogy felfedezi Lilla konyhát. Olyan édes arcokat vág egy egy új felfedezésnél. Ist nem?

Ma korán keltünk, mert megint a Heim Pálban voltunk, de ma bőrgyógyászaton. Jelzem 3 féle bőrbaja van Lillának. Popoján fehér tetejű kis pöttyök= gombás fertőzés, csipőjén pelus magasságában a gumirozástól "Lacky Lucke pelenka dermatitis, és meg egy dermatitise van a kezén és a lábain, de azt nem tudjuk pontosan mi. Szóval kaptunk ezer krémet, minimális fürdés, no bébiúszás és 4-6 hét gyógyulás. Csak azért mondtam el ilyen részletesen hátha hasonló bukkan fel másnál.

Moose,
mél megy ma valamiko.

Na most én is rácuppanok a fotoalbumra , mert tegnap nekem se müködött.

Manó!
Lilla max 15-20dkg-t hízott , de átlagban mindig csak 10dkg, mégis kis buddha hasú lett! NO para

Ja és a barátnőm nevében is köszi, hogy meginvitáltátok őt is a köv. talira.
beetrix

sarkanykodas: en is szoktam, foleg amikor faradt vagyok. aztan kesobb meg jot rohogunk rajta...

Coolio
recca

Johi, ha a szagát nem bírod, akkor már nem jó
natrium muriaticum? (nat. chloratum néven is fut)

Recca, csak így tovább! Kép usziba elvileg megyünk, már csak a dokitól az igazolás kell, és du. megyünk rendelésre

bajvédő, ismerős term. gyógy. szerint napi kanál méhpempőt kéne adnom a fiamnak, hogy kicsit vastagodjon is, ne csak mindig nyurguljon
vki próbálkozott már ilyesmivel?

Ada, ha Isti bírja a kemény cumikat, az azt jelenti, hogy kemény cicikhez szokott? KépKépKép

votiv 8)
votiv

Beet, borbajokKép. az orvos tegnap ilyesmivel (is) riogatott az uszas kapcsan. szerinted lehet osszefugges?!

Coolio
recca

Recca!
A bőrbajok biztosan nem az úszástól lettek, mert eddig nyári szünet volt és most mentünk volna először 2 hónap után. Ez ne riassszon el benneteket!Kép
beetrix

Csajom sokat alszik. tudom eddig azonm paráztam, hogy nem. De normális, hogy egy 10-11 hetes még csak 1-1,5 órát tud ébren lenni egyben?

J.

Kép
Kép
johanna1975

Beet, akkor ezek inkabb elvonasi tunetekKépKép

Coolio
recca

Johi, szerintem teljesen. az alvas jo dolog!Kép

Coolio
recca

Zsebi, ha vagy meg, lattam itt a Bokor utcaban egy gyerkoccipoboltban is Asso (vagy Assot?) cipoket es ezen a heten minden cipore 20% kedvezmenyt adnak, ugyhogy ha aszondod, hogy tokjo, akkor lehet, hogy veszek is egyet. Tesztelte mar Bruni? Tehat 8490 helyett 6792. Az jo? Te mennyiert vetted?
moosejaw

Csajszik!

Mindenkinek köszönöm a megnyugtatást hízás ügyben!

Zsan!
Hogyé adja azt a hálózsákot?
Ja és mekkora?

Votiv!
Én olyan jót nevettem a konyha pakoláson,persze amikor majd nekem lesz ugyanez akkor nem leszek ilyen vidám!
Isti ismerkedik a szakács mesterséggel, nem lehet túl korán kezdeni, és mint tudjuk, a pasik főznek a legjobban!
manó27

Zsebi, Zsanci!

Hajnalban ti jártatok az eszembe!
Mert reggel 5-re ugy bedurran a cicim, hogy a Zsombi alig tudja bekapni és miután megküzdöttünk vele és evett az egyik cicimből akkor ott feszült a másik azt csak ki fejtétek nem????
Vagy azt sem??Akkor hogy kell???
manó27

Votiv: hát az abszolút nem. Imádok dumálni, érzelmeimet túlzottan kimutatom, úgyhogy az tuti nem. Néhány dolog stimmel de nem. Amit találtam az viszont az arsenicum... nem semmi még a végén arzénezni kell magam. :-)) az egészen jellemző, bár néhány dolog ott sem. Na megyek olvasok tovább...

Kép
Kép
johanna1975

ja aztat nem írtam,hogy 100-110 van egy cicibe!
vagyis ennyit fejek belőle a kettőből 200-220 szokott összejönni.
manó27

Ada! LH nagggyon édes! Mlyen nagy szemei vannak.

Zsanci! Én is feladatot kaptam. MIÉRT? Ajándékot akarok! Tegnapra teljesen lefáradtam, rég voltam már ilyen állapotban, de miután letettem Grétit kb 2 órahosszán keresztül csak bőgtem. Ez a kiscsaj teljesen lefáraszt, pedig tudom, hogy nem direkt csinálja, ő ilyen kis izgága. Úgyhogy ma apjuk jön hamar haza, és megyünk csavarogni, meg hétvégén megyünk Szolnokra kicsit regenerálódni.

Johi! Gréti a mai napig max. 2 órát tud ébren maradni, de azt nagyon intenzíven, aztán 1-2 óra alvás.

Teszek fel egy pár képet én is az albumba.

