Fic: szerintem este

2005.10.05 14:18
2005.10.05 15:21

2005.10.05 15:44
Inkább írok magunkról, mert önzők és egoisták vagyunk.
Legalábbis én, Bendi meg még nem tudja.
Komolyan mondom nem értem, hova hízik. Pedig enni nem nagyon akar, legalábbis ami nem mamitej. Olvasgattam, hogy Neet Esztije két evésre megeszik egy doboz tejpépet, hát Bendi szerintem még 20 evésre sem eszi meg. Próbáltam már neki adni üveges kaját, saját készítésűt, tejpépet, de mindegyikből csak nagyon keveset eszik meg, pedig kicsit hamarabb elkezdtük a kóstolgatást, szóval nem csak egy-két hete. Hát remélem előbb-utóbb csak rákap. Éjjel pedig sokszor felkel és cicizik.
Bendi pedig nagyon jól elvolt a szüleimmel, fejtem neki tejet és megitta cumisüvegből. Ja, rájöttem a fejés titkára, mivel nekem előtte sosem ment a dolog. Szóval ha azért kell fejni, hogy legyen a babának amikor nem vagyok ott, akkor úgy a legjobb, hogy ha amíg az egyik ciciből szopik a gyerök, a másikból lehet fejni.
Szóval tejleadó relfexet én nem tudom beindítani, de így tudok tejet gyűjteni, hogy a Bendi beindítja én meg gyorsan fejem a másik cicit és tök jól jön belőle.
A babahordozóban már magától is felül, mert ugye abban nem teljesen fekve van, meg ha felültetem az ágyon, akkor tök jól elvan egy darabig. Ugye ezt szabad? Mármint felültetni úgy, hogy nem magától csinálta.
Aki beteg, annak jó bulást!
Én is nyavajgok, valami takonykór rajtam van, de nem olyan vészes. Bendit csak a szúnyogok készítették ki, de talán már lejár a szezonjuk.
2005.10.05 16:00
. Az evés miat ne aggódj, majd rákap, mi is így kezdtük, aztán olyan 8 hós korára nagy zabás lett a kiscsaj (na mára ez már a múlt
) 

2005.10.05 16:43
Balu is szepen novoget, de Vince mindenkit kenterbe ver!

2005.10.05 17:42
Este egyik cicin bealudt Balint, és utana a masikbol sokkal több jött, mint elözö napokon. 

2005.10.05 19:35
Én viszont pont így nem tudok fejni, mert akkor tuti nem Vikire figyelek, de hát ugye kinek-kinek vérmérséklete szerint...
Persze én még fogom közben nagyon.2005.10.05 19:51
szóval szerintem seperc alatt újra a régi lesz a tej!!! Meg az is olvastam, hogy ilyenkor az íze is más, és néhány babának nem is ízlik.
A dolog hátteréről őszintén szólva fogalmam sincs, gondolom népszerű meg lelkiismeretes meg túl sokat vállal
én egyébként nagyon orvosbarát kismama voltam, rendelés után indult be a szülés, rendelés előttre meg is szültem, csak gondolom, utánam volt egy kómás napja
remélem, kiderül, hogy semmi baj, de tényleg jobb ilyenkor megmutatni valami szakembernek.

simán lekörözte Dócit
a másevés miatt meg szerintem sem kell aggódni, ki fog az alakulni. Azért a súlya alapján még nem éhezik

2005.10.05 19:57
2005.10.05 20:12
nem tom honnan az eredete a képeknek(marcipán babák), de tök jók
lassan teljesen jól vagyok!! És gyógy puszszszsz!!Szurikra!
De muszáj volt!! olyan édi ruhákat vettem! Majd dobok róla képeket

2005.10.05 20:27

2005.10.05 20:46
ugyan fodrász vagyok de ezt még nem hallottam sosem. Én pont úgy tudom hogy a sötét nem károsít. A haj színét a melanin adja ugyan ugy mint a bőrét is. A szőkítés a hajból elvonja a melanint ettől tud szőke lenni.Ezt jól leírtam. A sötét szinek(festékek) pedig televannak melaninnal, és színezékkel ettől lesz a haj sötét. Nézz meg egy szőkét meg egy sötétet és látható a különbség egészségileg.De mostmár tudom hogy sötét biztos nem leszek, mert nem akarok telelenni fémekkel
eddig csak hasról hanyatt ment
Ja és fél4kézlábra áll! A térdeit tökre magaalá húzza és közben félig felnyomja magát! A hasa és az ágy közé befér a kezem,.- olyan strammkiscsávó!! IMÁDOM!
2005.10.05 20:50
), meg meg nem is lattatok Katat (engem meg plane).
Nem konnyu ellenallni...
Ha meg kellett, hat kellett!
De ha igy no ez a gyerek, akkor nem sokaig.
2005.10.05 20:50
Utána visszaáll a tej, d e 1-2 napig megcsappan
kitartás! nemsoká minden a régi lezs. Ja és vannak un rejtett ciklusok és ezek is befolyásolnak. Sajnos nekem most a nátha miatt csappant meg picit, d emár jobban vagyok és a tej is visszaállt!2005.10.05 21:22

