A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezésre van időm.

KRISZTÁNAK GRATULÁLOK!!!!!!! Kép Kép

Angelani!
Nem volt könnyű dolgod, de az a lényeg, egészségesek vagytok. A másodiknál biztos könnyebb lesz és addigra meg a rosszat úgyis elfelejted!

Megann!
Szoritok Neked, hogy már ne kelljen sokat várni a babucira!!

Jó éjt mindenkinek

Judit
judy68

Megann, tényleg irány a kórház és várom az sms-t, tudod bármikor!!!!!
Gondolunk rád, ügyes legyél és utána meséld el milyen könnyen ment!! Ja, és nagyon siessetek haza, mert baromira fogsz hiányozni!!!!

Zsofy, te egy tündér vagy! Nagyon sokat jelent nekem hogy így foglalkozol a bajommal, bár az a baj, hogy még ettől is sírva fakadokKép De ez azért más sírás. Furcsa dolog ez a kié a lakás téma. Tök jó, hogy ez az én lakásom, mert így tudom, hogy van saját egzisztenciám, viszont néha meg azt gondolom, hogy jobb lenne, ha nem az én lakásom lenne, hanem a páromé, mert akkor ha ilyen van, elköltöznék. De így hova költözzek? Anyuéknak nem mondhatom, hogy elköltöztem a saját lakásomból hozzájuk, mert összevesztünk, főleg hogy apunak nem is nagyon szabad tudni, ha összekapunk, mert ő az ilyet nem érti meg. Anyu meg azért nem jó ha tudja, mert neki nagyon fáj és képes éjszakákon át sírni miatta. Szóval velük nem is nagyon lehet megosztani, odaköltözni meg főleg nem. Az lenne a legjobb, ha a párom lakásában laknánk, és ez meg itt maradna nekem, mert akkor le tudnék lépni, ha probléma van. De elküldeni nem tudnám őt, egyrészt nem tudom magam rászánni, hogy kirakjam, az olyan szenya dolog lenne, másrészt fizikailag sem tudnám, volt már hogy annyira begurultam a 8 év alatt, hogy azért volt pofám elküldeni, de nem ment. Még rendőrséggel is fenyegettem, de akkor sem. És hát azért mégsem fogok rendőrt hívni a saját pasimra egy vita miatt. Na szóval ez egy bonyolult dolog. Most szó van/volt róla, hogy elköltözünk, mert neki volt egy lakása a VI. ker-ben, amit most adott el, abból vesznek egy kéglit az anyukájának, akkor elkezdik árulni azt ahol most lakik az anyukája és abból vesznek a páromnak. Mindezt egy udvarban valósítanák meg a tervek szerint és kitalálták, hogy akkor mi oda is költöznénk. Volt pár nap amikor annyira idegesítettek a szomszédok, hogy elgondolkoztam a dolgon, mert ráadásul arra gondoltam, hogy ha nem működne a dolog, akkor ugye még mindig visszajöhetünk ide. De most már 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az anyóssal egy fél napig sem akarok egy udvarban lakni!! Úgyhogy egyenlőre marad minden a régiben.

Ma amúgy elmentünk megvettük a hűtőket. Persze nem akart jönni, de én felöltöztem, hogy akkor megyek egyedül, erre nagy "lelkesen" elvitt. Úgyhogy holnap hozzák a hűtőket!! Megint nem megyek a gyerekdokihoz úgy néz ki, mert ugye egész nap itthon kell lennem. Bár talán meghozzák a rendelési idő előtt és akkor még eljutok oda is.

Aztán kifizette a párom a közösképviselőt is, és nem is maradt egy fillérünk seKép Kíváncsi leszek mi lesz még hónap végéig. Ja, és jó fej volt a párom, mert kérdezte a közösképv. hogy mi a baj, mert tegnap látott ugye sírva kirohanni, erre a párom előadta, hogy mennyire ki vagyok már készülve a szomszédoktól idegilegKép Először kicsit bedurrantam, hogy így elterelte magáról a dolgot, de aztán rájöttem, hogy azért csak jobb, mint ha mindenki tudná, hogy egymással veszekedtünk. Csak így megint én jöttem ki a dologból hülyén, mint egy idegbeteg, akit még a párja csitítgatKép Na mindegy.

Már megint jó hosszúra sikeredtem. De már csak ilyen vagyok.

Most már nagyon fáradt vagyok, megyek fürdeni, meg lepihenni, de holnap itt leszek, mert úgyis várom a hűtő szállítókat, úgyhogy jövök majd boldogítani mindenkit.

Zsofy, még egyszer köszönöm,hogy foglalkozol velem!! Nem felejtek ám, úgyhogy még viszonzom majd, bár remélem nem lesz rá szükséged!

Hari 36+4

Kép
Kép
hari

Csajok, most üzent Megann!!

"A KÓRHÁZBAN VAGYUNK, MEGREPESZTETTÉK A BURKOT, VÁROM AZ EDAT! MEGANN"

Fú, nagyon izgulok érte, remélem hamar túl lesz rajta!! Ahogy újra jelentkezik írok!!! Legalább is megpróbálok. Drukkoljatok ti is nagyon, szegény bizti izgul már nagyon. De lehet hogy én jobban?Kép

Na, ahogy tudok valamit, írok!
Hari

Kép
Kép
hari

Megann!

Simán kimaradhatnak a 10 percesek, sőt akár az 5 percesek is. Nekem Gergőnél elfolyt a magzatvíz, aztán még vagy 3-4 óráig semmi, aztán jöttek 2-3 percesek, de gyengék, aztán felerősödtek, de nem sűrűsödtek.

Zsóf
36+6

Kép
Kép
göndörzsóf

Na ezzel kicsit elkéstem Megann!KépKép

Hari, Zsofy!

Ez az anyós/férj probléma borzasztó. Kép Nálunk sem mindig fenékig tejföl minden, de ehhez képest kismiska. Mondjuk nálunk meg az a rossz, ha valami baj van, és mondjuk épp a férjemmel, akkor tényleg nincs kinek elmondani, mert a papámat magán kívül senki/semmi nem érdekli, a mamám pedig meghalt. Kép Na elég a szomorú témákból, örüljünk babáinknak!

Zsóf
36+6

Kép
Kép
göndörzsóf

Húúúúúúú, itt vagy Hari? Tudósítasz? Nagy drukk egy gyors szüléshez MegannakKép.

D
dudukly
Isaszeg

Szia Megann!

Mindent bele, nagyon drukkolok Neked!!!!

