Hogy a csudába tudtok ilyen rövid idő alatt ennyit írni? Kicsit elmegyek dolgozni, aztán majdnem archivot kell visszaolvasnom

Na most visszakapjátok

Előre is elnézést kérek!
Monyó
Folsavból napi 1 szem elég elméletileg. Mit ír pontosan a tájékoztató, hoyg nem egyértelmű? De megnézem otthon a könyvemben (remélem hétfőre nem felejtem el), hogy mennyi a napi szükséglet és akkor abból mindenképpen kihámozzuk, oké? Addig is ha napi 1-et bekapsz rendben lesz. Vagy ha a neten rákeresel, ott is fogsz találni vitaminszükségletről infót ez biztos, de a napi 1 szem tuti jó szerintem.
Barnázással nincs semmi különösebb dolog, ha épp csak picit van, akkor egy vérvételből meg lehet tudni hoyg ez attól van-e hogy kevés a progeszteron. Elég sok nőnek van, de nem baj ha neked nincs, és nem feltétlenül jelent valamit.
Hát bizony sajnos az állatok jobban megérdemlik a szeretetet, törődést, mint némelyik ember.
Miylen tortákat sütsz holnapra?
Réka
Ha már elbújsz reggel a fürdőbe nem is tudsz mérni, csak az ágyba

Ott meg paplan alatt nem látják hogy mérsz, a párnád alá meg be tudod csempészni a hőmérőt, nem? Mármint higanyosat, az nem csipog ugye
Nekem az is a mai nappal a bajom, hogy tegnap alig tudtam dolgozni. És ez nyomaszt. Na mindegy, nem nyavalygok már, majd elmúlik. (én most nem tudok a párom felé fordulni, mert alig találkozunk)
Szerintem nincs semmi tünete a vékony mnyhártyának. Ha menzi nem olyan darabos, akkor talán az utalhat erre.
Dido
Annyira jó lenne ma csak úgy lenni, de tegnap is ezt csináltam, szellemileg munkaképtelen voltam

, csak a legszükségesebb melómat csináltam meg, de ma már egyfolytában csörög a telefon, muszály felpörögnöm. Tavaszi fáradtság ősszel? Talán ez terjed a levegőben, nem tudok másra gondolni

Ja, meg a frontok....
Dorka
Menni fog a párom vizsgálatra mindenképpen, és nem 2-3 hónap múlva, hanem 1 hónapon belül. Tudja ő is, már megbeszéltük, fel van rá készülve, és nem fél tőle, igazán komikusan fogja föl, vagyis elviccelődött a szituáción

Nekem most 1,5 héten belül lezajlik az UH, az eredményekkel visszamegyek a dokimhoz, és akkro megbeszélem vele részletesen a továbbiakat és kérem a beutalót a meddőségire. Tehát ez tényleg csak hetek kérdése. Tudod, 15 hónap után ez a 2-3 hét annyira nulla idő már, de 2-3 hónap sem számít már semmit
Nekem már jó pár éve ugyanaz a nőgyógyászom van, ő abban a kórházban dolgozik ahol van meddőségis doki, valszeg hozzá fog beutalni. De ezen kívül Pécsen van a klinika is, ahol csinálnak lombikot. Nem jár a többség tapolcára szerintem, nem mindenki tudja bevállalni az utazást meg ami a távolsággal jár. Sőt, a környékről is sokan jönnek ide lombikra. Amit írtam tegnap hogy van Pécsen egy speckó andrológus, én sem tudtam róla eddig, a neten találtam, és jónak ígérkezik. Ez nem kórházban van, vagy magánrendelő van, vagy az egyik rendelőintézetben a cím alapján. Szóval azért vannak lehetőségek itt is
Remélem sikerül megvastagítani a mnyhártyádat! Talán emlékszel, beszéltünk róla régebben, hoyg sok folyadék, joghurt, kefír is segíthet ebben.
Babus
Ne haragudj, de én eddig is láttam a képeken Kristófka szemét. Nem írtam mert gondoltam hoyg már észrevettétek és intézkedtek ezügyben. Szerintem ne aggódj az miatt ha néhány hónapig le kell takarni a jó szemét hoyg helyreálljon a szemtengely, inkább most mint amikor már megy a lakásban és abban zavarja. Biztos kellemetlen lenne, de talán jobb ha minél kisebb korban van helyrehozva, nem? Ráadásul nem is oylan nagy mértékű az eltérés. Rendbejön ne aggódj, remélem találtok egy igazán megbízható dokit, és ha a szabin levő az, akor várjatok rá 1 hetet, hidd el attól nem fog változni semmi! Ne aggódj kérlek, rendbe fog jönni Kristófka gyönyörű szeme!
Junkó
Ha nem akarsz képet rakni a profilodba, akkor mélben is elküldheted annak akit érdekel. Pl nekem

Kitartás, egyszer ez a nap is letelik
Húúú, már megint tornyosul a meló....
Tündi