A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc, mire vagy kiváncsi?????
Ami fontos, hogy 16 szelepes legyen, 5 ajtós, légkondi, ABS, légzsák stb. is legyen benne. Egy két színt nem szeretnék csak, és minél kevesebb km- legyen benne Kép Kép

Votiv, ez életkori sajátosság, és neked kell rájönni, hogy mi a jó megoldókulcs Istihez. Brúnónál is van már egy ideje, és próbálkozunk minden félével, figyel emeltereléssel, együtt csináljuk meg a dolgot, elbohóckodjuk stb.
Nála most apa slusszkulcsa az ász, ha meglátja, de elég ha kimondjuk a szót és nem kapja meg visít, ordít, toporzékol vagy szabályosan bőg nagy-nagy könnycseppekkel, az én szar kis autóm kulcsa nem kell csak a nagyautójé. Most épp nem mondjuk ki a nevét-ként emlegetjük Kép
zsebi2004

Oxi, mivel zavarnad? a kohogessel? a csizmakkal? vagy?KépKép szerintem gyere!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

A köhögéssel, meg avval,hogy én csak ott lebzselek, nem izzadok veletek Kép Bár végül is mehetek a végére is Kép
Megvárom Ada véleményét...

KépKép
oxigen
Györköny

A köhögéssel, meg avval,hogy én csak ott lebzselek, nem izzadok veletek Kép Bár végül is mehetek a végére is Kép
Megvárom Ada véleményét...

KépKép
oxigen
Györköny

Zsebi, Brúnó tudja már a leckét: a méret a lényeg.Kép

Oxi, és ha csak kimozdulás céljából jössz el?
zanza

Oxi, gondolod, Ada azt mondja majd, h nehogy...? Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

én is szkájp. ZsanciKant
várom a a barátokat...Kép és üzletfeleket.
Votiv!
el tudom képzelni Istit!! Kép és (igy, hogy nem az enyimek csinálják) tetszik is amit látok...Kép persze, csak gondolatban...Kép
Juc!
Igen, de mondtam már, hogy nem tudok csak úgy össze vissza furikázni...És Zsebi is mondta, hogy JÓ!
Zsebi!
mi is jártunk anno a Ficánkába!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsebi!

De jó,nagyon izgi lesz Puntovics nézés.remélem találsz neked tetszödőset.

Zsanci!

Én csak vicceltem.

Jucus
20170114224602

Sziasztok lányok!
Holnap mégsem tudok menni tornázni, mert megint lehúzunk Szolnokra relaxálni, meg apjukat hagyjuk itthon dolgozni, aztán jön utánunk ő is, és még egy kicsit hagyjuk magunkat kényeztetni. Kb. 1 hét múlva jövünk haza.

Jucus! Zsanci! Zsebi! Ha valami változás van babatali ügyben küldjetek már nekem egy sms-t, mert anyuméknál nincs internet.

Jó hetet nektek!

KépKép
KépKép
lindicita

Hello Csajok!

Ha stílusos akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy idáig a csajomat kergettem a lakásban, mert cseszett elaludni....de mivel nem tud még járni, így szimplán csak cipelgettem, ha hagyta magát...néha letettem, akkor jókedvében olyan sikításba kezdett, hogy füldugóval is elviselhetetlen lett volna, no meg kacarászott....Azt természetesen nagyívből megáldotta, hogy apája már rég ágynak dőlt....anyája pedig már bandzsít a fáradtságtól....Õrület.
Dokinéni felcserélte ma a fecskendőket és biztos valami gyorsítót nyomott LizziBogyó kicsi husijába.....

Na, amiért jöttem: TERMÉSZETESEN HOLNAP LESZ TORNA, ÉS AKI NETALÁNTÁN KOCSIVAL, AZAZ SZEMÉLYÓTÓVAL JÖN, AZ NE FELEJTSEN EL HOZNI POLIFOAM-OT, HOGY LEGYEN ELÉG!!!!!!!!!!!

Ja, és még valami: elfelejtettem szólni, de házi feladat holnapra, hogy mindenki mérje meg a nyugalmi (pl. netezés közben, vagy huzamosabb ülő helyzetben, stb.) pulzusát vagy a nyaki ütőéren, vagy a csuklón....ami kézre esik. A tornára kellene.

Na, eldőlök.

