A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pocak!
Balu gyönyörűséges, majd tegyél fel olyan képeket is, ahol a tesók vannak együtt...az még gyönyörűségesebb szokott lenni!!!
Vera!
Dócinak mink is küldünk egy adag gyógypuszót, ebben a melegben azért nem jó hőemelkedni!!!Kép
Juc!
Vazzeg, te is sovánka vagy! Ezt a múltkor elfelejtettem mondani (utsó majás tali)
Ma pont gondoltam rád, mert egyedül (azaz egyik ajándékommal) mentem savoyába, és húúúú, de izgi volt!!! Bab kompban végig üvöltött, anyára kötve semmi gond nem volt. Igy viszont anya nem tudott ruhát próbálni!!! Kép
Fic!
Köszi a bókot fufru ügyben!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
köszi Kép iszik is szegény rendesen Kép és a lakásban hálistennek hűvös van...

vera
kisün

Pocakpacni!Nagyon szép és édes Balu!!! Kép

Köszönöm, hogy én Vincémet is fényképeztétek, nagyon jól sikerültek a képek! Kép

Hétvégén mi is elmegyünk egy hétre "nyaralni", vagy inkább őszölni, mert Ausztriába megyünk, ahol amúgy is mindig hidegebb van a hegyek miatt. De sí-cuccot nem viszünk Kép, mert reménykedünk, hogy marad ez a szép idő és tudunk majd nagyokat kirándulni, sétálni...

Sziasztok!
Blaye
blaye

Fic!

Küldök jelszót oksa?

Pocak!

nagyon helyes a kispasid!Gratulálok!Én felveszlek MSN ok?

Jucus
20170114224602

Zsanci!

És teljesen össze vagyok aszva,mi?Kép

Juc
20170114224602

Moose!
csak neked: http://www.fn.hu/index.php?id=5&cid=105049
és Votivnak!! Kép
Egyébként Moose! A kenguruban most vannak Moose-os cuccok! Sztem tök édi! kardigán, vagy pulcsi, rá van himezve egy moose és persze rá is van irva, meg, ami nekem nagoyn tetszett, moose-os kertészgatyók 5k-ért! Annyira nagggyon tetszett. Láttad már???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak! Jajdejohogyitt! Nagynagy gratula. erot, egeszseget stb. Egyebkent egy bitang mazlista vagy ezzel a sebesseggel! Kép A fiu meg csodaszep Kép

Blaye! Legyszilegyszi ird meg, hova mentek, es hogyan szerezted a szallast, mert en msot napok ota ezen kuzdok (mondjuk mi csak 2-3 jeszakat akarunk es jovoheten Ausztriaban), de nem sikerul!

Zs, nem lattam! de amint felebred a csajom, mar megyunk is a kenguruba! Koszi Kép Az en meretemben nem lattal valahol? Mert neki mostmar egesz sok van, pedig en vagyok a szarvas, o a nyuszibabam Kép ja, az otto katalogusban lattam egy moose-os noi polot, de egyelore ez minden (meg ezektol nem biztos, hogy meg tudom vasarolni, mert meg mindig nem kaptam meg, amiket januarban rendeltem...)

Fic, en pont forditva szeretnem: lany, fiu, lany Kép
moosejaw

Sziasztok!

Légyszi engem is vegyetek fel msn-re. violadoboskukachotmailpontcom köszi

Pocak, nagy gratula a gyors szüléshez és a gyönyörű babóhoz!

Votiv, én is köszi a hajdinás receptet, Réka almával nyelte ám.Kép
zanza

Moose, Otto katalógusban van te méretedben moose-s póló.
Dunakeszi Auchanban ma vettünk 200 Ftért rövid- és ujjatlan bodykat. Jó tapintású pamutok. Kicsit el vannak méretezve.
zanza

Juc: oké!

