A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Csajok!

SaciKép
A bnet tegnap déltől nekem sem működött. Mi a helyzet veled?

KrisztaKép
Ez jó soknak hangzik!Kép Drukkolok, hogy minden ilyen szupi lehyen!

AmicaKép
Igen, ez pozitív hozzáállás és akkor lehet, hogy még nagyobb boldogság lesz egy picike a két nagyobb gyermeked mellett! És ők is tudnak majd segíteniKép

JinyKép
Sajnálom a vizsgálat eredményét, annyira drukkoltam!!! De ha meglesz a további vizsgálat eredménye és sikerül a megfelelő gyogyit megtalálni már előrébb leszel egy lépéssel a cél felé! Kitartás!!!

Tegnap volt az utolsó clostys napom és holnap megyek UH-ra. Kéne egy kis drukk és tüszőnövelő energia!!!

Kép

KépKép
babcsi

Jiny Kép nagyon sajnalom, hogy nem a baba miatt nem jon meg Kép
a fertozesed gomba vagy mas?

Babcsi Kép szioka ! en nagyon jol vagyok - lassan kell mennem a dokihoz(csut, pentek). Aztan kb jovo heten inszem. ennyi.
mi lett vegul a Closty hatasaval? sikerult "beetetni" magad ?
Holnapra nagyon drukkolokkkkkkkk + Kép ++++
hokusz- pokusz nojjetek tuszooook !

saci
saci

Babcsi mennek a tüszőnővelő energiák ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Jiny nem akarsz elmenni egy másik dokihoz, hátha mondani valami hasznosat, sajnálom nagyon hogy nem sikerül kikezelni azta fránya fertőzéstKép

Saci én mindig úgy izgultam az inszemre felkészülés napjain,(tudod nem vagyok teljesen normális)jó az a várakozás és izgalom ami ezzel együtt jár.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Saci

Ha a closty mellékhatására gondolsz az képzeld már másnapra teljesen elmúlt és nem is jött elő! Lehet, hogy nem is attól volt. Tegnap nagyon éreztem a szurkálást meg minden ov. szerű hatást, hát remélem tényleg a tüszőim nőnek! Tényleg, az lehet, hogy előbb megrepednek mint ahogy a doki számítja? és holnap már nem lát semmit? Mert ma nem érzem a tegnapi tüneteket egyenlőre de a hőm nem ment se le se fel.
Köszi nagyon a drukkokat!

Én is nagyon drukkolok neked a jövő heti inszemhez!!! Mennek a drukkok és tüszőnövelők és előre a babatapasztók:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Köszi az energiákat, már el is raktároztam!!

Nálad mi a helyzet?

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Tegnap nálam sem működött a babanet. Mérges is voltam, mert most pont ráértem volna netezni.

SaciKép
Már biztos, hogy pém volt, mert a hőm felment 36,7-re. És bizony kihasználtuk. Még gyertyáztam is, bár valahol olvastam, hogy nem bizonyított orvosilag a jótékony hatása, de baj nem lehet belőle.
Izgulsz már az inszem miatt? Szorítok.

JinyKép
Sajnálom, pedig már úgy drukkoltam, olyan bíztatóan hangzott, amiket írtál.

KrisztaKép
Biztos jó lesz a párod eredménye. A mennyiséggel nincs baj. Te nem mész hormon vizsgálatra?
Én hétfőn megyek a második vérvételre. Az első (4. napi) az jó lett. Reménykedek, hogy a 2. is az lesz. Most valahogy olyan normálisnak tűnik a ciklusom. A menzi is normál volt (nem barnáztam utána) és a hőm sem ugrál össze-vissza és még a pém is úgy néz ki, hogy a bűvös 14. napon volt.

AmicaKép
Fő, hogy megnyugodtál. Még lehet, hogy a párod is hamarabb meggondolja magát és nem kell várni, hogy a másik két gyerek nagyobb legyen.

