A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok!
szemét upc!!! se telefon, se internet, se semmi, mi meg már paráztunk, hogy megint nem fizettük be időben, és azért nincs...Kép ilyen jó a lelkiismeretünk...Kép
Névnapi üdvözleteket köszi köszi!!!, és átadtam az illetékesnek!!! Kép tegnap kapott egy szuper kulcsos csörgőt, ami hűthető, de nem viz, hanem zselé van benne, és én teljesen odavagyok érte...remélem Igi is...
Ada!
LH cuki édes, meg minden!!!
Ildi egomból!
Ki az a hülye, barom állat, aki egészségügyben dolgozik, és azt terjeszti, hogy ilyen pici fiúnak bántani kell a fütyjét??????????????????Add meg a számomat, majd felhiv, és jól elküldöm a francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Má' kezd tele lenni a hócipőm az ilyen barmoktól!!! grrrrrrrrrrrrrrrrr...Az én pici 6 és fél, majdnem 7 hónapos Igimnek még senki, de senki nem mert hozznyúlni a fütyijéhez!!!!!! jól is néznénk ki...B-nek most, 3 évesen húzta vissza a nagyapja, azóta húzogatjuk...hova ez a sietség????mindenáron fütyiműtétet akartok??? Kép
Ja, és sárga szem: nálunk az volt a titok, hogy a szoba sárgára van festve, és igy az tükröződött vissza a B szemén, és mikor a védőnő kivitte az erkélyre, egyből nem is volt olyan sárga a szeme...
Viszont tök vicces, hogy most összehasonlitottam a két kölök újszülött kori képét, és a B tök sárga az Igihez képest, pedig akkor igazán fel sem tűnt...Kép

Szerda de-i tali részemről extra rulez...

Ildi!
Tudsz majd szólni pénteken, hogy szombaton mom-ban lesz turi???nagyon köszi, mert különben elfelejtem, és erről is lemaradok!! Kép

csúnya-csúnya upc!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ada,
Mai álláspont szerint nem lesz kistesó, de ugye az ember mindíg változik Kép, 3 évvel ezelőtt még gyereket sem terveztünk.
Ahogy az okosok mondják: soha ne mond azt, hogy soha, mert nem tudhatod, mit hoz az élet Kép
zsebi2004

Zsebi,
szerintem valamilyen szempontból itt mindenki kilóg a sorból Kép de szerintem épp ez a szééééééép KépKép én legalábbis nem szeretnék vera-klónokkal beszélgetni egész nap, mert az marha unalmas lenne Kép szóval légyszíves lógj ki Kép

Ildi,
sajnálom, hogy rossz napod volt Kép Dóci is nyűgösebb volt az átlagnál, meg én is, lehet, hogy az idő...

Zsanci,
és hogy bíííííírtad nélkülünk???? Kép

vera
kisün

Ki jön tornára Adához?

1.Jucus
2.?
3.?
....
20170114224602

Vera!
hát nem tűnt fel, hogy milyen agressziv lettem net nélkül????? még egy orvosnak vagy védőnőnek tűnő személynek is nekiugranék...Kép Kép grrrrrr...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Én most még nem, de később szívesen!

Zsebi!
Na, akkor úgy néz ki, hogy az én nagyanyóm sokszor vigyázott apósodra és nővérére/hugára, ugyanis szomszédok voltak Diósgyőrben. Õk még kicsi gyerekek, nagymamám meg egy kicsit nagyobb gyerek Kép A családnév Balogh, nagymamám pedig Klára, de volt még sok testvére (Irénke, Erzsébet, Júlia, Feri, Laci) Kép Remélem tényleg így volt, ahogy írtam, de majd holnap jobban kifaggatom nagyim. Majd kérdezd meg apósodat, hogy rémlik-e neki ilyesmi...
Istenem, milyen kicsi a világ! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

