2005.09.05 10:10
2005.09.05 10:12

2005.09.05 10:27
2005.09.05 10:30

2005.09.05 10:35
és aki nem tud fizetni....annak is az egészség és a gyereke egészsége a legfontosabb.szerencsére nem jelent gondot kifizetni a dokit de mondjuk ha kapna az ember normális ellátást és nem kéne magánba járni költhetném azt a pénzt a gyerekemre is,nem??????mondjuk vehetnék neki soksok játékot
..de ha mindent összeszámolok hogy már mennyi pénz hagytunk ott minden fajta dokinál sztem totonyórát is vehetnék láncostól...
és mikor felhívtam még emlékezett is ránk,mert azon az osztályon voltunk ahol ő. 2005.09.05 10:41

2005.09.05 10:43
2005.09.05 11:03
, pedig erősen gondolkodom. Érdekelne mi van vele, lépjünk kapcsolatba. 2005.09.05 11:23
2005.09.05 11:45

2005.09.05 11:58
Ne aggódj, el fog állni ez a hullásdolog. Hány kopasz anyukát látsz? Na ugye! Remélem, megvígasztaltalak. Ja, viszont a körmöm újra törni kezdett... micsoda problémák, mi? De nekem az!
2005.09.05 12:10
2005.09.05 12:25

2005.09.05 12:30
2005.09.05 12:46
Nekem abszolút jók a tapasztalataim eddig! 2005.09.05 12:50

2005.09.05 12:55
) 
2005.09.05 13:09
Tényleg nem is értem, hogy este 8kor lerakom és reggelig húzza alóbőrt
Persze örülök neki nagyon
lejtett egy kicsit az ágy
De most 11 hetesen azaz holnap után már 12hetesen nem volt segítség
már megfogja a lábát, mososlyog ezerrel, (mindenre, meg mindenkire) nyúlkál a tárgyak után bár megfogni még nem tudja
amitől néha begurul
és "tombol"
a story a dokiról szaftos volt, és nagyon durva, hogy tényleg ilyen létezik
én lehet hogy kikaptam volna a székéből a tatát!

ez nagyon komoly! Remélem azért nem ivott sokat
és nem is csinált fel senkit
ezek a bulik nem szoktak jól végződni. Nemsoká beállít majd az "áldozatkutya" a sok kiskutyával
2005.09.05 13:22
aztán ténlyeg, ahogy ti is írtátok (ill Johi te még nem), egyik pillanatról a másikra elmúlt, nekem úgy D. 6 hós korában

2005.09.05 13:39
Az tuti hogy egy életre megemlegette amit csinált. Bnőm simán szétrugta őt is meg bringáját is. Szerencséje pedig az volt hogy a gyereket féltettem a hasamban! Különben sz@r nem maradt volna a csávóban! Ja és mindezek mellett bnőm kiabált az embereknek hogy segítsenek hiszen egy 7 hós terhes nőt akart bántani, azok pedig csak fotóztak a telefonjukkal, és nézték ahogy ők "küzdenek" egymásssal. De egy életre megjegyeztem az arcát! Csak egyszer lássam meg! De elégtételt vettem mert ugy szembe köptem ahogy ő engem! 2005.09.05 14:07
2005.09.05 14:57
2005.09.05 15:07
2005.09.05 15:17
gratula!
Bár lehet hogy adigra már nem is lesz rá szükség? 
2005.09.05 15:42
. Többször kimentem wc-re, próbáltam nyomni
, gondolván, hogy ez valamiféle széklettéma lesz, hála az égnek nem erőltettem ezt a gondolatot túl sokáig. Reggel fél 6 körül szóltam a páromnak - aki korábban kifejezetten kérte, hogy ne az utolsó percben ébresszem, mert végig velem akar lenni - hogy itt valami nem stimmel, úgyhogy mikor leszúrt, miért nem szóltam neki, hát bevallottam férfiasan, azt gondoltam, hogy oda megyünk a szülészetre, és elhajtanak minket azzal, hogy "Asszonyom, önt megviccelték a belei!", én pedig megszégyenülve sunnyogok haza. Hát ezt nem akartam, úgyhogy vártam egy biztos jelre. Elkezdtük stopperolni a fájásokat, melyeket nagyban enyhített röhögésünk, amit az én gondolataim keltettek. Mivel a szülésznő és az orvos is azt mondta, hogy a fájásoknak rendszereseknek kell lenniük, többször mért 7 perces és 30 mp-ig tartó fájás után jövő 15 perces szünet lelohasztotta kórházba rohanós kedvünket, úgyhogy gondoltam elhúzok a wc-re, hátha mégis megvicceltek a beleim.
Mióta terhes voltam, mániákusan néztem a wc papírt (használat után természetesen), nehogy egy nem oda illő folt legyen rajta; így hát nem tettem másként most sem, úgyhogy csatakiáltással értesítettem a páromat, hogy HÍVJUK A SZÜLÉSZNÕT, ugyanis vért véltem felfedezni a papíron. Azzal nyugtattam magam, hogyha nem is fájásaim vannak, de a vér miatt már csak nem néznek sík hülyének, ha úgy megyek be, hogy lehet, hogy szülök. Miután felhívtuk Kecskeméti Verát, azt mondta, hogy rögtön menjünk be, neki már ismerősek voltak ezek a dolgok, úgyhogy gyorsan lezuhanyoztam, és teljes menetfelszerelésben - amit egyébként felmenetkor babonából a kocsiban hagytunk – elindultunk a Tétényi úti Szent Imre kórházba. Szerencsére végig viccesen fogtuk fel a dolgokat, röhögcséltünk azon, hogy a gyalogátkelőben görnyedve megyek öt perces fájásokkal
, aztán mikor beérkezve orvosok hada fogadott a vizsgálóban, és mikor Barna főorvos kijelentette, hogy bő egy ujjnyi tágulás, vérzéssel, lábtartásos fekvés, azonnal császár, hát ekkor már közel se röhögtem úgy, mint korábban. Fogadott orvosom, Bardóczy doki távolléte miatt, Bálint Balázs orvost kértem fel az ügyek intézésére, így a papírok gyors kitöltése után Vera kivitt a Gólyaváróba, ahol közölte párommal a tényeket és leküldte a kocsihoz a bőröndömért. Férjemen is látszott a hirtelen zavar, ugyanis nem ismerte fel, hogy én is ott állok a Vera mellett.
- , aztán mivel nem indult be, kaptam egy fincsi reggeli keserűsó koktélt, amitől az adott napon minimum ötször kaptam tanúbizonyságot a bélműködésem beindulásáról. Mindezektől függetlenül ezek szuper élmények voltak, leírhatatlan az első sírást hallani, a kisbaba első érintése, ezekre az időkre mosolyogva emlékszem vissza, úgyhogy a születési történet tartson eddig, ugyanis a további kórházi események csak elrontanák ezeket a szép emlékeket. 
2005.09.05 15:46

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|