Üdv
Zsuzska

Hari! Nálunk még sajna semmi újság nincs, de rajta vagyunk a dolgon, pedig én már nagyon várom!
Neked is nagyon drukkolok! Amúgy egyik nap eszemben jutottál, mert befogadtunk egy éjszakára egy kismacskát és másnap a férjemmel együtt kerestünk neki gazdát! Olyan pici és ari volt. Hozzánk sajna nem mehetett Tatára mert képzeld az Anyukám befogadott egy kutyust és most ő uralja a terepet!

Na üdv
Zsuzska

Kép
pgsuska

Sziasztok!
azt gondoltam, már egy újabb táblázattal fogok találkozni, mire visszajövök a kis Léna születési adataivalKép lehet, hogy már meg is született, de jóKépKép

Hari!
teljesen elszomorodtam azon, amiket írtál. pedig most nekünk kellene virulni a sok bébiblúzos anyukának példát mutatva, hogy amikor mi kerülünk oda, ők vígasztaljanak minketKép
komolyan, annyira írnék valami bíztatót, valami jókedvre derítőt! de én is csak egy nagy tábla milkát tudnék hirtelen felajánlaniKép és azt is szívesen, ha nem akarod az anyukádat terhelni, nekem elsírhatod magad, a telcsiszámom a listánKép szerintem az egyetlen megoldás az lenne, ha a Jóisten úgy teremtette volna a világot, hogy aférfiaknak kötelező lenne egy pár hónapot nőnek lenni, és azt sem bánnám, ha a tzerhességet is megízlelhetnék, főleg így a vége felé....
én már most mondtam férjnek, hogy, ha megszületik a baba valószínűleg még rosszabb lesz a helyzet, ami a lelkiállapotomat illeti. erre azt mondta, hogy ennél rosszabb már nem lehet, ő ezt nem fogja elviselni... pedig most szerintem tök normális vagyokKép nem tudja mire számítson, azt gondolja, hogy ez a terhesség és baba dolog ez nem olyan bonyolult, tök természetes minden, nem kell aggódni, minden megy úgy, mint eddig.
ma beszéltem vele a családlátogatásról. szerinte már a 2. héten itt lesz a családja (250km-re laknak), szerintem másnapKép de ezt azért nem bánom, mert a szűk család jogosan epekedik már erre a szegény babára, nézzék meg, ok. de ki tartozik bele a szűk családba?? na itt már nem értettünk egyet, és hogy én ne mondjak senkinek olyat, hogy majd nov. végén jöjjenek (mondtam, hogy majd én megmondom ki mikor jöhet). na ez nem lesz egyszerű, de nem érdekel, ha vérig sértem a rokonságot, barátokat, de csak nem akarnak annyian jönni az elején..

na jól elkalandoztam, bocsánat, de panasznap volt vagy mi a szösz..

azt meg, hogy te cipekedj???!!! még mindig HariKép hát ezt azért vissza kellett volna utasítanod, de tényleg!! én ezer éve nem vásároltam be egyedül, de ma igen, sőt autót is már rég vezettem, de ma úgy alakult. hát vagy 4x álltam meg a kocsiig, míg odacuccoltam, ha bárki felajánlotta volna, simán elfogadom a segítséget.. aztán egy fél órát pihiztem a kocsiban a magnézium tbl-immal...

na remélem van már hír Lénáról, kell ide egy kis jóhírKép

KépKép
KépKép
and

Ildi!
annyira jó mind a két kép, ahol együtt elaludtatok, gondolom a párod kedvenceKép a másikon ez a kis tökös legény, vagyis tökös kislegényKép annyira huncut, mintha már most hergelné a csajokatKép

Hari, még valami: a buckalakó, az annyira aranyos, hogy ez volt életemben az egyetlen alkalom amikor felsikoltottam a moziban, amikor feltűnt a képernyőn a buckalakó. ha emlékszel a star wars 1-re, hirtelen a nagy semmi és csend közepén egy nagy ordítás és telibe a képernyőn egy ilyen állatKép hát minden, csak nem aranyosKép az akkori párom csak annyit mondott: még egy ilyen és hazamegyünk! Kép

Zsofy!
bocs, nem bántani akartalak sem téged, sem a párodat, tudom, hogy a lóvé nagyon fontos. csak elvieket próbáltam mondani, hogy mindig tudjuk mi a legfontosabb nekünk vagy a másiknak, és abban segítenünk kell a saját szüleinkkel szemben is. sokszor bagatell dolgokat sem szabad ráhagyni szerintem a szülőkre, mert egyre több lesz belőle, és ők nem tudnak különbséget tenni a dolgok súlya között, csak azt érzékelik, hogy amit ők mondanak az a jó. ha következetes vagy/vagytok, akkor egy idő után ez már fel sem merülhet, és erre próbáltam célozni, hogy mindenkinek a saját anyját kell lerendeznie.
már megint okoskodom, valaki állítson le... bocs.

and35+2

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Én is annyira izgulok Megannért, biztos minden rendben lesz/van, de annyira félt, izgult ő is, hogy remélem, kellemesen csalódik, és élete legszebb élménye lesz!

Tényleg jól fog jönni már egy kis jóhír, vidámság, elég lehangolt ma a topic...

Megvolt az első CTG, minden rendben. Nálunk semmi olyasmi nem volt, amikről Ti írtok, hogy két vonal van, az egyik a baba szive, a másik a fájások. Itt csak a babucit figyelték. Méhszáj zárva, úgyhogy a múlt heti jóslók még nem indítottak el semmit. / Hálistennek/ Doki szerint még nem kell félnem, hogy bármi történne, de azért elmondta, hogy vasárnap egész nap vidéken lesz, ha valami beindul, időben szóljak. Ja, és szerinte ez a baba már most nagyobb, mint Balázs volt a születésekor... /3100/. UH-t ilyenkor ő már nem csinál, úgyhogy ezt csak tapintással állapította meg.

Balázs délutánra megint belázasodott, már 39,8-ra fölment, de nem volt rosszul, csak vacogott szegénykém, és nagyon édes volt, nem is nyafogott, hogy elmegyek. Féltesóm jött hozzá játszani, de mire ő ideért, már le is ment Balázs láza, és azóta is jól van. / kop-kop-kop/. Reggel meg a háziorvoshoz kell elmennem táppénzes papírért, oda muszáj lesz elvinnem őt is, mert senki nem ér rá. Remélem, láztalan lesz!

Mindenkinek egészséges gyerkőcöket, nyugis éjszakát kívánok, és Meganntól, Megannról várjuk a híreket!!!