katus,
én sem vagyok túl jó viszonyban anyósékkel meg sogornőmékkel,sőt.......mondhatni rosszba vagyunkKépés én is folyton lehurrogtam a sógornőmet ahogy a gyerekkel bánt amíg nekem nem volt....aztán most hogy van kezdek rájönni a dolgokra....
ha egy gyerek 3 éves koráig nem szobatiszta teljesen normális.és az felett is normális ha éjjel még pelus van rajta.én azt mondom nem attól lesz egy gyerek szobatiszta hogy kilesem mikor kakil és ráteszem a bilire.hanem hogy szól ha kell neki kakilni.csak mert régen a mi őseink ezt csinálták és ezt nevezték szobatisztaságnak,ezért voltak a gyerekek akkoriban 9 hónaposan "szobatiszták"
evés:én mondjuk énekelek b.nek ha kezd türelmetlen lenni evés közben.mert ő elég szarul eszik és mindenre hajlandó vagyok hogy pár falatot beleimátkozzak hogy ne legyen tök üres a gyomra.
szóval az én szememben ezek a dolgok amiket írtál róluk nem annyira botrányosakKép
de biztos vagyok benne hogy azért találunk olyan pontot ami miatt tudjuk őket utálniKép Kép Kép
és mindent csinálj majd úgy ahogy te jónak látod,mindegy hogy ki mit mond vagy mit ír a nagykönyvKép
én pl szentül állítottam és hittem hogy nagyon rossz dolog ha az ember lánya a nagyágyba szoktatja a gyereket.hát már a h-ba mellettem volt a szentem és most már pont nem érdekel hogy hogy fogom kiszoktatni.......az még a jövő problémája,majd akkor foglalkozom vele,most így jó mindekinekKép
konklúzió:hamar feladja az ember lánya az elképzeléseit mondjuk fél óra alvásért 3 végigéjszakázott hét utánKép
dugulokKép

gigi
Vendég

Ma Petra fürdette Donit:

Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka, ez szuperfantasztikustokjo Kép Kép Persze ilyen szep nagy kadban konnyu sok szep kisgyereket bepakolni Kép Kép

Ancsi! Kitartas! Az ero veled van! Kép

Neet, eso rulez, mar olyan por volt, hogy huh. Vagy csak nalunk van ilyen piszok, takaritsak? Kép Szelet utalom, de az is jo, mert a szmogot elhajtja. Szoval ne panaszkodjal ott falun, mert itt a varosban nagyon kellenek ezek!

Zanza, mittomen, de siman odatalalok megegyszer. Talan Horany. De szerintem tokbena, hogy csak egy hid van ekkora szigethez, az is a vilagvegen, pedig marhasokan laknak is ott. Visszafele komppal jottunk, pedig feltunk tole, de nagyon gyors es korrekt.

Zsebi! Legyel karrierista, mert ha minden no ilyen "otthonulo munkakerulo" lesz, mint mi, akkor nemcsoda, ha ugy leirnak minket, mint munkaero es kevesebb zsetonert alkalmaznak, mint a pasikat meg fel se vesznek (mert ugye majd szulni fogunk, aztan meg mindig betegszabira megyunk a gyerekkel, kinek kell ez) meg mindenfele hatranyos megkulonboztetesben lesz reszunk Kép Dolgozzal helyettunk, mi meg szulunk helyetted Kép

Juc Kép en mar feleve mondtam Katusnak, hogy tobbe szoba se alljon veluk, dehat falrahanytborso...
moosejaw

Ada, nincs semmi baj a lannyal! Minden pelenkanal ez van, f.szkalapok a gyartok, nem tomeget kene rairniuk, hanem derekboseget meg testhosszt inkabb! Kép Allitolag mi is ezert szivtunk, hogy ketszer is elvagta a gyerek labat a tepozar, a nagyobb merettel aztan mar nem volt problemank. Szoval en reklamaltam, de csak ez volt a megoldas, hogy vegyunk nagyobbat, a tepozaron persze nem modositottak. Nem tudom a Huggies milyen, de ha "csak" kifolyt belole a cucc, vagy kiuteses lett a gyerek, vagy ilyesmi, akkor valszeg annyira sem fognak vele foglalkozni, mint a pampers a sebesulessel. (Ja, mellesleg az en kezem is megvagta, ugyhogy biztos nemcsak a "nem megfelelo" merete miatt volt...)
moosejaw

Moos!
Köszönöm a szakértést, amúgy egyáltalán nem zavar, merha jó rá a nagyobb, hát azt kapja.

Bogárka!
Mostmár értem......hihetetlenül édes-aranyos a kép....komolyan szívet melengető. Pedig hoyg féltél, hogy Petra hogyan fogadja majd donit, erre tessék Kép

Lejárt az időm, megyek szunyni.
Csóka, Ada
ada007

Küldetés teljesítve

Jucus007
20170114224602

Bogárka!
Tündéri a kép!

