A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hello Lányok!

Én olyan, de olyan szerelmetes vagyok az uramba, hogy magamat szivatom: találtam a hűtőben két cukkinit és lássatok csodát mit csináltam vélük???? Na???? Hát, bepaníroztam mind a kettőt....UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUtálok ám panírozni, no meg olaj sincs itthon, mert nem szoktunk használni csak olivát, de Viknek nagy kedvence a rántott zöldség...Úgy, de úgy fog örülni...úgyhogy olyan jó feleség vagyok, nem?
(öööööööö csak félévente egyszer van azér' ilyen akcióm, nehogy megszokja Kép)

Beszereztem mh-ről a munkáltatói, meg tgyás igazolást a közgázhoz, ded iszik cumiból, szóval semmi sem állíthat mostmár meg, irány az oskola!!!!
(uuupsz, fel kell csörrentenem Viket, hogy hozzon olajat, no meg bort is, mert ünnepelünk....állást váltott egyébként JELENTÕSEN magasabb fizetéssel Kép...lehet, hogy ezért csináltam meg a rántott cukkinit neki? számító dögre változtatom meg a szerény, ura-kedvében-járó feleség jelzőt Kép)

Jajj, bedilisedtem.
Ja, meg voltunk ám turiban és vettem hosszú ujjú body-t, meg Next téli kantárosat, meg kocsicipőt összesen 1500 pízért. Jajj, szép az élet, csuhajja.
No, megyek visszaolvasok....az örömködésemet meg bocsásssátok meg, én mán csak nem javulok meg....nem ám, mint ahogy Zámbó Apánk állítja, hogy idézem "egyszer megjavulok éééééééééééééééén, s jó leszek maaaaaaaaaaajd". Ismeritek?

Ja, amúgy a SZENT IMRE egy nagyon jól felszerelt kórház, öröm ott szülni!!!!!!

Csóka, menek olvasni.
ada007

Biztos nagyon sokaig gondolkoztak, hogy melyik vasarloreteget akarjak megcelozni es vegul az utolso pillanatban a tinilanyok mellett dontottek. Kivancsi vagyok, mennyire jon majd be nekik. Vagy lehet, hogy nemcsak gyerekruha nem lesz, hanem mas sem? Csak tinilanyruha lesz? A fenebe...

Ugye, hogy a Panna meg csak az elobb szuletett?
moosejaw

...és Votiv:
ha neked olyan kemények a cickóid, és Isti azér' fogadja el az Aventet, akkor elkérhetném a plasztikai sebészed telcsiszámát ?
Kép Kép Kép
ada007

Sziasztok!

Megjöttem a vérvételről! Hulla vagyok Kép de azért még mindig Babanet függő!KépMég nem volt időm sokmindent írni a taliról! 1-2 dolog még bennem maradt!

Pl. hogy Fic!

Mi már megint nem beszéltünk! Pedig sokmindenkivel beszélgettem, de Te valahogy megint kimaradtál!Kép No, nem baj! Majd legközelebb!Kép
Viszont majd megzabáltam Vincét a szopi közben büfiztetésnél! Olyan édes kis szenvedő mártír pofit vágott! Meg lehetett zabálni!Kép

Blaye!

A Te Vincéd is nagyon a szívembe lopta magát! Nagyon kedves és mosolyós baba!Kép

Meg persze a többi bébi is mind zabintani való volt, de nem akarok ömlengős lenni, úgyhogy nem is folytatom!Kép

Moose!

Ne haragudj, nem akartam a frászt rádhozni! Párom megnézte a CD-t és csak annyi, hogy valami avi kiterjesztések miatt nem megy a mi DVD-nken! De párom átkonvertálja és akkor meg tudom nézni! Ha meg nem akkor számítógépen megnézem! Nekem úgy is jó!Kép
Egyébként jók a taliképek!

Meg Bogárka képei is!Kép

ILdi
ildi76

Moose!
usernevet és jelszót kérek pliz a cimemre: zsancikant kukk chello pont huuu
köszi!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manó: reggel ha nagyon be voltak durranva a cicijeim azt csináltam, hogy amikor az 'A' ciciből ment az evés, akkor a szopi felénél böfiztetés és utána ráraktam a 'B'-re, amíg el ne indult a tejleadó reflex, és akkor vissza az 'A'-ra. Így mindig megkönnyebbültem.

Jucus: nehogymá'...Pannikó még nem állhat, még csak most volt 9 hetes és a Bogárkáék első taliján úgy irigykedtem rád, hogy Te már a második gyerkőc 9. heténél jársz Kép
Ügyes ez a nő ám.