Judit 37+1

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Most kaptam lányok az sms-t!!!!

"LÉNA BABA MA ESTE 9:50 KOR 3050 GRAMMAL 53 CM-REL 9/10 APGARRAL MEGSZÜLETETT!MINDKETTEN JÓL VAGYUNK, MINDENKINEK ILYEN SZÜLÉST KÍVÁNOK! MEGANN"

A többi hozzászólást most nem is olvastam, majd reggel. Most már megyek aludni, mert eddig nem bírtam lefeküdniKép

Hari

Kép
Kép
hari

Ó de jó, ez hamar ment. Én is bevállalok egy ilyen nagy előkészüléssel járó, de gyors szülést! Nagy gratula Megannak és Lénácskának!

Hari! Édes vagy, hogy fennmaradtál tudósítaniKép.

Jucc! Ha a máv rendelőbe jársz ctg-re, ott nekem se mérnek fájást, csak szívhangot, ezt már írtam.
A 38. héten viszont kötelező uh-t csinálni, ha jól tudom.

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Óriási gratula Megannak és Lénának! KépKépKép
Én is így szeretnék szülni! Kép

Dudukly!

Az, hogy ki mikor csinál Uh-ot, az a dokitól függ. Nekem holnap lesz, akkor leszek 37+1, de igazából egy hete lett volna, csak a dokim szabadságon volt.

Jucc!

Nekem sem néztek a MÁV-ban fájásokat, azt mondta a nővér, hogy majd a szülés alatt... Úgy látszik, itt így szokás.

Zsóf
37 ( Kép Juhé, nem lesz már Bubus koraszülött!)

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsófy!

Érdekes módon az összes aventes cucc közül eddig a mellszivó vált be legkevésbé. Valahogy nem szippantja be a mellbimbóimat, és ha igen, az irritál. Lehet, azért, mert eddig sebesek voltak. Inkább kézzel nyomkodom, az nem birizgálja a bimbóimat. Az is lehet, mivel használtan vettem, hogy ez már nem egy tökéletes darab. Nem tudom.

Megann!

Hajrá!!! Próbálj minél többet aludni, tudom, nagyon nehéz, de amikor éppen nem görcsölsz, feküdj le és pihenj, tartogasd az energiáidat a szülésre.

Na látom már lekéstem, akkor mindjárt sms neki...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki! Örülök, hogy benéztél. Remélem, ahogy egymáshoz szoktok, egyre több időd lesz ráKép.

Zsófi! Bocs, az én dokim ezt a protokollt használja, mindenesetre tuti, hogy a szülés előtt kell uh, nem elég rámondani, hogy nagy baba lesz. Bár igazából nem emléxem, hogy Jucc mikor volt az előzőn.

Babalátogatás: én már régebben leírtam (de akkor Roki jól leszavazottKép), hogy a 6 hét gyermekágyas időszakot nem véletlenül találták ki. Láthatjátok, hogy a mamának és a babának milyen küzdelmes kialakítani a közös napirendet. Biztos vannak olyanok, akik már az első pillanatban jól egymásra hangolódnak, mint ahogy a várandósságot is mindenki másként viseli. De! Én se viselném el, hogy a rokonok száz kilométerekről jöjjenek a nyakamra látogatni. Ad. 1. Nem hiszem, hogy olyan vendégfogadós-cscogós-kedveskedős hangulatban leszek. Ad. 2. A baba szopiztatása, tisztántartása, az én személyi higéniám (folytonos zuhanyok, ciciszellőztetés), jó közérzetem magánügy. A páromon kívül nem feltétlenül osztanám meg bárkivel. Ad. 3. A tennivalók mellett nem feltétlenül a házat fogom gálába vágni, vendégváró kaját csinálni, vendégekről gondoskodni (stb.), hanem alucikálok.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a közvetlen családom (tesók, nagynéni, sógornő), mind azt mondták, hogy telcsizzek, ha tudnak segíteni. A tesóimat nekem nem gáz megkérni, hogy takarítsanak nálam, vagy ilyesmi, ha végkép nem boldogulok. A párom jól főz, közel az egyetemi kajálda, ahonnan kész kaját hozhat haza dobozokban, és a mirelit (készresütött) csirkecombot is meg lehet mikrózni. Én az anyóslátogatástól is csak azért félek, mert ha mondjuk nekiáll főzni a konyhámban, akkor úgyis az lesz belőle, hogy nem találja ezt vagy azt, megkérdezi, hogy én hogyan szoktam vagy hogyan szeretem... ez több fáradtság, mint nekiülni és megcsinálni. (Jut eszembe, csak amióta pocakom van, azóta végzem az előkészítéseket a konyhaasztalnál ülve, eddig mindig a pultnál álltam. Lehet, hogy ezzel kezdődik a háziasszonyi elhízás?!) Szóval én a távolabbi rokonokat (a páromét is!), barátokat csak karácsony körülre invitálom. Remélem akkor már visszatér az erőm, és behozom a lemaradásokat is a háztartásban.

And! Szerintem a kapcsolatait mindenkinek saját magának kell lerendeznie. Én pl. nem tudom elképzelni az üzengetéses módszert, hogy elmondom a páromnak, hogy mi nem tetszik az anyjában, ő meg rendezze le vele. Én saját magam próbáltam több körben, példákkal, megértetni az anyósommal, hogy másként nevelt engem a mamám, mint ő a fiát, más elvek mentén, amin nehéz változtatni. Én abszolút tisztelem őt, mert felnevelte azt az embert akit szeretek, de ettől még nem igazodom az életfilozófiájához. Egy felnőtt embert átnevelni meg igencsak nehéz (vica versa: se én nem tudom az elveit befolyásolni, se ő nem tud gyökeresen megváltoztatni). Szerintem most elég kompromisszumos helyzetben vagyunk már jópár éve, ha olyan a szitu, lazán megkérdezem, hogy szerinte mit kell tennem (pl. amikor közvetlen családtag temetése volt a nyáron, a faluban nyilván megvan a szokás, hogy ki mit csinál, sőt hol áll a szertartáson) és szigorúan tartom magam az elmondottakhoz. De kettőnk kapcsolatába már annyira nem szól bele, hogy én figyelmeztettem a páromat nyáron, amikor anyósoméknál voltunk, hogy borotválkozzon, mert tudom, hogy az anyját zavarja. Az anyja még egy rosszalló pillantást se vetett a borostára, pedig tényleg nagyon idegesíti.
Szóval nálunk ez így van. És én is bocs, ha túlokoskodom a helyzetet.

