Megann, tényleg irány a kórház és várom az sms-t, tudod bármikor!!!!!
Gondolunk rád, ügyes legyél és utána meséld el milyen könnyen ment!! Ja, és nagyon siessetek haza, mert baromira fogsz hiányozni!!!!
Zsofy, te egy tündér vagy! Nagyon sokat jelent nekem hogy így foglalkozol a bajommal, bár az a baj, hogy még ettől is sírva fakadok

De ez azért más sírás. Furcsa dolog ez a kié a lakás téma. Tök jó, hogy ez az én lakásom, mert így tudom, hogy van saját egzisztenciám, viszont néha meg azt gondolom, hogy jobb lenne, ha nem az én lakásom lenne, hanem a páromé, mert akkor ha ilyen van, elköltöznék. De így hova költözzek? Anyuéknak nem mondhatom, hogy elköltöztem a saját lakásomból hozzájuk, mert összevesztünk, főleg hogy apunak nem is nagyon szabad tudni, ha összekapunk, mert ő az ilyet nem érti meg. Anyu meg azért nem jó ha tudja, mert neki nagyon fáj és képes éjszakákon át sírni miatta. Szóval velük nem is nagyon lehet megosztani, odaköltözni meg főleg nem. Az lenne a legjobb, ha a párom lakásában laknánk, és ez meg itt maradna nekem, mert akkor le tudnék lépni, ha probléma van. De elküldeni nem tudnám őt, egyrészt nem tudom magam rászánni, hogy kirakjam, az olyan szenya dolog lenne, másrészt fizikailag sem tudnám, volt már hogy annyira begurultam a 8 év alatt, hogy azért volt pofám elküldeni, de nem ment. Még rendőrséggel is fenyegettem, de akkor sem. És hát azért mégsem fogok rendőrt hívni a saját pasimra egy vita miatt. Na szóval ez egy bonyolult dolog. Most szó van/volt róla, hogy elköltözünk, mert neki volt egy lakása a VI. ker-ben, amit most adott el, abból vesznek egy kéglit az anyukájának, akkor elkezdik árulni azt ahol most lakik az anyukája és abból vesznek a páromnak. Mindezt egy udvarban valósítanák meg a tervek szerint és kitalálták, hogy akkor mi oda is költöznénk. Volt pár nap amikor annyira idegesítettek a szomszédok, hogy elgondolkoztam a dolgon, mert ráadásul arra gondoltam, hogy ha nem működne a dolog, akkor ugye még mindig visszajöhetünk ide. De most már 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az anyóssal egy fél napig sem akarok egy udvarban lakni!! Úgyhogy egyenlőre marad minden a régiben.
Ma amúgy elmentünk megvettük a hűtőket. Persze nem akart jönni, de én felöltöztem, hogy akkor megyek egyedül, erre nagy "lelkesen" elvitt. Úgyhogy holnap hozzák a hűtőket!! Megint nem megyek a gyerekdokihoz úgy néz ki, mert ugye egész nap itthon kell lennem. Bár talán meghozzák a rendelési idő előtt és akkor még eljutok oda is.
Aztán kifizette a párom a közösképviselőt is, és nem is maradt egy fillérünk se

Kíváncsi leszek mi lesz még hónap végéig. Ja, és jó fej volt a párom, mert kérdezte a közösképv. hogy mi a baj, mert tegnap látott ugye sírva kirohanni, erre a párom előadta, hogy mennyire ki vagyok már készülve a szomszédoktól idegileg

Először kicsit bedurrantam, hogy így elterelte magáról a dolgot, de aztán rájöttem, hogy azért csak jobb, mint ha mindenki tudná, hogy egymással veszekedtünk. Csak így megint én jöttem ki a dologból hülyén, mint egy idegbeteg, akit még a párja csitítgat

Na mindegy.
Már megint jó hosszúra sikeredtem. De már csak ilyen vagyok.
Most már nagyon fáradt vagyok, megyek fürdeni, meg lepihenni, de holnap itt leszek, mert úgyis várom a hűtő szállítókat, úgyhogy jövök majd boldogítani mindenkit.
Zsofy, még egyszer köszönöm,hogy foglalkozol velem!! Nem felejtek ám, úgyhogy még viszonzom majd, bár remélem nem lesz rá szükséged!
Hari 36+4