Lesznek tesós képek is, csak az apa céges gépén van és csak hétvégén tudjuk letölteni (ha apa nem felejti el a kábeltKép)

Köszi a dícséreteketKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Húúúúúúúú, ma szuperszónikusan ügyes vagyok.
Takarítottam, mostam, főztem, bevásároltunk (vettem ám mese DVD-ket is Kép), gyogyótárban voltunk, barátnőt látogattunk. És mindezt egy fél nap alatt.Csuhajja.
Na, most alvás, nekem meg pihi van, husilétyó rotyog a tűzhejen, óriás adag Carbonara majdnem kész (már csak a tészta hiányzik)....ezzel kell jól feltölteni ViktorApácska kicsi testét a félmaraton előtt.
No, megyek rídelni egy kicsit back.
Csóka
ada007

Ficanka, azert nem taliztunk, mert amikor en tavaly "boszen" irogattam ide, Te meg nem voltal ittenKép
Megneztem V-t, csodaszep gyerkocKép
En Balintom januar 4-en szuletett, 3380g es 56 cm-vel, lassan gyarapodott, mindenki ijesztgetett, hogy tapszerezzem, de nem adtam fel a szopizast. Most ott tartunk, hogy a kadban ulve alig latszik ki a futyuloje a pocakjatolKép

KépKép
fibi

Szia Pocaaaaaaaaak!
Kisember helyre kis legényke!!!!!!! Gratulálok.

Én jelentem, mindenkit felvettem msn-re, aki írta...igaz, felvettem valakit, akinek manobarat hotmail.es címe van Kép Sebaj.

Moos: lehet, hogy tényleg a H&M ütötte ki LH-t....de akkor majd jól beperelem őket és jól kapok egy egész gyerekkollekciót fájdalomdíjul. Segítesz?

Jucus: aszva nem vagy össze, meg nem is vagy elefánt....szal pont jó vagy és ne beszéljél má' butaságokat!

Zsan: Igi csak a buksztárcádra vigyázott, azért nem akarta, hogy ruhát próbálj.

Bassazmeg.........
ada007

Vazzeg. Kifutott a köcsög húsleves, én meg utána a konyhába. Jelentem, elkaptam.
ada007

A fene a nadrágotokat, hogy mindenki estefelé ébred. Nekem most alszik a házifeladatom, este meg már Vikapi már itthon. Én meg most itt magányoskodhatok? Nem igazság.
ada007

Szia Ada!

Én most itt vagyok, de ki tudja meddig, nemsokára pancsihegyek KépKép

pocakpacni

Na tessék! Kép

pocakpacni

Ada én vagyok ám. Még hozzá mindenholKép
zanza

Pocak!

Gratulálok még1X! Nagyon szép baba!Kép Olyan kipihent kis pofija van! Egyébként könnyebbnek érezted ezt a szülést, mint az előzőeket?

Fic!

Igen! Elküldenéd nekem a homeos dokinéni elérhetőségét? Mennyibe kerül egy vizsgálat? És tényleg nagyon jó?

Akkor most Ti máshol dumáltok? Én meg itt várom, hogy legyen olvasnivalóm!!!Kép
ildi76

Recca, Zsanc, nálatok minden ok?

Isti végigzokogta a napot, most is, és asszem lázas - de megmérni se tudom, papika olyan jól "elmosta" az elektronyos lázmérőt... grrr
szóval nagyon pocsékul van
nemtom, hogy ez a foga lenne-e (de erre kevés jel utal, az utóbbi napokban már nem rág olyan vadul)
vagy elkaptunk volna vmit az usziban?
de miközben forró és vörös a feje, mintha ahasa görcsölne, és nyökög is, mint akit a szelek gyötörnek (tökfőzeléket evett - lehet attól?) - de már du. benyomtam neki 1 glicerinkúpot, hátha szorulása van, és utána kakilt is, de a helyzet nem változott
plíz, valaki mondjon valamit! esdeklő szmájli

az is jellemző, hogy ő is pénteken lesz rosszul, tiszta anyja

votiv 8)
votiv

Ada,
halálra röhögöm magam a hsz-aidon. Kép CSak így tovább, olyan életszerű vagy!! Még így monitoron át is! Kép Én sem unatkoztam ma: délelőtt deddel campona: DM, posta, Tesco, haza. Délben: ebédfőzés, amiből vacsi lett (lesz): pörkölt, Eszter is azt kapott, krumplival. (röfi) Közben (du.) mosás, közben mélyhűtőleolvasztás, brrrrrrrr. De utálom én ezt! Aztán teregetés, stb-stb-stb. DEVISZONT: nagy csobb a medibe, még matracoztam is, siráááááááály! Kép
Apa még nem ért haza, nem bírja elcipelni idáig ELSÕ FIZETÉSÉT??!! Kép Kép Kép
neet
neet

