szemét upc!!! se telefon, se internet, se semmi, mi meg már paráztunk, hogy megint nem fizettük be időben, és azért nincs...
ilyen jó a lelkiismeretünk...
Névnapi üdvözleteket köszi köszi!!!, és átadtam az illetékesnek!!!
tegnap kapott egy szuper kulcsos csörgőt, ami hűthető, de nem viz, hanem zselé van benne, és én teljesen odavagyok érte...remélem Igi is... Ada!
LH cuki édes, meg minden!!!
Ildi egomból!
Ki az a hülye, barom állat, aki egészségügyben dolgozik, és azt terjeszti, hogy ilyen pici fiúnak bántani kell a fütyjét??????????????????Add meg a számomat, majd felhiv, és jól elküldöm a francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Má' kezd tele lenni a hócipőm az ilyen barmoktól!!! grrrrrrrrrrrrrrrrr...Az én pici 6 és fél, majdnem 7 hónapos Igimnek még senki, de senki nem mert hozznyúlni a fütyijéhez!!!!!! jól is néznénk ki...B-nek most, 3 évesen húzta vissza a nagyapja, azóta húzogatjuk...hova ez a sietség????mindenáron fütyiműtétet akartok???
Ja, és sárga szem: nálunk az volt a titok, hogy a szoba sárgára van festve, és igy az tükröződött vissza a B szemén, és mikor a védőnő kivitte az erkélyre, egyből nem is volt olyan sárga a szeme...
Viszont tök vicces, hogy most összehasonlitottam a két kölök újszülött kori képét, és a B tök sárga az Igihez képest, pedig akkor igazán fel sem tűnt...
Szerda de-i tali részemről extra rulez...
Ildi!
Tudsz majd szólni pénteken, hogy szombaton mom-ban lesz turi???nagyon köszi, mert különben elfelejtem, és erről is lemaradok!!
csúnya-csúnya upc!!!!

de szerintem épp ez a szééééééép