Jajj, tegnap nem tudtam én sem jönni, ez a fránya babanet egész délután nem működött.
Jiny

nagyon jó lenne, ha mielőbb meggyógyulnál, hihetetlen, hogy még mindig nem múlt el a fertőzésed. Biztos, hogy nem lehet baba? Olyan jó lenne. A mnyh. már nem olyan vastag? Azért én még titkon drukkolok neked.
Babcsi

drukk a holnap UH-ra! akkor kb. még két heted van Wish zebrájáig a neved mellé

Barbi

először is, küldök neked babatapasztókat.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ nekem nincs semmilyen herpeszem mióta a baba már nincs, mondjuk én az utóbbi időban iszonyú mennyiségű vitamint szedek, mert egy időben minden hónapban többször is volt. Az immunrendszered kellene nagyon megerősíteni, egyél nagyon sok nyers zöldséget, gyümölcsöt, kevés tejterméket és ha tudsz, táplálékkiegészítőket. Babadologban is nagyon jót tesz. Én ma megyek a Műegyetemre egy előadásra a táplálékkiegészítőkről, ha van kedved, gyere el. 7-9-ig este.
Emma

nagyon-nagyon drukkolok neked!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szilcsibe

nagyon várunk holnap!
Remélem a babák már kapaszkodó stádiumban vannak, úgyhogy küldök nekik babatapasztókat a pocidba!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kriszta

én is nagyon drukkolok az eredményekhez! Jól hangzik
Mili

én nem tudtam írni neked, de ANNYIRA sajnálom, tényleg, hogy nem találtak petécskéket. Mikor folytathatjátok? Nagyon drukkolok, legközelebb sikerülnie kell!
Néha kicsit idegesítő, de végül is megnyugtató amit a barátnőm szokott mondani, minél régebb óta próbálkozunk, minél több sikertelen beavatkozáson vagyunk túl, annál nagyobb az esélye, hogy a következő sikerülni fog. Engem ez tart most életben.
Küldök neked peteérőket, hogy csoda történjen veletek ebben a hónapban

++++++++++++++++++++++++++++++
Saci

mizújs veled? Mikor mész dokihoz?
Képzeljétek, hétvégén azt hittem, hogy megjött. Na, mondom, már el is telt 4 hét? Hétfőn megnéztem a táblicskut, hát még csak 19. nap volt. Furcsa barnázás volt, darabos, aztán el is múlt, úgyhogy most vasárnap kell megjönnie, hogy hétfőn mehessünk vissza a Jánosba. Ez normális? Vagy ennyivel előbb megjönne? Kezd teljesen megbolondulni a mensim. Nesze neked rendszeres 28 nap.
Wish

kijavítanál rendszertelenre?
Ja, amúgy jövő héttől már nem dolgozom, úgy kb. 3 évig tervezem, aztán 2. gyerek. És aztán 3.
Olyan hihetetlen.

De megcsináltam! Már csak a pocaklakóra várunk egy kicsikét. (Vagyis 3 éve már így is várunk

)
Lesz egy csomó időm magammal foglalkozni. Hihetetlen.

Munkamániás vagyok, csak nem tudtam róla. De megtettem az első lépést