Kép
Kép
tiza

Babcsi, igazából semmi különös, okt. 7-én megyünk az eredményekért hogy sikerült vagy nem. Nem igazán vagyok bizakodó, de hát ki tudja! Sokat szurkál még mindig mind két oldalon a petefészek, használom a kupot és vitamint szedek.
Ma vagyok a 8-dik napon inszemtől számítva.
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Nagyon drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és küldöm a millió sok babatapasztót:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg,

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép

Köszönöm szépen, jót mosolyogtam rajtaKép Kép
Remélem , ha nem is most de egyszer csak jó lesz a babatapaszod

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jajj, tegnap nem tudtam én sem jönni, ez a fránya babanet egész délután nem működött. Kép

Jiny Kép nagyon jó lenne, ha mielőbb meggyógyulnál, hihetetlen, hogy még mindig nem múlt el a fertőzésed. Biztos, hogy nem lehet baba? Olyan jó lenne. A mnyh. már nem olyan vastag? Azért én még titkon drukkolok neked.

Babcsi Kép drukk a holnap UH-ra! akkor kb. még két heted van Wish zebrájáig a neved mellé KépKépKépKép

Barbi Kép először is, küldök neked babatapasztókat. Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nekem nincs semmilyen herpeszem mióta a baba már nincs, mondjuk én az utóbbi időban iszonyú mennyiségű vitamint szedek, mert egy időben minden hónapban többször is volt. Az immunrendszered kellene nagyon megerősíteni, egyél nagyon sok nyers zöldséget, gyümölcsöt, kevés tejterméket és ha tudsz, táplálékkiegészítőket. Babadologban is nagyon jót tesz. Én ma megyek a Műegyetemre egy előadásra a táplálékkiegészítőkről, ha van kedved, gyere el. 7-9-ig este.

Emma Kép nagyon-nagyon drukkolok neked!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilcsibe Kép nagyon várunk holnap!
Remélem a babák már kapaszkodó stádiumban vannak, úgyhogy küldök nekik babatapasztókat a pocidba!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta Kép én is nagyon drukkolok az eredményekhez! Jól hangzik Kép

Mili Kép én nem tudtam írni neked, de ANNYIRA sajnálom, tényleg, hogy nem találtak petécskéket. Mikor folytathatjátok? Nagyon drukkolok, legközelebb sikerülnie kell!
Néha kicsit idegesítő, de végül is megnyugtató amit a barátnőm szokott mondani, minél régebb óta próbálkozunk, minél több sikertelen beavatkozáson vagyunk túl, annál nagyobb az esélye, hogy a következő sikerülni fog. Engem ez tart most életben. Kép
Küldök neked peteérőket, hogy csoda történjen veletek ebben a hónapban Kép++++++++++++++++++++++++++++++

Saci Kép mizújs veled? Mikor mész dokihoz?

Képzeljétek, hétvégén azt hittem, hogy megjött. Na, mondom, már el is telt 4 hét? Hétfőn megnéztem a táblicskut, hát még csak 19. nap volt. Furcsa barnázás volt, darabos, aztán el is múlt, úgyhogy most vasárnap kell megjönnie, hogy hétfőn mehessünk vissza a Jánosba. Ez normális? Vagy ennyivel előbb megjönne? Kezd teljesen megbolondulni a mensim. Nesze neked rendszeres 28 nap.
Wish Kép kijavítanál rendszertelenre?
Ja, amúgy jövő héttől már nem dolgozom, úgy kb. 3 évig tervezem, aztán 2. gyerek. És aztán 3.
Olyan hihetetlen. Kép De megcsináltam! Már csak a pocaklakóra várunk egy kicsikét. (Vagyis 3 éve már így is várunk Kép)
Lesz egy csomó időm magammal foglalkozni. Hihetetlen. KépKépKépKép Munkamániás vagyok, csak nem tudtam róla. De megtettem az első lépést Kép
Vendég

Barbi Kép duplán küldöm a tapasztókat Kép Hogyhogy csak 7-én mész vissza? hétfőn már vérből meg tudnák mondani Kép
Vendég