Csóka, Ada
ada007

Oxi!
Hát persze, hogy gyertek.....
ada007

Zanza, nemiiiisKép

Votiv, ugyanigy vagyok ezzel en is, nem tudom, hogy elkényeztetem-e B-ot, mert mindig ott vagyok, ha kellek neki. És csinal mar olyat, h ha nem kap meg vmit, dobalja magat!! Szabalyosan hisztiböl. Ebböl lesz késöbb, h odaveri magat a földhöz... na, akkor nem fogom kibirni, h ne adjak egy seggreverestKép (tudom, mokusokKép

Eszti, én hianyoltalak, kérdeztem is, hogy ugye nincs baj?Kép

Ildi, Johi, merre vagytok?

Fuj, de gusztustalan ez az idö, villanyt kell szinte kapcsolni...

KépKép
fibi

Akkor érkezünk... Remélem felébred a kisasszony, mert persze most aludt el.

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!
Nem tudom eldönteni, menjünk-e tornázni? Emma f7 óta fent van, ha megyünk, addig már ne tudom altatni és eléggé nyűgös. És úgy zuhog az eső, szétázunk, amíg leérünk a kocsiig (jó messze van a parkoló).

Kép
Kép
manoka11

Fibi,
Csak szinte? Én már felkapcsoltam. Este apa be is gyújtott. Király tél lesz itt mindjárt. Hógolyós tali Bogárkáéknál? Kép
neet
neet

Fibi, Zsanci!
Erdélyben születtem, Kolozsváron. 13 éves voltam, amikor áttelepültünk, és ennek már 16 éve. (most jól elárultam a koromatKép)

Kép
Kép
manoka11

Neet, amig vilagit a monitor... Kép Mi is begyujtottunk, nagyon ösz-tél feelingKép

Manoka, a tablabol mar tudtam a korodatKép

KépKép
fibi

Huu, megint csak hintaztatva volt hajlando elaludni... A hordozót felkötöttük spaniferrel, és abban lökdösöm B-t, néha csak igy bir aludni, ha cicivel nem sikerül. Kicsit elkapatom, mi?KépKép Nemtom, mi lesz pénteken (suli), majd apjuk körbekocsikázza vele Miskolcot, talán úgy alszik majd...
Ti evés utan leteszitek, kis simogatás, és siman elalszik a gyerkőc?????

KépKép
fibi

Fibi!
TénylegKép

Végül nem indultunk el tornára, annyira zuhog az eső, és a kocsiig gyerekkel legalább 10 percet kell gyalogolni, meg amúgy is nagyon nyűgös.
Ja, és ma állandóan bukik, az mitől lehet??? Már harmadszorra öltöztetem át. Kisebb korában sokat bukott, de egy ideje már nem jellemző. Remélem nem valami betegségnek a jele. Szerintetek? Vagy egyszerűen csak túlette magát?

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,

Fibi: köszi a hiányolást....

Élünk és virulunk. csak kicsit nyűűűűűűűűűgik vagyunk. Ma kaptunk oltást. csajom űűűűűvöltött és most meg bealudt, ilyet nagyon rég nem csiátl, hogy elaludt a pihenőszékében. Kis drága. Aztán most átcsempésztem a kiságyába. Remélem nem lesz lázas. Kapott kivezetőt és ledumot, csak nem lesz baj.

Tényleg borzalmas az idő. Brrrrrrrrrrr meg kell fagyni.

Tornásoknak jó tornát, kicsit irigykedem, de majd legközelebb.

Kép
Kép
johanna1975

Manoka: szerintem csak túlette magát. semmi más baja nincsen. Ma ilyen nyűűűűűűűgi nap van, még mi is rosszul viseljük ezt a hülye időt, akkor nekik milyen lehet???