Dudukly (38+2)
dudukly
Isaszeg

Hello Kép Kép Kép

Újra itthon! Kép Kész a festés, nagyon szép lett! Majd lefényképezem a gyerekszobát, de most szinte semmi időm nincs.
Majd visszaolvasok két napot, hogy történt-e valami izgalmas.

Benianyu
36+5

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jó reggelt! Már akinek vanKép Én megint jó szarul aludtam, dugult az orrom, fáj a torkom, de remélem csak allergia. Ráadásul pont reggelre tudtam volna jót aludni, de 8 óta nem mertem visszaaludnki, nehogy pont akkor jöjjenek a szállítók (hűtő). De felkelni se volt erőm, csak most. Most viszont már jöhetnének, mert nem szeretem ezt a várakozást. Azért a reggel 8-tól délután 6-ig, elég hosszú időszakKép

Tegnap amúgy aranyos volt a párom, mert várta velem Megann sms-ét, és mikor éjfélkor megjött, akkor ő szólt, mert én épp a mosdóban voltam, (próbáltam ébren tartani magamKép) és még össze is dugta a gépet, hogy tudjak nektek szólni. Hát ilyen ő. Egyik pillanatban hülye babanet, mert mindig itt lógok, máskor meg várja velem az új infokatKép Ezen igazodjon ki az ember.

And, nagyon édi vagy te is, hogy "meghallgatod" a sirámaimat. Remélem azért most már jön egy pár jobb nap és megint jó kedvű lehetek, mert már hiányzom magamnakKép Nem szeretem ezt a búskomor sírós nőcit aki mostanában vagyok. Ráadásul szerintem az allergiám is a sok sírástól jött így ki, illetve attól dugult így be az orrom éjszakára. Hát kell ez nekem?!

Hari 36+5

Kép
Kép
hari

Lucretia megkért, hogy tegyek fel képet Bencéről.

Kép

Nagyon édes!!!

benianyu

Sziasztok!

Megann! Nagy gratula! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! Örülök, hogy végül neked is könnyű szülésed lett Kép

Rokica! Biztos, hogy jól össze van rakva a mellszívó? Ha csak egy kicsit is nem jól van mondjuk meghúzva, akkor már nem úgy szív. Az első nap, amikor hazajöttünk a kórházból szó szerint ömlött a tejem, nekiálltam az Aventtel fejni, erre semmit sem szívott, azt hittem, hogy rossz, mivel én is használtan vettem. Dühömben ki akartam vágni az egészet, de a párom nem hagyta annyiban. Elment a bababoltba és megnézte, hogy hogy van összeszerelve. Nem volt elég szorosan rácsavarva a fej része, és ezért nem működött úgy, ahogy kellett.

Ildi

Kép
vrucsincá

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Megann! Hatalmas gratuláció, a kis Léna babához, és igaz, hogy otthon hosszan szenvedtél, de a kórházi dolog elég gyorsan ment!!! Jó egészséget mindkettőtöknek!

Hari! Nagyon rendi dolog volt, hogy megvártad a híreket a kicsi Lénáról! Remélem azért sikerült kipihenned magad! Ja és jobb kedved van már egy kicsit, vagy a helyzet változatlan? Olyan rosszn olvasni, hogy szomorú vagy!!!!

Jucc73!
Balázsnak jobbulást!

Benianyu! jó hogy újra ittvagy!

Én most jöttem a POSE-ról! Hát semmi reményem nincs mostanában szülni. Az oxytocin infúzió sem igazán akart nekem fájásokat csinálni!!! De ha azzal sem megy, akkor ha kell elvileg beindítani sem tudják a szülést, vagy rosszul gondolom????

Most legközelebb hétfőn kell mennem ilyen nyavajára, ha addig nem lesz semmi. de ahogy a dolog kinéz, a végén még szerda-csütörtökön be kell feküdnöm, na azt nem akarom!

Bocsi, de nagyon elkeserített ez az egész, a végén az lesz a vége, hogy egyszer csak kiveszik belőlem a gyereket, na neeeeeeeeeeeee!

Viki
40+0 !!!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Megann! Nagy gratula! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek! Örülök, hogy végül neked is könnyű szülésed lett Kép

Rokica! Biztos, hogy jól össze van rakva a mellszívó? Ha csak egy kicsit is nem jól van mondjuk meghúzva, akkor már nem úgy szív. Az első nap, amikor hazajöttünk a kórházból szó szerint ömlött a tejem, nekiálltam az Aventtel fejni, erre semmit sem szívott, azt hittem, hogy rossz, mivel én is használtan vettem. Dühömben ki akartam vágni az egészet, de a párom nem hagyta annyiban. Elment a bababoltba és megnézte, hogy hogy van összeszerelve. Nem volt elég szorosan rácsavarva a fej része, és ezért nem működött úgy, ahogy kellett.

Ildi

Kép
vrucsincá

Benianyu, a képen nagyon édes a kissrác, köszi, hogy feltetted. Most hogy ráérsz csinálhatod az új táblit isKép.

Luc! Gratula, gyere mihamarabb beszámolni! Jó egészséget!

Viki! Ilyenkor kisebb oxitocint adnak, nem? Én is csak olvastam ezt, nem is értem miért kínoznak. Meddig engedi a doki túlhordani a babót? Nézd Roki majdnem a 42. hetet is betöltötte. Beszélj a dokival, ha nincs veszélyben a babó, szerintem nem kaphatják ki belőled... (Nekem is úgy volt eredetileg, hogy a 39. héten műtét, de most azt mondta a doki, hogy előjelek nélkül ő nem szedegeti ki a kicsit.)

D
dudukly
Isaszeg

Hurrá!! nagy-nagy gratula Megannak, de ügyesek voltakKépKépKép

Dudukly!
ez teljesen idillinek mondható, ami nálatok van a lehetőségekhez képestKép bár nálunk is ilyen lenne, de nálunk az indulatok, és a sértődöttség sajnos uralja a terepet, mindenkinek a saját igaza a fontosKép nem szívesen részletezem a mi helyzetünket, mert nem vagyok rá valami büszke, de a lényeg, hogy egyszerűn annyira máshogyan gondolkodunk, hogy amit én mondok meg sem értik, ill. engem pesti libának tartanak szerintem, a férjemet meg az anyuék nem értik meg egyáltalán és nem is tudnak normálisan megbeszélni dolgokat. én meg tudom, hogy ki mikor mit gondol, és nem akarom olyan helyzetbe hozni a páromat, hogy neki kelljen konfrontálódnia. de lehet, hogy ez sem jó megoldás, elvégre nem valami rózsás a helyzet, de ez hosszú sztori. na téma lezárvaKép

Benianyu!
hű de jó, hogy kész vagytok! kíváncsi vagyok a képekre!! majd én is megmutatom, ha már olyan állapotban lesz. ma egész nap a mosásra, vasalásra stb-re szánom, de sztem kell kb egy hét, mire nagyjából kész leszek, még annyi minden van, de már látni a végét, úgy örülökKép és jövő hét végére már függönyünk is lesz!

ma megyünk sejtbankhoz is, kíváncsi vagyok..