KépKép
KépKép
lindicita

Moose,
Brúnó 2 hete egész nap abban a cipőben járkál itthon, cipőmániás a gyerekem Kép Az más kérdés, hogy megdöglik benne a lába, de hozza reggel és azt kell ráadni.
Én nem akciósan vettem 6500 Ft-ért.

Ja és Moose, kérdezz bátran , mitiscsinál a gyerek témában Kép

Johi,
szerintem az a jó ha minnél többet alszik napközben, Brúnó is alig volt fenn ilyen idősen, evett aludt evett aludt kicsit nézelődött aludt aludt.

Ja és én ajándékot kaptam Kép, nem is tudom mikor és kivel tehettem ennyi jót, amiért ilyen gyerekünk született.
zsebi2004

Johi!
az én pasim is sokat alszik!
annyira büszke vagyok rá, mert eddig nem volt nagyon rendszer, de most már 4 napja este 9-reggel 5-ig alszik utánna 9-kor következő kajcsi és így tovább....
tök jó, hogy beállt!
nektek mizu?
Biztos nektek ez már régóta így van, mert Oxiéknál is már nagyon régóta ez van csak nálunk nem volt még ilyen.
manó27

Manó! Gréti heti 100 grammot hízott (bár minket emiatt állandóan szekírozott a doki), mégis olyan eleven, mint a MÓKUS.

Lányok! Mi az a tejapasztó homeós bogyó. Egyszerűen szétdurranak a cicijeim, mióta Gréti nem eszik éjjel, meg most már nappal is kevesebbet szopizik. Viszont fejni meg nem akarom,mert sose áll be ez a kereslet-kínálat.

KépKép
KépKép
lindicita

igen-igen, en is ajandekot kaptamKép, amire minden nap ujra meg ujra radobbenekKép, es annyira jo!!!!

Coolio
recca

A képek az albumban vannak!

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi: tejapasztó pl. a urtica urens minden potenciálban ami 5ch felett van.

Manó27: nálunk sem rég en állt ám be a normális alvás. Főleg nem az iccakai.... Örülök, hogy nálatok is minden okés. Imádom Zsombi orrát. Annyira cuki.

Csajom, mintha fogyott volna és néha zöldeket kakkant. Jól van mosolyog, nem lázas és olyan mint máskor, nem sír többet vagy kevesebbet. Szerintetek kell ezen aggódnom? egyáltalán semmit nem hízik. Keveset eszik és azt lemozogja azonnal. Olyan mint egy kis örökmozgó. Meg nem áll a keze lába. Cuki

Azt hiszem bemerészkedek a városba, bkv járművek segítségével. Na megyek is.

Kép
Kép
johanna1975

Lindi!
utrica urens, magas pot-ban!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tra-tra-tra-tram!

Panna felállt!

Majd jövök este de most altatok,etetek,eszek,szóval anyáskodom!

Pusza:Jucus
20170114224602

Ja, kepek a szokasos helyen: http://godzzo.load.hu/babanet/

Zsebi, gyanitottam, hogy draga, ugyhogy akkor nem itt veszek labbelit.
moosejaw

Juc, ez a Panna naggggyon ugyes! Erdekes, hogy a nem elso gyerkocok mindent hamarabb csinalnak. De biztos ugy konnyebb, ha tobb mindenkit meg tudnak figyelni, meg a nagyobb tesok biztos marhara motivaljak az embert. (Nalunk pl szobatisztasagban az ocsem volt a leggyorsabb, negyedik gyerek leven.) O, de felkeszult mar erre a szervezete? Nehogy megterhelje a csontozatat meg ezzel a nehez feladattal!
moosejaw

Blaye, ha vagy meg, legyszi mondsz, hogy hova mentek! Mert epp valami jo szallashelyet vadaszom...
moosejaw

Juc!
hatalmas grat!!! Kép
Moose!
sok sok köszönet a bébikajákért! Igi ma bedobott egy fél üveggel az almás banánosból, ezért igényt tartunk a Nyúl többi "kinőtt" kajáira, szigorúan barter alapon. Megmondod épp mit csipázik a Nyúl, és azt visszük cserébe!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!

Szerintem a gyerekek maguktól csak azt csinálják meg amit bírnak.

Juc
20170114224602

Figyuzzatok! A mai Metro ujsag cimlapjan egy bazi nagy hirdetes van:

"2005.09.01. Nyitobuli! Delelott 11 ora. 1052 Budapest, Vaci u. 12. A trendi noi ruhak uzlete: H&M

Az elso 100 latogato farmernadragot kap ajandekba!
Holgyeim, figyelem! Rengeteg vagany, trendi cuccal var benneteket a H&M, botranyosan alacsony arakon. Farmernadragok 9990 Ft-tol, es meg sok mas szenzacios ajanlat, vadonatuj uzletunkben. A megnyito alkalmabol egy profi DJ is porgeti a hangulatot."

Szal az ingyengatyak miatt mostmar biztos lesz taposomalom. A tizezres farmereket viszont nem neveznem botranyosan olcsonak...

Ja, Ada es en megsem megyek, maximum delutan, de meg az sem biztos, mert atszerveztuk apa szabijat jovo hetre.
moosejaw

Jucus!
Melyik Panna? Amelyik csak most született? Kép Ne má'! Komoly? Gratula, nem semmi a kiscsaj! Kiságyban nyomja? Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?