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Fibi!
Az esti elalvás nálunk ilyen, mármint kap egy puszit, megsimogatom és alszik. Napközben sokszor nyűglődik előtte, pl. most is, habár szerintem most benne van a fogzás is, már nagyon duzzadt az ínye, én hülye meg elfelejtettem Dentinoxot venniKép

Kép
Kép
manoka11

Johi, miaz a ledum?
Manoka, sztem is csak tulette magat. Este mar B is könnyen elalszik, szopi, aztan elfordul, és alszik. De napközben hol igy, hol ugy sikerül... védönö szerint alvásproblémai lesznek, mielöbb ra kellene szoktatnom, h egyedül aludjon elKépKép

KépKép
fibi

Hát ma a levegőben lehet valami, mert D. kétszer ébredt éjszaka, és nyügizett rendesen, szerencsére most alszik Kép

Hiszti: nálunk egyszer volt a klasszikus hasravágjuk magunkat, kezünklábunk kalimpál, visítunk figura, de mivel párom és én szabályos röhögőgörcsöt kaptunk, azóta nem csinálja Kép De Dóci is elég akaratos, és ha valamit nem kap meg, akkor megy a méltatlankodás... kajában engedékeny vagyok, de másban nem, ha valamit nem kap meg, akkor nem, és kész Kép de úgy látszik, elég gyorsan felméri, hogy hol vannak a korlátok, és ilyenkor megpróbálja ellopni ha nem nézek oda KépKép

Szar egy reggel van, én elvileg szeretem ezt az időt, mert tevékeny leszek tőle, de nem tudunk sétálni menni, ezért Kép

v
kisün

Fibi!
Beetrixéknél voltak ilyen problémák korábban, hogy a Lilla nagyon nehezen aludt el napközben, gyakorlatilag csak az anyukája mellkasán, de most már "elmúlt". Csak azért írom, mert ő biztos tud tanácsot adni, hogy szoktasd rá B-t az egyedül elalvásra.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Hát mi sem mentünk tornára. Kép Én ilyen időben nem indulok el és egyébként sincs cipőm, mert tegnap elővettem az egyetlen sport cipőmet, de rájöttem, hogy egy kissé avétos, utoljára szobát festettem benne Kép, látszik, hogy mennyit sportolok Kép. De pont ezen kéne változtatni, remélem jövőhéten jobb idő lesz és egy új cipőt is sikerül addigra beszerezni. Kép

Fibi

Te Miskolcra jársz suliba? Hova, és mit tanulsz?

Amúgy az elalvás dologban én már olvastam olyanokat is, hogy 3-6 éves korukig a babák máshogy alszanak, mint a felnőttek, erről is mindenki mást ír, szóval Bendi is felébred még szopizni éjjel többször is, nappal is sokszor cici kell az elalváshoz, bár nem mindig. Én nem parázok emiatt, szerintem az egyedül elalvást nem lehet tanítani, előbb-utóbb kialakul. Ha normális kiegyensúlyozott életkörülményeket tudok neki biztosítani, akkor nem hiszem, hogy bármi ilyen baja lehet.

Na szólt a nagyokos Ruz. Kép
ruzicsky

Fibi: ledum a szúrt sebekre jó és a rovarcsípésekre. homeós szer. Elvileg megelőzhető vele a rengeteg szúnyogcsípés én erre még nem próbáltam. de utána, hogy ne vakarjam arra már igen és arra jó. és elvileg igy szuri után is ezt kapja.

Kissün: én is tevékeny vagyok ilyen szar időben, csak igen a szellőztetés és a séta hiányzik. Már lassan kitakarítottam az egész lakást. Tök jó, mert szép időben nehezen veszem rá magam. Most beszorultam ebbe a szobába, mert a folyosó fel van mosva, igy kénytelen vagyok netezni. Na jó meg itt rendet vágni. csinálom is....

Nálunk is hol sikerül simán elaludni, hol nem. Este is néha megy a sírás máskor pedig puszi és jóicccccccccakát és már alszik is. Változó. Ma éjszaka mi is sokszor keltünk, de mondjuk nálunk a kajálás miatt.

Na teszem a dolgomat továbbbbbbbbbb

Kép
Kép
johanna1975

Este simán elalszunk, a többiről nem beszélünk... ismeritek a viccet? Pistike, vendégségben csak azt dícsérd, ami finom volt. Hazafelé: a csokis süti jó volt, a többiről nem beszélünk. Kép
Mi ma (is) kényszersétálunk ám. Kép Ének az esőben?
neet
neet

Szia Csajok!

Klassz az idő mi?Kép Mi se nagyon mozdulunk ki ebben a gányban, pedig szerintem kellene a gyerkőcnek energialevezetésre a friss levegő. Node szobahintát kapott most a szülinapjára és legalább az nem fog hiányozni a játszótérről.Kép lehet jönni hozzánk hintázni!!!