Mesi
jnmesi

Jó reggelt!

Bogárka, nagyon jó kép!

Jucus, 1. Jucus, 2. Zanza bár nem tudok semmi konkrétat.Kép

Moose, tényleg hülyeség, hogy ott van a híd, de a sziget déli csücskében természetvédelmi terület van.
zanza

Jó reggelt! Kép

Olyan hülye helyzet alakult ki, mert így utólag átgondolva tényleg olyan, mintha mindíg támadnám őket, pedig most már kezd javulni köztünk a viszony. Tegnap például végre eljöttek hozzánk mind a négyen, és jó volt! Kép Igaz, nem voltak sokáig, kb 2-3 órát, de ebédeltünk, beszélgettünk. Egy kicsit lóhalálába készültünk a férjemmel, mert 10 körül derült ki, hogy itt esznek, de összedolgoztunk, és elkészültünk, és ők is aranyosak voltak. Szóval, most már pont nem igaz, hogy szapuljuk a másikat. Csak vannak dolgok amikkel nem értünk egyet, és ezeket akartam megbeszélni, de félreérthető volt ezek szerint, mert csak a rossz dolgokat írtam le. Ha pedig nincs igazam, tényleg tegyetek helyre. A másik dolog, hogy azért is van rálátásunk a dolgokra, mert anyu bölcsődében dolgozik, már vagy 30 éve, így hozzá tud tenni a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat. Persze, neki sincs mindíg igaza, mert előfordult, hogy itt voltak nálunk a barátaink, akiknek akkor 4 hónapos volt a kislányuk, és ha belerottyant a pelusba, nagyon erőlködik. Kép Nagyon édes olyankor. Amikor ezt meséltem anyuéknak, akkor szerintük ilyenkor bilire kpéne rakni, hogy szokja. Na mi ezzel nem értettünk egyet. Nehogy már egy 4 hónapos gyerek feneke alá bilit tegyek, még ülni se tud.

Szóval, ami a családot illeti meghallgatunk mindenkit, bár ez se mindíg jó, aztán úgyis úgy csináljuk, ahogy mi szeretnénk. Csak hát vannak dolgok amik rosszul esnek, és ezeket felnagyítva látja az ember...

Talán most már le tudtam normálisan írni a helyzetet.

Pusza mindenkinek!
mkatus

Jucusügynök!Kép

Ha mindenképp meg akarod zavarni magányunkat, semmiből nem áll: a 70es elterelése a Kamaraerdőn halad át, nagyon romancica, és kb 5 perccel hosszabbodik meg az út. Legalábbis busszal, mert igaz, h hosszabban megy, de egy csomó kis pöc megálló kiesik, így csak végigrepeszt. Kép Apa meg tud egy másik utat a kertek alatt, de én azt el nem tudom magyarázni. Szóval Egérútról rá a Balatonira, kb 100 m után letérsz a Budaörsi reptér felé, és innen már szinte egyenes út vezet, csak kicst kacskaringós. Kép És ez így lesz előreláthatóan nov.végéig. Talán jobb a Campona felé kerülni, de ha valakit ez jobban érdekel, majd annak megírom, mert már így is halálosan szétoffoltam a topikot.

Mkatus,
4hónapos simán megül a bilin. Ja, egy év 4 hónapos. Kép

Kisün,
vigyázz, jövünk. Kép

Ada,
viszontszeretlek olvasni. Kép

Moose,
falun is kell a víz, csak nem ennyi!!! És nem akkor, amikor 1: grillezni akarunk, 2: száradnának a ruhák. Egyébiránt igazad van.

Bogárka,
így persze marha könnyű! Petra mindent elintéz, te mag nyugodtan lógathatod a lábad. Már értem, miért jó a 2 gyerek.Kép

Ancsi,
1 hétig egyedül a deddel??? Hát, minden elismerésem. Kitartás!!!

neet
neet

mag: ejtsd: meg, csak angolosan... Kép
neet
neet

Húúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Tiszta tornalázban égek. Már kiválogattam a zenéket, baromi jóóóóóóóóóókat viszek, meg készülök meglepivel is.
Gyerteeeeeeeeeeeeeeeeeek minél többen!!!!!!!!!

Ada
ada007

Sziasztok!
Köszönöm a fütyis és a sárgaságos hozzászólásokat! Értem: no piszka!