Hari, Zsofy!
szerintem ez egy szebb nap!! nekem jobb kedvem van, mint tegnap volt, remélem Ti is jobb lábbal keltetek maKép
kedvenc mottómból - szex, fagyi & rock'n'roll - a középsőt ma beiktatomKép

and 35+3

KépKép
KépKép
and

Viki! Duduklynak igaza van! látod, Róki is itt stresszelt, aztán milyen jó kis spontán szülést produkált az uccsó pillanatban! a stress tesztnél pedig csak nagyon kevés oxitocint adnak!

Hari!
na végreKép szedd össze magad, vagy mi szedünk téged összeKép ezek a férfiak pedig már csak ilyenekKép

Lucretia!
Hű de tökéletes baba ez a kis BenceKépill. nem is kicsiKép én is nagyon várom az élménybeszámolót és a jótanácsokat is!!

and

KépKép
KépKép
and

Úgy látszik nekem ilyen korán kell idejönnöm hozzátok, kapni tőletek egy pár kedves szót és akkor már minden rendben is lesz. Most úgy érzem, hogy jó napom lesz, tényleg jól esik, hogy nem elküldtök a francba a sok sápitozásommal, hanem drukkoltok, hogy jobb legyen. Bár lehet hogy csak azért hogy ne sápitozzak?!Kép Na jó, tudom hogy nem, de úgy látszik kezdek magamhoz térni és akkor jön az az iszonyan humorom is tudjátokKép

Most megint szülni szeretnék. Na jó, nem most azonnal, mert megettem egy csomó szőlőt és attól még előtte meg kéne szabadulniKép

Bence tényleg nagyon aranyos és jó nagynak néz ki! És milyen kis nyugisan alszik! Kiváncsi vagyok vajon a miénkről lehet-e majd alvós képet csinálni, vagy csak sírósatKép Én pl. magamról nem láttam alvós képet, csak olyat ahol kidüllesztett pókhassal pózoltam, meg olyat amin üvöltök, mint egy fába szorult kis féregKép Persze azokon is nagyon édes voltam, de olyan mintha én sose aludtam volna. Lehet hogy most azért van ilyen jó alvókám felnőtt koromraKép

Na megpróbálok így felöltözve kicsit lefeküdni itt a nappaliba, mert iszonyú álmos vagyok, remélem meghallom a csengőt majd. Aztán jövök ám még vissza, ne örüljetek!!

Jucc, Balázsnak gyors gyógyulást, biztos csak valami gyors átszaladó baci.

Benianyu, jó hogy vagy már!!!Kép

Csöngettek!!!

Kép
Kép
hari

végre megjött a kicsit zsémbes HariKép

Judit!
Balázsnak gyors gyógyulást! remélem már lekéstem, mert már jól is vanKép

no megyek egy kicsit a dolgomra..

KépKép
KépKép
and

Most sikerült nagyjából visszaolvasnom. Én is egész nap mosok és rendet rakok. Az irodában ehhez képest arany életem volt.
Az összes képen édesek a babák! Mind gyönyörű!!!
Az anyóssztorik borzasztóak. Zsófy, Penna, nagyon sajnálom, hogy a sok öröm mellett van egy házisárkány, aki megkeseríti az életeteket.

Megann,
Nagy nagy gratula Lénababához. Örülök, hogy a végén könnyű szülésed volt! Kép Kép Kép

Hari,
Köszi a tudósítást! Remélem, ma kicsit jobb hangulatban vagy!

Jucc,
Balázsnak jobbulást!

Mindjárt rakom fel a friss táblázatot is.

Benianyu

benianyu

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 7 hét + 1 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 5 hét + 5 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 5 hét + 4 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 5 hét + 1 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 4 hét + 2 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 3 hét + 6 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 3 hét + 3 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 3 hét + 2 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 3 hét + 2 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 2 hét + 3 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 2 hét + 3 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 1 hét + 5 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 1 hét + 4 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 1 hét + 2 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 1 hét + 2 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 1 hét + 2 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 1 hét + 1 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 Született 2005.09.08 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 2400 gr, 46 cm 1 hét + 0 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 0 hét + 6 nap
Bodza Első baba Született 2005.09.13 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 2940 gr, 54 cm 0 hét + 2 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 Született 2005.09.13 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 3740 gr, 55 cm 0 hét + 2 nap
Megann Első baba Született 2005.09.14 Léna Szt. István 26év / Budapest 3050 gr, 53 cm 0 hét + 1 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 40 hét + 5 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 40 hét + 1 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 38 hét + 5 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 38 hét + 4 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 38 hét + 2 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 38 hét + 2 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 37 hét + 3 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 38 hét + 4 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 37 hét + 2 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 37 hét + 0 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 37 hét + 3 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 37 hét + 3 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 36 hét + 4 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 36 hét + 3 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 36 hét + 0 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 35 hét + 6 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 35 hét + 5 nap
And Első baba 2005.10.17 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 35 hét + 3 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 34 hét + 1 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év / Bp. II. 31 hét + 4 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 29 hét + 2 nap
</pre>

benianyu

Dudukly!

A dokim azt mondta, a betöltött 41. hetet várja meg, majd be kell feküdnöm, azt meglátják mi lesz! Egyébként a baba teljesen rendben van, sőt végigrugdosódta az egész vizsgálatot. (mondjuk ez a lényeg, hogy ő jól van, azt majd kijön ha akar, csak már olyan türelmetlen vagyok)
Köszi, hogy foglalkoztok a nyafogásommal!

Viki
40+0

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,

Kitartás!!! Olvasom, hogy a baba teljesen jól van, de te hogy vagy ma?
Lehet, hogy már korábban volt róla szó és nem figyeltem, de van valami oka, hogy nem vagy benne a táblázatban? Tehetek valamit az ügy érdekében?

Benianyu
36+5

benianyu

Nagy gratula Megann-nak, várjuk a képeket és az élménybeszámolótKépKépKép!!!!