Moos: vettem...mi azért megnézzük, de lehet, hogy csak messziről, de az biztos, hogy kiderítem, hogy bébi/gyerek ruhák vannak é, oké?

Johi: hogy ment a bkv-zás????

Lindi: Szolnokon biztos ki fogod pihenni magad....és örülj, hogy Gréti ilyen kis örökmozgó...nem hiszem, hogy egy tejbetök kiscsaj boldogabbá tenne ...habár szó-mi-szó, némely napokon biztos jó lenne egy ilyen tipusú gyerök is Kép

Megint elfelejtettem, hogy mitisakartam.
Kép
ada007

Jut eszembe!

Manó!

Elküldöd nekem a tortád receptjét mélben?

Köszönöm!Kép

Recca!

Írok mélt!

Juc!

Nem győzök gratulálni Pannának!Kép
ildi76

Hú csajok, elfelejtettem, pedig már olyan régen akarom kérdezni:

Nincs valakinek eladó csörgős babazoknija és/vagy karperece???? Már olyan rég keresek ilyet, de eddig még nem találtam sehol.
ada007

Neet!

Nem ágyban nyomja mert ott csak alszikKépLakásban szabadon garázdálkodhat és a kanapéba csimpaszkodva állt fel,meg tegnap a játékos dobozba kapaszkodva.

Ada!

Igen az a Panna aki akkor még csak 9 hetes voltKép

Moose!

Én sem nevezném botrányosan olcsónak a 10.000Ft-os gatyát.Ezek hülyék!

Jucus
20170114224602

Ada!

Nekem egy karra tépőzárazható csörgös delfinem van.

Juc
20170114224602

Ja és kicsike keresztfiam beüzemelte nekem MSN-t.
Címem:jucusmamuskukachotmailpontcom

Küldötök nekem Ti is címet?

Juc
20170114224602

Hello Juc!
Én mindenhol ott vagyok Kép
ada007

Bogárka,
olyan meleg van, remélem, egész héten így lesz, nekiálltam a medencetakarításnak. Egy tollasütőre felhúztam egy harisnyát, és azzal a legkisebb hangyaf..szt is ki bírom pecázni. Kép És nyomatom bele ezerrel a klórt. És lemostam a fedőfóliáját is. Apa úgy el lesz ájulva tőle(m), mint Vik a cukkinitől. Kép remélem...
OFF
neet
neet

Neet Kép
Akkor kapd el apát, mert enyim apa dobott egy hátast, meg én is, hogy ilyen korán hazajött Kép
ada007

Ada! én is imádom a rántott cukkínit, és mikor kijöttem a kórházból, tesóm megkérdezte, hogy mit ennék. mondtam, hogy azt. erre hozott három bazi nagy ételdoboznyit, amit szezámos panírban sütött ki. ANNYIRA FINOM VOLT! (több napig ettük) amúgy én is utálok panírozni.

ancsipancsi

Ada,
enyém apa későn jön ma Kép de legalább dolgozik! Kép
neet
neet

Lányok!

Az jutott eszembe, hogy nem szeretne esetleg más is ilyen csörgős képeskönyvet? Megkérdeztem az Auchannál lévő Kenguruban, ott 4 darabos van 4990,-ért! Lehet egyesével is kapni, de mostanában olyat nem kapnak, esetleg Óbudán lenne! Ha valakinek még kellene, akkor eloszthatnánk a 4 darabot 2 vagy 4 fele és nem kerülne olyan sok maniba!
ildi76

Na megjártuk a várost, meg kell hogy mondjam, nem egy babakocsi barát hely ez a BP. Majd leszakad a lábam, mert nem ám ott megyek ahol én akarok, hanem ahol egyáltalán elférek ekkora batár kocsival. Ja és persze mindenhol lépcső, ahol ekkora kocsival esélytelen lemenni, úgyhogy ezt kihagytuk. Lányom egy tündér volt, megkajcsiztunk útközben kétszer is. Mivel az út 5,5 órásra sikeredett, mondanom sem kell, nem így terveztem. Most éppen nézi a tévét és az összes hírt kommentálja meg kell zabálni. Ja és tényelg kb. 80 grammot hízott múlt hét óta, hát ez nem sok. Jaj, jaj....

Kép
Kép
johanna1975

JUc: gratula.

Ada: megyek cukkinizni, enyém kedvenc étel is ez.