Manó! Tényleg jó a c vitamin sárgaságra??? Bár sajna, amilyen tökkel ütött vagyok, még a D vitamint is rendszeresen elfelejtem beadni Kép pedig már odakészítettem a pelenkák tetejére és mégis...... Az már meg sem említem, h. a K vitaminos dobozt még ki sem nyitottam Kép Talán most, h. ide leírtam ma megkapja mindkettőt!!! és tényleg milyen jót tett, hogy leírtam, mert eszembe jutott, h. beírom a telefonba és majd mindennap csörög, hogy el ne felejtsem. Kép Remélem ez beválik.

Kántorné mérges, ordítani volna kedve Zsána! Kép Én hozzá nem merek nyúlni ezek után D. fütyijéhez...
A sárga falról meg annyit h. már nem sárga... régen jártatok nálunk. Kép de a gyerek még sárga.

Bogárka!
Nagyon édik a gyermekeid! Donát mikor született? és a Petra?
Ugyanilyen kádban fürdik a mi Donátuk is! még a színe is ilyen... Kép A mi dokink meg nem nyugtatott meg, azt kérdezte, h. a kórházba nem rendeltek-e vissza kontrollra a sárgaság miatt. Mondtam, h. nem. majd hozzátette, hogy gyermek még sárga... de ez én is látom.

Kell még az újszülötteknek adókártyát csináltatni? mert 4 éve kellett, de mindig minden másképp van.
I.
ilduska

Ildi!
a fal NÁLUNK sárga...Kép még mindig...Kép na, jó, egyre szürkébb, mert mocskosabb napról napra...
egyébként, sztem a ti gyerekdokitok egy kalap kaki...Kép sztem hamarosan vissza is húzza Donci fütyijét!!! Na, akkor csapj a kezére!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada: szeretnéd a képeket apáról és gyermekedről? hová küldejem? vagy nem kőőőőőőőőő?

Levlistára nem tudok felkerülni? vagy ez hogyan műxik?

Ancsi: hát az tényleg nem semmi... egyedül?? jaj én rosszul viselném nagyon. Este már alig várom, hogy jöjjön apa és egy kicsit felmentsen és legyen kivel dumcsizni. Na jó azért nem ennyire tragikus a helyzet, de akkor is rosszul viselném....

Zsanci: Ti is mennétek börzézni. Csinálhatnánk egy börze talit is.... Biztos más is jönne... Én tuti megyek, mert a bájópiac mellett van és oda amúgy is mének....

Szerda: elvileg nekünk is rulez... talira.

Bogárka: meg kell zabálni a lányodat, ahogy fürdeti Donit. Én is akarok tesóóóóóóóóóót..... mármit Fanninak, sajátom van.

Zsebi: én is hozzád hasonló jó munkásember vagyok... és én is alig tudom magam visszafogni, hogy ne menjek vissza hamar dolgozni. Bár amikor meg elmegyek dolgozni, akkor lelkizek, hogy miért nem vagyok a deddel. De értem amiről dumcsizol. Én is ilyen vagyok. Úgyhogy nem lógsz ki....

Dora: Fanni imádja a játszószönyegét, úgyhogy köszi anno a tippet. Szerintem van olyan jó mint a drágák, úgyhogy kár lett volna érte több pénzt adni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ja, és Vigmann-né!!! miattad annyi az inkognitómnak!!!! már csak azt kellett volna odairnod, hogy komáromi vagyok...vagy pécsi??? Kép
TitokzatosZsanciAnya

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johi: bocs, azt hittem már megírtam....
szóval léciléciléci az adrienn_szabo2002 kukac yahoo.com-ra átküldenéd? köszönömköszönömköszönöm szépen
ada007

Úgy néz ki a msn massenger cimem tegnap mégsem jól adtam meg.

A helyes a johanna1975 kukac vipmail pont hu...

bocsi a tévedésért remélem menni fog most már..

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ada: küldöm... visszajelzel, hogy átméntek-é?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Neet!

Szóval ha megyek reptérfelé úton,akkor az bevisz hozzátok?mert az ott annyi de annyi körforgalom van.Merre menjen szegény Juc?Na nem mintha holnap akarnék,de mégis ez a tudatlanság megörjít!
Ja és méltem de nekem nem megy ma a levelezőm,csak kérdezem,hogy megkaptad-e?

