Itt vagyok csak du elhúztam és most értünk haza.
Hát eléggé elfáradtam, szinte egész hétvégén éttermekben csücsültünk(fél vagyon otthagyva), úgyhogy most eléggé le vagyok sújtava, hogy én spórolok stb.. azért hogy hétvégén kifizessük vacsorákra(amiket nem lehet megúszni, illembeli okokból)
Na szóval nem vagyok valami happy!
Hari!
Köszi hogy hiányoltál, megvagyok, egyben, épen,csak kicsit csüggedten....
Most megint azon agyalok, hogy hogy adjam a dokim tudomására, hogy nem nagyon szeretnék neki 2 naponta 5000 ft-ot adni
Vagy inkább az asszisztensének sirjak egy kicsit???
Egyébként ma a vacsinál előadtam az asztaltársaságnak a sorszámozott csigákat meg téglákat meg a halneveldét, és nagy sikert aratott a sztori

Zsófy!
AMIT LEIRTÁL AZ EGÉSZ EGYSZERÛEN BORZASZTÓ!
HOGY A FENÉBE LEHET VALAKI ENNYIRE GONOSZ ÉS ROSSZINDULATÚ!
Remélem a párodnak azért elmondtad, hogy mi is történt valójában és ő neked hitt!
Szörnyű hogy ilyen "bizonyitó eljárásokat" kell lefolytatni otthon és hogy egyáltalán ilyenekkel kell foglalkozni

Nem tudom leirni mennyire együttérzek veled!
Most tessék én is rettegek, hogy milyen lesz az én anyósom

Bodza, Prüntyi!
Én is megfogadom, hogy az én vendégeimet is a folyósón illetve a váróban fogom fogadni, kivéve párom és anyukám, mert teljesen átéreztem már most a dolog kellemetlenségét...úgyhogy én is azt fogom tenni, hogy mobilon szóljanak be nekem a látogatók hogy itt vannak, és majd én kimegyek a babával(vagy nélküle).
A magánszoba meg tényleg ki lesz húzva, tekintettel itt a hétvégi éttermezésre
, valamin meg kell spórolni, és sajnos az mindig én vagyok

Mea!
Isten hozott, jó hogy újra itt vagy köztünk, várjuk a képeket!
Kismama!
Márk gyönyörű babóca, gratulálok

Kicseszett irigy vagyok a szülésedre, sajnos rettegésem nem hagyott alább....viszont a türelmem csak fogy és fogy, és már alig van belőle....nem akarok kiborulni teljesen a várakozásba...
Na én el is köszönök mára, mert reggel 7 kor randim van az Istvánban a szülésznőmmel!
Megyek szunyálni!Puszi lányok!
Ja, majd holnap megpróbálom feltenni a doboztémában irt irományomat ide is, csak hogy jót mulassatok

Megann 40

- másrészt végig bőgném az egészet

meg se nézed,mit küldtem neked tegnap?