Én lemaradtam, jövő héten lenne tali, miko és hol?

Ja tegnap este a tesóm szülinapját ünnepeltük és elég jól becsiccsentettem. Miután Lillus lefeküdt én is bealudtam. Manoka még fölhívott, de konstatálta nem vagyok túl fitt és jót nevetett rajtamKép

Fibi! Alvás témában kérdezz, de jelezem én nem a drasztikus módszerek híve vagyok. Inkább a türelmesen kivár elvet vallom.

Kisün! te hogy vagy bejelentkezve a skypra, én is felveszlek, meg esztit is Barnoth zoli álnévvel.

Hiszti. nálunk is van ha elveszek valamit, de mindig adok valamit helyette és akkor mérséklődik a sírás.Közben persze a kezeivel hadonászik össze vissza, szerencsére még nem dobálja magát. Vagy az még csak most jön? Mostanában észrevettem némi sikítást közben, ami mondjuk nem annyira szimpatikus.

Ja és mint az őrült úgy csikorogtatja a fogait, attól égnek állminden hajszálam. Arról hogyan lehet pl. leszoktatni. Tudja valaki?

Ja és képzeljétek hétvégén vettünk egy szieszta cipőt és abban frankón tud Lillus járni már magától 10 lépést megtesz, na jó néha 5 lépés után vetődik. Annyira murisan néz ki ahogy jön.
beetrix

Ruz!
elalvás téma: okos gondolatok!!!!!!Kép
Fibi!
védőnőd kicsit hardcore-oldschool. egyébként létezik olyan baba, aki elalszik egyedül, de a többség nem ilyen...Kép és sztem sem kell erőltetni...nálunk a nagy sokáig velőnk aludt, egyévesen külön költözött, semmi gond nem volt, most 3 éves, ismét szüksége van vkire éjjel...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet!
fogcsikorgatás: Kép utáltam...csak az használt, ha úgy csináltam, mintha nem hallanám...meg, ha elvontam a figyelmét.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Brúnó olyan baba aki elalszik egyedül, mindezt az első perctől kezdve Kép Kép Kép Eddig talán 4-5x fordult elő, hogy kellettünk elalváshoz, amikor a fogmanók nagyon kínozták.
Idő undok és nekünk ki kellett mozdulni, Brúnónak van esőálló cucca, őt nem zavarta engem annál inkább.
Persze a délutáni kiruccanásnál engem sem fog zavarni Kép Kép
zsebi2004

Hi Csajszik!
Most betettem Vincenzót a ketrecbe ... mókusok, hess innen ... a bűnrosszanyafic. Kép Fúúúúúúúúj ez az idő, fejfájással meg fülzúgással ébredtem, pedig sosem szokott fájni a fejem, most muszály kvznom, nyamszli. Kép húúú, honnan került ide ilyen hirtelen ez a sok mókus? Kép

Fibi!
nyálcsorgató-füzetpakoló Bálint Kép

Juc!
Meeeeeegkereslek! Kép Nagyon ügyesek vagytok Puntoviccsal!

Votiv!
Akkor biztosan ez is csak egy korszak! Kép Remélem hamar elmúlik!

Zsebi!
Akkor izgalmas időszak következik Nektek, ha bölcsi + munka újra. Visszamész a munkahelyedre, vagy valami saját vállalkozás? De lehet szóban is a talin majd! Kép Kíváncsi vagyok, Brúnónak hogy fog tetszeni a bölcsi! Hajráááááá, és drukkkk! Kép

Megyek, simizem kicsit Vincenzót, sztem be fog aludni.

cupp,
fic.
ficánka

Sziasztok!

Én ma tök jól jártamKép Marci fél 10-ig aludt, mikor felébredt végre elalaudt Balu, aki addig rajtam lógott. Most kéne mennem az ebédért, de Balu még alszik, Marci majdnem, közben csomagot is várok, meg az idő is szar. Nem nagyon szeretném kivinni a gyerkőcöket, bár itt van a kajálda a ház végében.