Jucus

Jucus
20170114224602

Jucus,
1. Jucus
2. Zanza
3. Recca

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jucus akkor megy,ha Panna nem lesz taknyos már holnapKép
20170114224602

Zanza Kép Recca Kép
ada007

Sziasztok!

Itt vagyok én is, hazaértünk Kép
Mosok, meg ilyenek... Nincs időm most visszaolvasni...

Összefoglalna nekem valaki? Új babák?

Ada: Torna lesz? Mikorholmennyi?

Jah, úúúúúúúúúj autókám lesz Kép Punto Kép Már csak 3 hét...

Vikka tündér volt a nyaralás alatt, hagyta az anyját békén vásárolni, meg fodrászhoz menni, meg ilyenek Kép Kicsit ki vagyok pihenve, de nagyon hiányoztatok ám!

KépKép
oxigen
Györköny

Juc: Jól látom, mégiscsak vezetsz? Gratulaaaaaaaa Kép

Gumicsimmák: 2 nagy rózsaszín mamacsimma, és persze azok a méretek nem voltak, miket kértetek, de van 2 pár 23-as lány és egy 31-es fiúcsimma. Elvileg ezen a héten megint van, de Dváron nem volt méret.

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Képzeljed el!És tök jó,hogy hazajöttetek!

ÉS torna.Majd jól átküldöm mert nem tudom ide feltenni.MSN-ed van-é?
Nekem jucusmamuskukachotmailpontcom
20170114224602

Jucus: Megkereslek... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Tudasra szomjazok! Ezt talaltam egy regebbi topicban, nemtom mennyire valtozott azota:

Munkaerő-piaci képzés támogatása
A gyesről, gyedről a munka világába visszatérőket nem szívesen alkalmazzák a munkáltatók, mert arra hivatkoznak, hogy kevés a munkatapasztalatuk, korábbi tudásuk elavult, illetőleg a kisgyerekek miatt arra lehet számítani, hogy a betegségek miatt gyakrabban fognak a munkahelytől távol maradni. Ez a réteg a munkaerőpiacon hátrányos helyzetbe kerül. A megyei (fővárosi) munkaügyi központok a probléma megoldása érdekében munkaerő-piaci képzéseket és munkaerő-piaci programokat indítanak. Javasolom, hogy keressék meg a lakóhelyük szerinti munkaügyi központ kirendeltségét, ahol tájékoztatást tudnak nyújtani az ősszel induló képzési lehetőségekről.
A foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény 14. § (1) bekezdése alapján támogatható annak a képzése, aki gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban, illetőleg terhességi gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban vagy ápolási díjban részesül, ha
- a képzés időtartama hetente nem haladja meg a 20 órát,
- a gyermekgondozási segélyben, gyermekgondozási díjban részesülő személy képzése a gyermek másfél éves korának betöltését követően kezdődik, és
- a gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban részesülő személy nem folytat kereső tevékenységet.
A munkaügyi központ képzési támogatásként a fent megjelölt személyeknek a képzéssel kapcsolatos költségeit térítheti meg.

Összeállította: Molnárné dr. Nagy Ágnes, a Foglalkoztatási Hivatal jogi irodavezetője. Levélben a Foglalkoztatási Hivatalnak címezve tehetnek fel munkajogi kérdéseket az érdeklődők. Cím: 1089 Budapest, Kálvária tér 7. A személyes ügyfélfogadás helye az ESZCSM épületében van (V. ker., Akadémia u. 3.). Telefon: 475-5860, 475-5861

Tandíjkedvezmény kismamáknak
Az 51/2002. (II. 26.) – az egyetemi és főiskolai hallgatók által fizetendő díjakról és térítésekről, valamint a részükre nyújtható egyes támogatásokról szóló – kormányrendelet 22. paragrafusa rögzíti a kismamák költségtérítési díj fizetése alóli mentesülésének szabályait.
A rendelet így szól: „22. § (1) Az állami felsőoktatási intézményekben költségtérítéses képzésben részt vevő, az adott félév első napján terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban vagy gyermekgondozási díjban részesülő hallgató, aki alapképzésben, kiegészítő alapképzésben, szakirányú továbbképzésben vagy akkreditált iskolai rendszerű felsőfokú szakképzésben vesz részt, költségtérítés fizetésére nem kötelezhető.
(2) Az intézmény az (1) bekezdésben meghatározott hallgatók képzésének költségvetési támogatását az adott tanév első félévére október 20-áig, második félévére március 20-áig elkészített tételes jelentés alapján az Oktatási Minisztériumtól legkésőbb a jelentéstől számított két hónapon belül megkapja. A felsőoktatási intézmény az érintett hallgatók adatszolgáltatási kötelezettségeit Szabályzatában köteles rögzíteni."