Noémi, hasonlókat gondoltam én is ,vitamint kapszula formáljába, több mint egy hete mindennap méh pempőt eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt, remélem lassan helyre jövök. Szívesn elmennék de sajnos rohanok haza mert egy teherautónyi földet hozznak!Majd azért leírod hogy mi volt!
A zárójelentésen a 7-e van írva hogy vizeletből meg lehet állapaitani, nem igazán akarok szíveséget kérni nem igazán örülnek neki.Szerintem az ember megézri hogy sikerült-e vagy sem!
Nagyon jó hogy otthon leszel, remélem minnél hammarabb a pocakodba költözik az a 2-3 baba Kép
A menzid egy kicsit furcsa nekem, fertőzésed teljesn elmúlt?
Köszi a tapasztástKép, szerintem már meg kellett tapadni ha sikerült, ha nem akor legközelebb de sajnos már az utolsóKép
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Iza, Barbi, Babcsi Kép koszi, en nem izgulok. Ameddig nem kell gyogyszereket ennem, nekem semmi bajom Kép

Iza Kép a gyertyazas biztos nem art...remelem bejottek az akciok !

babcsi Kép orulok, hogy nem lettel rosszul a clostytol. A szurkalas jot jelent alt.ban...--> nonek a tuszok

Barbi Kép ilyenkor lassan mennek a napok, de itt lesz az okt 7 is ! addig probalj lazitani (tudom konnyu mondani -de minden aggyal mukodik)
so sok sikert..

saci
saci

NoéKép
Annyira jó, hogy ilyen pozitív a hozzáállásod!Kép Ez kell mindenkinek!!!

Köszi a drukkot!!! Hát, igazán jól jönne egy zebrácska!! Azt hiszem mindenkinek. Jó lenne ha valaki megindítaná a zebraesőt!!

SzilcsibeKép
Wish keze már a zebrán van, rakásra készen!Kép ugye Wish? Várom a holnapi beszámolót!!! Kép

TüncsibeKép
Mi van veled? Hogy van a lelked?

Kép

KépKép
babcsi

Noémi, azért nem fogsz eltünni úgye, hogy nem fogsz dolgozni?
Hiányoznál nagyon, tetszik a pozitív hozzáállásod mindenhez, pedig az élet az utóbbi időbe téged se kimélt!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép a fertőzésem elmúlt, azért nem is értettem ezt a mensi dolgot. Csak egy nagy mnyh darab volt meg egy kis barnázás, és el is múlt. Semmi vér, nem mensi. Furcsa. (bocsi a részletességért, de teljesen furi ez).
Tudom, hogy nem szeretik a szívességet, azt hittem K. vérvételt néz neked és nem vizeletet. Akkor péntekre drukkolok nagyon! A terhességet szerintem nem 100%, hogy addig megérzed, de utána már semmi kétség nem lesz. KépKépKépKépKépKép
Mit értettél azon, hogy a következő az utolsó Kép? 6-ot támogat a TB, úgy tudom, hogy nálatok még nem volt 5, nem? Azért biztosan ez lesz az utolsó Kép Küldök még babatapasztókat KépKépKépKépKép
Valami nagyon szép helyére a méhednek Kép Babonából Kép, jó?

Hű, 2-3 baba? Hát, ha így sikerülne, bevállalom Kép, de azért az egynek most már jobban örülnék, max 2-nek. Csak már jönne valaki ide hozzánk KépKépKépKépKép
Vendég

Noémi ez volt az ötödik inszem, már csak egy van hátra!
Akkor csak hormon próblémára tudnék gondolni.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép nem is tudtam Kép.
Nekünk is most lesz az 5.
Neked is azt mondta K. hogy a terhesség miatt csinájátok végig a 6-ot, addig nem javasolja a lombikot? Mert nekünk azt mondta, bár én szívem szerint már nem inszemeztem volna. Akkor ez lesz most a befutó! Szereted az ikreket? Mármint az ikrek jegyűeket? Június szép hónap a szülésre KépKépKépKép Tiszta szívemből kívánom, hogy ott lapuljon az a babácska a POCIDBAN!!!!

