Helló

Kicsit megint jobb kedvvel jövök...
Szerencsére anyóstámadást túléltük

Nem is volt katasztrófális

, teljesen tiszteletben tartotta a szopikat, a "nem taperoljuk a 2 hetes babát" szemléletet...szóval tényleg nem lehet egy szavam sem...
Viszont legalább ő is látta, hogy nem szorulunk segitségre, szinte egész nap a konyhaasztalnál ült, és a saját lakásfelújitása költésgvetését csinálgatta, mert nem volt mit csinálnia, mondta is hogy milyen szokatlan a semmittevés....
Még egy db vasalnivalót se hagytam neki

Mondjuk ehhez kell egy ilyen tündér baba, mint Léna, aki kb egy nap max össze vissza 1 órát sir

Ebből fél óra az esti fürdetés

Én nem tudom miért utálja ennyire

Már fürcsi előtt 10-20 perccel elkezd sirni....mintah érezné hogy mi következik...vagy csak simán ez az a bizonyos nyügis időszak??????
Zsófy!
Te szegény, olvasom, mit össze kinlódsz a sirogató Lilivel

.
El se tudom képzelni én hogy birnám a strapát ha mi is sirosak lennénk....
De hát muszáj....
Remélem idővel változni fog a babóca....
Hari drágám!
Meg kell hogy nyugtassalak

Ugye emlékszel még hogy mit össze paráztam a szülés miatt???
Hát ahogy beértünk, sőt már amikor indultunk olyan halálos nyugalom szállt meg hogy azt el se lehet mondani...
Úgyhogy most izguld ki magad

, mert akkor úgysem fogsz, csak nagyon fogsz "szentségelni"

(én még a kiüritett könyvespolcba is befeküdtem félig miközben otthon vajúdtam, meg belecsimpaszkodtam az ajtóba

), meg nagyon fogsz örülni hogy mindjárt meglátod a babádat

Fénykép!
Hát igen, a képeken mindig előveszem a "tündi-bündi" fejformámat

.
Mit szólna szegény Lénácska, ha nagy korában nézi a képeket és egy vicsorgó banyát lát az anyukája helyett

A vicsorgásomat tartogatom hülye szomszédoknak, balf..sz sofőröknek, stb...

Mea!
Na megnéztem: MILUPA Aptamil...
Szopival úgy állunk, hogy mintha egy árnyalatnival több tejcsi lenne, de tényleg csak egy árnyalatnyival...
Ma pl olyan jól gazdálkodtam, és fejtem minden szopi után, hogy azt tervezem hogy az éjjeli 1 adag tápszert átcsúsztatom holnap nappalra, mert van annyi lefejt tejcsi a hűtőben, hogy kitart a pótlásokkal...
Szerintem nekünk még a tejcsiszintünk is egyforma

Arra nem gondoltál még hogy te is fejj minden szopi után...??????
Ha igy tennél, lehet hogy te is pótolhatnál úgy mint én...anyatejjel

és leszorithatnád a tápiadagot....
Tudom hogy burtálul hangzik minden szopi után fejni, nekem is néha csak 10-20 ml- jön(de azt úgy őrzöm mint valami ereklyét)...főleg este, de délelőtt több is....
És ha már cumisüveghez van szokva, akkor jobb ha abból a cumisüvegből anyatejcsi jön, és nem tápi...nem???
Anyósom monta ma, hogy próbáljam egy kicsit megdolgoztatni a babát, mert ez sem túl jó taktika, hogy szopi 50 ml. utána pótlás 30-40 ml...
Az én babóm még nem eszik 100-at, volt már 1-2 szer de kibukás lett a vége, ezért nem is adok neki annyit, meg látom az a szopiján, hogy már a végével igy is nehezen birkózik meg..
Remélem ez nem baj, végülis kisebbek is vagyunk 1 héttel minimum...mikor is szültél???
Meg kicsik is vagyunk hozzátok képest...
Meg is méreckedtünk fürcsi előtt, 3,28

, ami nekünk nagyon jó, mert 2800-al jöttünk ki a kórházból 12 napja...
Na csak hogy panaszkodjak is egy kicsit!
Enyém férj olyan keveset tud foglalkozni Lénácskával

Folyton van valahol, intézkedik(ok, van is mit, mert továbbra is munkások hada jár kel az új házikónkba), telefonálgat...stb...csak szegény Lénácskár a nincs ideje....

Ma is már reggel elment Bécsbe és csak kb éjfélre ér haza

Ja és látom ám, hogy 24 órán belül annyi babó született hogy meg se lehet számolni

Lassan mindenki neve vastagbetűs lesz a tábliban

HATALMAS GRATULA MINDEN UJ BABANAK ES MAMANAK

Szules elott alloknak meg kitartast

Megann