Nekem skype címem: ii.victor , na jó apa címe, de én is ezen dumcsizok MamivalKép

Na, Balu nyüszög, pedig alvásról van ám sok "jó" tapasztalatomKép

Fic: éppen most licitálgatok egy ketrecre én is, igaz nekünk inkább Marci miatt kell, nehogy a kis dömper keresztülmásszon a picinKép
Ja, és én is kv, akkor osztozunk a mókusokon, ha már nem hajlandóak szakosodniKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Beet,
nalunk is van fogcsikorgatas, juhujjj, raz a hidegKépKép
En sem a drasztikus modszer hive vagyok, tkp 8 honapja türelmesen felkelek egy éjjel 5x is, stbKép Azert ird le legyszives, h Lillanal hogyan értél el fejlödést az alvasban? Mar egyedül is elalszik?

Ruz,
pszichologiat fogok tanulni, ha Isten és B. is ugy akarja...
Egyetértek Veled, én is ugy vagyok vele, h majd kialakul a sajat szokasa. Abban bizok, h Balint elöbb-utobb "meghálálja" a türelmet és az odafigyelést. Eddig szotfogado gyereknek ismertem megKép

Zsan,
ez vigasztalo, h egyévesen különaludt, unokatesom 10 éves koraban ment at sajat agyba. Akkor ez is teljesen egyénfüggöKép Akkor van reményKép

Neet,
hova kényszerültök sétalni?Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Fibi!

Aranyos vagy, hogy hiányolsz! Itt vagyok, időnként beleolvasok a termésbe, de írni nem nagyon van időm! Timi elaludt, de már fel is kelt, úgyhogy csak gyorsan írok egy keveset!

Párommal éjszakákba nyúlóan írogatjuk a kísérőleveleket az önéletrajzához, hátha összejön valami munka, közben próbálom tartani benne a lelket, hogy fog találni munkát, de egyre kevesebb sikerrel!Kép

Meg közben tervezem a szoba átalakítását! Páromat rábeszéltem, hogy kutyus ki lesz paterolva a nagyszobából! Hétvégére kikölcsönzünk egy takarítógépet és kitisztítom a kanapét meg a szőnyeget, és akkor az egész szoba Timié lesz és nem kell majd 10 másodpercenként visszahúznom Õt a pokrócra! Már alig várom!

Meg azt akartam még írni, hogy emlékeztek, amikor írtam Timinél a kiütéseket...még anno 3-4 hete? Na, az most múlt el! És nem kiütés volt, hanem szerintem valami emberevő szúnyog csípése! Ugyanis hatalmas pukli lett a helyükön, aztán lett egy sárga hólyag belőle, amiből meg jókora var (seb) lett! Apósom szerint lehet, hogy már lepermetezték a szúnyogot, ami megcsípte! Jó, mi?

Na megyek folytatom a rohangálást, meg a főzést, meg a mosást meg stb, stb Kép

ILdi
ildi76

Tehát alvás:

Nagylány csak 6 hetes koráig szopizott sajnos, ez tehát nem volt akadálya az aludj jól gyermekem módszernek (hess, mókus). Akkor bejött (1 éves volt) elég sokáig egyedül aludta át az éjszakát, DE amikor elköltöztünk otthonról (3 éves volt kb.) már folytak az éjszakai ébredések, olyan volt mintha hisztizne, de nem szándékosan, csak üvöltött, csapkodott rúgkapált. És mintha nem lett volna magánál! Ez eltartott kb. tavalyigKép Azóta is van, hogy felébred, nyüszög (7 éves) úgy kell megkérdezni, hogy pisilnie kell-e, stb. Valószínűleg nem tettünk jót neki a sok ide-oda költözéssel, de ez vanKép

Marci: kb egy éves koráig szopizott, éjszaka is! Sőt... éjjel néha többször mint napközben, volt hogy fél! óránként mentem be hozzá és csak cicvel volt hajlandó megnyugodni! Már pociban volt Balu, fáradt voltam és féltem hogy meg fogom útálni a szoptatást. Na, ekkor jött a "módszer"Kép Nem jött be, apa nem bírta, meg én sem, de az éjszakai szopiknak vége szakadt, meg nemsokára a nappalinak isKép pedig az még most is jól jönne néha!
Itt keztem el szépen sorban feladni az elveimet az alvással kapcsolatban! Először csak mi mentünk be és feküdtünk az ágya mellett, néha egész éjjel, mert nyugtalan volt. Utána, ha felébredt, akkor kijöhetett az ágyából, de visszavittük, de ezek mind nagyon fárasztóak és kényelmetlenek voltak, főleg ahogy nőtt a pocim. Utána következett az, hogy apa a szivacson Marci velem, na de mégis csak apa a férjem, vele szeretek aludni Kép Akkor lett az idáig is fenálló megoldás, mi az ágyunkban, Marci mellettünk a szivacson! Van, hogy elalszik egyedül a helyén, de ált. valamelyikünk (na jó mindketten) fekszünk mellette a mi ágyunkon és amikor elaludt letesszük a helyére. Ez van most és így legalább nyugi van, meg rá tudom fogni a pocakomra az engedményeket. Ja, és Marcinál megtanultam felismerni azt ha álmos, de szerencsére elég jó a biológiai órája.