A hormonproblémát már kiderítették volna, vagy nem?
Vendég

Noémi, igen szórul szóra ezt mondta, igen mind a két iker kategóriát szívesen venném Kép Kép
Lehet hogy igazad van, de mikor pihizni kellett akkor nekem hónap közepe felé barnázásom volt pár napig ami utána elmúlt és ha jól emlékszem 30 napra jött meg. Nekem vérvételből állapitották meg hogy kevés valamelyik hormon szintem, de megnem mondom hogy melyik.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Nekem két éve nem néztek teljes hormontükröt, csak prolaktint idén januárban. Vicces kicsit.
Úgyhogy nálunk is lehet bármi. A vetélés után megkérdeztem, hoyg akkor milyen vizsgálatok kellenek, hát semmilyen nem kellett Kép.

Az ikrekhez drukkolok! Akár így, akár úgy KépKépKépKépKépKépKépKép
Küldök még KépKépKépKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

SziasztokKép
Jó sokáig nem tudtam jönni Kép
Tegnap voltam dokinál UH-on, mind a két oldalon 5-5 tüsző van, a baloldaliak viszont el vannak maradva 4-6 mm-esek voltak, a jobboldaliak meg 8-10. Úgyhogy picit emelt a szurik mennyiségén, hogy a baloldaliak is megnőjenek, meg estétől kapok egy újat is, ami meg vigyéz, hogy a jobboldaliak ne nőjjenek tovább.
Tiszta gáz ez a hormonkezelés, nem? Kép
Mindenestre biztos nőttek tegnap óta, mert mind a két oldalon eléggé feszít a petefészkem. Holnap megint megyek UH-ra.

NoémiKép
Nagyon ügyes vagy, nemsokára csatlakozom hozzád Kép

Bocsi, most nem írok mindenkinek, mert indulunk egy utolsó akupunktúra kezelésre. Megadunk mindent a bébiknek, ami segíthet Kép

wish

Kép
Kép

wish

WishKép
Ezek szupi eredmények! Azoknak a tüszőcskéknek akiknek nőni kell küldöm a tüszőnövelő energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++ és drukkolok a holnapi UH-ra is!
Hát nem valami jó, hogy az embernek hormonokat kell szednie, de hát ha ez hozza meg a kívánt babucit akkor ezt kell csinálni.
Mennyit nő egy tüsző egy nap alatt? A 8-10 mm-eseknek nem kell már tovább nőniük?

Kép

KépKép
babcsi

Tegnap nekem sem működött a babanet. Vmikor 9 körül a sárga háttér már bejött, de semmi több. Pedig én is akartam írni.

Babcsi
Köszi már jól vagyok. Vasárnap délelőtt jól kibőgtem magam, délután már jobban voltam. Tegnap meg már elkezdtem a jövő hétre koncentrálni; akkor lesz az inszem. A clostit ma kezdem, aztán jövő csüt. megyek UH-ra, aztán ott kiderül, mikor lesz az inszem. Holnap megyek megbeszélésre, lehet, hgoy csinálunk egy újabb labort, hormon szempontjából. Hogy esetleg nincs-e vmi gond. Meg fogok kapni inszem után egy kis rásegítést - progeszteront. Mert nagyon az az érzésem, mintha megtermékenyülne a petesejt, csak vmiért nem akar megtapadni.

Saci
Nekem is jövő héten lesz inszem, ha minden igazKép

Noi
Örülök a pozitív hangulatodnak. Szerintem is jobb esélyed lesz, ha már rendesen rá tudsz koncentrálni a dologra + biztos, hogy nyugodtabb is leszel, ha nem kell még a melóddal is foglalkozni. Úgyhogy hajrá!
gtünde

Wish

Nagyon jó, hogy ilyen sok vanKép Te is már közeledsz a cél felé.
Hát igen, nem túl jó ez a sok hormon, de ha meglesz az eredménye, akkor már kit érdekel, ugye?KépKép
gtünde