2005.10.06 07:18

2005.10.06 07:38
, és nem voltál eléggé rámenős...azt elfelejtettem mondani, hogy én folyton ott az ablak közelében álltam és csúnyán néztem
; meg egyszer meg is kérdeztem a kijövő nénit, hogy ugyan mennyit kell még várni? és akkor behívtak!
2005.10.06 07:41
azon meg nem csodálkozom, hogy a csajod felébredt, tényleg ilyenek. sztem van valami szál anya és gyermeke között, ami ilyenkor szupererős. mikor utaztok? van egy szomszédasszonyom, aki szintén Zsuzsi, 5hós fia Pistike, földid, jönne ő is a tornára, okés?
és tényleg gyönyörűek vagytok!!!!!!
útál hason lenni, de azért próbálkozunk. hol vásároltál babarucikat? 2005.10.06 08:03

2005.10.06 08:29
2005.10.06 08:29
Fic, eszerint a te kb egyharmad ennyi idős babád bőven dagibb nálunk.
2005.10.06 08:48

Meg kocsikat nézegettünk, muszaj lesz bevallalni lassan egy ujat nekem, ezzel mar életveszélyes gyereket szállitani...
Egyben tartja a csajszi varandosoknak és babas mamaknak, mert talan igy összejön annyi ember, hogy megérje
Haaaat, ma nem hiszem, hogy tudunk menni, mert most aludt el Balint, és 10:30-kor kezdödne. Na, majd jövö héten
Mikor költöztök amugy? (mindig elfelejtem megkérdezni) 

2005.10.06 08:55
2005.10.06 09:09
2005.10.06 09:12
és remélem már jobban van!
nálatok is bizti hamar beindul a forgás
és nem is dagi!
Kapott 2 farmert + 2 pulcsit (ez így garnitúrában volt és az 1ik 2500.- a másik 2800.- volt) Vettem 1 kord kertésznacit 2600.- meg egy farmer kertészt 3200.- és kapott egy DE FONSECA márkáju cipőcskét 2500.- ja meg egy foghatós cumisüveget meg egy habitapit! A párom azt mondta hogy tiszta hülye vagyok, és látja már előre hogy mindent megkap majd a gyerek
erre én főleg ha egyke lesz!
2005.10.06 09:41
és végre egyszer cseppet sem lett vöri! még a fodrászom is megdícsérte, hogy szép a színe
most meg vettem egy csokibarnát, legközelebb azt próbálom ki.2005.10.06 09:44
főleg ha éhes is
szóval egy percet se aggódj! - és hosszú távon nem lesz kevesebb a tej, én még utána hónapokig vígan szoptattam, és még tán ma is szoptatnék

megszakad a szívem 

2005.10.06 09:52
2005.10.06 10:11
szopási ingere mínusz zéró, egy ideig még cumiból megitta a lefejtet, most már azt se. nálunk az egyre kevesebb szopiból lett napi egy, és aztán jött, h egyszer csak azt se kérte, másnap kínálásra mégis, aztán másnap mégse, két nap múlva - kínálásra mégis, aztán megint nem, és akkor papa letiltott akínálgatásról, hogy ennek így már semmi értelme, ne erőltessem, ez volt az ominózus "ezmárnemevéshanemszex" megjegyzése.2005.10.06 10:14
Mert én kézzel úgy érzem, hogy már karcol.
Viszont nem lehet megnézni, mert nem mutatja meg, ráteszi mindig a nyelvét.
Mivel megnéztem, hogy Bendi mennyi volt 3,5 hós korában: 7500 gramm.
De miért van vége nálatok a szopinak? Isti már nem kéri? Bocsi, ha már írtad, de le vagyok maradva. 2005.10.06 10:24

és igen ritka, tényleg, én sem ismerek más babát rajtatok kívül Isti névvel! nekem nagyon tetszik ez a tendencia, h újra előkerülnek a "régi" nevek.
az az ülés, ami nektek van ez a Philippo? nekem is az jutott eszembe szopi-ügyben, ami Neetnek, h miért nem adod azt a kevéskét is oda a kisfiadnak, hiszen az olyan fincsi, meg értékes étek! sőt manna.
de én nem vagyok mérvadó, mert kis tapasztalatlan vagyok a 3,5 hósammal.
így tudtam jó sokat netezni, meg vasaltam is ám!!!!!

2005.10.06 10:55