Most például elaludt a földön, ilyenkor szoktunk sétálni és akkor ált. alszik is Kép

Mikor lesz ebéd azt nem tudom Kép

Apának egyébként volt egy olyan javaslata? hogy vegyünk egy óriási szivacsot és azon mindenki együtt alszik mi meg kiszökünk ha összebújhatnékunk van Kép De azért az utolsó erődöt még őrzöm, így legalább szintbeli szeparáció van és nem keresztbe-kasul alszik rajtunk.
Hogy mi lesz ennek a vége azt nem tudom, de most így jó NEKÜNK, azután majd szenvedünk (nem biztos) hogy saját szobájuk legyen (ha kész lesz a házikónk)Kép Nem vagyok benne biztos, hogy a lányommal jobban csináltuk, bár ez meg a paci másik oldalának tűnik Kép

Na, több részletben sikerült leírnom amit akartam.

Pusz: Pocak

pocakpacni

Mire végig olvastam ezt a sokat, amit írtatok, úúúúúgy elfáradtam, hogy megyek ledőlök pihenni az alvó babócám mellé... Kép

Ruz,
Vinci is hasonló, és én is egyetértek veled, én is így csinálom.

Sziasztok, Blaye
blaye

Pocak,
hol licitálsz? Kben Vincenzó láthatóan élvezi, telepakoltam játékokkal, és nem hagyom magára, csak ha nagyon muszály. Régebben a kanapén volt, de mindig féltem, hogy leesik, aztán meg a földön habtapin, de annál azért csak jobb a járóka ... remélem. Igazság szerint kicsit lelkiismeret-furdalásom van, h oda teszem. Szívesen tartanám egész nap a karjaimban, csak nagyon nehéz már a segge, ezért fáj a derekam, a hátam. Hiába, nyüzüge vagyok. De igyekszem erősödni!
Kőcökhöz sok türelmet, tényleg nem lehet könnyű, de Te nagyon ügyes anyuka vagy, megoldassz mindent! Kép

Jut eszembe, voltunk szombaton a MegaToysban, eddig még nem volt hozzá szerencsénk, és nekem nagyon tetszett! Kép Egészen nagy választék van. Kapott Vincenzó új kocsit, meg klafi játékokat. Rajtam lógott a kendőben, ezért nagyon jólesett leülni a szopis fotelbe. Csajok, ez tényleg mennyei! Azóta is áhítozom utána, csak ne lenne olyan k drága. De én úúúúúúúúgy szeretném! Hirtelen olyan nehéz lett az én kisfiam, hogy sehogyan sem igazán kényelmes szoptatni, csak fekve. Csináljam mindig úgy? Van 5let?

cupp,
fic.
ficánka

Ja, azt nem írtam, hogy Lányzónál is volt olyan hogy fél éjszaka a babakocsiban tologattam a szobában, meg Rampuszt is ringattuk kézben hogy elaludjon. Ezek voltak a kiváltó okok a módszerhez Kép

pocakpacni

Milyen volt a torna? sokan voltatok?

Ildi: nálatok van kutya? ezt nem is tudtam?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Fic: Vatera
Én is azért szeretném, mert a kiságy a hálóban van, ott nem akarom hagyni mikor ébren van, kint viszont el kell keríteni Marci miatt Kép
Köszi a dícséretet Kép

Milyen kocsit kapott, mégsem jött be a Pierre Cardin?
Szopisfotel rulez! Én a kikában próbáltam ki egyet, sőt apa is beleült, nem kellett volna sokat győzködnöm, ha lett volna pénzünk Kép Én olvastam olyan meghatározást róla, hogy orgazmusfotelKépKépKép

pocakpacni

Pocak, akkor nalunk nem is olyan rossz a helyzet? Kép

Ja, Beet, a pad 4990 es nem biztos, hogy van, mert 15-18 kozott volt elmeletileg. De ha erdekel, akkor lemegyek, hatha akad meg egy.