Votiv,
Isti: Kép, de biztos nem a töktől van! Ha az usziban meghűlt, az nem jönne elő ilyen gyorsan, nem? Tegnap voltatok? Eszter is volt valamelyik nap 39 fok, még a nyáron (na jó, 38.7), de reggelre elmúlt. Foga meg nem jött ki azóta még újabb.

Dóci,
azaz Kisün, de mindig Dócizni akarlak.... Kép, jó volt ez a Lost? Érdemes nézni? Vagy romizzunk, ha apa hazaért? Kép Micsoda szavak ragadnak itt rám: romizás, te jó ég!! Mélek összevissza minden mennyiségben.

Talis képek,
azt néztétek, ahol csomó baba és mama fetreng a sok habtapin a teraszon? Eszter egyedül ücsörög valami játékkal, anyja meg a háttérben zabál... Kép Jellemző... így lesz hamar önálló a gyermek... Kép
neet
neet

adtam Istinek panadol szirpot, mostanra hatott, és beájult, de még álmában is nyöszörög szegényke Kép
lesz itt még ma buli, az biztos
pasim meg elment a tévébe, most megyek és megnézem

votiv 8)
votiv

Manó!

Te hol vagy?
Tied képek lesznek valamikor?Kép

És a többiek???
Én sztrájkolok és nem vagyok hajlandó MSN-ezni!Kép
ildi76

Votiv!

Remélem semmi komoly nincs Istinél!Kép
Reméljük, hogy holnapra jobban lesz!
ildi76

Pocak,
babásképek nagyon arik! De miért volt ilyen vastag pokrócba csavarva? Hideg volt?
neet
neet

Ildi,
én sem msnezek. Elég nekem ez, meg a freemail meg a többi. Kép
neet, a maradi
neet

Neet, a meghülést kizárhatjuk, nem taknyos, meg nem is kifejezetten megfázós típus, majdnem egész nyáron nyitott ablaknál aludt - na ebben viszont nem rám ütött, mert én azonnal tüsszögni kezdek, ha csak kilóg a lábam a takaró alól
jó, hogy mondod, hogy a tök nem veszélyes
akkor csk a fog lehet? vagy vírus? nem evett semmit dél óta. úgyhogy tuti nagy a baj Kép

Kisün, Dóci rendbejött már?

Lost: hát, az első rész nem volt rossz, csak az ilyen misztikus filmekben mindig kiderül a gonoszról, hogy valami nevetséges dolog
csak nehogy dinoszaurusz legyen, mert azokat helyből leröhögöm

votiv 8)
votiv

Neet!

Ettől a becézgetősditől kivagyok.pl.:romizás stb de írásban sokkal rövidebb nem?
Mikor kerülök sorra?

Jucus
20170114224602

sziasztok!
Csak egy gyors, mert tök pipa vagyok a holnapi lagzi miatt vettem ruhát 7k-ért és valószinüleg nem jó (outletben vettem, visszavinni nem megy)...szóval tök ideg...holnap fodrász, de csak úgy beesek, nincs előre lefixálva...(tescós klier) szóval KÉSZ vagyok!
Votiv!
Mi jól vagyunk (kopp kopp) már csak ez hiányozna esküvő előtt...Istinek JOBBULÁST!!!!!!Remélem talizunk jövő héten is!!!!
sziasztok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Relax,Zsanci!

Mi a baj a ruhával?

Juc
20170114224602

Csak 1 gyors bekukk.

Pocak!

Gratula mégegyszer! Babód gyönyörű!! Szülés sztori jóKép

Fic!

Én is örülök hogy megismerhettelek!Remélem még talizunk és dumizunk jó nagyokat!

Jucus!

Megkaptad?Bébi kajókat.