Wish Kép extra drukkokat küldök nektek!
Orgalutrant kapsz véletlenül? Azt mi is kaptunk augusztusban.
Azért a jobb-oldaliak is nagyon bíztatóak, még úgyis legalább két és félszeresére fognak nőni, reméljük KépKépKépKépKép:
Küldöm a tüszőérlelőket, hogy szép kisbabák legyenek belőlük KépKépKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tünde Kép ti mondtátok nekem kb Kép 23 napja, hogy fel kell állni, át fogjuk vészelni ezt is, és a következőhöz dupla energiát küldünk. Hát, én is ezt teszem most, bár nagyon nehezemre esik, mert tudom, hogy sokszor érdemben nem segít, csak olvassa az ember, és arra gondol, de miért velem? Mikor lesz már vége?
Úgyhogy küldök neked sok-sok erőt a következő inszemhez, és kitartást! Sikerülni fog, drukkolok a holnapi megbeszélésre! Progeszteronpótlást általában mindenkinek adnak, aki inszemet kap, a lombiknál meg szerintem kötelező. Ne görcsölj ezen, nem lesz semmi baj. (Tudom, könnyű mondani Kép)

Puszi
Vendég

Noi

Hát én az elsőnél nem kaptam, ezért is kérdeztünk rá, hogy nem lehetne-e valamivel támogatni az inszemet. Úgyhogy most fogok kapni. Te mit kaptál?
Amúgy már nem kesergek, tegnap óta az inszem felé tekintek előreKép
gtünde

Szilcsibe

Rólad sem feledkeztem meg, csak ha nem vagy itt nehéz mit írniKép De a drukk nem maradt el!Kép
Érzel már valamit? Mikor tesztelsz?
gtünde

Noi

Én bunkó meg elfelejtettem megköszönni a drukkot. KöszikeKép És viszont!!Kép
gtünde

Druszám
A Megyei kórházban van a doki a meddőségi szakrendelésen.
Amilyen mázlista vagyok, épp most fog késni a menzim, nehogy má jól érezzem magam...

Tündi
Vendég

Tündikém Kép nem tudtam elmenni szombaton a talira, úgy sajnálom, kérlek ne haragudjatok. Lebetegedtünk, kis nátha, úgyhogy nyomtuk az ágyat Kép. Még mindig taknyos vagyok. Drukkolok, hoyg mielőbb megjöjjön.
Milyen az élet, nekem úgy tűnik, hoyg majdnem egy héttel előbb fog megjönni (ma elkezdtem barnázni a 23. napon, őrület), jövő héttől meg otthon vagyok , úgyhogy klassz, most mit csináljak? Ugrik az októberi inszem, mert ezen a héten vagyok utoljára. Hihetetlen.
Drukkolok ezerrel!!!!!!

Barbi Kép most vettem észre amit írtál, olyan kedves vagy, jól esnek a szavaid nagyon. Nem tűnök ám el, hogy nem fogok dolgozni, valahogy megoldom, hogy internethez jussak addig, amig otthon nem köttetjük be. KépKépKépKép Nem lennék ám ilyen pozitív, ha nem járnék ide a babanetre, ezt senki se felejtse el, ti segítetek mindig kimászni a béka feneke alól KépKépKépKép

Tünde Kép akkor viszont drukk megy KépKépKépKépKép csakazértis KépKépKépKépKépKép
Vendég

Wish Kép fantasztikus, mennyi gyerek lesz itt !!!
nagyon szurkolok Kép ++++++

majd meg visszaolvasok, de rohanok

szia Noi Kép - reg nem lattalak

tunde Kép akkor egyutt lesz az iszemunk kb? en attol felek, hogy ne okt 6 ra essen. az munkaszunet,,nem?

saci
saci

Szia Saci Kép igen, kicsit eltűntem. Mizújs veletek? Drukkolok ám nagyon!

Észrevettétek, hogy hirtelen a nagy nyári pangásból most mennyi drukkra van szükség, mert mindenkinél nagyon aktuális? Ezzel elindul a drukkeső, és onnan zebra és babaeső!
Küldök csak úgy a világba szanaszét drukkokat, kap belőle mindenki KépKépKépKépKépKépKép

Vendég

Na, most megyek, jó esti csevejt nektek Kép

(Jól bepótoltam a lemaradást ma Kép)
Vendég

Sziasztok!
andi81

Nem tudom emlékeztek-e rám, már rég nem jelentkeztem. Szerepeltem én is a táblicskuban, de ahogy látom kikerültem belőle.
Sajna nem tudtam jelentkezni (csak addig mig dolgoztam), mert nem volt itthon netünk.
A nagy hir:
Szeptember 20-án megszületett a tüneményes kislányom. Eliza Bettinának hivják, 3620 gramm és 52 cm. Már itthon vagyunk. Minden rendben van.
andi81

Andi Kép de jo !! gratulalok a kislanyhoz ! sok boldogsagot Nektek !