Ildi: engem egy darab könyv érdekelne, többre nincs szükségem. Úgyhogy az jöhet.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

este jövök,egész nap úton voltam,fáj a fejem,fáradt vagyok....szóval lehet hogy mégsem,de azért szeretlek titeketKép Kép Kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gigi
Vendég

Ada: kedvet csináltál a rántott zöldséghez. Úgyhogy a mi menünk: rántott patiszon és rántott padlizsán, barnarizs és mártás. Nyámi, már jó éhes vagyok.

Kép
Kép
johanna1975

Ildi, 1 db csorgos konyvre en is benevezek, ok?

Juc, PannaKép

nalunk reggel szedettKép, delben rantottKép ozlab gomba volt az ebed. az sem egy megvetendo eledel. bar nem zoldseg...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Johi!

Akkor 1 könyv a Tiéd! Még 2 jelentkezőnek van könyv! Holnap bezár a bazár, mert lehet, hogy elmegyek és megveszem!Kép
OFF: Mártást miből, hogyan csinálod hozzá?

Timi ma extra nyűgi volt! Nem tudott elaludni délután, úgyhogy levittem sétálni! Ettem olyan fini jégkrémet, hogy ihaj! Tiszta ragacs lettem, de jól befaltam!Kép
ildi76

Recca!

Oké! Kép
ildi76

Ildi: joghurtba beleteszek egy kanál mustárt (kis kanál) és fűszereket nekünk vagy BadIschler fűszerkeverék vagy valami másik 9 fűszerkeverék szokott lenni...
Ha megvetted akkor is lehet bazár, mert akkor már mi is tudjuk hírdetni, hogy milyen jó a könyvecske. szerintem biztos mást is érdekli, csak most kevesen vagyunk...

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: joghurtba beleteszek egy kanál mustárt (kis kanál) és fűszereket nekünk vagy BadIschler fűszerkeverék vagy valami másik 9 fűszerkeverék szokott lenni...
Ha megvetted akkor is lehet bazár, mert akkor már mi is tudjuk hírdetni, hogy milyen jó a könyvecske. szerintem biztos mást is érdekli, csak most kevesen vagyunk...

Kép
Kép
johanna1975

Nyami a sok ránott ez-az! Én is szeretem az összeset, amit irtatok!!!
hogy kell panirozni úgy, hogy ne jöjjön le a panir, mikor sütöd???
ja, és patisszont hogy lehet megpuculni?? Meg kell?? enyim zöldség hámozó nem viszi le a héjját!!!
Jucus privátba' is bejelentkezett nálam!!! Kép
egy csörgős könyvre én is vevő vagyok!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Johi, ha még érdekel járóka, szereztem egy telszámot. A járóka 1m x 1m-es, fa, cseresznyeszínű, és exklúziv (ez utóbbit nem tudom ez esetben mit jelent). Telszámot elküldöm emilben, ha érdekel, jó?
zanza

Zsanci, Recca, holnap mikorra menjünk? 3/4 10 elég, vagy korábban? és a Rubinban merre?
nagyon hálás lennék, ha valamelyikőtök felcsípne bennünket valami bejáratnál belefé menet Kép

vettem úszópelust, Liberót - olcsóbb volt, mint a normál pelusok!!! vajon hol van a turpisság? mert ez gyanús...
az igazolás is megvan Kép

sárkányság: hiába a délelőtti emelkedett szellemi állapot, délután jól lebalhéztam a pasim fejét - néha azért ő is segíthetne, hogy nem csinál folyton galibát Kép

votiv 8)
votiv

Igen,bejelentkezett és kapkodja a fejét mert Zanza is vonalban van és ez tök jó!

Soma apitával(így nevezi apukáját)Csinibabát néz.Tegnap megmutitatta neki Zapa(becsületes nevén István,de így no hívja senki)aztán rákattant a gyerek a "susu bolondság..."-ra

Zsanci!

Akkor késsel puceváljad.Én már patiszont nem annyira rücskös ,marad a sima tök .Izre úgy is egyforma.

Recca!

Te szedted gomba?Ilyen jól ismered?És sose mernék,mert tuti kinyírnám a családot az első adagnálKép

Juc
20170114224602

Holnap nálunk is pattiszon lesz rántva!Kép De komolyan! Már mára terveztem, de aztán más lett belőle!

Johi!

Köszi a mártásrecipét!

Akkor a zörgős könyv licit lezárult!
Johi, Recca, Zsanci!
Holnap valszín elmegyek és megveszem és majd a Mayás talira, ha lesz, akkor viszem!