Na mék fürizni jó éjt
eszti25

Zsanci!

Hova mészöl lagziba? Enyém apa is megy hónap miskócra vmi haverja esküszikKép
eszti25

Sziasztok!
Csak gyorsan benézek, mert hulla vagyok, mert én is egy csomó mindent csináltam ma ... holnap meg lesz Vince-buli anyukáméknál a kertben, úgyhogy rápihenek.

Juc,
köszi, ha küldessz jelszót! Kép

Ildi,
nagyon jó a dokinéni, 6e asszem 1 "vizsgálat" 06-20-9204357 és a neve dr. Lénárt Orsolya. Ha van még kérdésed, írj nekem mélt! Kép

Fibi,
Bálinthoz nagy gratula, nagyon édes babóca! A következő talira jöttök ti is remélem! Köszi a dícséretet Vincenzó nevében! Kép És jól tetted, hogy nem hallgattál a butákra tápszer-ügyben, hisz minden babó gyarapszik a maga ütemén, hol gyorsabban, hol lassabban.

Moose,
igen, igen, hajráhajráhajrá! Hívd fel anyukámat, és csináljatok gyorsan egy csodás kiskrapit, hogy legyen testvérkéje Nyuszkónak, meg hogy Téged is lelocsoljon egy kétnapos kiskrapek ... pedig nem is lesz húsvét Kép én már sosem fogok elhervadni!

Zsanci,
tényleg tök jól áll! és ez nem bók, hanem tény. Kép

Blaye,
jó pihenést! Érezzétek nagyon jól magatokat!

cupp,
fic.
ficánka

Votiv, IstiKépKép JOBBULAST neki mielobb!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fic!

Már rég átküldtem.

Eszti!

Már útban van felém.

Juc
20170114224602

Votiv, Isti remelem hamar meggyogyul! majd ird meg, ha kiderul, mi a baj. Orvost nem hivod fel?

KépKép
fibi

Ada, melyik energiaitaltol leszek en is ilyen taltos?

Votiv, egy baratnem lanykaja is beteg, azt mondjak, valami virus maris van. Szerintem vidd dokihoz Istit! Sot, ha nem az usziban kaptad, akkor lehet, hogy Docinak is ugyanez van, es meg barmelyikunknel felbukkanhat.

Zs, te meg ne idegeskedj hulyesegeken, szerintem zsakban is elmehetsz az is jol allna, minek vettel emiatt uj ruhat? Oruljenek, hogy elmesz, nem is a te eskuvod, vagy igen? (osszezavarodott szmajli) Ja, kenguruban voltam, a kertesznaci ronda es meg draga is (en otezerert csak kabatot veszek a csajra, nadragot vagy pulcsit soha), a csikos hosszuujju polo mar tetszett, de szerencsere apa bejott utanam, ugyhogy konnyeden ellenalltam minden megvasarolhatonak Kép

Pocak, a coraban van 390ert hosszuujju body, ha meg mindig vadaszol. Most nem voltam, nemtom milyen, de vigyazz a meretekkel (multkor ketevest vettem az egyevesre, tudod). Es tescoban meg nadrag van 390ert, de sajnos meg nem jutottam el, pedig az kene. Neet, te nem lattad ma? Egyebkent fertozod a tesztcsoport tobbi tagjat ezzel a koros figyelmetlenseggel, mar Zanza is csak az elso sorat olvassa el minden bekezdesnek...

Fic, tenyleg hulla vagy Kép helyesbitek, mielott a tobbiek felreertik: mamad csak mint munkaugyi (gyed) tanacsado mukodik kozre a csaladepitesben Kép
moosejaw

Fic!