Mindenkinek szép napot! Élvezzétek ki amíg süt a nap, ráérünk utána depizni...
Kati
Vendég

Benianyu!

Köszönöm kérdésed, éppen most ébredtem fel, aludtam egyet erre a depis hangulatomra. Most már kicsit jobban vagyok, meg nemsokára jön haza párom és akkor már egyedül sem leszek.
A tábliban valószínű azért nem vagyok benne, mert elég későn csatlakoztam hozzátok! de szívesen bekerülnék.

Első babám lesz, 2005.09.15.-re voltam kiírva, Péter László lesz a neve, a Pécsi szülészeti Klinikán fogok szülni, Pécsett lakom és 27 éves vagyok. Kell még valamit írnom, vagy esetleg küldjek e-mailt? Köszi, ha beteszel!

További szép napot mindenkinek, egy darabig még maradok!

Viki
40+0

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na mi történt, hova lett mindenki innen?
Nekünk közben meghozták a hűtőket, a szállítók csengettek reggel. Aztán elmentem a gyerekdokihoz, megírta a babának a recepteket. Aranyosnak tűnik, de hát a puding próbája az evés ugye. Mondta, hogy szép nagy a pocakom, ebből már nemsokára baba lesz. (kösz) És hogy ahogy hazaértem hívjam, jönnek a védőnővel, ne izguljak. Szóval aranyos volt, kedves volt, reméljük hogy szakembernek is jó. Bár ne legyen rá igazából szükség.

A hűtők egyenlőre az udvaron vannak, de remélem azért majd egyszer bekerülnek a konyhába is, csak hát még helyet kell csinálni nekik. Most viszont egyenlőre próbálok úrrá lenni az udvari káoszon. A párom papájának a lakását, amit eladtak ugye ki kellett üríteni, és hát egy jó pár zsák itt landolt. Most bontogatom őket. Csajok, azt hiszem nyitunk egy ágyneműboltot, törülközővel egybekötveKép Iszonyat mennyiség. Most még csak a második adag törülközőnél járok, abból is van még egy, és utána kb. 4-5 adag lesz szerintem az ágynemű, akármennyire is megtömöm a gépetKép Olyan igazi békebeli darabokKép De azért jó lesz, csak most reménykedek, hogy még egy-két napig nem jön az eső, mert mire ezek megszáradnak! És még vasalhatok is, te Úristen! De nem panaszkodom, mert utána viszont lesz annyi törülköző, meg ágynemű, hogy ha nem akarok, akkor akár egy évig nem kell se mosnom, se vasalnomKép Csak egy külön ház kell majd a szennyesnekKép

Zsofy, hol jársz kiscsibe? Megint el fogjuk kerülni egymást?Kép
Most megyek mert úgy hallom megint kész lett egy adaggal a mosógép. Meg kicsit meghajtom a páromat, mert megint szomszédol, ahelyett, hogy dolgozna itthon valamit.

Ja, és jelentem a kedvem jó, köszönhetően nektek!!!! Tényleg jó, hogy vagytok, és nektek mindent el lehet panaszolni! KöszönömKép

Hari 36+5

Kép
Kép
hari

Viki,

Most megyek Beniért az oviba, megígértem neki, hogy ha nem dolgozom, akkor korán elhozom. Most csak bekukkantottam, mielőtt kikapcs.
Este beteszlek mindenképp, ennyi adat elég! Kép Kép Kép (szólhattál volna nyugodtan)

Benianyu
36+5

benianyu

Nemesek! Dobjál a jó kedvünk érekében (kedvcsinálónak) egy zaba KisKornélos képet!

Viki! Kitartás. Ma tőlem is azt kérdezte az egyik kolléganőm, hogy miért nem szülöm már meg ezt az oriásbébit. Mondom neki, hogy ez egy szuperokos gyerek, tudja, hol jó neki. Koszt, kvartély, minden az optimális mennyiségben. Na jó, két hét múlva már lehet, én is inkább "kikívánnám magamból". De addig legalább akkor alszom és dolgozom, amikor nekem jó. Utána meg igazodni kell a vágyaihoz.

Egyébként, ma én is hazajöttem a dolgozdából alucikálni, de rám is vár még a mosás... Félek a hét végére elromlik az idő, akkor bent kerülgethetem a rucikat.

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Alig vártam, hogy jöhessek, elsősorban Megann hírei miatt!
Örülök, hogy jól alakult a dolog, kíváncsi vagyok a részletekre! Gratulálok én is, és a legjobbakat nekik is!!!

Dudukly, Zsóf! Nem a Mávba járok CTG-re, hanem a dokim rendelőjébe, de Balázzsal a Mávban ugyanez volt. Mondjuk, úgy látom, sok érdemleges infó abból sem származik, ha a fájásokat is nézik...
Van egy protokoll az UH-vizsgálatokra, de nem kötelezőek. A dokim azt mondta, a 32. hét környékén javasolt a méretek becslése, akkor szoktak egy alaposabb UH- t csinálni. Én épp akkor voltam 4D-n, úgyhogy azzal letudtuk. Két hete még megnézte a babát, de a 36. hét után már nem fogja. / többen vallják azt a nézetet, hogy ekkor már a baba hallását komolyabban veszélyezteti az UH. / És épp elég neki a CTG-s macera. Egyébként az én dokim nem szokott a méretekkel foglalkozni, csupán annyiban, hogy megnézte, a korának megfelelő-e a fejlődése. De soha nem kaptam részletes adatokat a méretekre vonatkozóan, csak a 4D-rendelőben. Amúgy sem fontos az én esetemben a méret, nagydarab, széles csípőjű nőszemély vagyok, téraránytalanság miatt nem vagyok veszélyeztetve, és egyéb szempontból sem Kép

Benianyu, jó, hogy újra itt vagy, kíváncsi vagyok a szobára!

Mennem kell takarítani, még biztos jövök!

Gondolom, Megann és Bodza összefutnak a kórházban / ha a közös szoba nem is jön össze Kép /

Judit 37+2

jucc73
Érd

Hari! Ha így benne vagy, átszaladhatnál nálunk is mosógépet tömködniKép. Ma és holnap még nem lesz eső, becsszó, dolgozzál nyugodtan. Örülök, hogy jobb a kedved, inkább a Fruskaharit, mint a Depiharit kéremKép. A környékbeli mamákat nem kérdezted meg a gyerekorvosról? Én nemcsak azért mentem az egyetemi gyerekorvoshoz, mert ő homeopata (ami nekem most nagyon szívügyem), hanem mert a helyiekről azt mondták, hogy az egyik elég idős, kissé szenilis, a másik meg enyhén dilis. Két szomszédasszony is így festette la őket. A kolléganők meg a másik dokiért eléggé lelkesedtek.