Milyen képzési formákra vonatkozik a tandíjmentesség?
válasz: A rendelet valamennyi képzési formában (alapképzés, kiegészítő alapképzés, szakirányú továbbképzés, posztgraduális képzés, AIFSZ-képzés – azaz az akkreditált iskolarendszerű felsőfokú szakképzés) részt vevő nappali, esti, levelező tagozatos hallgatóra vonatkozik.
A nyelvtanfolyamra és a középfokú szakképzésre viszont nem vonatkozik. A rendelet hatálya életkortól függetlenül az állami felsőoktatási intézmények magyar állampolgárságú hallgatóira terjed ki.

Meddig tart a tandíjmentesség? Mi történik, ha év közben lejár a gyes?
válasz: A hallgatónak beiratkozáskor nyilatkoznia kell – a felsőoktatási intézmény szabályzata alapján –, hogy az adott félév első napján részesül-e a rendeletben leírt támogatások valamelyikében (terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban vagy gyermekgondozási díjban). A mentesség egy félévre vonatkozik, a következő félévi beiratkozáskor újra nyilatkoznia kell.

Milyen egyéb tanulmányi támogatást kaphatnak a családos hallgatók?
válasz: Az esetleges támogatási, költségtérítés-csökkentési, -mentességi lehetőségekről az oktatási intézmény ad felvilágosítást saját hatáskörben, az intézményi szabályzatban rögzítetteknek megfelelően, például a tanulmányi eredménytől függően adható kedvezmény.

Összeállította: Az Oktatási Minisztérium sajtóosztálya. Ügyfélszolgálatuk telefonszáma: 473-7774, 473-7433, 473-7670. Címe: 1055 Budapest, V. Szalay u. 10-14.
• Karrier - Jogok és lehetőségek
moosejaw

Moose!

Ez kicsit avétos már.Gyesen ,Gyeden is lehet már dolgozni.Zsanci tudja a részleteket is!

Jucus
20170114224602

Moose,

Ami biztos, a gyerek 1 éves kora után dolgozhatsz heti 20 órában munkahelyen vagy korlátlan óraszámban otthon és akkor a fizetésed mellett igényelheted a Gyest (remélem jól írtam amit a 3.évben fizetnek). Én is kapom július 23-a óta Kép Kép
zsebi2004

Jaj, de szívesen mennék én is tornára, de autó csak holnap du vagy szerdán lesz Kép vagyis azért Kép, mert legalább lesz Kép
Ada!
nem lehet, hogy a meglepit jövőhétre tartogasd??? Kép

Ildus!
Petra 2003. júni 27. Doni 2005. júni 24. Jól kiszámoltuk, mi? Kép

Katus!
Nem akarok rosszindulatú lenni, de ha jót akarsz magadnak és a gyerekednek, akkor nem hallgatsz az ősökre... Bocsi...

Oxi!
Üdv újra itthon!
Mikor találkozol Manóval??? Már nagyon kíváncsi vagyok mit szólsz a rucikhoz? Azokhoz is, amiket együtt válogattunk, meg amik Petráé voltak...

Petra ma sem akar aludni Kép De most feladtam...itt játszik mellettem... a múltkor 5-kor beleájult a hintába... Hát kell ez neki? Ezek szerint igen...

Ma volt egyébként az első éles délelőttöm egyedül... eddig mindig jött Anyukám hétköznap, de most Apukámnak beindult az egyetem, és vannak napok, amikor korán reggel kezd, akkor nem tudja őt előtte elhozni Kép Ezért lenne jó neki is egy autó... na nem baj, majd a yarissal elmegyünk érte...
Na azért túléltem, nem panaszkodom, de néhányszor jól leordítottam szegény Petrát Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok!
most mindenki kap egy új autót????én is akarok egyet!!!!! lehet puntovics, lehet yaris, báááármi, csak menjen!!!!!Kép szóval, pliiiiiz, vegytek egy autót, ha már apa nem vesz!!!!
Moose!
gyes, gyed dolog most fog változni!!!! asszem gyed és gyes mellett is lehet majd dolgozni. A januárt már igazán megvárhatnád, akkor változik!
Vagy te csak tanulni akarsz?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép Bogárka!