Köszi szépen! Felírtam a számát! Egyelőre nincs kérdésem!Kép
ildi76

Akartam mar kerdezni, hogy az a turkalas, ami a pikniken volt, szerintetek milyen? Jo cuccok voltak, vagy gyengek, atlagos? Es arban? En csak odapislogtam, mondjuk szep kotott puloverek, kardiganok is voltak ezer korul, de az szerintem irrealis, hogy egy hasznalt polar pulcsi 890 legyen, mikor a coraban is ennyiert kapok, tel vegen meg mar 500ert. C&Aban meg 1190ert olyan szuper, meleg, pamut pulcsikat kapni, hogy mar minden szinbol van 86osom.
moosejaw

Ja, es ha valamelyik baba szereti a kecskemeti alma+csirke, oszi+pulyka vagy brokkoli+pulyka verzioit, akkor szept 14ig 129FTert kap a DMben.
moosejaw

Votiv,
Dóci vidám, de még mindig hőemelkedése van és taknyos. Mintha megfázott volna, de nem volt igazából hol meg mikor és nem egy megfázós típus... szóval én is valami kórságra tippelek... lehet, hogy hétfői talin? Kép Hívtam dokit, mondta, hogy 38,5-ig nem kell kúp, sok folyadék viszont igen, plusz tripla adag C-vitamin. D. iszik is sokat, csipkebogyó-hibiszkusz kis mézzel, az nekem is mindig jót tett/tesz. Meg sokat alszik. Most is, de este pl. nehezen aludt el, és sokkal nyügisebb volt.
Isti javult már? Gyógypuszi neki is!!!!!

Moose,
én is erre gondoltam, mert annyira nagy az egybeesés, de ettől még lehet, hogy Isti és Dóci független esetek egymástól Kép

Pocak,
cukorfalat Kép

Zsanci,
szerintem csináltass magadnak eszméletlen jó frizut, és menj meztelenül... vagy borotváltasd kopaszra magad, és akkor senki nem fogja a ruhát nézni KépKépKép még vannak ötleteim KépKép

Jó éjt, én meg álomkórságban szendvedek...

vera
kisün

nagyon aggódom Kép
de csak mert ez az első kis "betegsége" Istinek - remélem reggelre kialussza
rengeteget ivott este, több mint fél liter teát
de nem akartam buzerálni, annyira sírt, úgyhogy pelenkát se cseréltem neki elalvás előtt, meg pizsit se adtam rá
elég mélyen alszik, de közben nyöszörög és forgolódik, a feje meg olyan forró, mint egy villanykörte Kép
ha holnap is szarul lesz, lehet, hogy intézek neki vmi ügyeletet
egyébként meg maradunk a teánál, c-vitamninnál, vészhelyzetben meg panadol szirupnál vagy vibrucol kúpnál
remélem Dóci is meggyógyul holnapra, Istivel együtt!

votiv 8)
votiv

Minden baba jobbuljon.

Zsanci,
Mooséval értek egyet: én még a tesóm esküvőjére se vettem új ruhát. (Amilyen sűrűn talizunk, ez nem tűnt fel nekikKép) Bezzeg a sajátomra... Kép na jó, oda csak béreltem...

Jucus,
mél megy, de lehet, hogy majd felhívlak hamarost, jó? Suli jövőhéten indul, de még minden nagyon KuSza. Kép
neet
neet

Votiv,
aggódásilag ugyanaz nálam is: Dóci most először beteg Kép szerencsére éjszaka aludt, most reggel még szörcsög, meg van egy icipici hőemelkedés, remélem, ennyiben maradunk!
-o9cxxxxxxxxxxpüóáő-_ Kép ezt Dóci üzeni Istinek, akármit is jelentsen Kép

vera
kisün

vera,votiv,
mi van a gyerekekkel?????????????izgulunk,tájékoztást kérünk!!!!
Vendég

Votiv, Isti hogy van???

Kisun, Doci ezek szerint jobban?? csak igy tovabb...Kép

szegeny kis betegekKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Gigi, Recca,
Dóci szerencsére jobban, mini-hőemelkedés (37,1) és mini-szörcsögés, és NAAAAAGY jókedv Kép szóval asszem megúsztuk...
És köszi a szurkokat!!!!

vera
kisün

Sziasztok!

Képzeljétek, remek éjszakám volt. Zsolti este fél 10-től reggel 5-ig aludt.
Ez volt eddig a leghosszabb. Végre sikerült nekem is kicsit kipihenni magam.

Mesi
jnmesi

Pocak hatalmas gratula ezuton is! Nagyon gyors volt a kicsifiu!!!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?