Hat, mar nem emlekszem, mit is akartam meg irni. Ja, vedono szerint ejjel ne tegyem at a mi agyunkba, csak beszeddel nyugtassam meg (mintha nem ezzel probalam eloszor mindig), meg izesitsem a tapszert kakaoval vagy karamellizalt cukorral, hogy reggel is azt igyon (nemtom, miert baj, hogy csak egyszer eszik egy nap, mar majdnem 14 hos, cukrot meg nem teszek bele, az tuti), meg itthon is szandalban jarjon, hogy ne legyen ludtalpas (nahat ebben sem vagyok biztos, hogy jo) meg megmindenfele jo otlete volt szokas szerint...
moosejaw

Fic, Pocak, en nemcsak kv (nem koffeinmentes), de barna sör (nem alkoholmentes)KépKépKép

KépKép
fibi

Ildi, drukk a férjednek!
Nalunk is a nappali Balinté, leraktunk neki olyan autopalyas gyerekszönyeget, és randalirozhatKép Bar mar az sem elég neki, most épp a konyhaban pakolKép

Pocak, köszi h leirtad a tapasztalataid, akkor Nalatok sem könnyü a helyzet.

Moose, védönö Nalatok is oldschool (a la ZsanciKép

KépKép
fibi

Moose,
lehet, h hülye vagyok, de minek egy 14 hósnak tápszer????? Az már abszolútli mindenevő, nem??? Akár tehéntejet is, nem? Vagy van valami élelmiszer-allergiája, amire nem emlékszem?
Éjszakákért együttérzésem, mi is rengeteget próbálkozunk, de csak felkel üvölteni néhányszor 5 percet. Ez lehet, h nem hangzik szörnyen, de az, hogy átlag óránként fent van (mondjuk 11től 6ig 4x biztos, néha csak 3x), nem kevéssé fárasztó, viszont este 8tól 11ig-éjfélig tökjól alszik. Hogy utána miért kezdi rá???? Nem éhes, nem szomjas, még ölelgetést se kíván (??) Vagyis BÁRMIT csinálunk, sikítva kiabál. MI EZ?
neet, a karikásszemű
neet

Hello Csajok!

Mi sem mentünk tornára Kép ebben a gány időben kimozdulni sincs kedvem. Ezer bocs Ada!!!!!

Manóka!
Nem ittál túl sok tejet tegnap? A bukás miatt kérdezem. Állítólag az csinálhat ilyet... és mintha én is tapasztaltam volna ilyesmit már.

Alvás: én ámulva nézem azokat a babákat akiket letesznek és alszanak (pl. a talin Manó Zsombiját a babakocsiban). Petra 1,5 éves koráig szopin aludt el, aztán cicifogással, most csak feküdni kell mellette...

Beet!
Fogcsikorgatás Kép De Zsan jól beszél, ne vegyél róla tudomást...ha rászóltam még jobban csinálta

Votiv!
Nem, mint szaktekintély írtam, hogy Isti normális, hanem mint egy 2 és negyed éves gyerkőc sokat tapasztalt anyukája. Kép Ez van és kész! Kép

Zsan!
Akkor holnap de. Eleven?!
Más nem csatlakozik hozzánk???????

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
kakaót estére??? Egy rosszul alvó gyereknek??? Normális ez??? A kakaó köztudottan élénkítő szer...
Lúdtalpa meg sztem pont attól nem lesz, ha nincs rajta szandál Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csakazértis kimentünk sétalni, picit szemerkélt csak az esö. És elaludt BalintKépKép Becipeltem az elöszobaba, hu de izmos vagyokKép

KépKép
fibi

Neet, detto, de nyuszinak hasznal a kezfogas, vagy magunkhoz oleles Kép en se ertem, miert kene adnom tobb tapszert... Zsebi, Bruno meg fogyaszt valamennyit? Tenyleg, miert teljes munkaidoben mesz? 6 vagy 4 oraban nem lehetett vagy te nem akartal? Es a 8bol mindet benn kell lenned, vagy egy reszet melozhatod otthon?

Pocak, mindket srac veletek alszik? Nem keltik fel egymast?
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?