Jucc! Ez egy újabb nézet az uh-ra, de azért remélem azokat nem ijeszti meg, akiknek a dokija másként csinálja. Láthattad, az én csípőszélességemmel sincs gond, csak a felépítésével. Na ez van. Ha tényleg kiscsajszi lesz, akkor duplán veszélyeztetett ő is, nemhiába mondta a gyerekorvos, hogy a megszületése után hívjuk fel és rögtön kér időpontot az ortopédián.

Nézem a táblát, Prüntyi és Minimi is jól eltünt, csak nem??? Ja és Viki, már nem olyan felemás a fiú/lány arány (12/10), úgyhogy jöhet a kissrácKép!

D
dudukly
Isaszeg

Benianyu!
Köszönöm.

Dudukly!
Jó fej kolléganőd van, van már neki gyereke, vagy csak a szája ilyen nagy???
Egyébként azt beszéltük tegnap a férjemmel, hogy már nagyon jó lenne ha megszületne a baba, de akkor ki fog mocorogni a pocakomban? Szóval ezen jót nevettünk, de akkor még nem keserítettek el ezzel a hülye vizsgálattal.
Különben meg tetszik a felfogásod, miért is sietne kifelé, amikor ott bent tényleg mindene megvan. Még feküdni is csak úgy tudok, ahogy ő uraságának is jó, különben addig rúgja az oldalam, míg meg nem fordulok! :-)

Viki
40+0

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Dudukly!

Éppen most van egy jó kis görcsös keményedésem! Szóval szerintem is jöhetne már, most hogy a lányos mamák ilyen ügyesen majdnem helyrebillentették az egyensúlyt.

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jucc!

Úgy látszik, még a MÁV-os orvosok sem csinálják egyformán az UH-kat. Nekem 28 hetesen volt, és most 36 helyett 37 hetesen lesz. 32 hetesen semmi, csak vizsgálat. Egyébként miért károsítaná az ultrahang a baba hallását? Azért ultrahang, mert nem halljuk.

Zsóf
37

Kép
Kép
göndörzsóf

Ahány kórház (sőt inkább ahány orvos) annyi szokás! Nekem a 12.-16.-32.-36.-39. héten kellett kötelezően mennem UH-ra. Plusz a 28.-on voltam 3D-n, önszorgalomból.

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki! Van gyereke (3 is, asszem) a kolléganőmnek, csak már huszonévesek, biztos elfelejtette, hogy mivel jár ez az állapotKép. Majd ha az ő lánya vár babát, nem lesz ilyen kis kedélyesKép. Azért gondold meg, most csak a fekvésed módjába szól bele a fiatalúr. Nemsokára a kezdetébe, hosszába, vagy hogy egyáltalán lefekhetsz-e, vagy sétáltatod egész éjszaka (na jó, ez csak fenyegetésKép). De azért drukkolok, hogyha elindul, Te is gyorsan túl legyél rajtaKép. Aztán meg szépen csak egyen és alucikáljonKép.

Zsóf! Mondjuk én sem bízom nagyon az uh "semmi kárt nem okoz" tulajdonságában, csak a kötelezőkre mentem el. Nekem a 6.-13.-20.-32.-38. heteken volt. Az első persze csak a megállapítás miatt. A köztes vizsgálatokon is csinált volna, ha kérem, de ő az elején mondta, hogy ezek kellenek (van valami 4 rublika a kiskönyvben), én meg úgy gondoltam, hogy akkor ez elég is. Bár ezt a halláskárosodást még én se hallottam, de ki tudja, talán 10 perc alatt nem végzetes. Most az utolsó kicsit hosszabb volt, mert a dokit is bosszantotta, hogy a kicsi nem hajlandó megmutatni, mi lapul a lába közöttKép. Bezzeg a kis lúdtalpait az mindig bevillantja, én meg leméretem a dokival: 7 cm tappancsai vannak, tisztára mint a hobbitoknak...
Van akinek havonta csinál a magándokija egy félórás felvételt. Szóval minden doki a saját izlése alapján dolgozikKép.

D
dudukly
Isaszeg

sziaszok!!!
Ma Lilla nem akar egyedül lenni,na meg az ő 5 hetével úgy döntött,már nagylány és nincsen szüksége alvásra,itt sztrájkol most is a lábaimon hintázva,majd leragad a szeme,de csak pislog itt laposakat.ez megy egész nap.állati nyűgös,nem lehet letenni. most elaludt...vagy nem...marad ez a félálom állapot és a baba az ölemben, én meg balkézzel pötyögök itt...
nem baj,szeretem,hogy itt nyuszog,most átkéretzkedett (ezt Így Írják?) a hasamraKép egyem meg.tökaranyos, csak már éhes meg szomjas meg minden vagyok.
nna,letettem magam mellé itt az ágyra.KÍváncsi leszek,meddig alszik őhuncutsága...

szerintetek,ha a babafürdetőre lenne allergiás, akkor az egész testén lennénem piros pötylik? vagy a pofiján meg a nyaka körül az csak tej/meleg kiütés?igaz,jó meleg rugikban van már pár napja, mert a vékonyakat elintézte,és még száradnak...
nnna, megint kinyÍlt kis scipájaKépKépKép nem hiszem el, hogy még nem ájul be a fáradtságtól...
majd jövök vissza...remélem...

Hari!!!
Gondolok rád,és még fogok is neked Írni!

NNa,meg anyós ma is alkotott...
zsofy

Sziasztok!

Zsóf, Dudukly! Biztos, hogy nem a kórháztól, hanem a dokiktól függ, mit hogyan csinálnak. / hacsak valami tényleg nem kötelező/. Az én dokim minden hónapban ultrahangozott a 35.hétig. Engem kicsit idegesített, pont azért, amit D. is írt, hogy egyáltalán nem tuti, hogy semmit nem árt, de nagyon rövidek voltak mindig, max. 3 perc. BAlázsnál még nem volt saját készüléke, akkor csak 4-5 alkalommal volt UH, és akkor is a 35. hétig. Ez a halláskárosodás-izé is csak egy nembizonyított dolog, amerikai dokik felmérése, vizsgálata alapján, de több helyen hallottam, inkább csak megnyugtat, hogy nem csinálja nekem. De pl. kenetet sem vesz így a végefelé, az pedig már megkérdőjelezhető... A lényeg: mindenki bízzon a saját dokijában, és úgyis egészséges lesz a babánk! / Zsóf: azzal magyarázták az UH káros hatását,hogy a hanghullámok rezgetik a vizet, de pl arra nem emlékszem, hogy ez miért csak nagyobb korukban káros.../

Judit 37+2

jucc73
Érd

Jucc! Nekem vett kenetet a 36. héten, sajna talált is egy csúnya gennykeltő bacit, most antibiotikum kúrán vagyunk mindketten a párommal. A doki a lelkemre kötötte, hogy szedjem be a kapszulákat még a szülés előtt, gondolom a csúnya bacik komplikációt okozhatnak, ami egyikőnknek se hiányzik.
Abszolút egyetértek, meg kell bízni a dokiban. Végülis ő a szakiKép.