Noi Kép koszi a drukkokat ! ari vagy !

saci
saci

Itt 2 órás.<!--attachment: baba6-269100.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*143.1**baba6%2edvf --><center><pre>
Kép
baba6.dvf (143.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
andi81

Andi Kép
De jó, grataulálok Kép
Bocsánat, pont ma vettelek ki a táblából, mivel nem tudtuk mi van veled, de már teszlek is vissza Kép

wish

Sziasztok csajok!
Babcsi
Megy a soksoksoksoksoksoksoksoksoksoksoksoksok drukk!!! Kép
Tiza
Jók az eredményeid nagyon! Kép
ZBarbi
Mennek innen is a babatapasztók!: ott maradtok! ott maradtok! ott maradtok! Kép
Noémi22
Anno nekem se adtak progipótlást az inszemnél. Azt mondta a doki, hogy eleve van sok tüsző amik így jó sok progit termelnek.

Az én hormontükrömről annyit...hogy egyszer néztek...de az én nőgyógyászom (nem meddőségi szakorvos)azt se tudta, hogy mikor kell nézni. De ez már rég volt. Na meg Barcikán majd egy hónapot kellett várni az eredményre. Úgy tudom a Kaáliban rögtön van erdmény, persze az pénzes. Na majd.

A párom erdményei (szerintem) csodásak! Kép
5,9 ml
50 mill/ml
80% jól mozgó
15% egyhelyben mozgó
5% mozdulatlan

Innen már csak rajtam múlik. Voltam ma cseppszív vizsgálaton. Semmi extra: sima tudőszűrés csak gondolom a leleten vélemény lesz a szívem méretéről is. Vérvétel is volt:rubeola meg toxoplazma. Eredmény kb 2 hét.

Puszi mindenkinek!
És csak ügyesen! ;)

Kép
vizkriszisback

Helló Vizkrisz!

Én is borsodi vagyok, Miskolc.
Nem jártál még a Lázár Erikánál?Mi pénteken voltunk.Nagyon kedves Doktornő.
Üdv:CRYS
crys74

Kriszta Kép
Nagyon jók a párod eredményei! Remélem nálad is minden OK lesz Kép

wish

Sziasztok!
Gyors bekukk, Janka rákattant a gépre, ráadásul közben szopik itt az ölemben.KépKépKép
Mindenkinek nagyon drukkolok! Most mennem kellKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Crys
Lázár Erika Nőgyógyász róla lehetett itt a neten egy cikket olvasni!?
Hol rendel milyen volt nála ?
Hány éves most ?
Kérlek írj róla ?
Ja és magánrendelőbe voltál?
Köszi Fontos lenne.
Puszi
hukmuk

Sziasztok!
Egy pár napig nem voltam és amint látom elég sok dologból kimaradtam!
Sajnálom akinek kudarc volt ez a hónap, és drukkolok annak, aki reménykedik még!
Jó lenne már vmi jó hír ide és akkor mi is túllendülnénk az elkeseredettségünkön.
Mimindent bele!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++
Ha tudtok szorítsatok értem is még mindíg nem jött meg!
Ma vettem testet és nézegetem , ideges vagyok, de csak pénteken csinálom meg.
Ja és a patikába mondták a Rapi Preg és a terh testel és a Corax -al is van vmi
Sziasztok
hukmuk

DruszámKép
Én is a megyeibe járok.Kép A párod eredményei nagyon jók, úgyhogy mindent beleKép

Saci
Akkor majdnem egyszerre lesz az inszemünkKép Október 6. miért munkaszüneti nap?
gtünde

Hukmuk
Szorítok neked, bírd ki péntekigKép
gtünde

Na, megint a régi nóta: egyedül vagyok itten, magányosan...Kép
gtünde

Halihó!
Tündi bündi itt vagyok!
kandi72
Budapest III. kerület

Druszám
Bocsi, összekevertelek. Ne haragudj.