Én olyan, de olyan szerelmetes vagyok az uramba, hogy magamat szivatom: találtam a hűtőben két cukkinit és lássatok csodát mit csináltam vélük???? Na???? Hát, bepaníroztam mind a kettőt....UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUtálok ám panírozni, no meg olaj sincs itthon, mert nem szoktunk használni csak olivát, de Viknek nagy kedvence a rántott zöldség...Úgy, de úgy fog örülni...úgyhogy olyan jó feleség vagyok, nem?
(öööööööö csak félévente egyszer van azér' ilyen akcióm, nehogy megszokja
) Beszereztem mh-ről a munkáltatói, meg tgyás igazolást a közgázhoz, ded iszik cumiból, szóval semmi sem állíthat mostmár meg, irány az oskola!!!!
(uuupsz, fel kell csörrentenem Viket, hogy hozzon olajat, no meg bort is, mert ünnepelünk....állást váltott egyébként JELENTÕSEN magasabb fizetéssel
...lehet, hogy ezért csináltam meg a rántott cukkinit neki? számító dögre változtatom meg a szerény, ura-kedvében-járó feleség jelzőt
) Jajj, bedilisedtem.
Ja, meg voltunk ám turiban és vettem hosszú ujjú body-t, meg Next téli kantárosat, meg kocsicipőt összesen 1500 pízért. Jajj, szép az élet, csuhajja.
No, megyek visszaolvasok....az örömködésemet meg bocsásssátok meg, én mán csak nem javulok meg....nem ám, mint ahogy Zámbó Apánk állítja, hogy idézem "egyszer megjavulok éééééééééééééééén, s jó leszek maaaaaaaaaaajd". Ismeritek?
Ja, amúgy a SZENT IMRE egy nagyon jól felszerelt kórház, öröm ott szülni!!!!!!
Csóka, menek olvasni.

de azért még mindig Babanet függő!