Egyáltalán nem vagy rosszindulatú. Kép
Most a szülőknek, rokonoknak a pólya a mániája. Hogy az KELL! Igaz, adnak, nem kell venni, de senki nem várja meg, hogy eldöntsük, mi lesz a jó megoldás. Õszintén szólva fogalmunk sincs, hogy kell-e majd, meglátjuk. A védőnő szerint feleslges, mert meleg a lakás. Ezzel is úgy vagyunk, hogy legyen itt a baba, és meglátjuk. Annyira nem foglalkozunk ezzel. Ki fog derülni, nem? Meg mindenkinek más jön be, nem?
A férjemmel mindíg megbeszéljük a dolgokat, szerencsére teljes az összhang, Kép, csak így a vége felé valószínü, hogy érzékenyebbek is vagyunk.. De annak tényleg nagyon örülünk, hogy eljöttek tegnap végre. Kép Már egy éve elköltöztünk a szülőktől, és azóta még egyszer sem voltak itt, csak mi mentünk. Szal jó volt! Kép
mkatus

zsan!
ha megnyerem a lottót, esküszöm veszek neked egy ótót, meg befizetlek luxus-ra, na?

Katus!
édesanyádnak biztos nagy tapasztalata van a bölcsődei gyermekgondozás terén, de azért ez a 4 hónapos gyerek+bili sztori kissé....nem modern, no. vigyázz a tanácsokkal!!!!! bárki adja is azokat!!!!

Bogárka: jövő héten IS lesz meglepi, mindig van meglepi

Oxiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
de jó, hogy vagy, gyere tornázni!
ada007

Kép

Helyre is lett akkor téve.
mkatus

Bogárka: Nagyon kíváncsi vagyok a rucikra én is, de szerdán oltást kap a ded, holnap torna (Bár akkor utána lehe, hogy elmegyek érte... Valamikor odajutok Kép

Ada: Megyek... Ha addigra megnyugszik Vikka, mert most még elég zaklatott. Megkaptam Jucustól a helyszínt, meg a részleteket, remélem odaérünk Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok kismamik!

Tudnátok nekem részleteket írni a Szent Imre szülőszobáiról, a lehetőségekről szokásokról, látogatási rendről, egyszóval minden érdekelne...

előre is köszönöm

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jucus, én is kérek részleteket tornáról, különben nem tudok menni.Kép
zanza

Ja, en el se olvastam azt, amit bemasoltam. Csak lattam, hogy valami tandijmentesseg es mostanaban tobben is kerdeztetek. De akkor mindenkitol bocsi. Engem eppen nem erdekel. Es ma annnnnyira de annnnyira rossz napom van, mert a nyul egy harapos, utlegelos, rugdosos, siro zombi volt, mire bealudt, hogy teljesen kesz vagyok Kép egy-ket oraval ezelott mar nem is akartam harom gyereket... de azert bolcsibe nem adom a csajom, mert meg ilyen ostoba ven banyak bilire kotozik... es a polya is akkora nagy baromsag...
moosejaw

Mamacka, negy egyagyas szuper szep kis "hotelszoba" plusz az alternativ (kad, franciaagy, bordasfal, labda stb). Latogatok szerencsere nem mehetnek be, te mesz ki, de ez igy jo. Korhaz rulez, bar a kaja gyenge. Konkretabbakat kerdezz.
moosejaw

es a hulye utazas se jon ossze, a francba...
moosejaw

Sziasztok!

Úgy látom Moos rossz napod van/volt. Relax, wellness, meg ilyesmi, ha Nyuszi bedobta a szunyát. Mér is nem jön össze az utazás?
ada007

Ada: megkaparintottad a képeket?

Moos: nyugi... béke van... és reméljük mire felébred nyúl már egy békés angyalka lesz belőle.

Még mindig nem tudom, hogyan lehet levlistára felkerülni és megtudni pl. a torna helyszínét....

Köszi előre is.

johi

Kép
Kép
johanna1975

Ada: ezer bocsi. látom válaszoltál.. úgyhogy kérdésem idejét vesztette....

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?