ILdi
ildi76

Juc, nem vesztek be a vonalba? Igaz, nem tudom, mit pattogok, mert mindjárt leesek a székről olyan fáradt vagyok.

Ma elvittem Murrnak a mélykocsinkat, és a bkv-n mki belenézett a kocsiba, annyira gonosz voltam, ott vigyorogtam ezerrel.
zanza

Sziasztok lányok!

Nem tudtam feljönni, mert vmiért nem engedett be a szerverKép

Lécci valaki sötétítsen fel engem a babaúsziról!
Ha Domcsi 3 hónapot betölti majd szeretném vinni. Én is a rubint hallottam a legjobbnak. Mennyibe kerül, mit csinálnak nem e fertőz stb!
Ja és mikortól lehet vinni mert az 1dolog h én mikortól szeretném vinni.
Köszi!

Bogárka! aszzem a fehér kis türi zenyém. Domi jól eldobáltaKép bár még fogni sem tud nagyon de sebajKép

Juc!

Apával elküldöm a kajcsikat, meg a dobozt.
eszti25

Zanza!
próbáltalak, de leléptél!!!
még senki nem mesélte el, hogy kell jól panirozni!!! Kép
Juc!
neked van jelszód és felhasználóneved a Mosse féle fotókiállitásra??? pliz dobd át msn-en! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszti!
3 hós kortól.
nem ferőz.
12000ft/4 alkalom. 45 perc.
vannak énekek, jól elfárad a karod, mert a sózsákot te tartod egész idő alatt...stb..
Votiv!
én sajna lehet, hogy csak a legutsó pill-ban esek be, mert B-t viszem oviba előtte. kell törcsi, pelus, neked fürdőrucc, törcsi, papucs, tiszta pelus.
ja, és nekem nincs igazolásom. baj????
Juc!
Mosse féle=Moose féle

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ildi!
Akkor már nem lehet benevezni csörgős könyvre? Mert ha ez olyan mint Lizzié volt, akkor nekem is kellet tvolnaKép

Eszti!
Rubinról nem tudok, mi a Camponába fogunk járni, mert az olcsóbb. Én is szeptembertől akartam vinni Emmát, de a doki nénink azt mondta, várjuk meg a 4hós oltást.

Kép
Kép
manoka11

Zsanci, Manóka!

Köszi! Amúgy igazából mit is tesznek itt? tÉNYLEG JÓ A BABÁNAK?Mert ezekszerint a mamának tuti jó kondi terem helyettKép
Campiban mennyi pízbe kerül?

Szeretném a Bogárkás tali képeket megnézni! Hol lehet?
eszti25

Zsanci!

Én úgy szoktam zöldséget panírozni, hogy a lisztben jó alaposan megforgatom! (A besózástól jó vizes lesz és talán jobban rátapad a liszt!)És ha nem tapad rá, akkor 2X panírozom! Nekem csak ennyi a tudományom panírozásból!

Manóka!

Hát, elvileg elkelt ez az 1 széria!Kép
Annyit most nem tudok sajna kiadni rá, hogy 2-t vegyek! Esetleg dobj fel Te is egy kört! Hátha másnak is kell még! Hmm?
ildi76

Zsanci,
Camponában KELL igazolás dokitól, h ÚSZHAT. Máshol nem tudom, de gyanítom, h ez általánosan így van. (különben nem vállalja az uszi a felelősségt, ha pl keringési rendellenessége miatt valami baj történik, stb)

Susu bolondság rulez!!!

Patisszon: meg kell hámozni és kimagzani, de vigyázz, a redőknél megcsúszhat a kés. Én félbe szoktam vágni, és jól nyakon ragadni. Kép
Kicsit besóz, állni hagy, panírt jól rányomkod, kisüt, majomtúrral mártogat, hasat növeszt. Kép (Majomtúr= majonéz, amibe túrkodunk, anno párévesen tesóm nevezte el így)

Eszti,
Camponás uszi asszem 5000/4 alkalom, de nézd meg a www.hofeherfoka.hu oldalon.
neet
neet

H&M-es ostromra készülőknek üzenem, hogy ma jártam a Váci u-ban, és osztogattak H&M-es katalógust (a katalógus kicsit túlzás is, kb 8-10 oldal). Megkérdeztem az osztogatós csajokat, hogy lesz-e babarészleg, azt mondták, hogy nem. Azt meg már csak itthon vettem észre, hogy a katalógusra rá van ragasztva egy matrica, hogy "a férfiruha-kollekció nem kapahtó az új H&M üzletben". Csak azt nem értem, akkor mi a fenének rakták bele a füzetbe??