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Zsofy! Olivér detto ugyanazt csinálta ma, mint Lilla. Nem lehetett letenni. Ha a karomban van, akkor elvan, alszik, de ha megpróbálom letenni 2 perc múlva bömböl. Úgy ettem, hogy a kezemben volt. Attól tartok fel lesz kapatva a gyerkőc, de nem bírom elviselni, ha üvölt. Na tessék... már fent is van. Kb. 5 perccel ezelőtt tettem le a kiságyba. Akkor be volt ájulva, most meg már reklamál.
Szerintem ha a fürdetőre lenne Lilla allergiás, akkor nem csak a pofiján lennének pötyik.

Ildi

Kép
vrucsincá

Zsofy! szerintem - bár nem vagyok szakember és tapasztalt sem, de azért belekotyogok szokás szerintKép - a nyakon és arcon inkább a meleg/tejkiütés lehet, valószínűtlen, hogy a fürdetőtől pont ott lenne, az egész testén kellene, de legalábbis nem (csak?) az arcán.

na mi voltunk sejtbankéknál. férj persze elkésett, persze nem olvasta el, amit már ezer éve odaadtam neki, és persze nem beszélt az egészségpénztárával, amit szintén egy hete kérekKép bezzeg amikor én voltam a munkám miattt tök elfoglalt, és ezért nem csináltam meg valamit, akkor volt nemulass, de én meg csak morgok neki, hogy legyen lelkiismeretfurdalása, de nem veszekszek, mert iolyen miatt felesleges, na mindegy. én sem vagyok ám letört!KépKépKép

olyan fura, hogy egyre feketeébb ez atábla, mindjárt elfogynak előlem a nevekKép

and

KépKép
KépKép
and

Csak egy gyorsra jöttem én is, mert még sehol nem tartok és épp főzök, a lényeg:

1.Davallia, szerintem jó az ötlet, hogy egy helyen megnézhessük a képeket. Arra gondoltam, ha másnak nincs jobb ötlete, hogy a fotoalbumnál csinálhatnánk egy őszi babás albumot, amihez mindenki tudja a jelszót és feltenne mindenki egy vagy több képet a babájáról.

2.Meganntól jött!!!!!
"LÉNA TÜNDÉR JÓ BABÓ ÉS GYÖNYÖRÛ SZÉP! SZOPIT GYAKOROLJUK SZORGOSAN! GÁTSEB GÁZ NAGYON A KÓRHÁZZAL EGYÜTT! MAJD MESÉLEK! PUSZI NEKTEK, HIÁNYOZTOK! MEGANN, LÉNA"

Hát nem aranyos? Olyan jó, hogy még most is eszébe jutunk és hiányzunk neki!Kép

Na megyek, mert közben odaég a kaja is, még este jövök.

Zsofy, sajnálhatnálak is titeket Vrucsincával, hogy ma ilyen nyűgik a babák, de én irigy vagyok, hogy már van aki sírjon nektekKép Persze majd ha az én időm lesz itt, akkor biztos máshogy látom már!
Azért kitartás, remélem még tudsz jönni ma és írsz majd anyósról, meg úgy egyáltalán. Meg hát egy kis képecske is olyan jó lenne...Kép Na jó, nem akarok túl sok igényt támasztani. Amire időd van azzal szolgálj nekünk.

Hari 36+5

Kép
Kép
hari

Hello!

Én is csak egy fél percre jövök, de este még leszek. Csak mindjárt fürdés-time.

Megann, milyen édes, hogy így gondol ránk.

Ma felhívott Bkriszta, jól vannak, minden rendben, megy a szopi is, szombaton jöhetnek haza. És élénken érdeklődött, hogy Megannon kívül szült-e valaki.

Hari,
Örülök, hogy ma már jobb a kedved! Csak nehogy essen az eső és a hűtő az udvaron maradjon.

Beírtam Vikit a táblába (még 2in1 formában).

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 7 hét + 1 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 5 hét + 5 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 5 hét + 4 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 5 hét + 1 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 4 hét + 2 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 3 hét + 6 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 3 hét + 3 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 3 hét + 2 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 3 hét + 2 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 2 hét + 3 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 2 hét + 3 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 1 hét + 5 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 1 hét + 4 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 1 hét + 2 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 1 hét + 2 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 1 hét + 2 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 1 hét + 1 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 Született 2005.09.08 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 2400 gr, 46 cm 1 hét + 0 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 0 hét + 6 nap
Bodza Első baba Született 2005.09.13 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 2940 gr, 54 cm 0 hét + 2 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 Született 2005.09.13 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 3740 gr, 55 cm 0 hét + 2 nap
Megann Első baba Született 2005.09.14 Léna Szt. István 26év / Budapest 3050 gr, 53 cm 0 hét + 1 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 40 hét + 5 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 40 hét + 1 nap
Viki27 Első baba 2005.09.15 Péter László Pécsi Szül.Klinika 27 év / Pécs 40 hét + 0 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 38 hét + 5 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 38 hét + 4 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 38 hét + 2 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 38 hét + 2 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 37 hét + 3 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 38 hét + 4 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 37 hét + 2 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 37 hét + 0 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 37 hét + 3 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 37 hét + 3 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 36 hét + 4 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 36 hét + 3 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 36 hét + 0 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 35 hét + 6 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 35 hét + 5 nap
And Első baba 2005.10.17 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 35 hét + 3 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 34 hét + 1 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év / Bp. II. 31 hét + 4 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 29 hét + 2 nap
</pre>

Benianyu
36+5

benianyu

Benianyu!
Köszönöm, hogy betettél a tábliba!

Hari!
Jó, hogy ma már jobb kedved van, mint tegnap volt, és remélem, holnap még jobb kedved lesz!
:-)

Viki
40+0

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?