Sziasztok!
Múlt héten megejtettük a kórházat (ahol az első napon 2x-i!! beöntésre sem alkotott 5 nap után

) - de azóta szerencsére (el ne kiabáljam, kop-kop-kop...) óriási változás tapasztalható, 1 nap kivételével MAGÁTÓL kakil

, igaz van némi "rásegítés", esténként 3 csepp guttalax 1 hétig, hogy ne keményedjen me a kaki, hanem képlékenyebben könnyebben kinyomhassa és ne rettegjen a fájdalomtól.

1 hét után másnaponta kap még pár napig cseppet, de aztán el kell hagyni - asszem "akkor jön a feketeleves"...

De bizakodom nagyon, mert legalább hajlandó megpróbálni mindennap, mert látja, hogy nem fájdalmas, sőt még jobb is utána a pocijának.
Éva!
Képeket kérek "álmaim házáról"!

Bepucoltátok kivülről? Belaktátok már??
Ezt írtad: "az ikrek már teljesen összenőttek, egymás nélkül létezni sem tudnak, úgyhogy nem ártana egy kis különlét." szinte uaz van nálunk is... Még az oviban is együtt játszanak (v. egyedül), egymás mellett esznek, alszanak... Bezzeg a Marcsi skacai ott rá sem bagóznak a másikra, nem egy asztalnál kajcsiznak, de még aludni sem egymás mellé mennek. Szóval ikre válogatja, van akik matricák

és van akik nagyon jól elvannak a "másik felük" nélkül.

Most volt alkalmunk kipróbálni a kórház alatt, hogy milyen a Rikinek egyedül oviba menni - szerencsére fantasztilusan vette az akadályokat, bár az első mondata mindennap az volt: nem megyek egyedül oviba........... De egy piros autó ígérete a "legügyesebb nagyfiúnak" sokat lendített a dolgon (a Ricsi másnap ugyanilyet az első saját produktumért kapott

).
Első nap sírdogált reggel, de másnaptól már csak közölte: "nem síjtam, csat szomojú vojtam"...
Meg kell szokniuk, mert bármikor adódhat olyan helyzet - betegségen kívül is! -, amikor szükség van az egyik gyereknél az ovira...
Mimóza!
Pszichológushoz még nem akartam vinni a Ricsit a kaka miatt, egyrészt szerintem (és a doki szerint is)még kicsik hozzá 3,5 évesen (asszem Vikicsnek 1 évvel idősebbek a fiaim), másrészt nem beszél jól, így valszeg kellettem volna "tolmácsnak"

, annak meg nem sok értelmét láttam...
Babakocsiban nekem 1,5 évesen már nem maradtak meg, míg Marcsi még 2,5 évesen is abban tudta tolni Õket a bölibe. Szóval, ez is ikerfüggő.
Marcsi!
GRATULAAA!
És némi irigység...
Claire!
Neked is - más okokból!
Eri!
Folytatva a sort: Neked is!

én meg sem merném próbálni a vezetést, pedig 20!!éves jogsim van, de 19,5 éve nem vezetek...

Igaz itt a Blaha környéke nem is a legideálisabb a nyugis kezdetekhez.
Vikics!
Hogy találtad ezt a szupi állást???
Nekem is kellene már vmi, mind anyagilag, mind az agyi leépülés ellen.
És az külön csúcs a közelsége mellett, hogy szereted!!
A kakiprojectre nálunk nem volt befolyással a nyaralás elmaradását célzó kijelentés, mert "tudta", hogy úgysem maradna le semmiről, hiszen a Balcsin is csak én voltam velük és itthon se tudnám senkire hagyni...
Sajna a sarazás nálunk nem vált be, kb. 2-3x tudtam rávenni, de akkor is állandóan a koszos kezét mutogatta...

viszont a nagy fürdőzések a Balcsiban inkább, utána azért jött a produktum otthon! csak sajna kb. 5 nap volt ilyen a nyáron, hogy kellemes volt a víz és órákat lehetett lubickolni.
Bea!
Ekg ok?
Lúdtalpra mit mondtak?? A skacoknak betétet írtak fel a balcsin, mert baromira fájt a Riki lába (térde), nem bírt ráállni reggelente és iszonyúan sírt...

vizsgálgatták, vérvétel, röntgen - de semmi, így erre jutott a doki, hogy vagy a növéstől (de mindig csak a jobb??), vagy a lúdtalp miatt... 2 hét múlva azért elvisszük egy másik dokihoz is...
Na megyek, mert most kb. 2 heti adagot írtam.
Remélem senkit nem felejtettem ki...
Betegeknek jobbulás!
További szép napot!
Erika
(úgy tennék fel friss képet, de túl nagyok és nem tudom lekicsinyíteni...

)