Kép
Kép
manoka11

Neet!

Kosi!

megkukkoltam. jo dolgok vannak rajta. Az árak szerintem csak az uszodai árak voltak, de majd felhívom öket. Azért köszike!
eszti25

na itt vagyok am en is, csak kicsit elhuzodott az altatas.

Votiv, mi olyan 1/210 korul/utan erunk oda (mert akkor van buszKép), ha az jo neked. bar en is csak kb-ra tudom, hol van az uszoda resz. talalkozhatunk ott a parkoloban (ha elindulsz a dayka g. utcan, jobb oldalon meglatod, rogton az utca elejen). 1/2-3/4 kozott. hm?

Zsanci, panirozas: a mar leirtakon tul asszem az is lenyeges, h jo forro legyen az olaj, amikor beleteszed a cuccostKép
igazolas: azert csak ki lehet dumalni, h legkozelebbre hozol...

Juc, nem vagyok egy tudor, de azert nehanyat felismerek... eddig tuleltemKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Eszti!
Mi jártunk mindkét helyre, és - egyszer már itt leírtam - nagyságrendekkel jobb a Rubin... tudom drágább is, de az tényleg nagyon-nagyon jó!!! Kép
Igazolás sztem mindenhová kell...

Képzeld azt hiszem ma láttam Domiapát a Fehérvárin. Kép Mazsolás halványzöld puntovics, ugye? Egy nagyon megszeppent lányka ült mellette, csak úgy kapaszkodott a kormányba...

Voltunk Donival ma sebészeten, hogy megnézzék a köldökét, és szerencsére minden oké, nincs semmiféle vadhús, csak kicsi víz benne maradhatott, és kicsit irritálta a bőrét, ezért pirosodott be... Jucus, sztem annál a kedves dokinéninél voltunk, akit még egyszer Te ajánlottál, mikor azt hittem le kell szedetni Petra popójáról azt az "izébigyót".

Nálunk tegnap volt rántott cukkini és én is nagyon szeretem. Folyamatosan terem a kertben, ha sok a felesleg majd szólok és akkor lehet jönni "szüretelni".

Jucus!
Hihetetlen, hogy Panna 9 hetes volt az első talin, most meg már áll. pedig, olyan mintha az a tali tegnap lett volna Kép És még Doni is csak 32 hetes volt a pocakban Kép

Neet!
Mi már békénhagyjuk idénre a medencét, most úgyis elmegyünk 4 napra Várgesztesre (ott lesz sok szép tisztavízű medence Kép ), aztán utána meg már vsz. nem lesz olyan nagyon nagy nyár.

Nem tudom jövök-e még holnap, mert csomagolok, meg miegyéb...
Pusz Mindenkinek!

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Tök jólesz nektek Várgesztesen.Én is akarok!

És én is láttam ma Domi apát,integettünk is egymásnak.

Juc
20170114224602

Bogárka!

Köszi az infót usziról!
Lassacskán döntenem kell, mert apa noszogat hogy menjünk. Amúgy igen zöld putovics, és mazsis. Vannak nála szeppent lányok egy kettő meg butuska isKép ma egy olyan csaj volt nála, hogy a mellét nem sokminden takarta. Azt hittem rosszul leszek mikor megláttam hogy hogy kidobja. Hát és szólhatok én ezért?? NEM! KépKép
Jó pihit nektek!

Képeket hol találok taliról?
eszti25

Jucus!

És neked még1szer nagy nagy gratuléa Pannus felállásához!

Na jó éjt lányok! Mék alukálni!
eszti25

Recca, tök jó, akkor ott találkozzunk!
Zsanc, magamnak is vigyek tiszta pelust? Kép
na, húzok alcsiba Kép bisz morgóóó

votiv 8)
votiv

Hi Babes!
Nagy ünneplásben jól beboroztunk, be is csíptünk. Vikapi már húzza a lóbőrt, én meg itt garázdálkodok....vigyázat, vicces kedvemben vagyok ám Kép
Na, visszanézek, hogy miről folyt a csevelygés.

Moos: tudom, szoptatás alat no alkohol, dehát ha egyszer több pízünk lesz, arra cska szabad inni, nem Kép
ada007

Manóka: kis zörgős könyvet mi az Árkádban, a Baby Bell-ben vettük darabra. Próba szerencse.
Azért megnézem a H&M.et, de basszák meg...Kép
ada007

PRÓBA

Sziasztok!

Már több hozzászólást is küldtem, de egyik sem jelent meg.
Most újra próbálkozom.

Mesi
jnmesi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?