Ada, melyik energiaitaltol leszek en is ilyen taltos?
Votiv, egy baratnem lanykaja is beteg, azt mondjak, valami virus maris van. Szerintem vidd dokihoz Istit! Sot, ha nem az usziban kaptad, akkor lehet, hogy Docinak is ugyanez van, es meg barmelyikunknel felbukkanhat.
Zs, te meg ne idegeskedj hulyesegeken, szerintem zsakban is elmehetsz az is jol allna, minek vettel emiatt uj ruhat? Oruljenek, hogy elmesz, nem is a te eskuvod, vagy igen? (osszezavarodott szmajli) Ja, kenguruban voltam, a kertesznaci ronda es meg draga is (en otezerert csak kabatot veszek a csajra, nadragot vagy pulcsit soha), a csikos hosszuujju polo mar tetszett, de szerencsere apa bejott utanam, ugyhogy konnyeden ellenalltam minden megvasarolhatonak
Pocak, a coraban van 390ert hosszuujju body, ha meg mindig vadaszol. Most nem voltam, nemtom milyen, de vigyazz a meretekkel (multkor ketevest vettem az egyevesre, tudod). Es tescoban meg nadrag van 390ert, de sajnos meg nem jutottam el, pedig az kene. Neet, te nem lattad ma? Egyebkent fertozod a tesztcsoport tobbi tagjat ezzel a koros figyelmetlenseggel, mar Zanza is csak az elso sorat olvassa el minden bekezdesnek...
Fic, tenyleg hulla vagy

helyesbitek, mielott a tobbiek felreertik: mamad csak mint munkaugyi (gyed) tanacsado mukodik kozre a csaladepitesben